UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Liv Keskiviikko 25.5.

10:00
Hansin grillikesä
Kausi 1. Jakso 5/8. Tässä jaksossa Hansin ja Meri-Tuulin kanssa kokkaavat Eero Ritala ja Juha Veijonen. Ruokateemana on kana. Kotimainen ruokaohjelma. (41') Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
11:00
Kaksi julkkista ja yhdet häät UK
Kausi 1. Jakso 1/4. Koheltavat kaksoset. Beulah ja James unelmoivat loisteliaista häistä englantilaisessa maalaiskartanossa. Heidän pahin pelkonsa toteutuu, kun he saavat hääsuunnittelijoiksi Johnin ja Edwardin eli popduo Jedwardin. Englantilainen realitysarja. (43')

Kello 12:00

12:00
Fashion Star
Kausi 2. Jakso 7/10. Kaupungin yössä. Suunnittelijat tekevät yhteistyötä Fiatin kanssa ja suunnittelevat pareittain autojen inspiroimia asuja, jotka kuvaa valokuvaaja Timothy White. Parhaasta kuvasta voittaa runsaan palkinnon. Pudotukselta ei ole turvassa kukaan. Amerikkalainen realitysarja.
13:00
Sinkkuillallinen
Kausi 2. Jakso 1/30. Christina Neumann. Rahoitusalalla työskentelevä Christina ei tyydy missään kakkosvaihtoehtoon, vaan haluaa aina parasta. Täyttävätkö deittiehdokkaat ja kokkikokelaat vaativan mutta iloisen neidon vaatimukset, vai tuleeko keittiössä liian kuumat paikat? Englantilainen realitysarja.
14:00
Hurja painonpudotus UK
Kausi 1. Jakso 2/9. Potentiaalia. 24-vuotias Jack elää tietokoneen ääressä eikä juuri poistu kotoa. Lisäksi hänellä on kiusallinen vaiva, joka vaikuttaa hänen itsetuntoonsa. Testi paljastaa yllättäen, että Jackista löytyy potentiaalia, josta muut voivat vain haaveilla. Estääkö huono itsetunto häntä aloittamasta todellista elämää ja toteuttamasta haaveitaan? Englantilainen realitysarja. (44')
15:00
Neljät häät Amerikassa
Kausi 4. Jakso 4/42. Kukkaseinä. Tämän jakson häissä nähdään hämmästyttävä kukkaseinä, Hollywood-henkinen punainen matto ja taidokas jääveistos. Amerikkalainen realitysarja.
16:00
Supernanny Euroopassa
Kausi 1. Jakso 4/8. Hyvä paha jäähypenkki. Supernanny Jo Frost matkaa Zoetermeeriin tapaamaan Joukea ja Kimiä, joiden kovat kasvatusmetodit ja jatkuva jäähypenkille pakottaminen eivät näytä purevan perheen kahteen vanhempaan lapseen, joiden menneisyys on ollut kaikkea muuta kuin ruusuilla tanssimista. Amerikkalainen realitysarja. (42') Sallittu kaiken ikäisille.
17:00
Sinkkuillallinen
Kausi 2. Jakso 2/30. Tulta ja kipinöitä. Hauska Hayley, eloisa Eve ja seksikäs Sarah tarjoavat sinkku-Petelle illallisen. Kenen keittiössä kipinöitä lentää eniten, ja maistuuko tulinen meksikolainen paremmalta kuin perinteinen lohturuoka? Naurua ei näiltä illallisilta ainakaan puutu. Englantilainen realitysarja.

Kello 18:00

18:00
Neljät häät Amerikassa
Kausi 4. Jakso 5/42. Näyttävä sisääntulo. Sekä Melissa että Kim avioituvat venekerholla. 25 vuotta naimisissa ollut Solimar haluaa uudistaa valansa, ja Sheneka juhlii häitään Hollywood-teemalla. Amerikkalainen realitysarja.
19:00
Huippumalli haussa
Kausi 22. Jakso 1/16. Alkulämmittelyt. Tuhansien hakijoiden joukosta valitut onnekkaat kutsutaan Hollywoodiin, ja ensimmäisestä haasteesta selvinneet kisaajat saavat muuttaa mallitaloon. Yu Tsai vetää tuttuun tapaan tiukkaa linjaa, ja mallikokelaat alkavat tutustua vastustajiinsa. Amerikkalainen realitysarja. (41')
20:00
Jutta ja 10 suurta unelmaa
Kausi 1. Jakso 10/10. Unelmana laskuvarjohyppy. Helsinkiläinen Tiina on rämäpäinen tyyppi, joka haaveilee laskuvarjohyppykurssista. Kurssin painoraja on ollut unelman esteenä, ja Jutan apua tarvitaan, jotta unelmasta tulee totta. Kotimainen lifestyleohjelma. (42')

