UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Liv Torstai 7.5.

12:30
Pikakurssi kodinostoon
Kausi 8. Jakso 11/13. Samaa perhettä, eri maata. José ja Prisca mielivät omaan kotiin, mutta heidän visionsa eroavat kovasti toisistaan. Löytävätkö he kodin, johon kumpikin on tyytyväinen? Kanadalais-amerikkalainen sarja.
13:00
Tuhluriprinsessat
Kausi 2. Jakso 7/16. Itsekäs isosisko. Sarah on 23-vuotias työssäkäyvä nainen, joka asuu vanhempiensa luona ja käyttää palkkansa itsensä hemmotteluun. Sen lisäksi hän lypsää rahaa vanhemmiltaan, poikaystävältään ja jopa pikkusiskoltaan. Jos rahaa ei heru, Sarah murjottaa ja syyllistää läheisiään. Pikkusisko pelkää rahariitojen tuhoavan heidän sisarussuhteensa ja haluaa saada itsekkään isosiskonsa näkemään omaa nenäänsä pidemmälle. Amerikkalainen realitysarja.
13:30
Häät sulhasen tapaan Amerikassa
Kausi 1. Jakso 6/8. Puku ratkaisee. Rento hipsteri Cody joutuu kovaan paikkaan, kun hän yrittää löytää vaativalle morsiamelleen täydellisen hääpuvun, jota ilman tämä ei suostu sanomaan tahdon. Ongelma on, ettei morsian tiedä itsekään, mitä hän haluaa. Amerikkalainen realitysarja. (42')
14:30
Olet mitä syöt
Kausi 3. Jakso 15/18. Allerginen ahmatti. Fiona on 47-vuotias matkailuneuvoja, joka popsii suklaata päivät pitkät huolimatta siitä, että hän on allerginen maitotuotteille. Suklaan syöminen aiheuttaa oireita, jotka pitävät hänen poikaystäväänsä Ugaria hereillä läpi yön. Gillian pelkää maitotuotteiden vievän Fionan ennenaikaiseen hautaan ja haluaa pelotella naisen pois suklaan kimpusta. Englantilainen realitysarja. (23')
15:00
Neljät häät Amerikassa
Kausi 3. Jakso 12/31. Pizzatilaus. Ginan häät muistuttavat lähinnä bileitä, kun taas Julie järjestää prinsessaunelmahäät. Angel on valmistellut häitään puolitoista vuotta, ja Katie luottaa rocktähti-teemansa vetovoimaan. Kenen häissä turvaudutaan pizzaan? Amerikkalainen realitysarja.
16:00
Piha kuntoon
Kausi 4. Jakso 3/6. Piha kuin rikospaikka. Talo on ollut myynnissä seitsemän kuukautta, mutta ei ole kiinnostanut ostajia. Amy epäilee, että se johtuu omituisen värisestä pihatiestä ja laiminlyödystä pihasta. Alan pääsee valitsemaan kasveja omin päin. Amerikkalainen lifestyleohjelma.
16:30
Eden
Kausi 9. Jakso 7/10. Isännän intohimoinen daaliaharrastus asettaa pihasuunnitelmalle poikkeuksellisen haasteen. Kotimainen puutarhaohjelma. (21')
17:00
Arvostele mun illallinen Suomessa
Kausi 2. Jakso 21/40. Matti. Helsingin Kalliossa kenkiä suunnitteleva Matti tarjoaa ensimmäisen illan purtavat. Iskeekö nuorelle isännälle ikäkriisi, kun vieraat ovat häntäkin junnumpia? Kotimainen lifestyleohjelma. (21')
17:30
Arvostele mun illallinen Suomessa
Kausi 2. Jakso 22/40. Nata. Karibialais-koskelalaisen Natan keittiössä puhaltelevat kuumat tuulet. Eksoottinen ruoka yllättää vieraat, mutta kotiäiti säilyttää viileytensä. Kotimainen lifestyleohjelma. (21')

