UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Jim Lauantai 24.9.

05:00
Ennustaja-TV

Kello 6:00

06:30
Ostosruutu
08:30
Hell's Kitchen
Kausi 4. Jakso 13/15. Johtajan pallilla. Kolme parasta kilpailijaa on enää jäljellä ja Gordon Ramsay haluaa testata, onko heissä keittiön esimiesainesta. He saavat myös vieraita kotoa, mutta Ramsayn haasteissa on aina koira haudattuna. Amerikkalainen realitysarja. (40')
09:30
Hell's Kitchen
Kausi 4. Jakso 14/15. Finaali lähestyy. Hell?s Kitchen jaetaan kahdeksi ravintolaksi finaalia varten. Molemmat finalistit saavat suunnitella paitsi ravintolansa menun myös sisustuksen. Haasteessa kokataan New Yorkissa, ja voittaja saa merkittävän edun finaalia varten. Amerikkalainen realitysarja. (41')
10:30
Hell's Kitchen
Kausi 4. Jakso 15/15. Finaalitaisto. Jännittävässä finaalijaksossa selviää Hell?s Kitchenin tämän kauden voittaja. Osa aiemmin pudonneista kilpailijoistakin taistelee kapteeniensa puolesta ja lopulta Gordon Ramsay on vaikean päätöksen edessä. Amerikkalainen realitysarja. (40')
11:30
Jaksa paremmin
Kausi 5. Jakso 15/20. Golfammattilainen Mikko Ilosen riesana on selkäsäryt ja niskajumit, jotka ovat ajaneet hänet nukkumaan lastenhuoneen lattialle. Uniasiantuntija Vesa vierailee Mikon kotona Lahdessa. Liikuntalajitestauksessa Ninalla on Fressin oma konsepti Warrior X. Tutustumme myös vauvahierontaan. Kotimainen lifestyleohjelma.

Kello 12:00

12:00
Top Chef Ruotsi
Kausi 1. Jakso 5/12. Makkaraa ja viestikilpailu. Tulikokeen tehtävänä on valmistaa makkaraa sekä siihen sopivat lisukkeet. Tulikokeen kärkikolmikko saa valita pudotuskilpailun kolme joukkuetta, joiden tehtävänä on loihtia lämmin alkuruoka sekä pääruoka vasikanpaistista. Ruoat valmistetaan kilpailijoiden yllätykseksi viestinä, joten annokset ovat arvailujen varassa. Ruotsalainen ruokaohjelma. (43')
13:00
Amerikan karmeimmat kokit
Kausi 2. Jakso 3/8. Maku ratkaisee. Aluksi karmeat kokit maistelevat ja yrittävät kopioida kastikkeita. Pääruokahaasteessa valmistetaan uudistettu ja raikas versio pakasteateriasta. Amerikkalainen realitysarja. (42')
14:00
Firmat kuntoon
Kausi 2. Jakso 12/18. Kauhtuneet kampaamot. Carolyn omistaa neljän hiussalongin ketjun Long Islandilla. Niiden ilme on kuitenkin rähjäinen, eikä remontteihin ole varaa. Amerikkalainen realitysarja. (43')
15:00
Säpinää kannen alla
Kausi 2. Jakso 9/14. Uusi kansimies. Kapteeni on hermona satamassa sattuneen haverin jälkeen. Amylla on kädet täynnä töitä, kun risteilyseurue villiintyy. Miehistö lähtee maihin viettämään Kelleyn synttäreitä. Amerikkalainen realitysarja. (43') Sallittu kaiken ikäisille.
16:00
Säpinää kannen alla
Kausi 2. Jakso 10/14. Kotiaresti. Kelleyn synttärien jälkeen miehistöä väsyttää, eikä kapteeni ole lainkaan tyytyväinen kaikkien työmoraaliin. Kate ja Kat varastavat omaa aikaa, minkä takia muut joutuvat hankaluuksiin. Amerikkalainen realitysarja. (43') Sallittu kaiken ikäisille.
17:00
Amerikan kovimmat keräilijät
Kausi 6. Jakso 11/37. Partiolaisen kunniasanalla. Mike ja Frank vierailevat vanhassa sekatavarakaupassa ja löytävät vanhojen partioesineiden kokoelman. Lisäksi he tapaavat huutokauppiaan ja lelukeräilijän. Australialainen realitysarja. (42')

Kello 18:00

18:00
Amerikan kovimmat keräilijät
Kausi 6. Jakso 12/37. Viimeisten osien vaihtajat. Mike ja Frank löytävät tällä kertaa muun muassa armeijan kaukoputken. Eräästä vanhasta kirkosta löytyy musiikkitavaraa. Lisäksi Mike havittelee Harley-moottoria vuodelta 1911, mutta moottorin omistaja ei hevillä luovu aarteestaan. Australialainen realitysarja. (42')
19:00
Talent USA
Kausi 10. Jakso 8/24. Taikureista tuhmin. Tuomareiden karsinnoissa valitaan kahdestakymmenestä esityksestä seitsemän finaaleihin. Lahjakkaita esiintyjiä on niin paljon, että päätöksenteko aiheuttaa tuomareille päänvaivaa. Vierailevana tuomarina toimii Neil Patrick Harris. Amerikkalainen viihdeohjelma. (84')
20:55
Tulossa: Sukulan suojatit
Tulossa Nelonen Median kanavilla. (2') Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 21:00

