UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Jim Tiistai 28.7.

05:00
Ennustaja-TV

Kello 6:00

07:00
Ostosruutu
08:00
Onnenarpa
10:00
LIVE: Tiedä ja Voita
Suora lähetys NYT PÄÄLLÄ! Jos tiedät oikean vastauksen sinulla on iso voittomahdollisuus. (60')

Kello 12:00

12:00
Kuppilat kuntoon Ruotsi
Kausi 4. Jakso 2/7. Vipinää talvikauteen. Kesäisin turistien suosimassa Sölvesborgissa sijaitseva ravintola Altona kumisee talvisin tyhjyyttään. Keittiössä on amatöörikokki, joka yrittää parhaansa, mutta ruoka ei maistu paikallisille. Alex päättää remontoida salin ja opettaa kokkia tekemään parempaa ruokaa, jotta ravintolassa kävisi asiakkaita myös talviaikaan. Ruotsalainen realitysarja. (43')
12:50
Lihamestarit
Kausi 1. Jakso 3/6. Hampurilaisia, hampurilaisia. Resto-niminen ravintola pyytää Patia kopioimaan ravintolan oman hampurilaispihviseoksen, jotta kokilta säästyisi aikaa, kun hänen ei tarvitse tehdä seosta itse. Teurastamolla on rekkaongelmia. Amerikkalainen sarja.
13:15
Kuuluisat kuppilat
Kausi 4. Jakso 19/27. St. Paulin grilliherkut. Adam matkaa St. Pauliin, missä hän pääsee maistelemaan aitoa napolilaista pizzaa sekä maankiertäjien grilliruokaa. Tärkeintä on kuitenkin auttaa nuorta Jonia, joka pyrkii päihittämään paholaismaiset purilaiset ja voittamaan rakastettunsa sydämen. Amerikkalainen sarja. (21')
13:40
Kuppilat kuntoon, Gordon Ramsay!
Kausi 2. Jakso 9/14. Liian monta lusikkaa. Kalaravintola Jack'sissä monella ihmisellä on lusikkansa sopassa, mutta kukaan ei suostu ottamaan vastuuta mistään. Anarkistinen keittiön väki ei tottele pääkokkia, ja Gordon kokee yhden elämänsä karmeimmista aterioista. Amerikkalainen sarja. (43')
14:30
Leijonan luola UK
Kausi 11. Jakso 9/12. Katutaidetta ja kahvielämyksiä. Luolaan saapuu karismaattinen graffititaiteilija, jonka taloustietämyksen puute aiheuttaa leijonien keskuudessa yleistä hilpeyttä. Kaatuuko mielenkiintoinen idea yrittäjän sekoiluun? Leijonille on tarjolla makuelämyksiä, sillä he saavat maistaa uudenlaista pikakahvia sekä tuoretta, intialaista currykastiketta. Jaksossa nähdään myös, johtaako leijonan mielistely sijoitukseen. Englantilainen sarja. (48')
15:25
Kuuluisat kuppilat
Kausi 4. Jakso 20/27. Adam Turerin kiirastuli. Adam Turerin aikaisempi yritys syödä 2,5 kiloa painava 110 Reuben -leipä epäonnistui. Nyt hän yrittää uudestaan. Samalla tutustutaan myös muihin paikallisiin ruokiin. Amerikkalainen sarja. (21')
15:55
Martina ja hengenpelastajat
Kausi 1. Jakso 8/10. Koulutus muuttuu entistä rajummaksi. Kaikki tytöt muuttavat saman katon alle ja kilpailevat tästä eteenpäin nainen naista vastaan. Kukaan ei ole turvassa karsiutumiselta. Yksilötehtävässä pelastetaan elävä ihminen neljän metrin syvyydestä ja kannetaan rantaan. Koti-ikävä yllättää yhden tytöistä. Karsintatilaisuudessa kahden kilpailijan välille syntyy ilmiriita. Kotimainen ohjelma. (43')
16:50
Suomen huutokauppakeisari
Kausi 2. Jakso 2/12. Aki ja Heli tekevät kauppaa moposta ja pääsevät myös testaamaan sen. Viime kaudelta tutun Soinin kanssa kauppa ei ota syntyäkseen. Markku kohtaa yllättäviä haasteita ruuvatessaan uutta kylttiä huutokauppahallin seinään. Kirsi tekee ensimmäistä kertaa kauppaa yksin Etelä-Suomessa. Kotimainen ohjelma. (43')
17:45
Kuppilat kuntoon, Gordon Ramsay!
Kausi 2. Jakso 10/14. Gordon vastaan Sammy. Tällä kertaa Gordon tapaa Sammy Settembren, kaikkien aikojen raivopäisimmän ravintoloitsijan, jolta edes asiakkaat eivät ole turvassa. Sammy ei tahdo millään myöntää, että hän itse saattaa olla syypää ravintolan ongelmiin. Amerikkalainen sarja. (43')

