UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Jim Tiistai 16.9.

05:00
Ennustaja-TV

Kello 6:00

09:15
Ostosruutu
09:45
Ostosruutu
10:15
Ostosruutu
10:45
LIVE: Tiedä ja Voita
Suora lähetys NYT PÄÄLLÄ! Jos tiedät oikean vastauksen sinulla on iso voittomahdollisuus. (60')
11:15
Krokotiilimies
Käytännön piloja. Australia Zoon arki ei ole haudanvakavaa, sillä Steve Irwin ja kumppanit tekevät toisilleen käytännön piloja minkä ehtivät. Jodie ja Kelsey syövät tietämättään kevätrullissa matoja, mutta kostavat Stevelle ja Wesille todella taidokkaalla tempauksella. Dokumentti. 3. tuotantokausi.

Kello 12:00

12:15
Maailman parhaat kalapaikat
Peru. Robson matkustaa Peruun, missä hän kalastaa kirjolohta 4 000 metrin korkeudessa sijaitsevasta järvestä, tutustuu paikallisten perinteisiin tapoihin kalastaa ja pyytää monneja Amazonista. Lopuksi hän pääsee kokeilemaan vielä harppuunakalastusta myrskyävällä merellä. Englantilainen sarja. 5. tuotantokausi.
13:10
Kuppilat kuntoon Ruotsi
Riitoja Bykrogenissa. Lindomessa sijaitsevan Bykrogenin asiakkaat ovat kaikonneet. Syy valkenee hyvin pian kokki Alexander Nilsonille, kun hän tilaa ravintolasta ruokaa. Keittiö on nimittäin todellisen kunnostuksen tarpeessa. Ruotsalainen realitysarja. 1. tuotantokausi. (43')
14:05
Leijonan luola USA
Täystyrmäys. Makumaitoa myydään lehmäpuvussa, ja taikinaa saa syödä mielin määrin. Nyrkkeilylaitteessa voi yrittää tyrmätä Kevinin. Uusi sovellus saa puhelimen pyörimään ja ottamaan valokuvia. Amerikkalainen sarja. 5. tuotantokausi. (43')
15:00
MasterChef Australia
Rankka raviolitesti. Vuorossa on painetesti, jossa italialaisviikon teeman mukaisesti kokataan ravioleja. Yksinkertaisen näköinen annos osoittautuu hyvin vaativaksi. Päivän päätteeksi yksi kilpailija lähtee kotiin. Australialainen sarja. 5. tuotantokausi. (46')
16:00
Krokotiilimies
Krokotiilijahti. Trooppinen myrsky on tuonut Vanuatun Maewon saarelle krokotiilin, joka terrorisoi alueen vesiä ja herättää kauhua paikallisessa väestössä. Steve Irwin saapuu apureineen pyydystämään häirikköä, mutta operaatio ei suju aivan suunnitelmien mukaan. Dokumentti. 3. tuotantokausi.
17:00
Kuppilat kuntoon Ruotsi
Raggarien ravintola. Lissma Nostalgiparkin ruoka on kehnoa, eivätkä ravintolan kuusi omistajaa puhalla yhteen hiileen. Oma lukunsa on ruoan maun pilaava grilliritilä, jonka tilalle metsästetään uutta ritilää kissojen ja koirien kanssa. Ruotsalainen realitysarja. 1. tuotantokausi. (44')

