UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Jim Lauantai 20.9.

05:00
Ennustaja-TV

Kello 6:00

06:30
Ostosruutu
07:00
Ostosruutu
07:30
Ostosruutu
08:00
Merimaili
Kausi 3. Jakso 19/20. Uutta sekä vanhaa ja Pähkinäinen. Purjehditaan Suomen uusimmalla avomerikilpaveneellä Audi Quattrolla ja perinteisellä kuunarilla Lindenillä sekä veneillään uudella Terhi 445 -yleisveneellä Rymättylästä Pähkinäisiin. Kotimainen veneilyohjelma.
08:30
Jaksa paremmin
Kausi 3. Jakso 17/20. Jaksa Paremmin. 17/20. Uniasiantuntija vierailee Apulanta-yhtyeen Sipe Santapukin kotona Heinolassa, aiheena makuuhuoneen suunnittelu. Kauneusosiossa käsitellään hiuksia ja liikuntaosiossa tutustutaan taijiin. Kotimainen lifestyleohjelma.
09:00
MasterChef Australia
Kausi 5. Jakso 16/65. Rankka raviolitesti. Vuorossa on painetesti, jossa italialaisviikon teeman mukaisesti kokataan ravioleja. Yksinkertaisen näköinen annos osoittautuu hyvin vaativaksi. Päivän päätteeksi yksi kilpailija lähtee kotiin. Australialainen sarja. (46')
10:00
MasterChef Australia
Kausi 5. Jakso 17/65. Paniikki pitseriassa. Kilpailijat kohtaavat ensimmäisen ravintolahaasteensa, kun MasterChef-pitseria avautuu. Ravintolan 150 asiakasta ja kotiinkuljetukset saavat aikaan ajoittaista paniikkia molemmissa joukkueissa. Australialainen sarja. (46')
11:00
MasterChef Australia
Kausi 5. Jakso 18/65. Ruokaa Italian lipun väreissä. Pudotushaasteessa valmistetaan ruokaa Italian lipun väreissä. Jokaiselle osallistujalle arvotaan kuitenkin vain yksi sallittu väri, eli ruokaa saa tehdä joko punaisista, valkoisista tai vihreistä raaka-aineista. Tehtävä osoittautuu varsin haastavaksi, ja jyvät todella erottuvat akanoista. Australialainen sarja. (44')

Kello 12:00

12:00
Krokotiilimies
Kausi 3. Jakso 56. Krokotiilijahti. Trooppinen myrsky on tuonut Vanuatun Maewon saarelle krokotiilin, joka terrorisoi alueen vesiä ja herättää kauhua paikallisessa väestössä. Steve Irwin saapuu apureineen pyydystämään häirikköä, mutta operaatio ei suju aivan suunnitelmien mukaan. Dokumentti.
13:00
Krokotiilimies
Kausi 3. Jakso 57. Käytännön piloja. Australia Zoon arki ei ole haudanvakavaa, sillä Steve Irwin ja kumppanit tekevät toisilleen käytännön piloja minkä ehtivät. Jodie ja Kelsey syövät tietämättään kevätrullissa matoja, mutta kostavat Stevelle ja Wesille todella taidokkaalla tempauksella. Dokumentti.
14:00
Rekkakuskit jäällä
Kausi 5. Jakso 6/16. Aika jarruttaa. Lisa ja Tony kuskaavat valtavia valmistaloja Alaskassa. Miten käy, kun lastin korkeus ylittää ylikulkusillan ilmoitetun korkeuden? Dave on todistanut ajotaitonsa ja saa hoidettavaksi ensimmäisen leveän kuljetuksensa. Kanadan puolella Alex ja Hugh pääsevät jälleen kisailemaan vastakkain, eikä sanan säilää säästellä tälläkään kertaa. Kanadalainen realitysarja. (42') K7 (ahdistus).
15:00
Rekkakuskit jäällä
Kausi 5. Jakso 7/16. Kolhuinen keikka. Hugh'n perävaunun jousitus hajoaa keskellä erämaata ja hän joutuu turvautumaan muiden kuskien apuun. Lisalle on luvattu ylennys, mikäli hän onnistuu kuskaamaan valtavan valmistalon kunnialla Prudhoe Bayhin. Alex osuu onnettomuuspaikalle ja poimii kyytiin pari pulaan jäänyttä kulkijaa. Seura ei ole kuitenkaan tällä kertaa edes leppoisan Alexin mieleen. Kanadalainen realitysarja. (42') K7 (ahdistus).
16:00
Anthony Bourdain minilomalla
Kausi 1. Jakso 3/10. Helteinen Hongkong. Anthony teettää tyylikkään puvun ja käy katselemassa lihaveitsiä. Ruokana on tällä kertaa muun muassa mykyjä, nuudeleita ja äyriäisiä. Amerikkalainen lifestylesarja. (40')
17:00
Suomen huutokauppakeisari
Kausi 2. Jakso 2/12. Aki ja Heli tekevät kauppaa moposta ja pääsevät myös testaamaan sen. Viime kaudelta tutun Soinin kanssa kauppa ei ota syntyäkseen. Markku kohtaa yllättäviä haasteita ruuvatessaan uutta kylttiä huutokauppahallin seinään. Kirsi tekee ensimmäistä kertaa kauppaa yksin Etelä-Suomessa. Kotimainen ohjelma. (43')

