UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Jim Sunnuntai 29.11.

05:00
Ennustaja-TV

Kello 6:00

06:30
Ostosruutu
07:30
Onnenarpa
09:00
Maailman parhaat kalapaikat
Kausi 6. Jakso 2/9. Myrskyn merkkejä Mosambikissa. Näyttelijä Robson Greenin kalastuskohteena on nyt villiä luontoa tarjoava Mosambik, jonka sähkömonnit ja linjatiikeritetrat osoittautuvat kovaksi haasteeksi. Lähestyvä myrsky muuttaa sekin osaltaan kalastussuunnitelmia. Englantilainen sarja.
10:00
Haasta Hans
Kausi 1. Jakso 2/10. Tuore ravintoloitsija Marco Bjurström ystävineen haastaa Hans Välimäen intialaisten herkkujen valmistuksessa. Marco on suunnitellut menunsa etukäteen yhdessä henkilökohtaisen valmentajansa, huippukokki Jaakko Sorsan kanssa. Hansilla ei ole aavistustakaan mitä tuleman pitää. Kokkausaikaa on tunti ja lopussa katsotaan kumpi tanssii voiton kunniaksi. Kotimainen viihdeohjelma. (42')
11:00
Lihamestarit
Kausi 1. Jakso 6/6. Pihvien hätätilaus. Kaksi eri ravintolaa tekee viime hetken hätätilauksen pihveistä, ja Pat joutuu tiukkaan paikkaan. Tylsät veitset aiheuttavat teurastamolla ongelmia. Amerikkalainen sarja.
11:30
Gordon Ramsay maailmalla
Kausi 1. Jakso 1/3. Aidon curryn jäljillä. Britit rakastavat intialaista ruokaa, kuten kormaa ja biryania, mutta heidän versionsa poikkeavat täysin alkuperäisistä herkuista. Gordon Ramsay lähtee Pohjois-Intiaan metsästämään aitoa intialaista ruokaa ja päätyy apukokiksi sekä viidakkoon että aavikolle. Englantilainen sarja. (49')

Kello 12:00

12:30
Arktiset vedet
Kausi 4. Jakso 7/8. Viihteellinen luonto-, kalastus- ja matkailuohjelma Arktiset Vedet syöksyy vastaanottimiin ohjelmasarjan neljännellä tuotantokaudella kahdeksan jakson voimin. Pohjoinen ulottuvuus aukeaa katsojalle kaikessa loistossaan kuin rauhoitettu jääleinikki Kilpisjärven erämaassa. Jaksoissa seikkaillaan aina Suomen kalastusapajista Ruotsin ja Islannin upeisiin erämaihin ja arktisiin vesiin.
13:00
Panttilainaamo
Kausi 10. Jakso 2/30. Romu vai arvoauto?. Rick haluaa välttämättä ostaa Mustang Fastbackin, jollaisella Steve McQueen on ajanut, mutta kaikkien muiden mielestä auto on surkea romukasa. Amerikkalainen realitysarja. (20')
13:30
Panttilainaamo
Kausi 10. Jakso 3/30. Taaloja ja taideterapiaa. Tällä kertaa asiakkailla on tarjolla muun muassa näyttelijä Tony Curtisin maalauksia, riekaleita lentokonekaapparin muinoin viemistä lunnasrahoista sekä 1800-luvun sotilasmiekkoja. Amerikkalainen realitysarja. (20')
14:00
Rikkaiden panttilainaamo
Kausi 1. Jakso 1/7. Kruunun jalokivet. James Constantinoun panttilainaamo on erikoistunut arvokkaampiin esineisiin. Tässä jaksossa selviää huikean kokoisen burmalaisen rubiinin arvo. Samanlainen löytyy kuningattaren kruunusta. Arvioitavana on myös Hermesin Birkin-laukku. Sen aitous tosin pitää ensin varmistaa. Englantilainen realitysarja. (46')
15:00
Guinness World Records
Kausi 1. Jakso 2/6. Iso loiskaus. Ennätyksiä yritetään mm. jääkaappien heittelyssä, lentävien nuolten nappaamisessa ja pähkinöiden murskaamisessa istumalihaksilla. Amerikkalainen sarja.
16:00
Huippulastin metsästäjät
Kausi 2. Jakso 3/15. Kuningas ja tukkijätkä. Chris ja Robbie saavat kuljetettavakseen Elviksen Cadillacin ja esiintymisasun. Jarrett puolestaan kuljettaa ravintolaa mainostavaa lasikuitupatsasta, mutta kohtaa vastoinkäymisiä aina lähdöstä maaliin saakka. Jääkö hän lopulta lainkaan voitolle? Amerikkalainen sarja.
16:30
Huippulastin metsästäjät
Kausi 2. Jakso 4/15. Rakkautta ensilennolla. Eläinkuljetuksiin erikoistunut Jennifer ottaa tällä kerralla kyytiinsä puhuvan papukaijan, mutta lintu kiukutteleekin koko matkan. Roy saa kuljetettavakseen ultrakevyen lentokoneen ja pääsee itsekin kokeilemaan lentämistä. Amerikkalainen sarja.
17:00
Amerikan paras ravintola
Kausi 1. Jakso 7/11. Laatua rennolla otteella. Vastakkain pannaan kaksi fast casual ?konseptilla toimivaa ravintolaa: Buns & Buns, jonka muhkeat annokset rakennetaan itse tehtyjen leipien ympärille, ja savustettuja herkkuja tarjoileva Morgan?s Barbecue. Amerikkalainen ruokareality.

