UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Jim Keskiviikko 22.10.

05:00
Ennustaja-TV

Kello 6:00

09:35
Ostosruutu
10:05
Ostosruutu
10:35
Ostosruutu
11:05
Ennustaja-TV
11:35
Maailman parhaat kalapaikat
Kausi 5. Jakso 3/8. Meksiko. Meksikossa Robson pääsee pyytämään kalaa, jota hän ei ole aiemmin saanut: juovamarliinia. Hän haastaa paikalliset mayat kilpailuun siitä, kuka onnistuu pyytämään kauneimman kalan ja yrittää saada koukkuunsa mahdollisimman monta eri kalalajia. Lopuksi Robson pääsee väsyttämään purjekalaa. Englantilainen sarja.

Kello 12:00

12:30
Amerikan kovimmat keräilijät
Kausi 3. Jakso 12/20. Unelmien Kalifornia. Mike ja Frank matkaavat unelmien Kaliforniaan. Aurinkoisesta säästä nauttivat keräilijät tutustuvat suffilautojen lumoavaan maailmaan ja tapaavat Malibun ylärinteillä elelevän hipin. Vaikuttavin kohtaaminen koetaan kuitenkin Easyriders-moottoripyörälehden perustajan, Mill Blairin kanssa. Mike taivuttelee nuoruuden sankarinsa kauppoihin Vincent-moottorista sekä alkuperäisesta David Mannin taideteoksesta. Amerikkalainen sarja.
13:20
Kuppilat kuntoon Ruotsi
Kausi 4. Jakso 1/7. Velat pois. Göteborgin teollisuusalueella sijaitsee Glenns, jonka omistaa ravintola-alalla kokematon Albin. Asiakkaita ei näy, ja Albinin velat kasvavat kasvamistaan. Edessä on ravintolan suurremontti, jossa sali kunnostetaan, Albinista tehdään pizzakokki ja keittiöön palkataan ammattikokki. Ruotsalainen realitysarja. (42')
14:15
Leijonan luola Kanada
Kausi 7. Jakso 20/20. Leijonien vuosi. Tässä erikoisjaksossa seurataan leijonien elämää luolan ulkopuolella. Tutustumme leijonien kiireiseen arkeen, mutta myös yksityiselämän verhoa raotetaan, ja leijonista paljastuu aivan uusia puolia. Kanadalainen sarja. (44')
15:15
MasterChef Australia
Kausi 5. Jakso 42/65. Ruokaa ensitreffeille. Joukkuehaasteessa valmistetaan jaettavia annoksia 50 pariskunnalle, jotka ovat ensitreffeillään. Australialainen sarja. (42')
16:10
New Yorkin tatuointitarinat
Kausi 1. Jakso 7/8. Kukkoja ja kuhertelua. Työtehtäviä ei ole riittävästi, ja henkilökunta päättää promotoida liikettä järjestämällä kukkojuhlat. Jersey Shoren Angelina tulee ottamaan tatuoinnin. Chrisin ja Meganin suhde lämpenee, eikä Ami innostu asiasta. Amerikkalainen sarja. (43')
17:00
Kuppilat kuntoon Ruotsi
Kausi 4. Jakso 2/7. Vipinää talvikauteen. Kesäisin turistien suosimassa Sölvesborgissa sijaitseva ravintola Altona kumisee talvisin tyhjyyttään. Keittiössä on amatöörikokki, joka yrittää parhaansa, mutta ruoka ei maistu paikallisille. Alex päättää remontoida salin ja opettaa kokkia tekemään parempaa ruokaa, jotta ravintolassa kävisi asiakkaita myös talviaikaan. Ruotsalainen realitysarja. (43')

