UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Jim Maanantai 28.7.

05:00
Ennustaja-TV

Kello 6:00

10:40
Ostosruutu
11:10
Ostosruutu
11:40
Ostosruutu

Kello 12:00

12:10
LIVE: Tiedä ja Voita
Suora lähetys NYT PÄÄLLÄ! Jos tiedät oikean vastauksen sinulla on iso voittomahdollisuus. (60')
12:40
Krokotiilimies
Pussieläinrumba. Steve Irwinillä pitää kiirettä pussieläinten kanssa. Vompatit on saatava parittelemaan ja uintireissulla uupunut kenguru toipumaan. Kun yksi koala vielä kadottaa poikasensa ja toinen kärsii silmävaivoista, riittää eläinpuistossa rumbaa. Dokumentti. 2. tuotantokausi.
13:10
Krokotiilimies
Alligaattorirakkautta. Australia Zoon alligaattorien lisääntymisohjelma kokee takaiskun, kun alligaattori Albert osoittautuukin naaraaksi. Pian eläinpuiston naaraat saapuu hurmaamaan uusi komea koiras Barney. Pelastuskeikalla kohdataan katolle pakkolaskun tehnyt mustajoutsen. Dokumentti. 2. tuotantokausi.
13:40
Apua avajaisiin
Velipuolet. David Adjey matkaa Ottawaan auttamaan velipuolia, Devinia ja Dylania, karibialaishenkisen ravintolan avaamisessa. Vuokraa on maksettu jo 11 kuukautta, ja lisäongelmia tuovat mm. keittiön kuumuus ja veljesten erilaiset luonteet. Amerikkalainen sarja. 2. tuotantokausi.
14:30
Kuuluisat kuppilat
Providencen hodarit. Tässä jaksossa Adam matkustaa Rhode Islandin kauniiseen pääkaupunkiin Providenceen ja auttaa paikallisen rugby-seuran hyökkääjää Connor McQuadea selviytymään Olneyville N.Y. System -ravintolan hodarihaasteesta. Adam tutustuu myös kaupungin rikkaaseen ruokakulttuuriin, jota sävyttävät siirtolaisten mukanaan tuomat perinteet. Amerikkalainen sarja. 4. tuotantokausi. (21')
15:00
Brady Barrin vaarallinen luonto
Kalamaailman kummajainen. Brady lähtee tutustumaan uhanalaisiin saharauskuihin, joiden sahamaisen nokan toiminta on vielä tutkijoillekin arvoitus. Amerikkalainen sarja. 6. tuotantokausi. (50') Sallittu kaiken ikäisille.
16:00
Anthony Bourdain minilomalla
Chicago. Tällä kertaa Anthony vierailee Chicagossa. Tämä suurkaupunki on tunnettu kuuluisuuksistaan, italialaisesta lihastaan ja pizzastaan. Nyt Anthony näyttää, että Chicagoon kuuluu paljon muutakin. Amerikkalainen lifestylesarja. 2. tuotantokausi. (40')
16:50
Ruotsin karmein koti
Labyrintista tilavaksi kodiksi. Vivekan kaksioon on ahdettu kuusi erillistä huonetta, joten asunto muistuttaa labyrinttia. Lapset ovat muuttaneet pois kotoa, joten Viveka asuu asunnossa yksin. Simon ja Tomas raivaavat tilaa käytännöllisemmälle ja ennen kaikkea tyylikkäämmälle keittiölle ja ruokasalille. Ruotsalainen sisustusohjelma. 6. tuotantokausi.
17:45
Leijonan luola Ruotsi
Tikkaita ja yrityskontakteja. Illan jaksossa tutustumme niin ruoantähteiden kierrätykseen kuin tikastukiinkin. Lisäksi tapaamme nuoren miehen, joka aikoo mullistaa muiden pienyrittäjien elämän. Ruotsalainen realitysarja. 1. tuotantokausi. (46')

