UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Liv Torstai 18.12.

05:00
Ennustaja-TV

Kello 6:00

07:30
Ostosruutu
08:00
Ostosruutu
08:30
Ostosruutu
09:00
Sarahin sisustusvinkit
Kausi 1. Jakso 3/13. Persoonallinen keittiö. Valmiit keittiökalusteet on helppo tuunata omannäköisiksi. Ahdas tila avartuu uudella pohjaratkaisulla ja raikkailla väreillä. Kanadalainen lifestyleohjelma. (21')
09:30
Unelmien talo
Kausi 1. Jakso 3/10. Tällä kertaa on luvassa ensimmäinen talopystytys. Perheet tekevät myös materiaalivalintoja. Kotimainen sisustusohjelma.
10:00
Leila leipoo
Kausi 1. Jakso 7/10. Amerikkalaisia herkkuja. Leila leipoo pöydän täyteen amerikkalaisia leivonnaisia. Luvassa on viidenlaisia suklaakeksejä ja klassinen omenapiiras. Jaksossa tutustutaan ruotsalaiseen Jan Hedhiin, joka on todellinen suklaamestari. Ruotsalainen ruokaohjelma.
10:30
Kellyn sisustussalaisuudet
Makujen taisto. Kelly Hoppen saa tehtäväkseen uudistaa kahden homoisän 11-vuotiaan tyttären huoneen. Projektiin tulee lisää haastetta, kun toinen isistä haluaa huoneesta oman makunsa mukaisen. Amerikkalainen sarja. (43')
11:25
Manhattanin äitiyskonsultti
Kausi 2. Jakso 3/10. Robottivauva hyökkää. Paulan mies on työnarkomaani, eikä huomioi raskaana olevaa vaimoaan. Tarvitaan robottivauvan apua. Jenay ei osaa päättää kahden kummitätiehdokkaan väliltä, kumman haluaa kummiksi. Rosie järjestää kummikilpailun. Amerikkalainen lifestylesarja. (44') Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 12:00

12:20
James Martin ja herkkuja Välimerellä
Gaeta. James Martin käy Italian rannikolla Gaetassa, josta löytyy paitsi Yhdysvaltain laivastotukikohta, myös maineikkaiden Gaetan oliivien kasvupaikka. Jaksossa nähdään, miten tehdään herkullista pannupitsaa sekä italialais-amerikkalaista carbonaraa. (21')
12:50
Kodikkaasti vuokralla
Kausi 5. Jakso 1/13. Bilekämppä. Amanda on kyllästynyt asumaan äitinsä nurkissa ja käyttämään työmatkoihinsa neljä tuntia päivässä. Hän haluaa muuttaa kaupungin sykkeeseen, mahdollisimman lähelle keskustan trendibaareja. Amerikkalainen lifestylesarja.
13:20
Hulluna häämekkoihin Atlantassa
Kausi 2. Jakso 4/18. Vartalo-ongelmia. Kymmeniä kiloja laihtunut Courtney ei osaa valita pukua, koska on epävarma vartalostaan. XL-kokoisella E´Tericalla taas riittää itsevarmuutta, mutta sulhanen on eri mieltä puvusta. Amerikkalainen lifestylesarja.
13:50
Tuhluriprinsessat
Kausi 1. Jakso 4/13. Asenteenmuutos. Lee kuvittelee voivansa elää kuin kuningatar. Palkka on kuitenkin laskenut ja velkaa kertyy yhä enemmän. Silti hän ei ota havahtuakseen todellisuuteen. Amerikkalainen realitysarja.
14:20
Illallissota
Kausi 3. Jakso 11/13. Tahrainen illallinen. Ginnyn ja Ivorin illallisella maistellaan kotiviiniä, joka jakaa vieraiden mielipiteet. Mimi ja Matt kokkaavat aasialaisvaikutteisia ruokia. Robbin ja Glenin menu sisältää täydellisiä makupareja. Tuomareiden riesana ovat tällä kertaa likaiset viinilasit. Kanadalainen sarja.
15:10
Emilyn sisustussalaisuudet
Kausi 2. Jakso 12/13. Seksikäs afrikkalainen glamour. Nikitan olohuone on täysin kalustamaton. Tämä räväkkä nainen pitää erityisesti afrikkalaisesta kulttuurista. Hän lupaa Emilylle palkinnon, jos tämä onnistuu tehtävässä. Amerikkalainen lifestylesarja. (21')
15:40
Hotellit haltuun
Kausi 8. Jakso 7/8. Tavoitteet tähdissä. Hotelli New Lyngarthin Blackpoolissa omistaa mies, joka ei usko, että asiakas on aina oikeassa. Hän haluaisi vieraikseen vain parempaa väkeä, mutta sitä varten paikan olisi päästävä rupuhotellin statuksesta. Alexin johdolla hotellille aletaan hankkia tähtiluokitusta. Englantilainen realitysarja.
16:35
Olet mitä syöt
Kausi 1. Jakso 8/8. Nickin napa rutisee. 127-kiloinen kokopäiväsyöppö ja viikonloppujuoppo Nick Hughes kaipaa kipeästi ruokatohtori McKeithin apua, mikäli mielii elää yhtään pidempään. Englantilainen realitysarja. (23')
17:05
Hurja remontti
Kausi 6. Jakso 6/31. Jobin uusi koti. 10-vuotias Job on sairastanut viimeiset kuusi vuotta leukemiaa ja hoitoja seurannutta keuhkoinfektiota. Hän on nyt päässyt sairaalasta, mutta perheen koti on täynnä hometta ja tuomittu asumiskelvottomaksi. Ty Pennington tulee remonttiryhmänsä kanssa apuun. Amerikkalainen realitysarja.

