UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Liv Lauantai 25.4.

05:00
Ennustaja-TV

Kello 6:00

06:30
Ostosruutu
07:30
Onnenarpa
09:00
Illallissota
Kausi 3. Jakso 1/13. Paheelliset pippalot. Parhaasta illallisesta kilpailevat tänään saksalaisesta ruoasta innostunut pari, luovasti kokkaavat naapurukset ja värikäs homopari. Illallisilla nähdään tuhtia ja täyttävää ruokaa, molekyyligastronomiaa sekä juopottelua ja tupakointia, mikä ei ole tuomareiden mieleen. Kanadalainen sarja.
10:00
James Martin ja herkkuja Välimerellä
Napoli. Napolilainen pitseria on tarjonnut viiden sukupolven ajan vain kahdenlaista pitsaa mutta vetää väkeä jonoksi asti. James Martin näyttää, miten kalmaria valmistetaan näppärästi ja tehdään helppoja ja meheviä mozzarella-munakoisorullia. (22')
10:30
Yllätyskokki Niki
Kausi 1. Jakso 4/12. Ranskalaiset synttärit. Realla on syntymäpäivä Ranskan kansallispäivänä. Synttäriyllätyksenä Niki vie Ranskan Rean kotiin Kotkaan. Ranskalaisia herkkuja ja leppoisaa jutustelua kuohuvaa juomaa unohtamatta. Kotimainen ruokaohjelma. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
11:00
Sikke - Ruokaa rakkaudella
Kausi 3. Jakso 15/18. Kaikenmaailman piirakat. Samosat, pissaladiére ja ricotta-limoncellotorttu. Kotimainen ruokaohjelma. (23') Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
11:30
Kiinalaisen keittiön herkut
Kausi 1. Jakso 5/6. Gokin kiinalainen katukeittiö. Gok esittelee omat versionsa tunnetuimmista kiinalaisista katuruoista, kuten naudanliha-nuudelikeitosta. Lisäksi tutustutaan mykyihin ja syömäpuikoilla syömisen tekniikkaan.

Kello 12:00

12:00
Bill Grangerin makoisat matkat
Kausi 1. Jakso 3/10. Dartmouth. Etelä-Devonin kauniit merimaisemat näkyvät Billin omalta pikku linnalta. Sen tornissa syntyy paikallista makkaraa sisältävä aamiainen, jossa on paikallisen chilitilan tulisia tuotteita. Bill yrittää käännyttää kalaa inhoavat kalastajat takaisin kalansyöntiin, syöttämällä heille kalansyöttiä. Englantilainen ruokaohjelma.
13:00
Taste
Kausi 1. Jakso 7/9. Kärsästä saparoon. Tänään valmistetaan ruokaa ruhonosista, joita pidetään yleensä teurasjätteinä. Osa on tehtävästä innoissaan, mutta ainakin yhdelle kilpailijoista saparot ja kärsät aiheuttavat inhonväristyksiä. Paineen kasvaessa keittiössä ei onnettomuuksiltakaan vältytä. Amerikkalainen viihdeohjelma.
14:00
Joan Rivers laittaa tuulemaan
Kausi 1. Jakso 3/8. Suutele uurnaani!. Kiinalaiseen ruokaan kyllästynyt Melissa päättää murtaa suvun naisten kirouksen ja opetella kokkaamaan. Joan ja Cooper lähtevät auto-ostoksille, jonka jälkeen he sirottelevat Joanin rakkaan ystävän tuhkat ympäri kaupunkia tämän lempipaikkoihin. Amerikkalainen sarja. (43') Sallittu kaiken ikäisille.
15:00
Maailman övereimmät juhlat
Kausi 2. Jakso 5/7. Maine on kaikki kaikessa. Kun kiertolaisperinteistä piittaamaton Priscilla eroaa miehestään, perhe hylkää hänet. Paddy on jo 52-vuotias, mutta joutuu edelleen suojelemaan sukunsa mainetta nyrkein. Englantilainen realitysarja. (45') K7 (väkivalta, ahdistus).
16:00
Neljät häät Amerikassa
Kausi 3. Jakso 5/31. Lasten ruokaa. Allin häissä tarjoillaan kanaa ja ranskalaisia, kun taas Erica panostaa hyvään ruokaan ja viiniin. Tulisa luottaa viidakon vetovoimaan, ja Crystal 1950-luvun tunnelmaan. Kuka jyrää muut tieltään? Amerikkalainen realitysarja.
17:00
Neljät häät Amerikassa
Kausi 3. Jakso 6/31. Pariisilaistunnelmaa. Morsiamet Heather, Shakeila, Chimere ja Jessica arvostelevat toistensa häät. Juhlia vietetään Pariisin tunnelmissa, rannalla sekä karaoken tahtiin. Pieni sadekaan ei menoa haittaa. Amerikkalainen realitysarja.