Kello 21:00

21:00
Unelmien poikamiestyttö
Kausi 8. Jakso 2/12. Treffit alkavat. Vuorossa ovat yksilö- ja ryhmätreffit. Ensimmäiset yksilötreffit pääsevät yllättämään Emilyn treffikumppanin. Myös ryhmätreffeillä koetaan hämmästyttäviä hetkiä, kun Emily ja miehet pääsevät tapaamaan Muppeteja. Miesten talossa sanan säilä alkaa viuhua, kun kiistan aiheita rupeaa löytymään. Amerikkalainen realitysarja. (84')
22:55
Tulevaisuuden työpaikat
Kausi 1. Jakso 1/5. Raumaster. Tulevaisuuden Työpaikat esittelee viisi yritystä, jotka työskentelevät aktiivisesti rakentaakseen Suomen parhaita työpaikkoja. Ohjelma kertoo näiden yritysten tarinan heidän henkilöstönsä kautta. Kotimainen ohjelma. (2')
23:00
Kielletty rakkaus
Kausi 1. Jakso 11/12. Pappi erotettiin virasta rakkauden tähden. Kuisma oli vastikään jäänyt leskeksi, kun hän tapasi niin ikään leskeksi jääneen Pirjon. Jo kihlautuessaan he joutuivat pahoihin ongelmiin, sillä ortodoksisen kirkon ikivanhojen sääntöjen mukaan pappi ei saa mennä uudestaan naimisiin. Lopulta Kuisma menetti rakkauden vuoksi työnsä. Kotimainen draamasarja. (42') Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 24:00

00:00
Sinkkuillallinen
Kausi 2. Jakso 2/30. Tulta ja kipinöitä. Hauska Hayley, eloisa Eve ja seksikäs Sarah tarjoavat sinkku-Petelle illallisen. Kenen keittiössä kipinöitä lentää eniten, ja maistuuko tulinen meksikolainen paremmalta kuin perinteinen lohturuoka? Naurua ei näiltä illallisilta ainakaan puutu. Englantilainen realitysarja.
01:00
Sinkkulaiva
Kausi 2. Jakso 13/40. Tänään Sinkkulaivalla seilaavalla Marcolla ei naisen löytäminen jää ainakaan puhelahjoista kiinni. Suhteen toinen osapuoli saisi mielellään olla ymmärtäväinen, rehellinen, pitkätukkainen ja hän ei saisi hukuttaa itseään hajuvesiin. Tänään siis suunnataan nuuskimistaktiikalla puolison etsintään. Kotimainen realitysarja. (22')
01:30
Sinkkulaiva
Kausi 2. Jakso 14/40. Neea etsii törkeän hyvännäköistä miestä. Neean nuoruus ja lapsuus eivät ole olleet ruusuilla tanssimista, mutta positiivisuus ajaa naista eteenpäin. Kotimainen realitysarja. (21')
02:00
Tanssin superäidit
Kausi 3. Jakso 27. Juttutuokio, osa 2. Kuluneen kauden ruotiminen jatkuu, kun studioon saapuvat vieraiksi itse Abby Lee Miller ja tanssiäiti Melissa. Paikalla ovat myös koomikot Alec Mapa ja Nadine Rajabi. Amerikkalainen realitysarja.
03:00
Good Wife
Kausi 5. Jakso 5/22. Seinät luhistuvat. Kun Alician ja Caryn lähtöaikeet paljastuvat Willille, toimistossa syttyy täysi sota ja asiakkaista taistellaan keinoja kaihtamatta. Dianen tuomarihaaveet kokevat kolauksen. Amerikkalainen draamasarja. (41') K7 (ahdistus, seksi).
04:00
Neljät häät Amerikassa
Kausi 4. Jakso 5/42. Näyttävä sisääntulo. Sekä Melissa että Kim avioituvat venekerholla. 25 vuotta naimisissa ollut Solimar haluaa uudistaa valansa, ja Sheneka juhlii häitään Hollywood-teemalla. Amerikkalainen realitysarja.
05:00
Ennustaja-TV