UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Liv Tiistai 23.12.

05:00
Ennustaja-TV

Kello 6:00

07:30
Ostosruutu
08:00
Ostosruutu
08:30
Ostosruutu
09:00
Unelmien talo
Kausi 1. Jakso 5/10. Tällä kertaa on luvassa toinen talopystytys. Myös sisustuksien suunnittelu etenee. Kotimainen sisustusohjelma.
09:30
James Martin ja herkkuja Välimerellä
Elounda. Kreetan Elounda tunnetaan luksusruoastaan, ja itse Lady Gaga on vieraillut paikan päällä. Vaikka alueella on luksuslomakohteen maine, paikalliset pyrkivät säilyttämään myös perinteisen ruokakulttuurin. James Martin paistaa kohotettuja kuminalettuja ja näyttää, miten tehdään lammasta herkullisella oliivikuorella. (21')
10:00
Leila leipoo
Kausi 1. Jakso 9/10. Muffineja ja vuokaleivoksia. Leila leipoo maukkaita muffineja ja värikkäitä vuokaleivoksia ja valmistaa raparperimehua. Jaksossa vieraillaan Eskestan meijeritilalla. Ruotsalainen ruokaohjelma.
10:30
Emilyn sisustussalaisuudet
Kausi 2. Jakso 13/13. Modernia ja huoletonta romantiikkaa. Drop Dead Divassa näyttelevä April Bowlby haluaisi rentoutua kuvauspäivän päätteeksi kauniissa makuuhuoneessa. Uuden sisustuksen keskipiste on näyttävä katosvuode. Amerikkalainen lifestylesarja. (21')
11:00
Juhlasuunnittelijat
Kausi 1. Jakso 5/15. Lastenjuhlat päiväkodissa. Miten valmistetaan herkulliset ja terveelliset tarjoilut lastenjuhliin? Patricia saa uusia ideoita kakkujen koristeluun. Kotimainen lifestyleohjelma.
11:30
Manhattanin äitiyskonsultti
Kausi 2. Jakso 5/10. Rosien parisuhdeleiri. Susan tuntee olevansa turvonnut eikä ollenkaan seksikäs, mutta Marcel on koko ajan kimpussa. Jennifer taas tuntee olonsa hyväksi, muttei anna miehelleen suunvuoroa. Pariskunnat lähtevät parisuhdeleirille oppimaan toistensa huomioimista. Amerikkalainen lifestylesarja. (44') Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 12:00

