UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Liv Sunnuntai 31.8.

05:00
Ennustaja-TV

Kello 6:00

07:30
Ostosruutu
08:00
Ostosruutu
08:30
Ostosruutu
09:00
Fashion Star
Huippumuotia ja massamuotia. Jäljellä on 11 kilpailijaa. Heidän tehtävänään on suunnitella kaksi vaatekappaletta, joista toinen edustaa huippumuotia ja toinen massamuotia. Vaatteilla pitää olla jotakin yhteistä, mutta niiden on toimittava myös omillaan. Amerikkalainen sarja. 1. tuotantokausi. (43')
10:00
Pikakurssi kodinostoon
Onnea etsimässä. Mary ja Efi etsivät täydellistä kotia Cliftonin pikkukaupungista. Fengshuin vaatimukset asettavat kuitenkin omat haasteensa. Kanadalais-amerikkalainen sarja. 8. tuotantokausi.
10:30
Lapsiperheen taloprojekti
Sataa sataa ropisee. Brykien remonttipainajainen jatkuu. Rankkasateet aiheuttavat kellariin taas tulvan, ja se tulee kalliiksi. Gregin tee-se-itse-projekteista on enemmän haittaa kuin hyötyä. Perheen isä Greg Bryk on tuttu mm. sarjasta XIII ja elokuvasta Saw V. 1. tuotantokausi. (22')
11:00
Himosiivoojat New Yorkissa
Vintagea Villagen tyyliin. New Yorkin Greenwich Villagessa asuva Paul nukkuu mieluummin lattialla koiransa kanssa kuin luopuu vuosien aikana keräämistään merkkivaatteista. Nina ja Michael yrittävät takoa järkeä Paulin päähän, mutta onnistuvatko he saamaan tarpeeksi rahaa kasaan uutta sisustusta varten? Amerikkalainen lifestylesarja. 1. tuotantokausi. (43')

Kello 12:00

12:00
Kodikkaasti vuokralla
Inspiroiva asunto freelancerille. Louisa on nuori freelance-bloggaaja, joka työskentelee kotona. Nykyinen asunto ei tarjoaa riittävästi inspiraatiota kirjoitustyöhön, joten Louisa etsii nuorekasta uutta kotia, joka sopisi niin työskentelyyn kuin vieraiden kestitsemiseenkin. Koiranomistajana hän arvostaa myös hyviä ulkoilumahdollisuuksia. Freelancerin on vakuutettava asunnon omistaja maksukyvystään ja sopivuudestaan vuokralaiseksi. Amerikkalainen lifestylesarja. 4. tuotantokausi.
12:30
Kodikkaasti vuokralla
Nuorenparin tilava koti. Shai ja Britt etsivät uutta kotia läheltä nykyistä asuinaluettaan. Pariskunta järjestää mielellään illalliskutsuja, joten uudessa asunnossa pitäisi olla paljon tilaa ruuanlaittoon. Shai tarvitsee myös oman työtilan, ja koiranomistajina nuoripari toivoisi myös omaa ulkoaluetta. Tarjolla on erilaisia kohteita design-kodeista vanhempaan asuntoon, jonka kellaritilan kunnostus aiheuttaa päänvaivaa. Amerikkalainen lifestylesarja. 4. tuotantokausi.
13:00
Sarahin talo
Olohuone. Sarah suunnittelee olohuoneen sisutuksen. Vaikka talo on uusi, olohuoneeseen luodaan tuulahdus menneen ajan loistoa. Värimaailma löytyy violetin eri sävyistä. 4. tuotantokausi. (19')
13:30
Unelmien talo
Molemmat pariskunnat pääsevät muuttamaan uusiin koteihin. Kotimainen sisustusohjelma. 2. tuotantokausi. (20')
14:00
Kotikokkien taistelu
Kovaa peliä. Kolmas pudotuskierroksen pop up -ravintola avataan tällä kertaa Tasmaniassa, ja luvassa on suun täydeltä mereneläviä, taktikointia ja kovaa peliä. 3. tuotantokausi.
15:00
Kotikokkien taistelu
Ankkaa ja kookosriisiä. Kokkausvuorossa on toista kertaa tieteilijäpariskunta Emma ja Andrew. He valmistavat vietnamilaista salaattia, ankkaa ja wontonkeittoa sekä kookosriisiä trooppisella salsalla. 3. tuotantokausi.
16:00
Häähullut
Huntuharmeja. Gloria haluaa palauttaa helmiä tiputtelevan huntunsa. Törkyturpa Tricia ei hyväksy sulhasensa itselleen valitsemaa sormusta. 8. tuotantokausi. (42') Sallittu kaiken ikäisille.
17:00
Huvila & Huussi
Muusikko Veeti Kallion ja hänen kumppaninsa Jennin kesämökin sisäremontti on jäänyt kesken. Pariskunnan aika on mennyt puutarhan remontointiin ja mökki haluttaisiin myös saada vauhdilla valmiiksi, Anita pääsee suunnittelemaan mökin kaikki huoneet uudelleen. Loppujuhlissa nautitaan Meri-Tuulin kesäisestä ja monipuolisesta salaattibuffetista. 5. tuotantokausi. (41') Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 18:00

