UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Liv Maanantai 28.7.

19:00
Pelasta perheemme, Supermarjo!
Nissilöiden arkea varjostaa jatkuva kinastelu.Teini-ikää lähestyvä tytär kaipaa seuraa ja huomiota äidiltään, jonka aika menee levottoman esikoululaisen paimentamiseen. Arjen pyörittäminen yksin on ajanut äidin uupumuksen partaalle. Marjon ja Hannan lisäksi avuksi kutsutaan vuorovaikutustaitoihin perehtynyt näyttelijä Jaana Saarinen. Kotimainen realitysarja. 1. tuotantokausi. (41')
20:00
Valheen vangit
Perintö. Peliriippuvainen perheen kuopus on pelannut äitinsä rahat. Alzheimerin tautiin sairastuneen äidin toive päästä Afrikan-matkalle yhdessä perheen kanssa uhkaa peruuntua rahan puutteessa. Sisarusten välit menevät poikki, kun rahoja ei löydy mistään Kotimainen ohjelma. 1. tuotantokausi. (42') Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 21:00

21:00
Sinkkuelämää
Kausi 3, jakso 31. Kolmas tuotantokausi alkaa. Carrie pääsee tuomaroimaan seksikkäitä palomiehiä Staten Islandille ja tutustuu poliitikko Bill Kelleyyn. Mutta uskaltaako hän enää ryhtyä suhteeseen? Amerikkalainen komediasarja. (28') K12 (seksi).
21:40
Sinkkuelämää
Kausi 3, jakso 32. Carrien suhde vaalikampanjaa käyvän poliitikkon kanssa saa mielenkiintoisia vivahteita, kun tämä paljastaa fantasiansa. Miranda puntaroi Steven plussia ja miinuksia. Amerikkalainen komediasarja. 3. tuotantokausi. (27') K12 (seksi).
22:15
Ringer
Syntymäpäivä. Bridget ja Andrew lähtevät viikonloppulomalle juhlimaan Siobhanin syntymäpäivää. Asiat mutkistuvat, kun paikalle saapuvat myös riitaisat Butlerit ja salaisuudet alkavat paljastua. Amerikkalainen sarja. 1. tuotantokausi. (40') K12 (ahdistus, seksi).
23:10
Täydelliset naiset
Taka-ajatuksia. Susan yrittää liehitellä pomoaan ja onnistuu siinä liiankin hyvin. Carlos ottaa töihin ex-tyttöystävänsä, mitä Gaby ei tietenkään seuraa toimettomana sivusta. Edie jatkaa Daven menneisyyden penkomista. Vierailijana Swoosie Kurtz. Amerikkalainen draamasarja. 5. tuotantokausi. (41') K7 (ahdistus).

Kello 24:00

00:10
Greyn anatomia
Uusi menneisyys. Meredith palaa viimein töihin ja järkyttyy fuusion aiheuttamasta kovasta kilpailusta. Hunt tuo sairaalaan uuden kardiologin, Teddy Altmanin (Kim Raver), jonka kanssa hän palveli Irakissa. Cristina ei innostu. Izzie ilmestyy paikalle Alzheimer-oireista kärsivän entisen opettajansa kanssa, mutta Alex ei yritäkään tehdä sovintoa. Amerikkalainen draamasarja. 6. tuotantokausi. (41') K12 (ahdistus).
01:05
Greyn anatomia
Juhlakauden huumaa. Kiitospäivän, joulun ja uudenvuoden juhlimisen lomassa Baileyn isä ilmaisee, ettei hyväksy tyttärensä elämänvalintoja. Mark ja Lexie joutuvat kohtamaan naisen Markin menneisyydestä. Thatcher arvostelee Webberin käytöstä, jota Meredith sen sijaan puolustelee. Amerikkalainen draamasarja. 6. tuotantokausi. (41') K12 (ahdistus).
01:55
Fashion Star
Finaali. Kilpailun finaalissa on mukana kolme suunnittelijaa, joista kukin valmistaa kolme asua H&M:lle, Macy'sille ja Saks Fifth Avenuelle. Lopuksi ostajat päättävät, kuka voittaa kuuden miljoonan dollarin sopimuksen. Amerikkalainen sarja. 1. tuotantokausi. (43')
02:50
Ennustaja-TV
05:00
Ennustaja-TV