UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Jim Sunnuntai 26.4.

05:00
Ennustaja-TV

Kello 6:00

06:30
Ostosruutu
07:30
Onnenarpa
09:00
Gordon Ramsay maailmalla
Kausi 1. Jakso 2/3. Kurkistus koillisintialaiseen keittiöön. Gordon matkustaa Koillis-Intian heimovaltioon perehtymään makuihin, joihin ei intialaisissa ravintoloissa törmää. Hän osallistuu muun muassa paikallisen ruoan kokkikilpailuun ja Konyak-heimon metsästysretkelle, jossa kaikki ei mene aivan suunnitelmien mukaan. Englantilainen sarja. (48')
10:00
Gordon Ramsay maailmalla
Kausi 1. Jakso 3/3. Katuruokaa ja kasvisherkkuja. Ruokaseikkailun viimeinen etappi on Etelä-Intia, jossa syödään runsaasti kasvisruokaa. Ajatus hirvittää vannoutunutta lihansyöjää, mutta Gordon päättää kuitenkin maistella paikallisia herkkuja avoimin mielin. Hän pääsee myös laittamaan ruokaa mumbailaiseen katukeittiöön ja näyttämään taitonsa tärkeällä illallisella. Englantilainen sarja. (48')
11:00
Henkka & Niki vs. Amerikka
Kausi 3. Jakso 4/10. Sielunruokaa ja asennetta. Mama Jo ottaa Henkan ja Nikin syleilyynsä Mississippissä. Kokkimme panevat parastaan Soul Foodin alkulähteillä. Mutta riittääkö se kun vastassa on paikallinen legenda? Kotimainen ohjelma. (23')
11:30
Jyrki Sukulan makujen maa
Kausi 3. Jakso 4/10. Jyrki tutustuu kotimaisen kirjolohen kasvatukseen Konnevedellä. Ruoaksi valmistuu kirjolohi-ceviche ja uunissa paistettu kirjolohifile. Kotimainen ohjelma. (20')

Kello 12:00

12:00
Suomen huutokauppakeisari
Kausi 3. Jakso 7/12. Aki ja Heli tekevät ostosreissun kirpputorille. Myös Arja Korisevalta löytyy ostettavaa, ja Heli paljastaa Arjaan liittyvän muiston menneisyydestä. Markun korjauskohde tuottaa harmia. Kotimainen ohjelma. (43')
13:00
Talent USA
Kausi 9. Jakso 10/25. Suurella estradilla. Ensimmäisessä neljännesfinaalilähetyksessä 12 karsinnoista selvinnyttä kisaajaa taistelee viidestä jatkopaikasta. Esiintyjien päätä huimaa, kun he astelevat Radio City Music Hallin lavalle tuhansien ihmisten eteen. Amerikkalainen sarja. (82')
15:00
Pomo piilossa
Kausi 2. Jakso 6/10. Likaisen työn tekijät. Miten ympäristön puhdistustöihin erikoistuneen Tervitan olisi mahdollista houkutella uusia ?likaisen työn? tekijöitä? Peiteroolissaan strategiajohtaja Fory Musser likaa nyt itse kätensä käsitellessään ongelmajätteitä ja romuttaessaan autoja. Kanadalainen realitysarja. (43')
16:00
Guinness World Records
Kausi 1. Jakso 5/6. Kynttilöitä ja vaahtokarkkeja. Tällä kertaa murskataan pulloja päähän, juostaan kilpaa korkokengissä ja hypitään pikkuhousuihin. Amerikkalainen sarja.
17:00
Panttilainaamo UK
Kausi 1. Jakso 4/8. Picassojen arvoitus. Big Markin panttilainaamoon tuodaan itsensä Picasson tekemiksi väitettyjä litografiakuvia, joista kuitenkin puuttuu signeeraus. Ovatko ne kuuluisan taitelijan työtä vai eivät? Englantilainen realitysarja. (44')

Kello 18:00

18:00
JIM D: Tuhoisa maapallo
Kausi 1. Jakso 2/10. Tornadoja ja rankkasateita. Tänään nähdään, mitä tapahtuu, kun voimakas tornado iskeytyy lentoasemalle St. Louisissa. Italian Assisin maanjäristys puolestaan rikkoo yli 700 vuotta vanhan kirkon katon, ja Las Vegasissa hyökytulva peittää kadut veteen. Amerikkalainen dokumenttisarja. (42') K12 (ahdistus).
19:00
Suomen Tulli
Kausi 2. Jakso 12/12. Toni joutuu turvautumaan tänään koviin otteisiin, kun matkustaja käyttäytyy aggressiivisesti. Satamassa tutkitaan myös mahdollista rahanväärennystä. Jyri ja Jyrki joutuvat ottamaan haltuun siirtokilvet ja pysäyttämään vaarallisten aineiden kuljetuksen. Nuijamaalla Maiju ja Teijo löytävät metsästä laittomien liiketoimien piilopaikan. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (43')
20:00
Henkka & Niki vs. Amerikka
Kausi 3. Jakso 5/10. Viiniä ja ankkaa. Henkka & Niki matkustavat l'Orpailleurin viinitilalle kohtaamaan klassisen ranskalaisen keittiön taitajan Chef Géraldin. Kuinka käy kun mestarit ottavat toisistaan mittaa? Kotimainen ohjelma. (22')
20:30
Jyrki Sukulan makujen maa
Kausi 3. Jakso 5/10. Jyrki suuntaa lappiin ja tutustuu puikulaperunan kasvatukseen. Ruoaksi valmistuu puikulaburger ja savuahvensalaatti. Kotimainen ohjelma. (19')

