UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Liv Sunnuntai 1.2.

05:00
Ennustaja-TV

Kello 6:00

07:30
Onnenarpa
09:00
Kellyn sisustussalaisuudet
Oranssin karkotus. Pienen lontoolaiskaksion omistaja rakastaa kirkkaita värejä. Sisustussuunnittelija Kelly Hoppen yrittää käännyttää häntä vaaleisiin sävyihin, jotta asunnosta tulisi suuremman tuntuinen. Inspiraatiota pieneen tilaan haetaan matkailuvaunuista. Amerikkalainen sarja. (42')
09:55
Tulossa: Adoptoidut
Adoptoidut. Nelosen kevään uutuussarja Adoptoidut kertoo kahdeksan Suomessa adoptoidun aikuisen tarinan. Ohjelman juontaa Lorenz Backman. Ohjelma alkaa 5.2. (2') Sallittu kaiken ikäisille.
10:00
Sarahin talo
Kausi 4. Jakso 11/13. Vanhempien makuuhuone. Sarah ja Tommy sisustavat vanhempien makuuhuoneen yhteydessä olevan kylpyhuoneen. Haasteena on luoda kylpyhuone, jonka väri ja tyyli sopisivat yhteen makuuhuoneen elementtien kanssa. Lattiaan valitaan kauniit marmorilaatat, mutta mitä tehdään, kun laatat ovatkin loppu? (19')
10:30
Lapsiperheen taloprojekti
Kausi 1. Jakso 6/8. Lasten haaveet. Lapset saavat osallistua itse huoneittensa sisustukseen, mutta kuultuaan lasten ideat Danielle alkaa empiä. Myös takapiha saa uuden ilmeen. Perheen isä Greg Bryk on tuttu mm. sarjasta XIII ja elokuvasta Saw V. (22')
11:00
Kirstien värkkäilyt
Kausi 1. Jakso 7/7. Nidderdalen lihat. Kirstie kilpailee lihatuotesarjassa Nidderdalen markkinoilla. Hän tekee possupiiraita, aladobia ja makkaroita. Markkinat ovat kauden viimeiset, joten voitto on erityisen tärkeää. Kilpailu on kuitenkin kovaa, kun vastassa on ammattilaisia, joilla on vuosikymmenten kokemus. Englantilainen lifestyleohjelma. (46')
11:55
Himosiivoojat New Yorkissa
Kausi 1. Jakso 4/10. Löytöjä New Jerseyssä. Nina ja Michael suuntaavat New Jerseyyn auttamaan Calafioren perhettä. Perheen tytär tahtoo muuttaa takaisin kotiin, mutta kieltäytyy tekemästä sitä, jos vanhemmat eivät saa kotiaan kuntoon. Amerikkalainen lifestylesarja. (43')

Kello 12:00

12:50
Hulluna häämekkoihin Atlantassa
Kausi 2. Jakso 17/18. Sata hääpukua myöhemmin. Janen äiti haluaa tyttärelleen samanlaisen hääpuvun kuin hänellä itsellään oli. Judean eronneet vanhemmat ovat periaatteessa eri mieltä kaikesta. Molemmilla morsiamilla on oma selkeä käsityksensä unelmamekosta. Amerikkalainen lifestylesarja.
13:20
Nätti nakuna
Kausi 4. Jakso 17. Jääprinsessa jäässä. Nelikymppinen Adele ei pysty hyväksymään iän ja lastensaannin tuomia muutoksia vartalossaan. Entinen taitoluistelija haluaisi yhä olla sama jääprinsessa kuin nuorena, muttei kehtaa enää edes vetää luistimia jalkaansa. Gok auttaa häntä näkemään, kuinka kaunis hän oikeasti on. Englantilainen sarja.
14:20
Hurja painonpudotus
Kausi 3. Jakso 11/26. Ennätysjahdissa, osa 1. Mehrbod painoi 225 kiloa, kun hän päätti tehdä elämänmuutoksen. Hän haluaa naimisiin ja perustaa perheen, mutta paino on aina ollut esteenä. Chris ehdottaa ennätyslukemaa tavoitepainoksi. Kykeneekö Mehrbod rikkomaan ennätyksiä? Amerikkalainen dokumenttisarja. (43')
15:15
Hurja painonpudotus
Kausi 3. Jakso 12/26. Ennätysjahdissa, osa 2. Mehrbod pääsee laskettelemaan ensi kertaa 12 vuoteen, ja ohjaajana on olympiavoittaja ja maailmanmestari Picabo Street. Sitten iskevät henkilökohtaiset vaikeudet. Romahtaako Mehrbod täysin vai päättääkö hän päästä tavoitteeseen? Amerikkalainen dokumenttisarja. (42')
16:10
Häät sulhasen tapaan Amerikassa
Kausi 1. Jakso 2/8. Sulhasen pukustressi. Ralphy vihaa suunnittelua, eikä osaa edes laittaa itselleen ruokaa. Voiko hän siis mitenkään onnistua löytämään Michellen vaativaan makuun sopivan hääpuvun? Tällä automyyjällä on myös vaikeuksia pysyä budjetissa, mutta polttareistaan hän ei tingi. Amerikkalainen realitysarja. (42')
17:05
Neljät häät Amerikassa
Kausi 2. Jakso 2/8. Tuolileikkejä. Morsiamet Tara, Alana, Kati ja Editza arvostelevat toistensa häät ja kilpailevat unelmien häämatkasta. Luvassa on vaikka mitä aina luksusjahtijuhlista tuolileikkeihin. Amerikkalainen realitysarja.

