UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Jim Maanantai 20.10.

05:00
Ennustaja-TV

Kello 6:00

09:20
Ostosruutu
09:50
Ostosruutu
10:20
Ostosruutu
10:50
Ennustaja-TV
11:20
Jeff Corwin ja valtamerten salaisuudet
Kausi 1. Jakso 3/26. Kilpikonnan matka. Jeff seuraa valekarettikilpikonna Murphyn matkaa takaisin Atlantin valtamereen Georgian akvaariosta, minne se pelastettiin vuosia sitten. Murphyn tarinan myötä tutustutaan uhanalaisiin merikilpikonniin. Luonto-ohjelma.
11:50
Jeff Corwin ja valtamerten salaisuudet
Kausi 1. Jakso 4/26. Valashai. Tässä jaksossa Jeff Corwin tutustuu Georgia Aquariumin valashainäyttelyyn. Valashai on maailman suurin kalalaji ja uhanalaisten lajien listalla. Jaksossa matkustetaan Jukatanin niemimaan kirkkaisiin vesiin asentamaan paikantimia luonnossa villeinä ja vapaina eläviin valashaihin. Lisäksi Jeff Corwin kumppaneineen koettaa ottaa verinäytettä villinä elävältä valashailta. Luonto-ohjelma.

Kello 12:00

12:20
Amerikan kovimmat keräilijät
Kausi 3. Jakso 10/20. Rohkeasti uutta päin. Mike ja Frank meneveät sinne, minne yksikään keräilijä ei ole aiemmin mennyt. Star Trek -tähti, William Shatner, pyytää keräilijäkaksikon apua uuden maaseutuasuntonsa sisustamisessa. Kunnianhimoinen kaksikko on haasteen edessä pyrkiessään tuomaan Shatnereiden taloon jotain kokonaan toisesta maailmasta. Amerikkalainen sarja.
13:15
Kuppilat kuntoon Ruotsi
Kausi 3. Jakso 9/10. Asenneremontti. Sataman kupeessa sijaitseva Karaveller Trelleborgissa tarjoaa lähinnä pizzaa ja pakastettua kalaa. Asiakkaita ei juuri ole, ja perheyritys on vaarassa kaatua. Pahin ongelma on kuitenkin kokki, jonka asenteessa on paljon parantamista. Alexander yrittää ratkoa tilanteen. Ruotsalainen realitysarja. (44')
14:10
Leijonan luola Kanada
Kausi 7. Jakso 18/20. Lohikäärmeitä avaruudesta. Leijonille tarjotaan muun muassa terveysmehuja, pukukoruja ja paprikasumutetta. Kanadalainen sarja. (44')
15:10
MasterChef Australia
Kausi 5. Jakso 40/65. Yllätyslaatikot tyhjää täynnä. Viikon teemana on rakkaus, ja viikon alkajaisiksi kilpailijat saavat itse täyttää tyhjyyttään kumisevat yllätyslaatikot. Jutun juju piilee siinä, että omien mieltymysten mukaisilla raaka-aineilla täytetty laatikko pitääkin yllättäen luovuttaa jollekin toiselle kilpailijalle. Tehtävä saa monet hämilleen, ja pudotusuhan alle joutuu yllättäviäkin nimiä. Australialainen sarja. (42')
16:05
Haasta Hans
Kausi 1. Jakso 7/10. Kiinteistökuniningatar Kaisa Liski ystävineen haastaa gourmet-keisari Hans Välimäen korealaisen keittiön herkuilla. Kaisaa valmentaa aasialaisen keittiön erikoismies Jaakko Sorsa suoraan Hong Kongista. Aikaa on tasan tunti eikä Hans tiedä etukäteen edes aineksia. Huippukokille tuleekin kiire pistää pöytä koreaksi. Kotimainen viihdeohjelma. (42')
17:00
Kuppilat kuntoon Ruotsi
Kausi 3. Jakso 10/10. Kunnon kokki taloon. Pizzeria-ravintola Alexandrassa on kaoottinen tunnelma, sillä asiakkaita ei ole ja henkilökunta vaihtuu tiuhaan. Keittiössä häärii niin omistaja kuin hänen miesystävänsäkin. Alexander ryhtyy auttamaan ravintolaa, ja pian keittiöön saadaankin kaksi ammattikokkia. Omistajan suhtautuminen ravintolaan huolestuttaa silti Alexanderia. Ruotsalainen realitysarja. (43')

