UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Jim Maanantai 3.8.

05:00
Ennustaja-TV

Kello 6:00

06:55
Ostosruutu
07:55
Onnenarpa
09:55
LIVE: Tiedä ja Voita
Suora lähetys NYT PÄÄLLÄ! Jos tiedät oikean vastauksen sinulla on iso voittomahdollisuus. (60')
11:55
Kuppilat kuntoon Ruotsi
Kausi 4. Jakso 6/7. Tulisieluinen kokki. Tukholman Liljeholmenissa on ravintola Våg, joka on hyvällä paikalla, mutta se on silti iltaisin tyhjillään. Lounastarjoilu toimii, mutta omistaja ei tiedä, miten houkutella asiakkaita myös iltaisin. Alexander luo uuden iltakonseptin, jossa tarjoillaan muun muassa pieniä herkkuja sushihihnalla. Kokin temperamentti vain vaikeuttaa asioita. Ruotsalainen realitysarja. (43')

Kello 12:00

12:45
Anthony Bourdain maailmalla
Kausi 8. Jakso 16/16. Päätepysäkki Brooklyn. Anthonyn kahdeksan vuotta kestänyt matka päättyy New Yorkiin ja Brooklyniin, joka läheisyydestään huolimatta on jäänyt Anthonylle oudoksi. Nyt hän päättää korjata asian, ennen kuin on myöhäistä. Amerikkalainen sarja.
13:35
Rikkaiden panttilainaamo
Kausi 1. Jakso 4/7. Murtovarkaasta kirjailijaksi. 69-vuotias Sidney, yksi aikansa tunnetuimmista murtovarkaista, paransi tapansa ja ryhtyi kirjailijaksi. Hän kirjoitti yli kymmenen vankilavuotensa aikana 300-sivuisen romaanin. Nyt hän tarvitsee rahaa markkinoidakseen uutta kirjaansa, jonka tuotoilla hän haluaa turvata lastensa ja lastenlastensa tulevaisuuden. Tytärpuoli päättää pantata perhekalleuksia saadakseen Sidille 25 000 punnan lainan. Maggie on pantannut kihla- ja vihkisormuksensa sekä äitinsä vihkisormuksen, muttei vastoinkäymisten vuoksi ole kyennyt maksamaan lainaansa takaisin. Hän on vaarassa menettää kaikki panttaamansa korut. Englantilainen realitysarja. (47')
14:30
Huijari pilasi elämäni
Kausi 1. Jakso 10. Rahat taskuun asuntovaunuista. Asuntovaunuja välittävä jobbari käyttää asiakkaille kuuluvia rahoja oman yrityksensä rahoittamiseen ja vetoaa normaaliin konkurssimenettelyyn. Mel auttaa kolmea rahansa menettänyttä lontoolaisnaista toteuttamaan vaatimattomat unelmansa. Englantilainen sarja.
15:25
Kuuluisat kuppilat
Kausi 4. Jakso 23/27. Hirveä hirvimunakas. Adam Richman vierailee tällä kertaa Havaijilla. Hän kannustaa Lauren Takaota, joka ottaa vastaan jättimäisen 2,3 kilon haasteen. Lauren on ruokahaasteiden konkari, mutta tämä haaste uhkaa katkaista hänen voittoputkensa. Amerikkalainen sarja. (21')
15:55
Hurja remontti
Kausi 8. Jakso 16/24. Alexin muistolle osa 1. Auto-onnettomuudessa kuolleen Alex Brownin vanhemmat levittävät tietoa tekstailun vaarallisuudesta autolla ajaessa. Ty ystävineen auttaa heitä tärkeässä työssä. Kaksiosaisessa erikoisjaksossa vierailevat Justin Bieber ja Emma Roberts. Amerikkalainen realitysarja.
16:50
Hurja remontti
Kausi 8. Jakso 17/24. Alexin muistolle osa 2. Brownin perhe menetti tyttärensä auto-onnettomuudessa. Hurja remontti auttaa perhettä levittämään tietoa ajaessa tekstailun vaarallisuudesta ja antaa perheelle uuden alun Justin Bieberin ja Emma Robertsin avulla. Amerikkalainen realitysarja.
17:45
Kuppilat kuntoon, Gordon Ramsay!
Kausi 2. Jakso 13/14. Unelmaparin painajainen. Toisilleen omistautunut pariskunta Terry ja Carol toteutti unelmansa omasta ravintolasta, mutta kaikki muuttuikin painajaiseksi. Pari ei itse ymmärrä syytä ongelmiin, mutta Gordon huomaa heti, että kaiken takana on käsittämättömiä kokkaustekniikoita käyttävä kokinvetelys. Amerikkalainen sarja. (43')

