UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Jim Maanantai 21.4.

05:00
Älypää-TV
Testaa tietosi ja voita palkintoja Suomen suurimmassa tietovisassa!

Kello 6:00

06:05
Ostosruutu
06:35
Ostosruutu
07:05
Ostosruutu
07:35
Ostosruutu
08:05
Ostosruutu
08:35
Älypää-TV
Testaa tietosi ja voita palkintoja Suomen suurimmassa tietovisassa!
09:05
Yllätyskokki Niki
Sushilautta. Terhi on kutsunut ystävättärensä illanviettoon juhlalautalle. Keskellä lammen selkää Niki opettaa kuinka valmistetaan sushia. Kotimainen ruokaohjelma. 1. tuotantokausi. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
09:30
Yllätyskokki Niki
Kevyitä herkkuja. Ayse on ollut kuukausia dieetillä loistavin tuloksin. Hän haluaa järjestää juhlat tukijoukoilleen. Onneksi Niki on paikalla raikkaine ideoineen. Kotimainen ruokaohjelma. 1. tuotantokausi. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
10:00
Yllätyskokki Niki
Hääpäivä menu. Niki yllättää Nikolaksen kesken työpäivän. Vaimo on juoninut miehelleen kokkausapua 1-vuotis hääpäivän kunniaksi. Herkkuja nautitaan kotiparvekkeella. Kotimainen ruokaohjelma. 1. tuotantokausi. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
10:30
Yllätyskokki Niki
Karppaajat. Karaoken harrastajat myös karppaavat yhdessä. Juhla-aterian loihtimisessa on apuna Niki, joka opettaa miten ankanrintaa valmistetaan. Kotimainen ruokaohjelma. 1. tuotantokausi. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
10:55
Yllätyskokki Niki
Apua ruoanlaittoon. Tiedossa ovat juhlat kotona. Mikä avuksi kun mies ei ole virtuoosi keittiössä? Onneksi Niki opettaa Samirille miten valmistaa herkullinen ateria ystäville ilman, että vaimon tarvitsee puuttua peliin. Kotimainen ruokaohjelma. 1. tuotantokausi. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
11:20
Yllätyskokki Niki
Ravintolan vapaapäivä. Keittiömestari Lintsi järjestää yllätysjuhlat poikaystävälleen Samille omassa ravintolassaan. Niki noutaa äimistyneen Samin kesken työvuoron ja yhdessä he luovat yllätysmenun yllätysvieraille. Kotimainen ruokaohjelma. 1. tuotantokausi. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
11:50
Krokotiilimies
Ikisinkku sokeriorava. Sokeriorava Two Socks saa kolme kumppaniehdokasta, mutta parinmuodostus ei suju odotusten mukaan. Dokumentti. 1. tuotantokausi.