21:00
Kuokkavieras Kataja
Kausi 1. Jakso 3/10. Rauma. Janne Kataja ja hänen uskolliset aseenkantajansa, kuvaaja Hannu ja äänimies Sami, on pudotettu Rauman lähistölle, ja heillä on 36 tuntia aikaa perehtyä paikallisten vieraanvaraisuuteen. Rahaa, ruokaa eikä tietoa yöpaikasta ole, vain luja luottamus raumalaisten avuliaisuuteen. Saako majakkasaaresta ruokaa tai edes venekyydin sinne? Montako maalia Janne tekee joutuessaan hyökkääjäksi kiihkeässä jääkiekko-ottelussa? Kotimainen realitysarja. (41') Sallittu kaiken ikäisille.
22:00
Roast - Justin Bieber
Roast - Justin Bieber. Comedy Centralin stand-up -vinoiluohjelma, jossa osansa saavat kuulla niin vierailija, pilkkaavat koomikot kuin yleisön jäsenetkin. Tällä kertaa vierailuvuorossa on pop-ikoni Justin Bieber. Herjaajina toimivat mm. Kevin Hart, Martha Stewart, Ludacris, Snoop Dogg, Will Ferrell sekä Shaquille O'Neal. Amerikkalainen viihdeohjelma. (84') Sallittu kaiken ikäisille.
23:45
Kauppaneuvos Jethro
Kausi 2. Jakso 4/14. Kauluspaidan lannanluontipäivät. Sirkus Finlandian väeltä karkaa esiintyjä, mutta onneksi Kauppaneuvos Jethro ehtii hätiin. Jethro saattelee karkulaisen takaisin sirkusteltan suojiin ja saa niin mieluisan löytöpalkkion, että jopa päivän bisneskeikka tunnetun tv-kasvon luo on vaarassa jäädä väliin. Kotimainen realitysarja. (40') Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 24:00

00:45
Hottikset 2.0
Kausi 2. Jakso 4/12. Kukkotappeluita ja roolileikkejä. Jätkät ottavat toisistaan mittaa treffeillä. Jaakko yrittää saada aseen laukeamaan ja tuplatreffeillä Dani ja Ville kilpailevat naisten huomiosta. Roolihahmot näyttävät Hottiksista uusia puolia naamiaisissa ja yllätysvieraiden saavuttua ei kärhämiltä voida taaskaan välttyä. Kotimainen realitysarja. (39') Sallittu kaiken ikäisille.
01:40
Panttilainaamo
Kausi 10. Jakso 5/30. Hindenburgin haarukka. Ostettavaksi on tarjolla muun muassa haarukka Hindenburg-ilmalaivasta ja vanha kivääri, jossa on erikoinen kaliiperi. Ukolle avautuu internetin ja Skypen salat. Amerikkalainen realitysarja. (20')
02:10
Panttilainaamo
Kausi 10. Jakso 6/30. Prätkäostoksilla. Chumlee murjottaa, koska ei pääse Rickin ja Big Hossin kanssa moottoripyörien kokoontumisajoihin. Big Hoss haluaa yllättää ystävänsä ostamalla tälle syntymäpäivälahjaksi käytetyn Harley Davidsonin. Pyörälle on kuitenkin ensin neuvoteltava käypä hinta. Amerikkalainen realitysarja. (20')
02:40
Poliisit
Kausi 6. Jakso 9/56. Pori. Partio tekee onnettomuuspaikkatutkintaa ja osallistuu vesipelastustehtävään. Vuoron aikana Mikko nuhtelee niin näpistelijää kuin motoristinuorukaisiakin. Hanna huolehtii paitsi asiakkaiden, myös eläinten hyvinvoinnista. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (21') Sallittu kaiken ikäisille.
03:10
Poliisit
Kausi 6. Jakso 10/56. Forssa. Forssan yö muistuttaa Esan mielestä paikoin apinatarhaa. Sairaalalla tarvitaan virka-apua ja juopuneet henkilöt työllistävät tiuhaan partiota. Virkavalta osuu paikalle keskeyttämään hellän hetken. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (21') Sallittu kaiken ikäisille.
03:40
Poliisit
Kausi 6. Jakso 11/56. Lappeenranta. Timo ja Jamo huolehtivat väsyneestä festarikansasta. Partio narauttaa väärillä teillä olevan mopopojan ja kohtaa poikkeuksellisen optimistisen yön kulkijan. Aamuyöllä kohdataan aggressiivinen, itsensä satuttanut mies. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (21') Sallittu kaiken ikäisille.
04:10
Poliisit
Kausi 6. Jakso 12/56. Mikkeli. Alkuvuorosta partio mittelöi ampumistaidoista ja voittaja palkitaan asianmukaisesti. Ratsia tuottaa tulosta. Koulujen päättymistä juhlivat teinit tarvitsevat poliisin apua. Sillan alta löytyy poikkeuksellista erätaituruutta osoittanut nuorukainen. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (21') Sallittu kaiken ikäisille.
04:40
Panttilainaamon autospesialistit
Kausi 3. Jakso 22/26. Kalenteripoikia. Count?s Kustomsin oma kalenteri alkaa valmistua, mutta Roli ja Mike päättävät tehdä kahdestaan oman kalenterin. Lisäksi Danny valmistelee suurta yllätystä. Amerikkalainen sarja. (19')