UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Jim Torstai 24.7.

05:00
Ennustaja-TV

Kello 6:00

09:50
Ostosruutu
10:20
Ostosruutu
10:50
Ostosruutu
11:20
LIVE: Tiedä ja Voita
Suora lähetys NYT PÄÄLLÄ! Jos tiedät oikean vastauksen sinulla on iso voittomahdollisuus. (60')
11:50
Krokotiilimies
Tyttöni mun. Steve Irwinin elämässä on kaksi tärkeää naista: Terri-vaimo ja Bindi-tytär. Terri on miltei miehensä veroinen villieläinten käsittelijä, eikä pienen Bindi-tyttärenkään kohdalla ole omena pudonnut kauas puusta. Dokumentti. 2. tuotantokausi.

Kello 12:00

12:20
Apua avajaisiin
Uudet amerikkalaiset klassikot. Todd ja Kai ovat San Franciscon baareissa viihtyviä kavereita, jotka haluavat perustaa oman ravintolan. David Adjeyn apua kaivataan, kun rahoitus on epävarmaa ja miehet haluavat tarjota ravintolassaan oluttölkkikanaa. Amerikkalainen sarja. 2. tuotantokausi.
13:10
Leijonan luola Ruotsi
Iskunvaimentimia ja vauvantyyny. Tänään tapaamme mm. rikkaan naisen, joka on keksinyt uudenlaisen vauvantyynyn. Lisäksi Jan Erik tulee Kiirunasta asti kertomaan uudenlaisesta iskunvaimentimesta. Ruotsalainen realitysarja. 1. tuotantokausi. (47')
14:05
Henkka & Niki vs. Amerikka
Rämeiden kotirouvat. Louisianassa Henkka & Niki tapaavat rämeiden kasvatit, paikalliset kotirouvat. Avotulella valmistetaan paikallista bravuuria: alligaattoria cajun. Kotimainen lifestyleohjelma. 1. tuotantokausi. (22')
14:35
Jyrki Sukulan makujen maa
Tällä kertaa Jyrkin makumatka suuntautuu Huittisiin, jossa tutustutaan porsastilaan. Jyrki valmistaa rypsiporsaan niskaa. Kotimainen ruokaohjelma. 1. tuotantokausi. (20')
15:05
Kuppilat kuntoon Ruotsi
Perusasiat kuntoon. Kokki Alexander Nilson tutustuu ravintola Down Towniin. Paikan omistaa kampaaja, joka haluaa kokeilla siipiään ravintola-alalla. Hän ei kuitenkaan osaa edes tarjoilla oikein tai avata viinipulloa. Myös kokkien tiedoissa on parantamisen varaa. Ruotsalainen realitysarja. 2. tuotantokausi. (44')
16:00
Ruotsin karmein koti
Nukkekotiko?. Ing-Marien ja Bennyn omakotitalo muistuttaa erehdyttävästi nukkekotia, sillä se on täynnä nukkeja, pitsiä ja vaaleanpunaista. Simon ja Tomas panevat olohuoneen täysin uusiksi, mutta säilyttävät Ing-Marien romanttisen tyylin, mutta huomattavasti hillitymmin kuin asukas itse. Ruotsalainen sisustusohjelma. 6. tuotantokausi.
16:50
LA Ink
Valheita ja valokuvia. Kun Liz jää kiinni valehtelusta, muiden mitta täyttyy lopullisesti. Kat päättää osallistua hyväntekeväisyystilaisuuteen ja vaihtaa tatuointien teon valokuvaukseen. Amerikkalainen sarja. 3. tuotantokausi. (43')
17:45
Leijonan luola Ruotsi
Mainontaa. Yllättävän monta yrittäjää on Leijonan luolassa esittelemässä uusia ideoita mainontaan. Eräs yrittäjä on silmin nähden hermostunut. Entä kuka työntää sisään kärryllisen ruokaa ja miksi? Ruotsalainen realitysarja. 1. tuotantokausi. (44')