Kello 18:00

18:00
Emily Owens
Kausi 1. Jakso 1/13. Ensimmäinen päivä. Uusi sarja alkaa. Työharjoittelu sairaalassa alkaa. Epävarma Emily joutuu heti tositoimiin, kun lapsipotilaan sydän pysähtyy. Hektiseen ensimmäiseen päivään mahtuu myös lukioaikainen kiusaaja ja pakit ihastukselta. Amerikkalainen draamasarja. (40') K12 (ahdistus).
19:00
Neljät häät Amerikassa
Kausi 3. Jakso 13/31. Eläimellistä menoa. Morsiamet Jaclyn, Melissa, Keshia ja Megan arvostelevat toistensa häät. Häitä juhlitaan eläintarhassa, teollisuusalueella sekä epäonnenpäivän merkeissä. Yhden morsiamen tanssilattia pysyy tyhjillään ja toisen lattialla ei pysy pystyssä. Amerikkalainen realitysarja.
20:00
Suomi-tytöt New Yorkissa
Kausi 1. Jakso 4/10. Lihansyöjiä ja vegaaneja. Sara inhoaa poikaystävä Ozzien ostamaa taulua ja saa sisustusapua Alexandralta. Annabella käy akupunktiossa ja järjestää vegaani-illallisen muille tytöille. Minnalle ja Saralle ekoilu tuottaa ongelmia. Illallisella puhutaan tyttöjen juttuja ja Minna paljastaa suunnitelmansa, joka ei kaikkia miellytä. Kotimainen realityohjelma. (40') Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 21:00

21:00
Ruotsin miljonääriäidit
Kausi 6. Jakso 50. Pilatesta ja pulloja. Britt saa ylipuhuttua vastahakoisen Gunillan pilatestunnille. Maria tapaa fanejaan ja esittelee viinipullokokoelmaansa. Siv kokeilee alastonmallina olemista autiomaassa. Ruotsalainen realitysarja.
22:00
Gigolot
Kausi 4. Jakso 9/10. Mainosmiehet. Gigolot kuvaavat mainosvideoita nettisivuille, ja Garren polttaa päreensä, kun kaikki lyövät homman läskiksi. Bracen nuorella naisseuralaisella on erikoisia mieltymyksiä. Amerikkalainen realitysarja. (22') K12 (seksi).
22:30
Gigolot
Kausi 4. Jakso 10/10. Rakkautta vain. Brace on kauhuissaan vanhan rellestyskaverinsa naimisiinmenosta, mutta naistenmieskin herkistyy, kun häntä pyydetään vihkijäksi. Vin ja Ash näyttävät Bradleylle erilaista hauskanpitoa Vegasissa. Amerikkalainen realitysarja. (23') K12 (seksi).
23:00
Scandal
Kausi 2. Jakso 7/22. Defiance. Olivian tiimi paimentaa omaperäistä miljonääriä, jonka yhtiö on listautumassa pörssiin. Cyrusin puoliso James pääsee jyvälle Defiancen salaliitosta. Presidentti Grant valmistautuu syntymäpäiväjuhliinsa. Amerikkalainen draamasarja. (41') K12 (väkivalta).

Kello 24:00

00:00
Maailman övereimmät juhlat
Kausi 2. Jakso 7/7. Yhtä perhettä. Hiljattain äitinsä menettänyt 16-vuotias Cheyenne järjestelee häitään yksin. McFadyenin suurperheen isä haetaan vankilasta limusiinilla. Englantilainen realitysarja. (46') Sallittu kaiken ikäisille.
01:00
Joan Rivers laittaa tuulemaan
Kausi 1. Jakso 7/8. Yksin kotona Joanin tyyliin. Joan on vakuuttunut, että Melissa ja Jason kaipaavat romanttista lomaa kahden kesken. Niinpä hän järjestää heille viikonloppuloman ja viettää sillä välin laatuaikaa Cooperin ja tämän ystävien kanssa. Kommelluksilta ei tietenkään vältytä, eikä lomakaan mene suunnitellusti. Amerikkalainen sarja. (42') Sallittu kaiken ikäisille.
02:00
Neljät häät Amerikassa
Kausi 3. Jakso 12/31. Pizzatilaus. Ginan häät muistuttavat lähinnä bileitä, kun taas Julie järjestää prinsessaunelmahäät. Angel on valmistellut häitään puolitoista vuotta, ja Katie luottaa rocktähti-teemansa vetovoimaan. Kenen häissä turvaudutaan pizzaan? Amerikkalainen realitysarja.
03:00
Käenpesä
Kausi 5. Jakso 4/25. Yksi jos toinenkin haluaa lainata Pirjon hattua. Pete yrittää selvittää mitä salattavaa Helinällä on. Kotimainen draama. (40') Sallittu kaiken ikäisille.
04:00
Ennustaja-TV
05:00
Ennustaja-TV