Kello 18:00

18:00
Hotellit haltuun
Kausi 8. Jakso 8/8. Ylpeyttä ja ennakkoluuloja. Falconerin pariskunnan vanhassa majatalossa puitteet ovat ulkoapäin kunnossa, mutta sisällä vallitsee sekamelska. Huoneet ovat sekoitus uutta ja vanhaa ontuvalla kirjallisuusteemalla höystettynä. Hotellipoliisi auttaa, kunhan isännän ylpeys ja ennakkoluulot saadaan kukistettua. Englantilainen realitysarja.
19:00
Kaksi julkkista ja yhdet häät
Kausi 2. Jakso 4/8. Kun Minna Sara ja Elina Tervo pääsevät hoitamaan hääjärjestelyjä, niin juhlista ei yllätyksiä puutu! Hääväki kulkee turistibussilla, hääateria nautitaan hampurilaisravintolassa ja seuraleikkinä on armeijan kuntorata. Kotimainen realitysarja. (42')
19:55
Sinkkuelämää
Kausi 4. Jakso 6/18. Vanha suola janottaa, ja Carrie yrittää taivutella Aidanin yrittämään uudestaan. Charlotten ja Treyn vauvahaaveet joutuvat jäihin, kun heillä vierailee lapsiperhe. Amerikkalainen komediasarja. (28') K12 (seksi).
20:30
Sinkkulaiva
Kausi 1. Jakso 24/40. Kulttuurialalla työskentelevä Katariina on sielultaan maailmanparantajatyyppiä, ja on sitä myös ihan reaalielämässä. Taustoilta löytyy muun muassa vapaaehtoistyötä Thaimaassa, sekä asumista buddhalaistemppelissä. Katariina on tarkka omasta tilastaan, mutta mahduttaisi siihen kyllä oikeudenmukaisen miehen. Kotimainen realitysarja. (22')

Kello 21:00

21:00
Kaksi julkkista ja yhdet häät UK
Kausi 1. Jakso 3/4. Nappisuoritus vai potkut?. Ison-Britannian ?Diilistä? tutut Raef ja Stuart järjestävät häät Nicolelle ja Lukelle, jotka unelmoivat tyylikkäästä Ibiza-henkisestä päivästä. Tyylistään tarkka sulhanen jännittää vaatetusta, ja morsian pettyy polttareihin. Englantilainen realitysarja. (43')
22:00
Victoria's Secret Fashion Show 2014
Victoria's Secret Fashion Show 2014. Victoria's Secretin vuoden 2014 muotinäytöstä Lontoossa tähdittävät Adriana Lima, Alessandra Ambrosio ja muut enkelit. Esiintyjinä Taylor Swift, Ed Sheeran, Ariana Grande ja Hozier. (41')
23:00
Sinkkuelämää
Kausi 4. Jakso 6/18. Vanha suola janottaa, ja Carrie yrittää taivutella Aidanin yrittämään uudestaan. Charlotten ja Treyn vauvahaaveet joutuvat jäihin, kun heillä vierailee lapsiperhe. Amerikkalainen komediasarja. (28') K12 (seksi).
23:40
Sinkkulaiva
Kausi 1. Jakso 23/40. Lapin likalla Susannella on kolme aikuista lasta ja takanaan pitkä, 10 vuoden sinkkuaika. Edellinen suhde päättyi ikävällä tavalla miehen petollisuuteen, joten luotettava mies olisi hakusessa. Susanne on syystäkin kyyninen rakkauden suhteen, mutta vahva optimismi ja iloisuus ajavat kuitenkin vielä etsimään. Kotimainen realitysarja. (22')

Kello 24:00

00:10
Rakkauden FAQ
Kausi 1. Jakso 4/10. En pääse yli exästä. Onko tämä normaalia? Rakkauden usein kysytyissä kysymyksissä tiedoistaan kisaavat Simo Frangén, Harri Moisio, Laura Paloheimo ja Suvi West. Hämmentävän hauskaa viihdeohjelmaa juontaa André Wickström. Kotimainen viihdeohjelma. (42')
01:05
Häät sulhasen tapaan
Kausi 5. Jakso 10/12. Häät toiselta planeetalta. Harras Tähtien Sota -fani Charles haluaa järjestää scifiteemaiset häät, jollaisia ei ole ennen nähty. Juhlat ovat kuin toiselta planeetalta robotteineen ja valoefekteineen ? mutta muistaako Charles, että häissä on myös morsian? Englantilainen dokumenttisarja.
02:15
Scandal
Kausi 3. Jakso 16/18. Kiihottaja. Olivia lähettää Abbyn sijaisekseen Valkoiseen taloon ja yrittää tuhota B613:n isänsä avulla. Restonin kannatuksen nousu saa Abbyn ja Leo Bergenin tekemään yhteistyötä. Amerikkalainen draamasarja. (41') K12 (ahdistus).
03:10
Ruotsin plastiikkakirurgit
Kausi 1. Jakso 8/10. Eroon jenkkakahvoista. Paljon laihtunut Jimmy haluaa eroon jenkkakahvoistaan. Tunde tuntee näyttävänsä ikäistään vanhemmalta ja haluaa siksi silmäleikkaukseen. Nuori Mona puolestaan haluaa rintojen kohotukseen, ja pieni Alfred tulee näyttämään uuden hienon hymynsä. Ruotsalainen realitysarja.
04:05
Häähullut
Kausi 8. Jakso 42/47. Kiittämätön morsian. Kera haluaa kaasonsa maksavan vieraslahjat ja tekevän hääkoristeet. Kimin morsiusneidot joutuvat koville ennen Kim Show'n loppuhuipennusta. (42') K7 (väkivalta).
05:00
Ennustaja-TV