Kello 12:00

12:20
Huipputatuoija haussa
Huippukatastrofi. Tänään tatuoidaan yksinkertaiselta vaikuttava tähti. Jo se panee osan porukasta hikoilemaan, mutta pudotuskisassa tehtäväksi tulee fotorealistinen tatuointi. Yksi putoaa jälleen pelistä pois. Amerikkalainen lifestylesarja. 1. tuotantokausi. (39')
13:10
Mahdoton illallinen
Oikeusjuttu. Tehtävä sijoittuu avioeroaiheisen Divorce Court -televisio-ohjelman kuvauspaikalle, ja Robert joutuu tiukan tuomarin pakeille. Klassiset makuparit saavat kyytiä, kun ruokia valmistetaan mitä erikoisimmista raaka-aineiden yhdistelmistä. Amerikkalainen sarja. 8. tuotantokausi. (42')
14:00
Vuorien sankarit
Selviytyjät. Eustace kutsuu apuun vanhan ystävän. Tom ja Will kuulevat metsällä oudon äänen. Martylla alkaa olla kiire turkistensa kanssa. Amerikkalainen sarja. 1. tuotantokausi. (42') K7 (ahdistus).
14:55
Splash! USA
Chuyn paluu. Chuy Bravo palaa altaan reunalle. Kolmen hengen pudotuskilpailu kiristää kilpailijoiden hermoja. Näemme myös salaperäisen yllätysvieraan, joka suorittaa uimahypyn rullalaudan kanssa. Amerikkalainen sarja. 1. tuotantokausi. (42')
15:50
Anthony Bourdain minilomalla
Sekoilua Montrealissa. Kaksikielinen Montreal on pullollaan hyviä ravintoloita, ja tekemistä riittää moneen makuun. Anthony tapaa pahamaineiset kokkiystävänsä, jotka näyttävät, miten Kanadassa pidetään hauskaa. Amerikkalainen lifestylesarja. 1. tuotantokausi. (40')
16:40
Henkka & Niki vs. Amerikka
Detroitin grillikuninkaat. Entinen autoteollisuuden pääkaupunki Detroit tarjoaa lavasteet barbeque-mittelöön lähiön kaduilla. Vastassaan Henkalla & Nikillä on itse Detroitin grillikuningas. Kotimainen lifestyleohjelma. 2. tuotantokausi. (22')
17:10
Jyrki Sukulan makujen maa
Jyrki kokkailee homejuusto-uuniomenaa ja omena-kanasalaattia. Lisäksi lähdemme Karjalohjalle tutustumaan omenatilan toimintaan. Kotimainen ruokaohjelma. 2. tuotantokausi. (19')
17:40
Amerikan kovimmat keräilijät
Sturgis. Frank lähtee salaa Sturgisin moottoripyörätapahtumaan, joten Mike joutuu ottamaan Daniellen mukaansa työmatkalle. Amerikkalainen sarja. 4. tuotantokausi.

Kello 18:00

18:35
Britannian paras leipomo
Ruokaa raveihin. Finaaliviikon haasteet kovenevat. Leipomoita on jäljellä enää neljä, ja vain kolme pääsee finaaliviikon seuraavaan haasteeseen. Tällä kertaa Broughtonin, Metfieldin, Dunbarin ja Hambletonin on leivottava sata makeaa ja sata suolaista leivonnaista raveihin. Aikaraja on tiukka, eivätkä kaikki ole tottuneet leipomaan massatuotantotyyliin. Englantilainen sarja. 1. tuotantokausi. (46')
19:30
The Voice of USA
Tuloslähetys. Tuloslähetyksessä jännitetään, ketkä yleisö on äänestänyt kärkikymmenikköön. Luvassa on myös tähtiesiintymisiä, kun lavalle nousee Grammy-palkittu countrybändi Lady Antebellum. Myös Voicen neuvonantajina toimineet Robin Thicke ja Pharrell Williams esittävät T.I.:n kanssa hittinsä Blurred Lines. Amerikkalainen viihdeohjelma. 4. tuotantokausi. (41')
20:30
Poliisit
Vantaa. Janne demonstroi Mikolle, kuinka hunsvotti otetaan kiinni. Nuorten seikkailuretkeläisten etsintää. Partio hälytetään yksityisasuntoon, jossa on sattunut kuolemantapaus. 5. tuotantokausi. (21') K7 (ahdistus).