Kello 18:00

18:00
MasterChef Australia
Paniikki pitseriassa. Kilpailijat kohtaavat ensimmäisen ravintolahaasteensa, kun MasterChef-pitseria avautuu. Ravintolan 150 asiakasta ja kotiinkuljetukset saavat aikaan ajoittaista paniikkia molemmissa joukkueissa. Australialainen sarja. 5. tuotantokausi. (46')
19:00
Leijonan luola USA
Luudalla töihin. Smoothiet valmistuvat pyörää polkemalla. Entinen CIA:n agentti kouluttaa välttämään vakoojia. Showpainin maailmanmestari hurahti joogaan. Letuista taisteleva Kevin epäilee, että Barbara tulee luudalla töihin. Amerikkalainen sarja. 5. tuotantokausi. (43')
20:00
Suomen huutokauppakeisari
Aki ja Heli tekevät kauppaa moposta ja pääsevät myös testaamaan sen. Viime kaudelta tutun Soinin kanssa kauppa ei ota syntyäkseen. Markku kohtaa yllättäviä haasteita ruuvatessaan uutta kylttiä huutokauppahallin seinään. Kirsi tekee ensimmäistä kertaa kauppaa yksin Etelä-Suomessa. Kotimainen ohjelma. 2. tuotantokausi. (43')

Kello 21:00

21:00
Martina ja hengenpelastajat
Tämän päivän jaksossa koetaan kauhun hetkiä niin kilpailuissa kuin niiden välilläkin. Yksi kilpailijoista joutuu sairaalaan, toinen kohtaa pelkonsa vettä kohtaan ja kolmas pettää joukkueensa luottamuksen joukkuetehtävässä. Kotimainen ohjelma. 1. tuotantokausi. (42')
22:00
MasterChef USA
Vaativat klassikot. Top 5 -kilpailijat kokkaavat lounasta Paula Deenin vieraille. Kaksi parasta pääsee suoraan jatkoon. Muut kolme joutuvat painetestiin, jossa heidän on kopioitava klassikkoannokset tuomarien ravintoloista. Amerikkalainen realitysarja. 4. tuotantokausi. (40')
23:00
Leijonan luola USA
Luudalla töihin. Smoothiet valmistuvat pyörää polkemalla. Entinen CIA:n agentti kouluttaa välttämään vakoojia. Showpainin maailmanmestari hurahti joogaan. Letuista taisteleva Kevin epäilee, että Barbara tulee luudalla töihin. Amerikkalainen sarja. 5. tuotantokausi. (43')

Kello 24:00

00:00
Rekkakuskit jäällä
Kolhuinen keikka. Hugh'n perävaunun jousitus hajoaa keskellä erämaata ja hän joutuu turvautumaan muiden kuskien apuun. Lisalle on luvattu ylennys, mikäli hän onnistuu kuskaamaan valtavan valmistalon kunnialla Prudhoe Bayhin. Alex osuu onnettomuuspaikalle ja poimii kyytiin pari pulaan jäänyttä kulkijaa. Seura ei ole kuitenkaan tällä kertaa edes leppoisan Alexin mieleen. Kanadalainen realitysarja. 5. tuotantokausi. (42') K7 (ahdistus).
01:00
Vankilapoliisit
Murhatutkinta. Puukotettu vanki tuupertuu vankilan pihalle ja kuolee matkalla sairaalaan. Tutkinta polkee paikallaan, kunnes vihdoin löytyy todistaja, joka suostuu kertomaan näkemästään. Amerikkalainen realitysarja. 1. tuotantokausi. (20') K12 (ahdistus, väkivalta).
01:30
Metsien miehet
Hanskat naulaan. Gord Vaughan painostaa miehiään kiristämään tahtia ja kaikki eivät sitä kestä. Amerikkalainen sarja. 6. tuotantokausi. (43') K7 (ahdistus).
02:30
JIM D Rikos: Long Islandin sarjamurhaaja Osa 2/2
Long Islandin sarjamurhaaja Osa 2/2. Poliisi teki karmean löydön New Yorkin Long Islandilla, kun vuonna 2010 samalta rantakaistaleelta paljastui 10 naisen ruumiit. Uhrit myivät seuralaispalveluja, mutta kuka on yhä vapaalla jalalla oleva murhaaja? Amerikkalainen dokumenttisarja. (46') K12 (ahdistus).
03:30
Ennustaja-TV
05:00
Ennustaja-TV