12:25
Toisenlaiset äidit
Kausi 1. Jakso 6/11. Emma epäilee aivotärähdystä syyksi hänen ja Tomaksen rakastumiseen, sillä aiemmin Emma oli kiinnostunut vain naisista. Toisen lapsen lähestyvää synnytystä mutkistaa merimies-isän työ - ehtiikö hän mukaan tälläkään kertaa? Kotimainen ohjelma. (42')
13:20
Sarahin sisustusvinkit
Kausi 1. Jakso 4/13. Lämpöä loft-kotiin. Andrew?n loft-kodin makuuhuone on kalsea ja epäkäytännöllinen. Uusi sisustus kunnioittaa vanhaa tehdastilaa, mutta on samalla kodikas ja pehmeä. Kanadalainen lifestyleohjelma. (21')
13:50
Tuhluriprinsessat
Kausi 1. Jakso 5/13. Pilalle hemmoteltu. Keziaa on hemmoteltu aina, mutta nyt perhe ja ystävät haluavat asioiden muuttuvan. Asenteenmuutos näyttää kuitenkin olevan vaikea pala paitsi Kezialle myös joillekin lähimmäisille. Suoriutuuko Kezia annetuista haasteista? Amerikkalainen realitysarja.
14:20
Hulluna häämekkoihin Atlantassa
Kausi 2. Jakso 6/18. Siskosten kaksintaistelu. Siskokset Diane ja Michelle tulevat sovittamaan hääpukuja yhtä aikaa ja kilpailevat siitä, kumpi löytää kauniimman puvun. Regina haluaa hieman epäsovinnaisen puvun, mutta sulhanen ja sulhasen serkut ovat eri mieltä. Amerikkalainen lifestylesarja.
14:50
Liv D: Isosti seksikäs
Kausi 1. Jakso 2. Pettymyksiä ja painonpudotusta. Ystävykset järjestävät omat kurvikkaiden naisten sinkkubileet piristykseksi Nikkille, joka on eronnut poikaystävästään. Tiffany ei saa mallintöitä, koska ei saa pudotettua painoaan ja huolestuu terveydestään. Koko viisikko menee katsomaan koomikko Erica Watsonin Fat Bitch? -esitystä. Dokumentti. (47') Sallittu kaiken ikäisille.
15:45
Hotellit haltuun
Kausi 9. Jakso 2/8. Perhe on pahin. Dolbearin perhe pyörittää hotellia ja yökerhoa Essexissä. Perheenjäsenten alituinen riitely ja isän päällepäsmärönti on aina haitannut menestystä, joten nyt apuun kutsutaan hotellipoliisi - isän vastusteluista huolimatta. Englantilainen realitysarja.
16:40
Olet mitä syöt
Kausi 2. Jakso 2/17. Salasyöppö Raj. Rajin vaimo laittaa miehelleen terveellistä ja herkullista ruokaa, mutta mies hiipii mieluummin syömään öisin salaa eineksiä. Muutenkin Raj napostelee jatkuvasti epäterveellisiä ruokia, ja hänen kolesteroliarvonsa ovat pilvissä. Gillian yrittää saada nuoren perheenisän muuttamaan elintapojaan ennen kuin on liian myöhäistä. Englantilainen realitysarja. (24')
17:10
Hurja remontti
Kausi 6. Jakso 8/31. Martirezin perhe. Martirezin perheessä on pieni Elle-tyttö sekä kaksospojat Alec ja Evan, joista etenkin Evan on pahasti kehitysvammainen. Perheen talo on täynnä rappusia ja pieniä käytäviä, joissa kävelytukea käyttävä Evan ei pääse liikkumaan. Ty Pennington ystävineen saapuu rakentamaan perheelle uuden talon, ja auttamaan tullut Sam Malek saa myös kokea elämänsä yllätyksen. Amerikkalainen realitysarja.

Kello 18:00

18:05
Hotellit haltuun
Kausi 9. Jakso 3/8. Ealingin eksentrikot. Ihastuttavan eksentrinen äiti-poikaduo Nousha ja Samandar pyörittävät pientä hotellia Lontoossa. 40 vuotta perheen omistuksessa ollut hotelli on nyt menettänyt hohtonsa, eikä edes äidin nukkemuseo houkuttele sinne asiakkaita. Siispä apuun kutsutaan hotellipoliisi Alex Polizzi. Englantilainen realitysarja.
19:00
Kaksi julkkista ja yhdet häät
Kausi 2. Jakso 6/8. Näissä häissä on ohjelmassa karmaisevaa mystiikkaa ja merirosvousta, kun Noora Karma ja Nipa Neumann pääsevät päättämään häiden järjestelyistä. Mitä mieltä on hääpari, joka unelmoi täysin perinteisistä häistä? Kotimainen realitysarja. (41')
19:55
Sinkkuelämää
Kausi 4. Jakso 8/18. Carrien armas läppäri sanoo sopimuksensa irti, eikä varmuuskopioista ole tietoakaan. Mirandallakin on murheita, mutta ystävät ovat hänen tukenaan. Amerikkalainen komediasarja. (28') K12 (seksi).
20:30
Sinkkulaiva
Kausi 1. Jakso 26/40. Vasta 23-vuotias autoasentaja Miia haluaa ehdottomasti jo asettua aloilleen. Sen hän tekisi mielellään kohteliaan aasialaismiehen kanssa, sillä Miiaa kiinnostaa mm. japanilainen kulttuuri. Eläinrakas, pinnallisuuteen taipuvainen sekä ujohko Miia on ollut neljä vuotta sinkkuna. Kotimainen realitysarja. (21')