Kello 18:00

18:40
Leijonan luola UK
Kausi 11. Jakso 10/12. Lepäilyä ja leikkimieltä. Luolassa ollaan tänään leikkisällä tuulella, sillä Peter ja Kelly päättävät testata uutta monitoimilelua. Pääseepä yksi leijonista lepäilemäänkin kesken neuvotteluiden, kun esillä on villaisia vuodevaatteita. Jaksossa nähdään myös, ettei sijoituskelpoinenkaan yrittäjä saa leijonia taakseen, jos itse liiketoimintamalli ei toimi. Englantilainen sarja. (47')
19:35
Martina ja hengenpelastajat
Kausi 1. Jakso 9/10. Kärkikolmikko joutuu yksilötehtävässä yllätyshyökkäyksen kohteeksi ja saavat kokea, miltä vedessä taisteleminen tuntuu. Karsinassa tunteet kuumenevat, kun vain kaksi tytöistä jatkaa kohti finaalia. Kilpailijoiden sisäiset hengenpelastajat astuvat esiin, kun rannalla katoaa pieni tyttö. Kotimainen ohjelma. (43') K7 (ahdistus).
20:30
Panttilainaamo
Kausi 9. Jakso 2/21. Syyllinen. Joku on hajottanut varastossa 200 vuotta vanhan vaasin, mutta kukaan työntekijöistä ei myönnä syyllisyyttään. Rick päättää selvittää asian turvakameratallenteiden avulla. Panttilainaamoon tuodaan virheellinen postimerkkivihko, jonka omistaja toivoo saavansa siitä 800 000 dollaria. Amerikkalainen realitysarja. (20')

Kello 21:00

21:00
Suomen huutokauppakeisari
Kausi 2. Jakso 3/12. Aki ja Heli lähtevät Turun seudulle ja pääsevät tutustumaan muun muassa Wanhoihin kuppeihin. Markku jää kotiin korjaamaan perämoottoria. Kirsi hieroo kauppaa Muumi-figuureista. Kotimainen ohjelma. (42')
22:00
Pomo piilossa
Kausi 2. Jakso 1/10. Paluu varastohommiin. Sarja alkaa. 2. tuotantokauden uusinnat. Varatoimitusjohtaja Terry Davis on työskennellyt Home Hardwaressa 42 vuotta ja palaa nyt juurilleen varastotöihin tarkoituksenaan kehittää toimintaa. Vieläkö hän selviytyy raskaasta varastotyöstä ja tavaroiden siirtelystä? Kanadalainen realitysarja. (43')
23:00
Konttori
Kausi 8. Jakso 6/24. Tuomiopäivä. Dwight yrittää lisätä konttorin tehokkuutta asentamalla laitteen, joka hankkii kaikille potkut, jos he tekevät liikaa virheitä. Amerikkalainen komediasarja. (21') Sallittu kaiken ikäisille.
23:30
Australian rajalla
Kausi 8. Jakso 7/20. Lomaileva hieroja. Ecuadorista saapuvan miehen profiili löytyy paikallisen seuralaispalvelun listoilta. Kiinalaisnaiselta etsitään 200 000 dollarin timanttikoruja. Iäkäs rouva menettää hermonsa. Australialainen sarja. (23')

Kello 24:00

00:00
Australian rajalla
Kausi 8. Jakso 8/20. Tupakantuskia. Los Angelesista saapuva mies käyttäytyy poikkeuksellisen hermostuneesti. Maahanmuuttovirasto tekee ratsian Adelaiden esikaupungissa. Australialainen sarja. (22')
00:30
Rikkaiden panttilainaamo
Kausi 1. Jakso 3/7. Joutsenlampi. Kotirouva Georgina aikoo myydä äitinsä timanttisormuksen ja jakaa rahat kahden siskonsa kanssa. Hän vie sormuksen James Constantinoun panttilainaamoon arvioitavaksi. Elokuvaohjaaja Ken Russellin kolmas vaimo Hetty tarjoaa näyttelijänuransa ja avioliittonsa aikaisia muistoesineitä lainan pantiksi. Niiden joukossa on ballerina Margot Fonteynin aikoinaan Joutsenlammessa käyttämä balettiasu, joka voi osoittautua arvokkaaksi. Englantilainen realitysarja. (46')
01:25
Leijonan luola UK
Kausi 11. Jakso 10/12. Lepäilyä ja leikkimieltä. Luolassa ollaan tänään leikkisällä tuulella, sillä Peter ja Kelly päättävät testata uutta monitoimilelua. Pääseepä yksi leijonista lepäilemäänkin kesken neuvotteluiden, kun esillä on villaisia vuodevaatteita. Jaksossa nähdään myös, ettei sijoituskelpoinenkaan yrittäjä saa leijonia taakseen, jos itse liiketoimintamalli ei toimi. Englantilainen sarja. (47')
02:20
Ennustaja-TV
05:00
Ennustaja-TV