Kello 18:00

18:00
Arvostele mun illallinen Suomessa
Kausi 2. Jakso 13/40. Vantaan viikon ensimmäisen illan tarjoaa maailmankansalainen Marcos. Miehen itsevarma pullistelu karisee illan myötä. Kaikki tämän viikon jaksot on tekstitetty suomeksi. Kotimainen lifestyleohjelma. (21')
18:30
Arvostele mun illallinen Suomessa
Kausi 2. Jakso 14/40. Tänään on luvassa Kartanonkosken kuningattaren Arjan kokkailuja. Flirttiä lentää ja pussailu on muutenkin yksi illan teemoista. Jakso on tekstitetty suomeksi. Kotimainen lifestyleohjelma. (21')
19:00
Arvostele mun illallinen Suomessa
Kausi 2. Jakso 15/40. Tämän illan isäntänä toimii kuuro chiliekspertti Timo. Äijällä on vielä makuaisti tallella, mutta miten käy vieraiden, kun he maistavat maailman tulisinta chiliä? Jakso on tekstitetty suomeksi. Kotimainen lifestyleohjelma. (21')
19:30
Arvostele mun illallinen Suomessa
Kausi 2. Jakso 16/40. Finaalin emännöi rempseä raksamimmi Kukka. Naisessa virtaa faaraoiden ja savolaisten veri, ja jutut ovat sen mukaisia. Jakso on tekstitetty suomeksi. Kotimainen lifestyleohjelma. (21')
20:00
Jutta ja huikeat häädieetit
Kausi 1. Jakso 5/10. Kun Krista ja Henri tapasivat, se oli rakkautta ensisilmäyksellä. Krista on entinen Miss Helsinki finalisti, mutta raskauskilot esikoisen syntymän jälkeen ovat jääneet. Kotimainen ohjelma. (42') Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
20:57
Keno

Kello 21:00

21:00
Temptation Island Suomi
Kausi 1. Jakso 15/20. Viimeiset bileet. Merivesikin kiehuu Kristan ja Chocon kiihkeillä treffeillä. Aki löytää rauhan. Viimeisissä yhteisissä bileissä on haikeaakin tunnelmaa, paitsi Simolla, joka pyörittää kolmea naista. Kotimainen ohjelma. (41') K7 (ahdistus, seksi).
22:00
Temptation Island Suomi
Kausi 1. Jakso 16/20. Liikaa tunteita?. Erään parin läheiset välit alkavat rakoilla, koska toisella osapuolella on liikaa tunteita pelissä. Kaikkien ajatukset alkavat olla jo viimeisissä treffeissä. Viimeinen tavallinen iltanuotio lisää joidenkin huolia ennen ratkaisevia päiviä. Kotimainen ohjelma. (40') K7 (seksi).
23:00
Kumman kaa
Kausi 1. Jakso 9/10. Kuka antaa. Kumman kaa -komediasarja valottaa ruotsinopettaja Annen (Heli Sutela) ja kouluterveydenhoitaja Ellun (Minna Koskela) elämää. Muissa rooleissa mm. Eppu Salminen, Kari-Pekka Toivonen, Susanna Anteroinen, Hannu-Pekka Björkman ja Riitta Havukainen. Ohjaus Johanna Vuoksenmaa. Kotimainen komediasarja. (19') Sallittu kaiken ikäisille.
23:30
Kumman kaa
Kausi 1. Jakso 10/10. Ilmaisen viinan bileet. Kumman kaa -komediasarja valottaa ruotsinopettaja Annen (Heli Sutela) ja kouluterveydenhoitaja Ellun (Minna Koskela) yksityiselämää. Muissa rooleissa mm. Eppu Salminen, Kari-Pekka Toivonen, Susanna Anteroinen, Hannu-Pekka Björkman ja Riitta Havukainen. Ohjaus Johanna Vuoksenmaa. Kotimainen komediasarja. (21') Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 24:00

00:00
Ruotsin miljonääriäidit
Kausi 6. Jakso 48. Vaunuja ja vieraanvaraisuutta. Sivin ja Gunillan ystävyys rakoilee pahasti tilanteen kärjistyttyä Gunillan järjestämissä illanistujaisissa. Britt ostaa lahjoja tulevalle lapsenlapselleen, ja Marian perhe saa kotiinsa odotetun vieraan. Ruotsalainen realitysarja.
01:00
Viimeinen uhri (K16)
(The Life Before Her Eyes/USA 2007). Supertähti Uma Thurman esittää voimakkaasti koskettavan draaman pääosassa kotiäiti Dianaa, joka alkaa epäillä täydellisen elämänsä mielekkyyttä ja omaa mielenrauhaansa muistellessaan nuoruutensa järkyttävää tragediaa. Nuoren Dianan roolissa loistaa Evan Rachel Wood. Pääosissa: Uma Thurman, Evan Rachel Wood, Brett Cullen, Gabrielle Brennan, Oscar Isaac. Ohjaus: Vadim Perelman. (85') K16

Arviot: IMDb 6.4 ∙ Rotten Tomatoes 24 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
02:50
Suomi-tytöt New Yorkissa
Kausi 1. Jakso 2/10. Äiti kylässä ja sarjadeittailua. Alexandran äiti Hanski saapuu Suomesta New Yorkiin. Yhteinen päivä pitää sisällään matkan Ikeaan, verhojen ripustusta ja biljardia. Minna etsiii kuumeisesti työpaikkaa ja Sara joutuu inhoamaansa työhön lapsenvahdiksi. Annabella deittailee urakalla seinäkiipeilemällä ja tangotunnilla. Kenen kanssa on kemiaa, Ethanin vai Albertin? Kotimainen realityohjelma. (41') Sallittu kaiken ikäisille.
03:50
Ennustaja-TV
05:00
Ennustaja-TV