UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Jim Tiistai 3.3.

05:00
Ennustaja-TV

Kello 6:00

07:00
Ostosruutu
08:00
Onnenarpa
09:30
LIVE: Tiedä ja Voita
Suora lähetys NYT PÄÄLLÄ! Jos tiedät oikean vastauksen sinulla on iso voittomahdollisuus. (60')
11:30
Tomin keittiö
Kausi 2. Jakso 9/12. UFC FIGHT NIGHT. Vieraina Arman Alizad, broidit Niclas ja Felix sekä frendit Kim ja Toni. Kotimainen ruokaohjelma. (22')

Kello 12:00

12:00
Tomin keittiö
Kausi 2. Jakso 10/12. TATTOO STORIES. Vieraana Tomi Kuusisto. Kotimainen ruokaohjelma. (22')
12:30
Britannian paras leipomo
Kausi 2. Jakso 8/30. Mainio makkararulla. Britannian parhaan leipomon titteliä tavoittelevat leipomot Oxfordshirestä ja Gloucestershirestä. Mukana on hienostunut ranskalainen leipomo Gatineau, paikallisia kasvistuotteita kannattava Sandwich Box ja Cornfieldin leipomon nuoret veijariveljekset. Kaikki uskovat voittavansa, mutta perinteinen brittiklassikko makkararulla osoittautuu vaikeaksi tehtäväksi jopa Gatineaun huippuosaajille. Englantilainen sarja. (46')
13:25
Leijonan luola UK
Kausi 10. Jakso 12/13. Jäädrinkkejä ja tuulitanssijoita. Naomi ja Helen yrittävät kaupata leijonille jäädrinkkejä, Mark erikoista auton kattotelinettä, jolla on kaksi käyttötarkoitusta, ja John puolestaan tuulitanssijoita. Kuka saa sijoituksen? Englantilainen sarja. (44')
14:20
LA Ink
Kausi 4. Jakso 2/21. Uusi matka. Corey katuu lähtöään, ja Kat puntaroi tarkkaan, haluaako ottaa Coreyn takaisin. Kat vierailee talk show?ssa ja kaveri Rooftop tulee hänen luokseen asumaan. Craigin liikkeessä on tyttöjen välillä kitkaa. Amerikkalainen sarja. (43')
15:10
Top Chef
Kausi 3. Jakso 8/18. Pastaa pakasteeksi. Julkkiskokki Rocco DiSpiriton heittämässä haasteessa kilpailijoiden on luotava pakastepasta-ateriat, joita maistatetaan ruokakaupan asiakkailla. Kilpailu käydään pareina, eikä yhteistyö ei suju kaikilla. Amerikkalainen sarja. (44')
16:05
Hurja remontti
Kausi 7. Jakso 2/29. Aarresaari, osa 2/2. Howard Huber on palomies, joka palkittiin urhoollisuusmitalilla neljän ihmisen pelastamisesta. Hänellä ei ole aikaa, varoja tai taitoja korjata perheen pientä maalaistaloa. Ty tiimeineen tekee perheelle sankarille sopivan kodin, ja sillä välin geokätköilyä harrastava perhe etsii Havaijilla Tyn kätkemiä aarteita. Amerikkalainen realitysarja.
16:55
Leijonan luola USA
Kausi 4. Jakso 12/24. Kasvomaaleja ja olutpelikone. Tänään leijonille kaupitellaan muun muassa patentoituja kasvomaaleja, miehiin vetoavaa oluthanan ja pelikoneen yhdistelmää sekä hiustuotteita, jotka saattavat avata aivan uusia markkinoita. Amerikkalainen sarja. (43')
17:50
MasterChef Australia
Kausi 6. Jakso 34/61. Oppitunti Marcon kanssa. Ensin on vuorossa pudotushaaste, jonka aiheeksi valikoituu kaikkien pelkäämä ruoka. Haasteen jälkeen on mestarien oppitunti, jolla Marco Pierre White valmistaa muun muassa suolassa paistettua napsijaa sekä pasta carbonaraa. Australialainen sarja. (85')