Kello 18:00

18:40
Kuppilat kuntoon Ruotsi
Tyhjää täynnä. The Squarella menee niin huonosti, että se vaikuttaa jo työntekijöiden terveyteen. Kokki Alexander Nilson lähtee selvittämään, miksi ravintolassa ei käy asiakkaita. Ruotsalainen realitysarja. 2. tuotantokausi. (44')
19:35
Suomen huutokauppakeisari
Aki ja Heli saavat eteensä muun muassa Muumi-lautaset ja postimerkkejä. Markku joutuu tiukan paikan eteen vitriinikaapin korjauksen kanssa. Kirsi hieroo kauppoja Kupittaan kaatimista ja Wirkkalan suunnittelemasta astiastosta. Kirsi lähtee opintomatkalle seuraamaan huutokauppaa. Kotimainen ohjelma. 2. tuotantokausi. (43')
20:30
Panttilainaamo
Vaihtoehtoterapiaa. Sarja alkaa. 7. tuotantokauden uusinnat ma-to klo 20.30. Rick käy ampumassa 1870-luvun Hotchkiss-tykillä. Asiakkaat myyvät elektroterapialaitetta, Wurlitzerin jukeboksia, vohvelirautaa ja sikojen öljyämislaitetta. Amerikkalainen realitysarja.

Kello 21:00

21:00
Australian kovimmat keräilijät
Keräilijöiden keräilijä. Adam ja Lucas tapaavat Brianin, joka osoittautuu varsinaiseksi keräilijöiden keräilijäksi. Australialainen sarja. 1. tuotantokausi. (45')
22:00
Hyvät ja huonot uutiset
Vieraana Splash! -tuomari Janne Kataja. 3. tuotantokausi. (42')
23:00
Konttori
Michaelin viimeiset Dundiet. Michael järjestää viimeistä kertaa Dundie-gaalansa, jossa palkitaan konttorin työntekijöitä. Hän haluaa tapahtuman jatkuvan vastaisuudessakin ja ottaa Deangelon toiseksi gaalaisännäksi. Gaalassa koetaan niin iloisia yllätyksiä kuin pettymyksiä. Amerikkalainen komediasarja. 7. tuotantokausi. (21') K7 (väkivalta).
23:30
Poliisit
Helsinki. Tuukka ja Toni käyvät menestyksekkäällä tarkastuskierroksella Suomenlinnassa. Helsingin keskusta kuhisee tappelua ja uhkaavia henkilöitä, ja partion ritarillisuus pääsee oikeuksiinsa. Rattijuoppojakin saadaan kiinni. 5. tuotantokausi. (21') K7 (väkivalta, seksi).

Kello 24:00

00:00
NCIS Los Angeles (K16)
Petos. NCIS kuulee kolmen agentin kuolleen Sudanissa, ja huoli Afrikkaan palanneesta Sam Hannasta on suuri. Callen lähtee tutkimaan tilannetta paikan päälle, kun taas Kensi ja Deeks yrittävät selvittää Yhdysvalloissa, kuka vuotaa agenttien nimiä al-Qaidan tukijoukoille. Amerikkalainen draamasarja. 3. tuotantokausi. (41') K16 (väkivalta).
00:55
Outoa vai mitä? (K16)
Henkimaailman juttuja. Onko aaveita olemassa? Kalifornialaisen yksinhuoltajaäidin koti muuttuu kummitustaloksi, connecticutilainen nainen joutuu demonin riivaamaksi ja englantilainen teinityttö väittää pystyvänsä kommunikoimaan aaveiden kanssa. Amerikkalainen sarja. 2. tuotantokausi. (50') K16 (ahdistus).
01:55
Mahdoton illallinen
Triathlonhaaste. Tässä jaksossa kokataan Ironman-triathlonkilpailun tyyliin Arizonan paahtavan auringon alla. Keittiöitä ja menukokonaisuuksia on lajimäärän mukaisesti kolme, ja aikaakin on jälleen kerran vain rajallinen määrä. Amerikkalainen sarja. 8. tuotantokausi. (42')
02:50
Ennustaja-TV
05:00
Ennustaja-TV