UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Jim Perjantai 25.4.

04:05
Älypää-TV
Testaa tietosi ja voita palkintoja Suomen suurimmassa tietovisassa!
05:00
Älypää-TV
Testaa tietosi ja voita palkintoja Suomen suurimmassa tietovisassa!

Kello 6:00

08:45
Ostosruutu
09:15
Ostosruutu
09:45
Ostosruutu
10:15
Ostosruutu
10:45
Ostosruutu
11:15
LIVE: Tiedä ja Voita
Suora lähetys NYT PÄÄLLÄ! Jos tiedät oikean vastauksen sinulla on iso voittomahdollisuus. (60')
11:45
Krokotiilimies
Kasvukipuja. Steve yrittää saada uhanalaiset kasuaarit lisääntymään vankeudessa, ja Australia Zoo saa kaksi paria sukupuuton partaalla olevia leguaaneja. Dokumentti. 2. tuotantokausi.

Kello 12:00

12:15
Muuttajat
Antin tyylikäs city-yksiö vaihtuu kimppakämppään, jota hän ei ole nähnyt etukäteen. Motoristipastori perheineen aloittaa värikkään muuton kohti Kuopiota. Kotimainen realityohjelma. 1. tuotantokausi. (21')
12:45
Muuttajat
Motoristipastori perheineen valloittaa Kuopion. Anu aloittaa kivuliaan eromuuton. Kotimainen realityohjelma. 1. tuotantokausi. (20')
13:10
Huima konttihuutokauppa
Hermot viulunkielinä. Uusi meklari saa Uzin polttamaan päreensä ja ryhtymään kilpalaulantaan ensin Matthew'n ja sitten Jasonin kanssa Shlomin estelyistä huolimatta. Mo ja Ty löytävät kontistaan vanhoja soittimia, jotka he kiikuttavat asiantuntijan arvioitavaksi. Amerikkalainen sarja. 1. tuotantokausi. (20')
13:35
Huima konttihuutokauppa
Kuka viimeksi nauraa. Tänään myynnissä on mysteerikontteja, joiden sisällöstä on vaikea päätellä mitään etukäteen. Mo ja Ty ottavat mittaa toisistaan ja selvittävät, kumpi heistä on pomo. Matt kokee kovan kolauksen, mutta Deana puolestaan saa kokea iloisen yllätyksen. Amerikkalainen sarja. 1. tuotantokausi. (20')
14:00
Maistuvimmat liikeideat
Kastettavaa pöytään. Eteläafrikkalainen perinnekorppu saa vastaansa brittiläisen yh-äidin kakkuainekset. 1. tuotantokausi. (44')
14:55
Britannian paras leipomo
Huikeita hääkakkuja. Kilpailu huipentuu. Leipomoiden viimeisenä haasteena on valmistaa huikea hääkakku hääparin toivomusten mukaisesti. Lopuksi yksi leipomo kruunataan Britannian parhaaksi. Englantilainen sarja. 1. tuotantokausi. (46')
15:50
Leijonan luola Kanada
Geeliä ja kuvioita. Kommunismia Kanadaan paennut siirtolainen esittelee vallankumouksellisen Aquablanket-peiton, kaksi konkurssia tehnyt optikko haluaa yrittää kolmannen kerran ja vyöhön kiinnitettävä käsidesiannostelija saa leijonat raatelemaan toisiaan. Kanadalainen sarja. 1. tuotantokausi.
16:45
The Voice of USA
10 parasta - tuloslähetys. Amerikassa annettujen yleisöäänien perusteella vain kahdeksan kymmenestä laulajasta pääsee jatkoon Voicen seuraavalle kierrokselle. Tulosten lomassa lavalla nähdään muun muassa Shakira ja Usher esiintymässä tiimiensä kanssa. Amerikkalainen viihdeohjelma. 4. tuotantokausi. (42')
17:40
Kuppilat kuntoon Ruotsi
Mikä ihmeen casalinga?. Växjön Casalinga-ravintolan bravuuri on casalinga, joka on jonkinlainen pizzan ja piirakan välimuoto. Ravintolan omistaja pitää kiinni keksinnöstään, vaikka se ei ole suosittu eikä ravintolalla ole iltaisin asiakkaita. Myös ravintolapäällikkö kaipaa hieman ravistelua, jotta ravintolan konkurssi voidaan estää. Ruotsalainen realitysarja. 3. tuotantokausi. (44')

Kello 18:00

18:35
Hotellit kuntoon, Gordon Ramsay
Katajaan kapsahtanut kaksikko ? osa 2. Gordon jatkaa Juniper Hillin ongelmavyyhden purkamista. Hän ehtii jo häipyä hermostuttuaan Robertiin, mutta palaa takaisin pelastaakseen hotellin henkilökunnan. Robertin kumppani Ari aiheuttaa vaikeuksia, paikallisen väen saaminen asiakkaiksi teettää töitä, ja kokillekin pitää opettaa uudet toimintatavat, mutta lopulta Juniper Hill saadaan oikeille raiteille. Amerikkalainen lifestylesarja. 1. tuotantokausi. (41')
19:30
Kuuluisat kuppilat
St. Paulin grilliherkut. Adam matkaa St. Pauliin, missä hän pääsee maistelemaan aitoa napolilaista pizzaa sekä maankiertäjien grilliruokaa. Tärkeintä on kuitenkin auttaa nuorta Jonia, joka pyrkii päihittämään paholaismaiset purilaiset ja voittamaan rakastettunsa sydämen. Amerikkalainen sarja. 4. tuotantokausi. (21')
20:00
MasterChef USA
Toinen karsintapäivä. Koittaa toinen karsintapäivä. Essun nappaaminen on tänä vuonna vaikeampaa kuin koskaan ennen. Miten käy toista kertaa kisaan yrittävälle Lucalle? Amerikkalainen realitysarja. 4. tuotantokausi. (40')