Kello 18:00

19:30
Top Chef
Kausi 3. Jakso 9/18. Yöruokaa katukeittiössä. Ensin kilpailijat kehittelevät uusia jäätelömakuja. Sen jälkeen he laittautuvat bileiltaa varten, mutta löytävätkin itsensä katukeittiöstä kokkaamasta. Yllätykseen suhtaudutaan kahdessa tiimissä hyvin eri tavoin. Amerikkalainen sarja. (44')
20:25
Tulossa: Napamiehet
Napamiehet. Tulossa Nelonen Median kanavilla. (2') K12
20:30
Poliisit
Kausi 7. Jakso 34/56. Joensuu. Miika keittää Ollille makoisat kahvit. Väkivaltatehtäviä piisaa koko yöksi. Veljeksillä synkkaa huonosti ja poliisit joutuvat tilanteen ratkaisijoiksi. Kaupungissa ammutaan ja tehtävää hoidetaan järein panoksin. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (21') K7 (ahdistus).

Kello 21:00

21:00
Suomen paras leipomo
Kausi 2. Jakso 7/9. Semifinaali I. Kolme alueellisista jaksoista jatkoon päässyttä leipomoa ottaa toisistaan mittaa semifinaalissa Helsingissä. Panokset kovenevat, kun leipomoiden täytyy valmistaa suuri määrä herkkuja katuruokatapahtumaan. Kotimainen ohjelma. (42') Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
22:00
Poliisit
Kausi 7. Jakso 33/56. Lappeenranta. Vuoron aikana Timo ja Jamo ehtivät yhytellä niin rattijuoppoja, vaarallisia nuoria kuskeja, kokemattomia ja kokeneita tumuttajia sekä useampaakin ravintolassa kilahtanutta. Timo harkitsee huolettomampaa elämäntapaa. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (21') K7 (ahdistus).
22:30
Suomen Tulli
Kausi 2. Jakso 4/12. Lentokentällä on menossa rahaoperaatio, jossa etsitään maasta ulos vietävää, mahdollisesti rikollisin keinoin hankittua pimeää rahaa. Satamassa Lola ja Toni nappaavat kiinni Suomen suurimman subutexin salakuljetustapauksen. Nuijamaalla on normipäivä, Kari ja Teijo keskittyvät raskaaseen liikenteeseen, jossa työmetodina on mieluummin "studentin" opastusta kuin sakko. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (43')
23:30
Australian rajalla
Kausi 7. Jakso 15/20. Outo tarina. Laosista palaavalla miehellä on outo tarina kerrottavanaan. Uudesta-Seelannista palaavalla miehellä on mukanaan perinteinen kukui-pähkinöistä tehty kaulakoru, ja Melbournen postikeskuksessa tehdään suuri löytö. Australialainen sarja.

Kello 24:00

00:00
Australian rajalla
Kausi 7. Jakso 16/20. Epäilyttävää rahtia. Melbournessa tutkitaan Vietnamista saapunutta konttia, jonka pitäisi sisältää vain pakastettua kalaa. Kahden malesialaisnuorukaisen maahantulon syy epäilyttää, ja Saudi-Arabiasta saapuvalla perheellä on mukanaan ruokaa, josta he eivät ole ilmoittaneet. Australialainen sarja.
00:30
Täysillä tutkaan
Kausi 8. Jakso 8/13. Karvattomia unelmia Euroopasta. Nuori ja innokas sairaanhoitajaopiskelija Mitch unelmoi Euroopan Autobahnoista ja naisista. Myös karvoituskysymys mietityttää miestä. Lisäksi selviää, että sinkkuudesta saattaa olla etua liikenteessä, kun taas parisuhteesta on vain harmia. Amerikkalainen sarja. (21') Sallittu kaiken ikäisille.
01:00
LA Ink
Kausi 4. Jakso 1/21. Luottopakki lähtee. Tapahtuu se, mikä oli ennustettavissa: Corey lähtee. Mutta pitääkö päätös? Amy palaa reissustaan ja yllättyy, kun putiikkiin on otettu uusi tyttö, Ruthless. Amerikkalainen sarja. (43')
01:50
LA Ink
Kausi 4. Jakso 2/21. Uusi matka. Corey katuu lähtöään, ja Kat puntaroi tarkkaan, haluaako ottaa Coreyn takaisin. Kat vierailee talk show?ssa ja kaveri Rooftop tulee hänen luokseen asumaan. Craigin liikkeessä on tyttöjen välillä kitkaa. Amerikkalainen sarja. (43')
02:45
Ennustaja-TV
05:00
Ennustaja-TV