Kello 18:00

18:00
Pomo piilossa
Kausi 1. Jakso 6/10. Parempi panimo. Panimon lakinainen kiertää toimipaikoissa ympäri maata ja tutustuu miesvaltaiseen alaan niin tuotantolinjalla yövuorossa kuin makutestauksessakin. Matkan varrella hän kohtaa työlleen omistautuneita ihmisiä. Kanadalainen realitysarja. (43')
19:00
Kuppilat kuntoon, Gordon Ramsay!
Kausi 4. Jakso 4/13. Irkkupubi pulassa. Irlantilainen perheyritys Grasshopper Also kärsii asiakaskadosta. Ruoka on etovaa, varasto on saastainen, eikä laadunvalvonnasta ole tietoakaan. Herkkä ja epävarma omistaja Mitch ei osaa pitää alaisiaan kurissa, eikä appiukon moitteista ole apua. Palauttaako Ramsay järjestyksen ravintolaan, vai onko paikka tuhon oma? Amerikkalainen sarja. (43')
20:00
Martina ja hengenpelastajat
Kausi 1. Jakso 2/10. Tämän päivän jaksossa koetaan kauhun hetkiä niin kilpailuissa kuin niiden välilläkin. Yksi kilpailijoista joutuu sairaalaan, toinen kohtaa pelkonsa vettä kohtaan ja kolmas pettää joukkueensa luottamuksen joukkuetehtävässä. Kotimainen ohjelma. (42')

Kello 21:00

21:00
Guinness World Records
Kausi 1. Jakso 2/6. Iso loiskaus. Ennätyksiä yritetään mm. jääkaappien heittelyssä, lentävien nuolten nappaamisessa ja pähkinöiden murskaamisessa istumalihaksilla. Amerikkalainen sarja.
22:00
Metsien miehet
Kausi 6. Jakso 13/20. Tuhon jäljet. Shelby tutkii hurrikaanin aiheuttamaa tuhoa ja päättää auttaa kaiken menettänyttä serkkuaan. Gabe tarvitsee yhden työmiehen lisää ja joutuu tekemään epätoivoisen valinnan. Amerikkalainen sarja. (43') K7 (ahdistus).
23:00
Villit nettivideot
Kausi 5. Jakso 7/20. Eläimellisiä elämyksiä. Nettiviidakon parhaat pedot on saatu haaviin. Näemme mm. pahantuulisen papukaijan, ihmisvihaaja-hanhen ja tietysti koko joukon apinoita. Englantilainen sarja. (21') K12 (ahdistus).
23:30
Villit nettivideot
Kausi 5. Jakso 8/20. Kyberstarat. Esittelyssä verkon kovimmat amatöörikuuluisuudet. Moni yrittää staraksi musiikin keinoin tai sitten vain tekeytymällä staraksi. Ja joistakuista tulee kuuluisia tahtomattaan. Englantilainen sarja. (24') K12 (ahdistus).

Kello 24:00

00:05
Maailman vaarallisimmat tiet
Kausi 2. Jakso 3/13. Paholaisen silta. Rick ja Dave jättivät leikin kesken, joten Lisa ja Hugh joutuvat pärjäämään Andien kapeilla vuoristoteillä ilman tähystäjiä. Tinon ja Timin nuori uhma ei ole katteetonta, sillä keltanokat näyttävät veteraaneille taivaanmerkit. Tim levittää Amerikan ylivertaisuuden ilosanomaa Bolivian väestön keskuuteen, vaikka paikalliset ovat varustautuneet viidakkoveitsin. Amerikkalainen sarja. (43') K7 (ahdistus).
01:05
JIM D Rikos: Matkalla kiven sisään
Kausi 3. Jakso 1/13. New Jerseyn kasvatit. Ongelmanuoret passitetaan tutustumaan Hudsonin piirikunnan vankilaan. Eräs pojista tapaa linnassa useita sukulaisiaan. Toisen isoäiti toimii vartijana kyseisessä laitoksessa. Amerikkalainen dokumenttisarja. (40') K12 (päihteet).
02:00
NCIS Los Angeles (K16)
Kausi 3. Jakso 16/24. Blye, K. Osa 1. Apulaisjohtaja Grangerin vierailun todellinen syy selviää, kun käy ilmi, että Kensiä epäillään murhasta. NCIS-tiimi yrittää puhdistaa työtoverinsa maineen samalla kun totuus Kensin isästä paljastuu. Vierailijana Miguel Ferrer. Amerikkalainen draamasarja. (40') K16 (väkivalta).
03:00
Ennustaja-TV
05:00
Ennustaja-TV