Kello 18:00

18:40
Kuppilat kuntoon Ruotsi
Ilosta ei ole tietoakaan. Pienessä Noran kaupungissa on ravintola Den Glada Krogen. Sen ruokalista on pysynyt muuttumattomana pitkään, ja keittiökin on karmeassa kunnossa. Kokki Alexander Nilson lähtee katsomaan, miten hän saisi kohennettua ravintolaa. Ruotsalainen realitysarja. 2. tuotantokausi. (43')
19:35
Suomen huutokauppakeisari
Aki havittelee huutokauppaan harvinaista, 1800-luvulta olevaa miekkaa. Markku tuunaa kaappia ja uhmaa Helin tahtoa. Kirsi lähtee omille reissuilleen ja tekee tappiokaupan. Kotimainen ohjelma. 2. tuotantokausi. (43')
20:30
Poliisit
Helsinki. Sarja päättyy. Tuukka ja Toni käyvät menestyksekkäällä tarkastuskierroksella Suomenlinnassa. Helsingin keskusta kuhisee tappelua ja uhkaavia henkilöitä, ja partion ritarillisuus pääsee oikeuksiinsa. Rattijuoppojakin saadaan kiinni. 5. tuotantokausi. (21') K7 (väkivalta, seksi).

Kello 21:00

21:00
Tricked
Naistennaurattaja. Taikuri Ben Hanlin tekee temppuja saadakseen naisjulkkisten puhelinnumeroita. Hän esiintyy myös vaatekaupan vartijana ja jekuttaa Blue-poikabändin jäseniä. Englantilainen viihdeohjelma. (45') K7 (ahdistus).
22:00
Hyvät ja huonot uutiset
Vieraana Toni Wirtanen. 3. tuotantokausi. (45')
22:55
Konttori
Uutta verta. Michael on päättänyt muuttaa Hollyn mukana Coloradoon. Niinpä hänen tilalleen tulee uusi pomo, Deangelo Vickers (Will Ferrell), johon kaikki yrittävät tehdä vaikutuksen. Dwight ei ole erityisen innoissaan. Amerikkalainen komediasarja. 7. tuotantokausi. (21') Sallittu kaiken ikäisille.
23:25
Poliisit
Lahti. Partio ja kaupungin festivaaliyleisö viihdyttävät toisiaan. Pialla menee hermo makkaraperunoihin liittyviin asiakastilanteisiin. Vakava puukotustapaus. Nainen haluaa pissata varsin epäsopivaan paikkaan. 5. tuotantokausi. (21') K7 (väkivalta).
23:55
Australian rajalla
Maalla, merellä ja ilmassa. Tullin valvontakone havaitsee uppoavan kalastusaluksen, joka on täynnä laittomia siirtolaisia. Vietnamista palaavien naisten tuliaisissa asustaa muurahaisyhteisö. Tulliin saapuu vahvasti päihtynyt nainen. Australialainen sarja. 8. tuotantokausi. (23')

Kello 24:00

00:25
Eriskummalliset rikokset
Kippareita ja kilpikonnia. Brittipoliisit ovat saaneet kohdata työssään monenlaista outoa. Tällä kertaa päänvaivaa aiheuttaneisiin tapauksiin kuuluu humalainen veneryöstö, seksikauppaan vaatteiden perässä murtautunut transvestiitti sekä suuri kilpikonnakaappaus. Englantilainen sarja. (27') K7 (seksi, väkivalta).
01:00
Panttilainaamon autospesialistit
Valmista viime tipassa. Dannyn tuunausporukka saa käsiinsä Dodge Chargerin, jonka kunnostus kuumentaa tunteita tavallista enemmän. Oranssi custom-pyörä puolestaan saa asiakkaan innostumaan. Amerikkalainen sarja. 1. tuotantokausi. (19') Sallittu kaiken ikäisille.
01:30
Rantavahdit
Harjoittelijan h-hetki. Harjoittelija Maxin h-hetki koittaa: tuleeko hänestä vihdoin oikea rantavahti vai joutuuko hän vaihtamaan alaa? Haiverkkoon on takertunut hai, jonka irrottaminen ei suju kommelluksitta. Kallion juurella on nähty ruumis, ja Beardy vaarantaa henkensä etsintäoperaatiossa. Australialainen sarja. 6. tuotantokausi. (21') K7 (ahdistus).
02:00
LA Ink
Valheita ja valokuvia. Kun Liz jää kiinni valehtelusta, muiden mitta täyttyy lopullisesti. Kat päättää osallistua hyväntekeväisyystilaisuuteen ja vaihtaa tatuointien teon valokuvaukseen. Amerikkalainen sarja. 3. tuotantokausi. (43')
02:55
Ennustaja-TV
05:00
Ennustaja-TV