Kello 18:00

18:40
Leijonan luola USA
Kausi 5. Jakso 1/22. Epäsosiaalinen media. Sarja alkaa. 5. tuotantokauden uusinnat ma-to klo 18.30. Alkavatko ihmiset lähettää postikortteja, jos se onnistuu kännykällä? Lääkärit haluavat alalle oman sosiaalisen median. Maustekurkut ovat kovin makeita, kakkupalloista puhumattakaan. Amerikkalainen sarja. (43')
19:35
Suomen paras leipomo
Kausi 2. Jakso 1/9. Lappi. Sarja alkaa. 2. tuotantokauden uusinnat ma-to klo 19.30. Suomen parhaan leipomon etsintä alkaa Napapiirin pohjoispuolelta. Lapin alueen paremmuudesta taistelevat perinteinen Lähtevänojan kotileipomo, maailman pohjoisin suklaapuoti Choco Deli & Bakery sekä konditoria ja lounaskahvila Toivo Rovaniemeltä. Kotimainen ohjelma. (42') Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
20:30
Panttilainaamo
Kausi 9. Jakso 5/21. Pomoluokan pöksyt. Rick hieroo kauppoja 1500-luvulla tehdystä pronssikanuunasta, itse rakennetusta skootterista ja Levi'sin näytekappalefarkuista. Corey ostaa SR-71 Blackbirdin nokkalevyn 1 500 dollarilla, mikä saa muut epäilemään hänen järjenjuoksuaan. Amerikkalainen realitysarja. (20')

Kello 21:00

21:00
Suomen huutokauppakeisari
Kausi 2. Jakso 5/12. Aki ja Heli pohtivat kaupattavien esineiden aitoutta. Markulla ja Akilla on erimielisyyksiä lipputangon paikasta. Aki lähettää Kirsin metsästämään peltiautoa. Kotimainen ohjelma. (43')
22:00
Suomen Tulli
Kausi 2. Jakso 8/12. Koiranohjaaja Suskilla on tänään aihetta ylpeyteen, kun oma koira Hyrrä tekee merkittävän huumelöydön. Koirat ja koiranohjaajat Suski ja Mika myös kisaavat leikkimielisesti Postitullissa. Paikka on tunnetusti Mikan koiran Danin voittoisa kotikenttä. Realla on tänään viimeinen työvuoro Vaalimaan tullissa. Ilmassa on haikeutta, mutta vuorossa on myös hauskoja hetkiä työparin Pekan kanssa. Rea tulee jatkamaan tarkastuksia Helsinki-Vantaan lentokentän ryhmässä. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (42')
23:00
Konttori
Kausi 8. Jakso 9/24. Rouva California. Robert California tuo vaimonsa konttorille etsiäkseen hänelle töitä. Dwight puolestaan avaa rakennukseen kuntosalin. Amerikkalainen komediasarja. (21') Sallittu kaiken ikäisille.
23:30
Leijonan luola USA
Kausi 5. Jakso 1/22. Epäsosiaalinen media. Alkavatko ihmiset lähettää postikortteja, jos se onnistuu kännykällä? Lääkärit haluavat alalle oman sosiaalisen median. Maustekurkut ovat kovin makeita, kakkupalloista puhumattakaan. Amerikkalainen sarja. (43')

Kello 24:00

00:25
Vuorien sankarit
Kausi 2. Jakso 11/16. Yhden kortin varassa. Tomilla on polvivaivoja, joten Nancy ja Tim lähtevät tarkistamaan Tomin ansoja. Kaikki ei kuitenkaan suju suunnitelmien mukaan. Marty rakentaa uutta mökkiä ja saa Andyn avukseen. Kova pakkanen kuitenkin vaikeuttaa rakentamista. Rich korjaa ystävänsä Bradin kanssa aitausta, ja samalla Richin hevonen pääsee karkuun. Amerikkalainen sarja. (43') Sallittu kaiken ikäisille.
01:20
Eriskummalliset rikokset
Kausi 1. Jakso 1/8. Kippareita ja kilpikonnia. Brittipoliisit ovat saaneet kohdata työssään monenlaista outoa. Tällä kertaa päänvaivaa aiheuttaneisiin tapauksiin kuuluu humalainen veneryöstö, seksikauppaan vaatteiden perässä murtautunut transvestiitti sekä suuri kilpikonnakaappaus. Englantilainen sarja. (27') K7 (seksi, väkivalta).
01:55
Eriskummalliset rikokset
Kausi 1. Jakso 2/8. Tornipöllöjä ja savupiippusankareita. Brittipoliisit ovat saaneet kohdata työssään monenlaista outoa. Tällä kertaa päänvaivaa aiheuttaneisiin tapauksiin kuuluu savupiippuun juuttunut ryöväri, varastettu pöllö sekä kallis yritys välttää ylinopeussakko. Englantilainen sarja. (27') K7 (ahdistus, väkivalta).
02:30
Rantavahdit
Kausi 7. Jakso 1/13. Joulu ristiaallokossa. Joulupäivänä ranta on tupaten täynnä, ja humalaiset juhlijat aiheuttavat rantavahdeille lisätöitä. Australialainen sarja. (23') K7 (ahdistus).
03:00
Rantavahdit
Kausi 7. Jakso 2/13. Uusi vuosi, vanhat kujeet. Rantavahteja työllistävät krapulaiset uudenvuoden juhlijat ja tahallaan pulaan hankkiutuva uimari. Australialainen sarja. (22') K7 (ahdistus).
03:30
Ennustaja-TV
05:00
Ennustaja-TV