Kello 21:00

21:00
Suomen huutokauppakeisari
Aki ja Heli saavat eteensä muun muassa Muumi-lautaset ja postimerkkejä. Markku joutuu tiukan paikan eteen vitriinikaapin korjauksen kanssa. Kirsi hieroo kauppoja Kupittaan kaatimista ja Wirkkalan suunnittelemasta astiastosta. Kirsi lähtee opintomatkalle seuraamaan huutokauppaa. Kotimainen ohjelma. 2. tuotantokausi. (43')
22:00
Amerikan kovimmat keräilijät
Norsu huoneessa. Mike ja Frank ostavat täytetyn norsunpään ja Danielle löytää sille pian kuuluisan ostajaehdokkaan, mutta syntyykö kauppoja sittenkään? Amerikkalainen sarja. 4. tuotantokausi.
23:00
Panttilainaamo
Ilmojen halki käy lentäjän tie. Rick käy Chumleen kanssa katsomassa kylmän sodan aikaista neuvostohävittäjää. Uskaltaako kumpikaan lähteä sen kyytiin? Lentokoneen lisäksi tarjolla on muun muassa pesäpalloräpylä ja -maila Babe Ruthin nimikirjoituksilla sekä UV-lamppu 40-luvulta. Amerikkalainen realitysarja. 7. tuotantokausi.
23:25
Panttilainaamo
Ostaja varokoon. Rick ihastuu sisällissodan veteraanien vanhaan paraatikanuunaan, mutta ennen kaupantekoa hänen on varmistettava, että kanuunan voi ostaa laillisesti. Coreylle tuodaan vanha ja rähjääntynyt mandoliini, joka yllättäen paljastuu arvosoittimeksi. Suoraselkäisen presidentin signeeratun kuvan aitoutta arvioidaan puolestaan musteen värin ja nimikirjoituksen yksityiskohtien perusteella. Amerikkalainen realitysarja. 7. tuotantokausi.
23:55
Panttilainaamon autospesialistit
Steve McQueenin jalanjäljillä. Dannyn tuunausporukka kunnostaa Mustangin romusta kuuluisan elokuva-auton jäljennöstä. Lisäksi pajaan ilmestyy asiakas, joka haluaa maalauttaa tatuointinsa moottoripyörään. Amerikkalainen sarja. 1. tuotantokausi. (20') Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 24:00

00:25
Splash! USA
Finaali. Kärkikolmikko ottaa nyt mittaa toisistaan. Mestaruus ratkeaa tässä jaksossa, joten volttien määrä kasvaa. Lääkintämiehetkin joutuvat töihin. Amerikkalainen sarja. 1. tuotantokausi. (42')
01:20
South Park
Vanhuus ei tule yksin. Stan täyttää kymmenen vuotta, ja nuorisomusiikki alkaa kuulostaa hänestä täydeltä sonnalta. Lääkärin mukaan Stania vaivaa kyynisyys, johon ei valitettavasti ole parannuskeinoa. Amerikkalainen sarja. 15. tuotantokausi. (22') K7 (ahdistus).
01:50
South Park
Hanuripurilaiset. Stanilla diagnosoidaan Aspergerin oireyhtymä, ja hän joutuu hoitolaan, joka ei olekaan aivan sitä miltä näyttää. Cartman ryhtyy pitämään hampurilaiskioskia, jonka tuotteissa on salainen ainesosa. Amerikkalainen sarja. 15. tuotantokausi. (22') K12 (väkivalta, päihteet).
02:20
Rekonstruktio
Kaksoislaukaus. Mies ampui avovaimonsa tammikuussa heidän asunnossaan Leppävaarassa. Puolustus piti vahinkolaukausta mahdollisena, varsinkin kun mies oli surmailtana noin kahden promillen humalassa. Ohjelmassa rekonstruoidaan tilanne ja selvitetään oliko kyse vahingonlaukauksesta vai tahallisesta surmanlaukauksesta. Kotimainen ohjelma. 1. tuotantokausi. (21') K12 (väkivalta).
02:50
Jopet-show
Jope Ruonansuun tähdittämä komediasarja. Kotimainen komediasarja. 2. tuotantokausi. (24') Sallittu kaiken ikäisille.
03:20
Älypää-TV
Testaa tietosi ja voita palkintoja Suomen suurimmassa tietovisassa!
05:00
Älypää-TV
Testaa tietosi ja voita palkintoja Suomen suurimmassa tietovisassa!