Kello 18:00

18:00
Kaksi julkkista ja yhdet häät
Kausi 2. Jakso 4/8. Kun Minna Sara ja Elina Tervo pääsevät hoitamaan hääjärjestelyjä, niin juhlista ei yllätyksiä puutu! Hääväki kulkee turistibussilla, hääateria nautitaan hampurilaisravintolassa ja seuraleikkinä on armeijan kuntorata. Kotimainen realitysarja. (42')
19:00
Nätti nakuna
Kausi 4. Jakso 17. Jääprinsessa jäässä. Nelikymppinen Adele ei pysty hyväksymään iän ja lastensaannin tuomia muutoksia vartalossaan. Entinen taitoluistelija haluaisi yhä olla sama jääprinsessa kuin nuorena, muttei kehtaa enää edes vetää luistimia jalkaansa. Gok auttaa häntä näkemään, kuinka kaunis hän oikeasti on. Englantilainen sarja.
20:00
Pappien tekopyhät tyttäret
Kausi 1. Jakso 4/10. Vierailuja. Frankie tulee vierailulle Olivian vanhempien luokse ja Taylor ja Demotious joutuvat tuplatreffeille Taylorin vanhempien kanssa. Kolby sekä tytöt järkkäävät äidilleen yllätystreffejä isänsä kanssa. Amerikkalainen realitysarja. (39') Sallittu kaiken ikäisille.
20:55
Tulossa: Adoptoidut
Adoptoidut. Nelosen kevään uutuussarja Adoptoidut kertoo kahdeksan Suomessa adoptoidun aikuisen tarinan. Ohjelman juontaa Lorenz Backman. Ohjelma alkaa 5.2. (2') Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 21:00

21:00
Jutta ja puolen vuoden superdieetit
Kausi 4. Jakso 3/10. Minna on 43-vuotias terveysalan ammattilainen ja tunnesyöjä, joka sanoo olleensa suklaakoukussa jo lukiosta lähtien. Ilo tai suru, niin ruoka on ratkaisu kaikkeen. Ylipaino vaikuttaa jo terveyteen, ja nyt on viimeinen hetki selättää ylipainon aiheuttamat ongelmat ennen kuin on liian myöhäistä. Kotimainen ohjelma. (41')
22:00
Greyn anatomia
Kausi 11. Jakso 4/24. Kallein aarre. Ellis Greyn salattu menneisyys alkaa paljastua pikkuhiljaa, kun Meredith lukee hänen päiväkirjojaan. Myös Richard tekee yllättävän paljastuksen. Amerikkalainen draamasarja. (41') K12 (ahdistus).
23:00
Sinkkulaiva USA
Kausi 1. Jakso 4/9. Valloittavat villikissat. Laivalle saapuu neljä päättäväistä kaunotarta. Yksi mies onnistuu hurmaamaan kaksi naista jo ennen kuin laiva rantautuu Meksikon saaristoon. Amerikkalainen realitysarja. (41') K7 (seksi).

Kello 24:00

00:00
Kieroilevat kaunottaret
Kausi 1. Jakso 1/9. Äitien ilta ja synttärit. Jaksossa tutustutaan kuuteen kaunottareen. He ovat äitejä, joille on tärkeää olla kaunis, rikas, laiha ja tyylikäs. Heti kättelyssä käy ilmi, että sanoja ei säästellä, kun äidit arvostelevat toisiaan toistensa selän takana. Emily pitää äitien illan Swank-putiikissaan ja Nicole B. järjestää tyttärelleen 1-vuotissynttärit. Amerikkalainen realitysarja. (40') Sallittu kaiken ikäisille.
00:55
Hawthorne
Kausi 2. Jakso 2/10. Äidin salaisuus. Christina ja Gail ovat napit vastakkain eettisen toimikunnan päätöksestä siirtää vakavasti sairaan naisen leikkausta lääkeriippuvuuden vuoksi. Periytyvä sairaus pakottaa äidin paljastamaan salaisuuden adoptiopojalleen. Camille tuntee vetoa sairaalassa työskentelevää Marcusia kohtaan. Amerikkalainen draamasarja. (40') K7 (ahdistus).
01:50
Asiaa seksistä
Kausi 4. Jakso 3/4. Musiikkikanavat kuriin. Anna Richardsonin kampanjatiimi iskee korkokenkiä pikkulapsille myyvään kenkäkauppaan sekä kahdelle musiikkikanavalle, jotka näyttävät lapsille soveltumattomia musiikkivideoita jo varhain päivällä. Koulukiertue suuntaa Bristoliin, missä keskustellaan naisvartalon ihmeellisyyksistä. (40') Sallittu kaiken ikäisille.
02:50
Ennustaja-TV
05:00
Ennustaja-TV