18:00
Beverly Hillsin lastenhoitajat
Tukkanuottasilla. Kristin järjestää Scottin leikkimään perheen ainoan pojan kanssa, mutta myös yksinhuoltajaäiti Cindy kiinnostuu komeasta lastenhoitajasta. Amber ja Lucy ottavat yhteen Lucyn syntymäpäivillä. Amerikkalainen realitysarja. 1. tuotantokausi. (42') Sallittu kaiken ikäisille.
19:00
Tanssin superäidit
Vilunkipeliä. Maddie ja Kendall saavat esitettäväkseen dueton Greensboron kisoissa, mutta Melissaa se ei miellytä. Hän puhuu yhdelle yhtä ja toiselle toista, ja siitäkös soppa syntyy. Jill puolustaa leijonaemon lailla Kendallia, kun Abby jatkaa Maddien suosimista. Äidit myös siivoavat Abbyn autotallia, ja sieltäpä löytyykin aarteita. Amerikkalainen realitysarja. 3. tuotantokausi. (41')
20:00
Scandal: Erikoisjakso
Salaisuudet paljastuvat. SARJA PALAA RUUTUUN. Kello 20 nähdään erikoisjakso, jossa kerrataan sarjan aiempia tapahtumia, ja uudet jaksot alkavat kello 21. Erikoisjakso, jossa kerrataan ensimmäisen ja toisen kauden tärkeimpiä juonenkäänteitä Olivian ja hänen tiiminsä osalta. Amerikkalainen draamasarja. 3. tuotantokausi. (40') K12 (väkivalta, ahdistus).

Kello 21:00

21:00
Scandal
Ongelma ratkaistu. UUDET JAKSOT ALKAVAT. Kolmas tuotantokausi alkaa. Olivia joutuu mediamylläkän keskelle, kun joku kertoo medialle, että hän on presidentti Grantin rakastaja. Olivian isä ja Cyrus tarjoavat kumpikin apuaan, mutta voiko hän luottaa keneenkään? Presidentti ehdottaa omaa ratkaisuaan, mikä ei miellytä Mellieä. Amerikkalainen draamasarja. (41') K7 (ahdistus).
22:00
Victoria's Secret Fashion Show 2013
The Victoria's Secret Fashion Show 2013. Victoria's Secretin vuoden 2013 muotinäytöstä tähdittävät huippumallit Lily Aldridge, Adriana Lima ja Behati Prinsloo. Musiikista vastaavat Taylor Swift, Fall Out Boy, A Great Big World ja Neon Jungle. (42')
23:00
Greyn anatomia
Sinnikkyyttä. Derek usuttaa Richardin ja Owenin kilpailemaan siitä, kumpi saa leikata vaativan kasvaimen. Bailey valmistautuu treffeihin Benin kanssa. Mark yrittää opetella aikuismaisempaa tapaa tutustua naiseen. Amerikkalainen draamasarja. 6. tuotantokausi. (41') K12 (ahdistus).

Kello 24:00

00:00
Greyn anatomia
Itsemurha ei tee kipeää. Kuolinapua pyytävä potilas saa Owenin muistamaan rankan kokemuksen Irakissa. Calliellä ja Arizonalla on erilaiset käsitykset heidän yhteisestä tulevaisuudestaan. Richard yrittää sopeutua rooliinsa kirurgina. Vierailijoina Sarah Drew (Everwood) ja Sara Gilbert (Roseanne, Teho-osasto). Amerikkalainen draamasarja. 6. tuotantokausi. (41') K12 (ahdistus).
01:00
Nashville
Tuhma tyttö. Scarlett kiidätetään yksityissairaalaan, jossa hän ahdistuu entisestään. Kaikki syyttävät tapahtuneesta toisiaan. Juliettea harmittaa, koska Scarlett tukeutuu ahdingossaan Averyyn. Amerikkalainen draamasarja. 2. tuotantokausi. (41') K12 (ahdistus).
02:00
Ennustaja-TV
05:00
Ennustaja-TV