UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Jim Perjantai 29.4.

05:00
Ennustaja-TV

Kello 6:00

07:40
Ostosruutu
10:10
Ostosruutu - VitaPrism
10:40
Onnenarpa

Kello 12:00

12:10
Guinness World Records
Kausi 2. Jakso 3/13. Rimakauhua ja ramppikuumetta. Sarjan taso säilyy korkeana, vaikka rima putoaakin lähes lattiaan uutta limboennätystä tavoiteltaessa. Kärrynpyöräsprintterit sekoilevat joukolla, ja chilinsyöjät popsivat polttavia paprikoitaan. Huipennuksena nähdään mönkijähyppy, josta kuskikaan ei usko selviävänsä vammoitta. Englantilainen viihdeohjelma.
13:00
Onnenarpa
13:05
Inspector Cartoons
Seinähullut Seinejoelta. Vaaleanpunainen pantteri -piirretyistä tuttu salapoliisi seikkailee omassa piirrossarjassaan. (5') K7 (väkivalta).
13:15
Hurja remontti
Kausi 9. Jakso 24/32. Toivoa rakentamassa 2/2. Joplinin kaupunki Amerikan sydänmaalla tuhoutui pahoin historian pahimmassa tornadossa. Hurja remontti ja tuhannet vapaaehtoiset rakentavat seitsemälle perheelle uuden kodin viikossa! Kaksiosaisen erikoisjakson jälkimmäisessä osassa on mukana myös koripallon supertähti Kobe Bryant. Amerikkalainen sarja.
14:10
Top Chef
Kausi 2. Jakso 11/13. Annos aistillisuutta. Tulikokeen haastavien suklaaruokien jälkeen kokit joutuvat valmistamaan viiden ruokalajin romanttisen aterian juhliville pariskunnille Santa Barbarassa. Panokset ovat kovat, sillä tarjolla on paikkoja kisan finaaliin Havaijille. Vierailevina tuomareina ovat Food & Wine -lehden Gail Simmons ja keittiömestari-ravintoloitsija Eric Ripert. Amerikkalainen sarja. (44')
15:10
MasterChef USA
Kausi 4. Jakso 13/25. Tähden tuliaiset. Tuomarivieraaksi saapuu tällä kertaa Eva Longoria, joka on valinnut yllätyslaatikon ainekset. Päivän toisessa haasteessa kärkikisaajat möhlivät niin pahasti, että tuomarit saavat nähdä kisahistorian rumimman annoksen. Amerikkalainen realitysarja. (40')
16:10
Martina ja hengenpelastajat
Kausi 2. Jakso 9/10. Kultainen lippu. Suvi herää vatsataudissa ja kuumeessa. Amanda uhkuu voitontahtoa. Yksilökisassa voittaja saa suoraan paikan finaaliin. Naiset puhuvat ihannekumppaneistaan ja rentoutuvat Hunksien kanssa Twisterin parissa. Karsinnassa koetaan jälleen yllätys. Kotimainen realitysarja. (42')
17:10
Team Ahma
Kausi 1. Jakso 1/15. Turvallista matkaa. Lähimmäisenrakkaus ajaa Alpon ja Jarnon perustamaan motoroidun tiepalveluyksikön, Team Ahman. Jos pahat saavat lyöttäytyä yhteen ja muodostaa joukkioita, niin mikseivät hyvät. Pääosissa Taneli Mäkelä, Pirkka-Pekka Petelius, Esko Hukkanen, Raili Tiensuu ja Johanna af Schulten. Kotimainen komediasarja. (31') Sallittu kaiken ikäisille.
17:50
Team Ahma
Kausi 1. Jakso 2/15. Yllätys rajan takaa. Pääosissa P-P Petelius ja Taneli Mäkelä. Kotimainen komediasarja. (24') K7 (ahdistus).

Kello 18:00

18:25
Team Ahma
Kausi 1. Jakso 3/15. Pääosissa P-P Petelius ja Taneli Mäkelä. Kotimainen komediasarja. (25') Sallittu kaiken ikäisille.
19:00
Panttilainaamon autospesialistit
Kausi 3. Jakso 58. Muskelia Mopar-miehelle. Danny rakentaa 60-luvun klassisen Dodge Chargerin Robertille, joka haluaa lahjoittaa auton isälleen. Lisäksi Danny haastaa koko pajan porukan oman autokalenterin tekoon. Amerikkalainen sarja. (19')
19:30
Panttilainaamon autospesialistit
Kausi 3. Jakso 59. Kalenteripoikia. Count?s Kustomsin oma kalenteri alkaa valmistua, mutta Roli ja Mike päättävät tehdä kahdestaan oman kalenterin. Lisäksi Danny valmistelee suurta yllätystä. Amerikkalainen sarja. (19')
20:00
Australian kovimmat keräilijät
Kausi 1. Jakso 7/8. Mysteeriesine. Adam ja Lucas piristävät tunnelmaa pienellä vedonlyönnillä. Lisäksi Lucas löytää penkoessaan mystisen esineen. Australialainen sarja. (46')