Kello 18:00

18:00
Firmat kuntoon
Kausi 2. Jakso 2/18. Lihatukku. A. Steinin lihatukku on 75 vuotta vanha perheyritys, mutta nyt sen loppu näyttää olevan käsillä, koska marginaalit ovat pienet ja saatavia jätetään perimättä. Amerikkalainen realitysarja. (43')
19:00
Entisöintipaja
Kausi 3. Jakso 5/18. Härkäpäisyyttä. Paja saa työn alle mekaanisen rodeohärän, jota Ron lupaa kokeilla valmiina. Vanha Pepsi-kylmäkaappi on mieluisa työ Rickille. Tyler kuolaa vanhan lavapakettiauton perään. Amerikkalainen lifestylesarja.
19:30
Entisöintipaja
Kausi 3. Jakso 6/18. Muutoksen tuulia. Pajan muutto aiheuttaa kaikille stressiä. Samalla Rickin ja kumppaneiden pitäisi entisöidä 40-luvun lastenrattaat sekä huvipuistoon tuleva kolikkotoiminen henkilövaaka. Amerikkalainen lifestylesarja.
20:00
Suomen Tulli
Kausi 4. Jakso 12/12. Huumekoira Dani tekee useita merkkauksia matkustajavirrassa Helsinki-Vantaan lentokentällä. Teijo, Jan ja Julia löytävät luvattoman esineen tarkastaessaan maasta poistuvaa autoseuruetta. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (43')

Kello 21:00

21:00
MasterChef Kanada
Kausi 1. Jakso 4/15. Lätkälounasta. Kotikokit valmistavat Toronto Maple Leafs -joukkueelle lounaan Pinon ja Dalen johdolla. Tunteet kuumenevat, kun yksi kilpailija käyttäytyy muiden mielestä epäreilusti. Kanadalainen ruokareality. (42')
22:00
Suomen paras leipomo
Kausi 2. Jakso 3/9. Oulun seutu. Rotuaarin rauha on rikottu, kun kolme kovaa Oulun seudun leipomoa taistelee paremmuudesta. Pieni, mutta pippurinen Cafe Provence haastaa alueensa kaksi merkittävintä leipomoa: Huovisen leipomon ja Meriläisen leipomon. Kotimainen ohjelma. (41') Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
23:00
Panttilainaamon autospesialistit
Kausi 2. Jakso 18/26. Marleyn Mersu. Bob Marleyn Mercedes-Benzin kunnostuksen määräaika alkaa lähestyä, mutta autossa on yhä teknisiä ongelmia. Danny rauhoittaa itseään jututtamalla keräilijää, jolla on 13 Chevroletin lava-autoa. Amerikkalainen sarja.
23:30
Panttilainaamon autospesialistit
Kausi 2. Jakso 19/26. Vettä tupaan. Vesivahinko Count's Kustomsin tontilla vaarantaa liiketoimet, ja samalla pitäisi kunnostaa entinen maantiepoliisin moottoripyörä. Dannyn hermoajelulla tien sivusta löytyy Five Finger Death Punch -yhtyeen kitaristi Jason Hook. Amerikkalainen sarja.

Kello 24:00

00:00
Panttilainaamon autospesialistit
Kausi 2. Jakso 20/26. Sarvibussi kuntoon. Danny vaatii Mikea laittamaan bussinsa vihdoinkin kuntoon, ja lopputulos on huikea. Venetian-hotelli tilaa chopperin, ja mekaanikoilla on erikoisia ideoita pyörän Italia-teemaa varten. Amerikkalainen sarja.
00:30
Panttilainaamon autospesialistit
Kausi 2. Jakso 21/26. Kummituschopperi. Neworleansilaisen hotellin omistaja tilaa chopperin kummitusteemalla, ja Dannyn tiimi saa kunnostettavakseen Chevy Blazer -maasturin 14-vuotiaana kuolleen pojan muistoksi. Amerikkalainen sarja.
01:00
Matkalla kiven sisään
Kausi 4. Jakso 10/10. Pitkä matka vankilaan. Epätoivoinen texasilaisäiti lähettää kolme kuritonta tytärtään yöksi eteläcarolinalaiseen vankilaan. Hän toivoo kokemuksen saavan tytöt kaidalle tielle. Amerikkalainen dokumentaarinen sarja. (40') K12 (ahdistus).
02:00
Eriskummalliset rikokset
Kausi 1. Jakso 3/8. Sarjahurmaajia ja sakkorysiä. Brittipoliisit ovat saaneet kohdata työssään monenlaista outoa. Tällä kertaa päänvaivaa aiheuttaneisiin tapauksiin kuuluu moniavioinen huijari, pankkiryöstö kauhakuormaajalla ja ylinopeussakkoa välttelevä liikennemerkkivaras. Englantilainen sarja. (27') K7 (ahdistus).
02:40
Eriskummalliset rikokset
Kausi 1. Jakso 4/8. Lordeja ja lintumiehiä. Brittipoliisit ovat saaneet kohdata työssään monenlaista outoa. Tällä kertaa päänvaivaa aiheuttaneisiin tapauksiin kuuluu humalainen polkuveneryöstö, linnunmunien salakuljettaja ja mystinen tekoaatelinen. Englantilainen sarja. (27') K7 (ahdistus).
03:15
Ennustaja-TV
05:00
Ennustaja-TV