UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Jim Tiistai 23.12.

04:05
Ennustaja-TV
05:00
Ennustaja-TV

Kello 6:00

09:55
Ostosruutu
10:25
Ostosruutu
10:55
Ostosruutu
11:25
Ennustaja-TV
11:55
Henkka & Niki vs. Amerikka
Kausi 2. Jakso 9/10. Amishien vaatteissa. Henkka & Niki opettelevat, kuinka valmistaa Amishien perinneruokaa ja tutustuvat paikalliseen maanviljelykseen. Mikä on oikea resepti korjaamaan voiton yhteisössä vailla sähköä? Kotimainen lifestyleohjelma. (23')

Kello 12:00

12:25
Henkka & Niki vs. Amerikka
Kausi 2. Jakso 10/10. Etiopia Hollywoodissa. Little Ethiopia sijaitsee Hollywoodin naapurissa. Kokkimme saavat vastuksekseen tähtien suosiman kokkikuuluisuuden Genet Agonaferin. Kuinka käy viimeisessä taistossa? Kotimainen lifestyleohjelma. (22')
12:55
JIM D Henkilökuva: Pulmuset
Pulmuset. Pulmuset oli uraauurtava komedia, joka muutti yleisön näkemystä televisioviihteestä ja nosti tv-kanava Foxin Amerikan suurimpien joukkoon. Se tarjosi räävittömän vaihtoehdon kilteille perhehupailuille kuten Bill Cosby Show?lle ja raivasi tietä muille suosikkisarjoille kuten Simpsoneille. Amerikkalainen dokumenttisarja. (42') Sallittu kaiken ikäisille.
13:45
Kuuluisat kuppilat
Kausi 4. Jakso 7/27. Mobile. Adam tutustuu kreolikeittiön antimiin Alabaman Mobilessa. Hän syö Stuffed Tony Burgerin Hungry Owlissa, riivittyä possua Brick Pitissä ja valmentaa Big Joe Evansia rikkomaan osterinsyöntiennätyksen Wintzell's Oyster Housessa. Amerikkalainen sarja. (21')
14:15
Kuuluisat kuppilat
Kausi 4. Jakso 8/27. Meksikonlahden rannikolla. Adam Richman matkaa pitkin Meksikonlahden rannikkoa. Hän tutustuu paikalliseen grilliruokaan ja meren herkkuihin. Ahmimishaasteessa rokkari ja monitoimimies A.J. Fratto ottaa mittaa valtavasta muffaletta-kerrosleivästä. Amerikkalainen sarja. (21')
14:40
Leijonan luola USA
Kausi 4. Jakso 18/24. Onko sijoittajallakin tunteet?. Kuinka kallista fitness-pähkinävoita kannattaa tehdä? Helpottaako akupainantaranneke oikeasti pahoinvoinnin oireita? Ja ennen kaikkea: kehtaavatko leijonat tehdä sillä bisnestä? Poikien tatuoinninpoistovekotin tuntuu vähän liiankin tehokkaalta. Amerikkalainen sarja. (43')
15:35
Anthony Bourdain minilomalla
Kausi 1. Jakso 3/10. Helteinen Hongkong. Anthony teettää tyylikkään puvun ja käy katselemassa lihaveitsiä. Ruokana on tällä kertaa muun muassa mykyjä, nuudeleita ja äyriäisiä. Amerikkalainen lifestylesarja. (40')
16:25
JIM D: Modern Marvels
Niin se pallo pomppii. Erilaisilla palloilla on pitkä historia ja niitä on käytetty jopa arvokkaina rituaalivälineinä, mutta nykyajan pelivälineinä käytettävillä palloilla pyritään yhä parempiin suorituksiin niin keilahalleissa kuin golfkentilläkin. Amerikkalainen dokumenttisarja.
17:15
Kuuluisat kuppilat
Kausi 4. Jakso 9/27. Floridan herkut. Adam on Floridan Key Westissä tutustumassa paikallisiin herkkuihin. Hän maistaa hogfish-kalasämpylää ja maailmankuulua Key lime -piirakkaa sekä valmentaa pientä kilpailijaa friteerattujen simpukoiden syömiskilpailuun. Amerikkalainen sarja. (21')
17:45
Kuuluisat kuppilat
Kausi 4. Jakso 10/27. Jätskivuoren valloitus. Louisvillessa annoskoot ovat lähes poikkeuksetta suuria. Tässä jaksossa käydään valtavan Comfy Cow -jäätelöannoksen kimppuun. Jaksaako paikkakuntalainen Joe Nikolai ahmia koko annoksen? Amerikkalainen sarja. (21')