Kello 21:00

21:00
Haasta Hans
Kausi 2. Jakso 5/10. Oopperalaulaja Lilli Paasikivi ystävineen haastaa teflontenori Hans Välimäen ranskalais-siirtomaalaisen keittiön herkuilla. Lilliä valmentaa huippukokki ja Hong Kongin kultakurkku Jaakko Sorsa. Hans lennähtää lavalle yksin, mutta onneksi ääni ei ratkaise. Kotimainen viihdeohjelma. (41')
22:00
Poliisit
Kausi 6. Jakso 5/56. Lappeenranta. Jamon ja Timon vuoro alkaa dramaattisella vesipelastusilmoituksella. Alaston vedonlyönti vie poliiseja pitkin pusikoita. Parisuhteet aiheuttavat tappelua ja hupaisa mutta harmillinen karma iskee asiakkaaseen. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (21') Sallittu kaiken ikäisille.
22:30
Poliisit
Kausi 6. Jakso 6/56. Jyväskylä. Alkuvuorosta partiota odottaa tolaltaan oleva nainen tien penkalla. Ambulanssista karannut mies uhkailee poliiseja aseella. Aamuyöllä Riikka ja Pertti etsivät itsetuhoista nuorukaista. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (21') Sallittu kaiken ikäisille.
23:00
Poliisit
Kausi 6. Jakso 7/56. Mikkeli. Alkuvuorossa Harri ja Jarkko setvivät kolarin osapuolten kuumia tunteita. Partiota työllistää myös paikallinen Tarzan ja paha ulosajo. Aamuyöstä tutkitaan kummassa partion jäsenessä on enemmän ainesta ratsupoliisiksi. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (21') Sallittu kaiken ikäisille.
23:30
Poliisit
Kausi 6. Jakso 8/56. Vantaa. Vappuna asfaltilla on verta ja ilmassa rakkautta. Janne ja Mikko etsivät sairaalasta kadonnutta miestä ja yhyttelevät nuorta kaahaajaa. Itsetuhoinen mies uhkaa myrkyttää itsensä. Aamuyöllä partio keskeyttää ainutlaatuisen session. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (21') Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 24:00

00:00
Täysillä tutkaan
Kausi 9. Jakso 3/7. Hevoset karkaa. Pyhän Patrickin päivää viettävä parivaljakko joutuu panemaan tanssiksi. Kuljettajan avoin sepalus saa poliisin puuttumaan asiaan, ja toinen kuljettaja unohtaa pakollisen pysäyttämisen "vaatteiden toimintahäiriön" vuoksi. Amerikkalainen sarja. Sallittu kaiken ikäisille.
00:30
Huippulastin metsästäjät
Kausi 1. Jakso 1/9. Tiukkaa tekee. Yhdysvalloissa erikoiskuljetukset hoidetaan huutokaupalla. Jarrett sortuu aloittelijan virheeseen ja tekee liian alhaisen tarjouksen. Roy saa lastikseen valtavan teräspatsaan, joka ei välttämättä mahdu tunneliin. Amerikkalainen sarja.
01:00
Huippulastin metsästäjät
Kausi 1. Jakso 2/9. Raskasta lastia. Royn lastina on valuraudasta valmistettu puhelinkoppi, joka painaa kuin synti. Scott ahnehtii itselleen kaksi venekuljetusta kyselemättä toisen veneen kokoa. Amerikkalainen sarja.
01:30
Rantavahdit
Kausi 6. Jakso 5/14. Pistoksia ja pelästymisiä. Bondilla on riesaa meduusoista, joiden pistoksia rantavahdit pääsevät hoitamaan. Brasilialainen tanssija loukkaantuu vakavasti lyötyään päänsä merenpohjaan, mikä saa rantavahdit vakavoitumaan. Australialainen sarja. (22') K12 (ahdistus).
02:00
Rantavahdit
Kausi 6. Jakso 6/14. Varkaita ja viinankäryä. H huomaa rannalla varaskoplan ja usuttaa poliisit kolmikon perään. Bondin parhaimmisto on Havaijilla harjoittelemassa uusia pelastustekniikoita, ja Bondilla Jakella on kädet täynnä pelastustöitä. Australialainen sarja. (22') K7 (ahdistus).
02:30
Outoa vai mitä? (K16)
Kausi 3. Jakso 6/10. Kummituksia esineissä. Eastern Air Linesin lennoilla tehdään havaintoja onnettomuudessa kuolleista lentäjistä. Osaksi verellä maalattu taulu aiheuttaa ahdistusta Isossa-Britanniassa. Christchurchissa riehuu maanjäristyksen jälkeen väkivaltainen aave. Amerikkalainen sarja. (50') K16 (ahdistus).
03:35
Eriskummalliset rikokset
Sarjahurmaajia ja sakkorysiä. Brittipoliisit ovat saaneet kohdata työssään monenlaista outoa. Tällä kertaa päänvaivaa aiheuttaneisiin tapauksiin kuuluu moniavioinen huijari, pankkiryöstö kauhakuormaajalla ja ylinopeussakkoa välttelevä liikennemerkkivaras. Englantilainen sarja. (27') K7 (ahdistus).
04:10
Ennustaja-TV
05:00
Ennustaja-TV