Kello 21:00

21:00
Grillit huurussa
Kausi 1. Jakso 11/12. Porilaista. Stand up -koomikko Sami Hedberg keikkailee Porissa ja käy herkuttelemassa kaupungin grilleillä Porin Ässien pelaajan jääkiekkolija Ville Uusitalon kanssa. Kotimainen realitysarja. (42') Sallittu kaiken ikäisille.
22:00
Leijonan luola USA
Kausi 6. Jakso 25/29. Kirsikkaa ja korvikkeita. Leijonan luolaan astuu tällä kertaa kaksi kotiäitiä, joilla on maukkaampi vaihtoehto sottaisten tenavien kuuraamiseen. Nuori teknokaksikko uskoo lujasti ideaansa e-kirjabisneksessä, mutta ovatko kokeneet bisnesketut samaa mieltä? Tulessa on myös kaksi keksijää, jotka uskovat tuotteisiinsa sähkö- ja puutarha-alalla. Amerikkalainen sarja. (42')
23:00
Leijonan luola USA
Kausi 6. Jakso 26/29. Fanituotteita ja baarijakkaroita. Tällä kertaa leijonat saavat eteensä komeita fanituotepaketteja, keinon varata baarista aina parhaat paikat sekä muotia ja terveyspohjallisia. Amerikkalainen sarja. (43')

Kello 24:00

00:00
Yöbussi
Kausi 1. Jakso 1/3. Sama vanha meininki. Lontoossa yöbussit risteilevät tiuhaan tahtiin, ja matkustajia ja tarinoita riittää joka lähtöön. Nyt Daniel ja Sonny ovat matkalla synttäribileisiin ja Georgia ja Sarah yrittävät puolestaan auttaa Richiä löytämään miehen. (45') Sallittu kaiken ikäisille.
00:55
Yöbussi
Kausi 1. Jakso 2/3. Omassa kuplassa. Lontoon tiuhaan tahtiin risteilevissä yöbusseissa törmää helposti kaikenkarvaiseen porukkaan. Nyt Ashton ja Mac pohtivat omassa kuplassaan eläviä puhelimenräplääjiä, ja yksinäinen Simon pääsee vihdoinkin jonkun kanssa juttusille. (46') Sallittu kaiken ikäisille.
01:50
Yöbussi
Kausi 1. Jakso 3/3. Kaikki haluavat Lontooseen. Lontoon yöbusseissa kohtaavat nyt niin bilettäjät ja työmatkalaiset kuin turistit ja maahanmuuttajatkin. Koditon Donald etsii hetkeksi turvapaikkaa bussin lämmöstä, kun taas muut matkustajat saavat ihmetellä erään kassirouvan huikeaa saalista. (44') Sallittu kaiken ikäisille.
02:45
Arman ja viimeinen ristiretki
Kausi 2. Jakso 3/8. Etiopia - Danakilin suolakaivokset. Sarjassa Arman muuttaa kymmeneksi päiväksi yhteisöön, heimoon tai ympäristöön, jossa ihmiset elävät täysin länsimaisen kulttuurin ulkopuolella. Kohteisiin tutustutaan opettaja-oppipoika-asetelmassa. Jokaisessa uudessa ympäristössä Armanin on lunastettava oma paikkansa ja luottamus paikallisten joukossa. Koskettavassa sarjassa on luvassa hengenvaarallisia seikkailuja ja selviytymistä, mutta sarjan pääpaino on ennen kaikkea ystävyydessä ja luottamuksessa. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (43') Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
03:40
Pomo piilossa
Kausi 3. Jakso 6/10. Lush. Lush on 50 maassa toimiva kosmetiikka-alan yritys, jolla on 160 liikettä Kanadassa. Nyt saippua- ja kosmetiikkajätti valmistautuu muutokseen: se aikoo kaksinkertaistaa putiikkiensa määrän kolmessa vuodessa. Viestintäjohtaja Brandi Halls tutustuu valeasussa putiikkien ja saippuatehtaiden toimintaan nähdäkseen omin silmin, miten nopea laajentuminen vaikuttaa työntekijöihin. Kanadalainen realitysarja.
04:35
Ennustaja-TV
05:00
Ennustaja-TV