Kello 21:00

21:00
Amerikan kovimmat keräilijät
Norsu huoneessa. Mike ja Frank ostavat täytetyn norsunpään ja Danielle löytää sille pian kuuluisan ostajaehdokkaan, mutta syntyykö kauppoja sittenkään? Amerikkalainen sarja. 4. tuotantokausi.
22:00
Panttilainaamo
Ilmojen halki käy lentäjän tie. Rick käy Chumleen kanssa katsomassa kylmän sodan aikaista neuvostohävittäjää. Uskaltaako kumpikaan lähteä sen kyytiin? Lentokoneen lisäksi tarjolla on muun muassa pesäpalloräpylä ja -maila Babe Ruthin nimikirjoituksilla sekä UV-lamppu 40-luvulta. Amerikkalainen realitysarja. 7. tuotantokausi.
22:25
Panttilainaamon autospesialistit
Steve McQueenin jalanjäljillä. Dannyn tuunausporukka kunnostaa Mustangin romusta kuuluisan elokuva-auton jäljennöstä. Lisäksi pajaan ilmestyy asiakas, joka haluaa maalauttaa tatuointinsa moottoripyörään. Amerikkalainen sarja. 1. tuotantokausi. (20') Sallittu kaiken ikäisille.
22:55
Poliisit
Oulu. Tavaratalossa riehutaan. Tompan ja Rampen ammattitaito tekee vaikutuksen päihtyneeseen pyöräilijään. Varastetun auton arvoitus saa hupaisan huipennuksen. 5. tuotantokausi. (21') Sallittu kaiken ikäisille.
23:25
Trigger Happy TV
Piilokamerassa tänään mm. törkeä ballerina, äänekäs kirjastonhoitaja, omituinen pikaruokamyyjä, alakuloinen pingviini, ilmaisen rahan jakelija ja ruoan puolesta saarnaava pastori. Englantilainen piilokameraohjelma. 3. tuotantokausi. (20') K7 (väkivalta, ahdistus).
23:55
Hotellit kuntoon, Gordon Ramsay
Rooseveltin mysteeri. Gordon ratkoo Idahon osavaltiossa sijaitsevan Roosevelt Inn -hotellin ongelmia. Tällä kertaa eniten päänvaivaa Gordonille aiheuttaa mestarisalapoliisi Sherlock Holmesiin ihastunut omistaja John Hough, joka keskittyy enemmän naamiasleikkeihinsä kuin hotellin johtamiseen. Miehen kokintaidotkaan eivät Gordonia vakuuta, mutta lopulta mysteeri alkaa ratketa ja kaksi pariskuntaa löytää onnen. Amerikkalainen lifestylesarja. 1. tuotantokausi. (41')

Kello 24:00

00:45
South Park
Vanhuus ei tule yksin. Stan täyttää kymmenen vuotta, ja nuorisomusiikki alkaa kuulostaa hänestä täydeltä sonnalta. Lääkärin mukaan Stania vaivaa kyynisyys, johon ei valitettavasti ole parannuskeinoa. Amerikkalainen sarja. 15. tuotantokausi. (22') K7 (ahdistus).
01:15
JIM D: Massiivinen tuho
Vedenpaisumus. Voiko Raamatun kertomus vedenpaisumuksesta olla totta? Tutkijat, jotka uskovat suurtulvan muodostaneen nykyisen Mustanmeren ja tehneen valtavaa tuhoa isolla alueella 8 000 vuotta sitten, etsivät todisteita merenpohjasta. Amerikkalainen dokumenttisarja. (44') K12 (ahdistus).
02:10
Leijonan luola USA
Skonsseja ja veteraaneja. Amerikkalainen J. Jones on ihastunut englantilaisiin skonsseihin, ja hän tahtoo lanseerata perinteisen aamiaisherkun Yhdysvalloissa. Maistuvatko skonssit nälkäisille leijonille? Petolaumalle esitellään myös uudenlaista matkatavarapalvelua, nörttien omia huonekaluja ja sotaveteraanien suunnittelemia koruja. Amerikkalainen sarja. 4. tuotantokausi. (43')
03:00
The Voice of USA
Tuloslähetys. Tuloslähetyksessä jännitetään, ketkä yleisö on äänestänyt kärkikymmenikköön. Luvassa on myös tähtiesiintymisiä, kun lavalle nousee Grammy-palkittu countrybändi Lady Antebellum. Myös Voicen neuvonantajina toimineet Robin Thicke ja Pharrell Williams esittävät T.I.:n kanssa hittinsä Blurred Lines. Amerikkalainen viihdeohjelma. 4. tuotantokausi. (41')
03:55
Älypää-TV
Testaa tietosi ja voita palkintoja Suomen suurimmassa tietovisassa!
05:00
Älypää-TV
Testaa tietosi ja voita palkintoja Suomen suurimmassa tietovisassa!