Kello 21:00

21:00
Julmia aikeita (K16)
(Cruel Intentions/USA 1999). Nuorista ja näyttävistä pääosanäyttelijöistään supertähtiä tehnyt kutkuttava jännitysdraama, joka palkittiin mm. kahdella MTV Movie Award -palkinnolla. Sebastian (Ryan Philippe) lyö sisarpuolensa Kathrynin (Sarah Michelle Gellar) kanssa vetoa neitsyyttään julkisesti vaalivan Annetten (Reese Witherspoon) viettelemisestä. Mikäli Sebastian onnistuu, saa hän yön Kathrynin kanssa. Jos yritykset menevät mönkään, Kathryn saa Sebastianin Jaguarin. Pääosissa: Ryan Phillippe, Sarah Michelle Gellar, Reese Witherspoon, Selma Blair. Ohjaus: Roger Kumble. (93') K16

Arviot: IMDb 6.9 ∙ Rotten Tomatoes 49 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
22:50
Sinkkuelämää
Kausi 4. Jakso 8/18. Carrien armas läppäri sanoo sopimuksensa irti, eikä varmuuskopioista ole tietoakaan. Mirandallakin on murheita, mutta ystävät ovat hänen tukenaan. Amerikkalainen komediasarja. (28') K12 (seksi).
23:30
Sinkkulaiva
Kausi 1. Jakso 25/40. Sofia on sinkku isolla Ässällä. Vuodet päivät yksin elänyt mimmi joutui pettämisen uhriksi neljän vuoden suhteessaan, mutta ei todellakaan ole jäänyt asiaa suremaan. Intohimoisesti urheileva Hypoxi-ohjaaja käy paljon bilettämässä, mutta miehiä hän ei purematta niele. Kotimainen realitysarja. (22')

Kello 24:00

00:00
Illallissota
Kausi 3. Jakso 12/13. Lattian kautta. Lorrainen ja Jayn aasialaisella illallisella vieraat pääsevät tekemään itse omat sushinsa, ja luvassa onkin eksoottisia makuyhdistelmiä. Liviu ja Jamshid tarjoavat romanialaista ja afganistanilaista ruokaa, joka nautitaan perinteisesti lattialla istuen. Beverly ja Jeff yrittävät päihittää muut tarjoamalla superruokia. Kanadalainen sarja.
00:55
Tanssin superäidit: Miami
Kausi 1. Jakso 6/8. Tanssia ja sirkusta. Nuoret käyvät sirkuksessa ammentamassa ideoita sirkusaiheiseen koreografiaan. Äitien äänekkäät riidat alkavat häiritä opetusta. Abby saa tarpeekseen, kun Sammya syytetään valehtelusta. Amerikkalainen realitysarja. (40')
01:45
Ruotsin plastiikkakirurgit
Kausi 1. Jakso 10/10. Syöpäepäilys. Lulu Carter käy vielä jälkikäynnillä sairaalassa. 9-vuotias Vilma haluaa eroon hörökorvistaan, ja Christinalle tehdään rintojen kohotus. Ulfin isä käy vastaanotolla nenän ihomuutoksen takia. Meral puolestaan piipahtaa Jonasin vastaanotolla, ja kirurgi Janne asettuu itse potilaan rooliin. Ruotsalainen realitysarja.
02:40
Häähullut
Kausi 8. Jakso 44/47. Suloinen myrkynkeittäjä. Johanne houkuttelee sulhasensa ottamaan "samanlaiset" tatuoinnit, mutta Johanne haluaa tatuoijalta muutakin kuin tatuoinnin. Tifani kostaa laiskalle sulhaspojalle, ja leipoo tälle ulostuslääkkellä höystettyjä pikkuleipiä. Hääpäivänä Tifanin sulhasta ei näy mailla halmeilla. (42') K7 (seksi).
03:35
Ennustaja-TV
05:00
Ennustaja-TV