Kello 18:00

18:00
MasterChef Australia
Kausi 5. Jakso 43/65. Hektinen herkkuaamiainen. Pudotushaasteessa kokataan aamiaista Garyn Boathouse-ravintolassa. Kiireestä huolimatta kilpailijat onnistuvat tekemään herkullisia ja luovia annoksia. Australialainen sarja. (42')
19:00
Leijonan luola UK
Kausi 11. Jakso 1/12. Rusketusta ja ravintotietoutta. Sarja jatkuu. 11. tuotantokauden uudet jaksot ma-pe klo 19.00. Yrittäjiä odottaa luolassa vanhojen tuttujen lisäksi kaksi uutta leijonaa. Miljonäärisijoittajille esitellään mm. erikoinen itseruskettava voide sekä luksusmallinen eväskori. Luolassa nähdään myös tunteikas myyntipuhe vähäkalorisista nuudeleista sekä leluyrittäjät, jotka koettavat haastaa Legot. Englantilainen sarja. (45')
20:00
Martina ja hengenpelastajat
Kausi 1. Jakso 7/10. Kilpailijat harjoittelevat uhrin nostoa pelastuslautalle. Joukkuekilpailussa tarvitaan sekä lautan että kantotekniikoiden osaamista. Punainen joukkue tutustuu tuliseen paikalliseen ruokaan. Keltainen joukkue häätää kimpustaan salakuvaajan. Hävinneestä joukkueesta kukaan ei ole valmis lähtemään kotiin. Kotimainen ohjelma. (42')

Kello 21:00

21:00
Suomen Tulli
Kausi 3. Jakso 7/12. Postitullissa Suski ja Mika harjoittelevat Danin ja Hyrrän kanssa testihuumeilla. Satamassa sähköjohtoja täynnä oleva auto epäilyttää Tonia ja Lolaa. Savo-Karjalassa tutkitaan karhuntaljaa ja tehdään tupakkatakavarikko. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (41')
22:00
Poliisit
Kausi 6. Jakso 13/56. Vantaa. Kevään kunniaksi partio on jättänyt pitkät kalsarit narikkaan, mutta osa asiakkaista täytyy saattaa sisätiloihin lämmittelemään. Jannen ja Mikon haukansilmät bongaavat rikollisia liikenteestä huimaa tahtia. Suuronnettomuus uhkaa. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (21') Sallittu kaiken ikäisille.
22:30
Poliisit
Kausi 6. Jakso 14/56. Pori. Alkuvuorosta Hanna ja Mikko etsivät kadonnutta vanhusta. Näpistelijää tavoitellessaan partio törmää sankarillisesti toimineeseen nuorukaiseen. Porin yössä heiluu kirves ja tapausta selvitetään usean partion voimin. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (21') Sallittu kaiken ikäisille.
23:00
Leijonan luola UK
Kausi 11. Jakso 1/12. Rusketusta ja ravintotietoutta. Yrittäjiä odottaa luolassa vanhojen tuttujen lisäksi kaksi uutta leijonaa. Miljonäärisijoittajille esitellään mm. erikoinen itseruskettava voide sekä luksusmallinen eväskori. Luolassa nähdään myös tunteikas myyntipuhe vähäkalorisista nuudeleista sekä leluyrittäjät, jotka koettavat haastaa Legot. Englantilainen sarja. (45')

Kello 24:00

00:00
Rekkakuskit jäällä
Kausi 6. Jakso 12/16. Rintamalinjat. Darrellin rekka hyytyy keskelle paukkupakkasia ja jättää miehen värjöttelemään tien varteen ilman lämmitystä. Rick tekee paluun ratin taakse, mutta yhteistyö Hugh'n kanssa ei sujukaan enää vanhaan malliin. Siankylki tekee oharit Jackille, eikä veteraani ole tyytyväinen. Kanadalainen realitysarja. (43') K7 (ahdistus).
01:00
Vuorien sankarit
Kausi 2. Jakso 8/16. Katastrofi. Richin auto hajoaa kahdeksan kilometrin päässä hänen mökiltään. Tom ja Will ovat tarkistamassa ansoja, mutta kaikki ei suju suunnitelmien mukaan. Martyn ruokavarastot ovat lopussa, joten hän lähtee hirvimetsälle. Toinen turkismetsästäjä sabotoi Charlien ansoja. Charlie saa miehen kiinni itse teossa ja lähtee perään kohtalokkain seurauksin. Amerikkalainen sarja. (43') K7 (ahdistus).
01:50
Anthony Bourdain minilomalla
Kausi 1. Jakso 7/10. Roomalaista pizzaa ja pastaa. Italialainen pizzakokki vakuuttaa ennakkoluuloiselle Anthonylle, että kinkun ja ananaksen yhdistelmä voi olla hyvää. Anthony suosittelee useita loistavia ruokapaikkoja ja syö itsensä ähkyksi. Amerikkalainen lifestylesarja. (40')
02:45
Ennustaja-TV
05:00
Ennustaja-TV