Kello 18:00

18:00
MasterChef Australia
Kausi 5. Jakso 41/65. Kohtalokas suklaakakku. Painetestissä kolme kilpailijaa yrittää kopioida mestarileipuri Kirsten Tibballsin upean suklaakakun. Huonoimman suorituksen tehnyt lähetetään kotimatkalle. Aluksi Rishin pitää päättää, käyttääkö hän koskemattomuuspinssinsä vai ei. Australialainen sarja. (42')
19:00
Leijonan luola Kanada
Kausi 7. Jakso 19/20. Tarjouskilpailuja. Leijonat tutustuvat monikorkoisiin kenkiin, silmälasien liukuesteeseen ja peukalokyytipalveluun. Kanadalainen sarja. (44')
20:00
Kuppilat kuntoon, Gordon Ramsay!
Kausi 4. Jakso 9/13. Pikajuoksija-lääkärin Kingston Café. Olympiapikajuoksija ja lääkäri Una Morris uhkuu tahdonvoimaa, mutta hänen jamaikalaisravintolassaan on jotain pahasti vialla. Ankara ja pikkutarkka ote ravintolasta ei auta, kun ruoka ei maita asiakkaille. Una antaa Ramsaylle tiukan vastuksen mutta suostuu lopulta ottamaan apua vastaan. Amerikkalainen sarja. (43')

Kello 21:00

21:00
Haasta Hans
Kausi 1. Jakso 8/10. Muotisuunnittelija Tiia Vanhatapio heittää Hans Välimäelle haasteen, jossa ei napeilla pelata. Tiian menu vie meidät tunnissa Rovaniemeltä Memphisiin ja sitä on harjoiteltu etukäteen yhdessä huippukokki Henri Alenin kanssa. Haastajan tiimissä taiteilevat myös stylisti Minttu Vesala ja valokuvaaja Kaapo Kamu. Hansin on selvittävä Memphisiin omin voimin. Kotimainen viihdeohjelma. (42')
22:00
Poliisit
Kausi 6. Jakso 9/56. Pori. Partio tekee onnettomuuspaikkatutkintaa ja osallistuu vesipelastustehtävään. Vuoron aikana Mikko nuhtelee niin näpistelijää kuin motoristinuorukaisiakin. Hanna huolehtii paitsi asiakkaiden, myös eläinten hyvinvoinnista. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (21') Sallittu kaiken ikäisille.
22:30
Poliisit
Kausi 6. Jakso 10/56. Forssa. Forssan yö muistuttaa Esan mielestä paikoin apinatarhaa. Sairaalalla tarvitaan virka-apua ja juopuneet henkilöt työllistävät tiuhaan partiota. Virkavalta osuu paikalle keskeyttämään hellän hetken. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (21') Sallittu kaiken ikäisille.
23:00
Leijonan luola Kanada
Kausi 7. Jakso 19/20. Tarjouskilpailuja. Leijonat tutustuvat monikorkoisiin kenkiin, silmälasien liukuesteeseen ja peukalokyytipalveluun. Kanadalainen sarja. (44')

Kello 24:00

00:00
Rekkakuskit jäällä
Kausi 6. Jakso 10/16. Lavat notkumaan. Hugh'n kokoon kursima hätäsaattue ajaa Winnipegjärven jäätielle. Miten kokematon mekaanikko pärjää jäällä? Alex kuskaa miljoonan dollarin arvoista volframilastia, joten veteraanilla riittää paineita. Jack vetoaa korkeaan virkaikäänsä ja nappaa lastin Darrellin nenän edestä. Kanadalainen realitysarja. (43') K7 (ahdistus).
01:00
NCIS Los Angeles (K16)
Kausi 3. Jakso 21/24. Kuoleman kosketus. NCIS-tiimi ja Havaijin Five-0 työskentelevät yhdessä löytääkseen isorokkoa sisältävät lääkepullot, joilla voidaan pahimmassa tapauksessa tuhota valtaosa koko maailman väestöstä. Amerikkalainen draamasarja. (39') K16 (ahdistus).
01:55
JIM D Rikos: Jengielämää (K16)
Kausi 6. Jakso 11/14. Memphisin sotilaat. Chicagossa alkunsa saanut Traveling Vice Lords laajensi 80-luvulla toimintaansa Memphisiin. Jengi kasvoi nopeasti ja valtasi Memphisin huumekaupan. Vaikka viranomaiset ovat onnistuneet vangitsemaan jengin tärkeimpiä johtajia, jengin jäsenmäärä on yhä kasvussa. Amerikkalainen dokumenttisarja. (43') K16 (ahdistus).
02:50
Ennustaja-TV
05:00
Ennustaja-TV