Kello 18:00

18:15
Anthony Bourdain minilomalla
Kausi 1. Jakso 4/10. Sekoilua Montrealissa. Kaksikielinen Montreal on pullollaan hyviä ravintoloita, ja tekemistä riittää moneen makuun. Anthony tapaa pahamaineiset kokkiystävänsä, jotka näyttävät, miten Kanadassa pidetään hauskaa. Amerikkalainen lifestylesarja. (40')
19:05
Leijonan luola USA
Kausi 4. Jakso 19/24. Säkkituoleja ja suojakuoria. Leijonat saavat jälleen ihastella ja pudistella päitään, kun kekseliäät yrittäjät yrittävät voittaa heitä puolelleen. Coloradolainen cowboy esittelee uuden kuntoilumuodon, yrittäjäpariskunta hakee rahoitusta vauvadiskolle, nuorukaiset kaupittelevat leijonille uudenlaisia kännykän suojakuoria ja sinnikäs yrittäjä tahtoo lanseerata kehittämänsä säkkituolin ja sängyn risteytyksen maailmanlaajuisesti. Amerikkalainen sarja. (43')
20:00
Amerikan kovimmat keräilijät
Kausi 4. Jakso 4/21. Autoarkeologit. Frank ja Mike ovat Michiganissa kaivelemassa vanhoihin autoihin liittyviä varastoja ja tekevät museoluokan löytöjä. Amerikkalainen sarja.

Kello 21:00

21:00
Rikkaiden panttilainaamo
Kausi 1. Jakso 6/7. Ulosmittausuhan alla. Rahoitusalan yrityksellään aikoinaan rikastunut Jeremy tarvitsee 25 000 puntaa nopeasti, ettei joudu häädetyksi kotitalostaan. Englantilaiseen aristokraattiperheeseen 50-luvulla adoptoitu Caromay hakee lainaa voidakseen lentää Australiaan tapaamaan biologista äitiään. Carol sai aikoinaan poikaystävältään sormuksen, mutta unohti sen sittemmin sukkalaatikkoon. Nyt hän hakee sormusta vastaan panttilainaa viedäkseen kaksi poikaansa lomailemaan. Englantilainen realitysarja. (46')
22:00
Panttilainaamo Louisiana
Kausi 2. Jakso 6/20. Lehmäbisnestä. Gerald-serkku esittelee pojille lehmiin liittyvää liikeideaa. Johnnie ja Jenkki pääsevät koeajolle upealla Ferrarilla, ja Jimmielle kaupitellaan vanhaa ja todella vaarallista asetta. Louisianalainen muusikko haluaa myydä ainutlaatuisen kokoelman musiikkiaarteita. Amerikkalainen sarja. (20')
22:30
Panttilainaamo
Kausi 6. Jakso 14/26. Yövuoro. Chumlee joutuu tuuraamaan yöpäivystäjää. Se ei ole aina hauskaa, vaikka hän osaakin käyttää ajan mielekkäästi. Koskaan ei ole Chumleen nähty kiitävän niin vauhdikkaasti tiehensä, kun seuraavakin yövuoro yllättäen vapautuu. Amerikkalainen realitysarja.
23:00
Leijonan luola USA
Kausi 4. Jakso 19/24. Säkkituoleja ja suojakuoria. Leijonat saavat jälleen ihastella ja pudistella päitään, kun kekseliäät yrittäjät yrittävät voittaa heitä puolelleen. Coloradolainen cowboy esittelee uuden kuntoilumuodon, yrittäjäpariskunta hakee rahoitusta vauvadiskolle, nuorukaiset kaupittelevat leijonille uudenlaisia kännykän suojakuoria ja sinnikäs yrittäjä tahtoo lanseerata kehittämänsä säkkituolin ja sängyn risteytyksen maailmanlaajuisesti. Amerikkalainen sarja. (43')
23:55
Rekkakuskit jäällä
Kausi 4. Jakso 16/16. Daltonin uusi kuningas. Kisa lastilistan herruudesta ratkeaa tänään. Entiset ystävykset Ray ja Greg ovat jälleen tukkanuottasilla. Alex saa vastauksen häntä vaivanneeseen kysymykseen kolaripaikan tapahtumista. Lisa puolestaan ostaa takaisin vanhan hevosensa. Pomo Lane Keator kertoo oman mielipiteensä kuskien suorituksista ajokauden aikana. Kanadalainen realitysarja. (43') K7 (ahdistus).

Kello 24:00

00:45
Australian rajalla
Kausi 7. Jakso 12/20. Epäilyttäviä tuomisia. Vietnamista ja Thaimaasta palaavien miehien tuomiset herättävät epäilyksiä. Erään pariskunnan makeat paketit tutkitaan myös tarkasti. Australialainen sarja.
01:15
Vankilapoliisit
Kausi 1. Jakso 9/10. Pako. Vankilasta pakenee vaarallinen vanki, ja kaikki Tennesseen poliisit saavat asiasta tiedon. Vangilla on ollut ongelmia tyttöystävänsä kanssa, ja tämän pelätään nyt olevan vaarassa. Amerikkalainen realitysarja. (20') Sallittu kaiken ikäisille.
01:40
JIM D: Maapallon hullu vuosi
JIM D: Maapallon hullu vuosi. Vuonna 2011 koettiin poikkeuksellisen paljon luonnonkatastrofeja. Ohjelmassa käydään jokaisen kuukauden tapahtumat läpi, nähdään paikalla olleiden kuvaamaa materiaalia ja kuullaan asiantuntijoiden kommentteja. Amerikkalainen dokumenttisarja. (47') K12 (ahdistus).
02:35
Ennustaja-TV
05:00
Ennustaja-TV