UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Liv Torstai 11.2.

05:00
Ennustaja-TV

Kello 6:00

06:00
Ostosruutu
09:00
Suomen kaunein mökki
Kausi 2. Jakso 2/8. Laura Ruohola etsii tänään Suomen kauneinta mökkiä Kuopiossa, Lauttasaaressa ja Taivassalossa. Sähköttömyys ja pieni koko eivät ole este viihtymiselle, ja kauniin mökin voi rakentaa myös vanhaan kanalaan! Mökkiasiantuntijoina Mikko Vesanen ja Heli Thorén. (41') Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
10:00
MasterChef Australia All Stars
Kausi 1. Jakso 10/18. Kaikenlaista kanasta. Päivän pudotushaasteessa on kaikkiaan kolme kierrosta. Kullakin kilpailijalla on käytössään yksi kokonainen kana, josta on riitettävä jopa kolmeen erilaiseen ruokaan. Päänvaivaa aiheuttaa myös ajanpuute, sillä kierrokset kestävät lyhimmillään vain 10 minuuttia. Tehtävän päätteeksi kaksi kilpailijaa lähtee kotimatkalle. Australialainen sarja. (47')
11:00
Neljät häät Amerikassa
Kausi 4. Jakso 1/42. Vesipiippubaari. Shannon haluaa perinteiset häät, joissa avaimet ovat keskeisessä osassa. Dena taas luottaa lasten neuvoihin. Ashleyn häitä vietetään Ihmemaassa, ja Sarah järjestää kunnon cowboybileet. Amerikkalainen realitysarja.
11:55
Me Naiset esittää: #evek
Kausi 1. Jakso 14/24. Eläimiä ja pelkotiloja. Takkia tarvitsevat koirat ja jäätelöauton pelko. Puheissa myös posliininen elefantti. Mutta miksi? (4')

Kello 12:00

12:00
Kaksi julkkista ja yhdet häät
Kausi 1. Jakso 8/8. Marjan ja Antin mielestä tärkeintä häissä on tyylikkyys ja minimalistisuus sekä rento meininki. Hääpuku ei saa olla kermakakku, ja sulhasella pitää olla frakki. Painajaishäissä olisi suomalaisia perinneruokia. Mitä mieltä tästä ovat hääjärjestäjät Hannele Lauri ja Mikko Rasila? Kotimainen realitysarja. (41') Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
13:00
Sinkkuillallinen
Kausi 3. Jakso 39/40. Hauskuuttaja hakee heilaa. Amatöörikoomikko Blair etsii mielitiettyä illallistreffien avulla. Eläväinen Emma tarjoilee erikoista jälkiruokaa, herttainen Ranall espanjalaisia herkkuja ja rooliasuihin hurahtanut Sarah Lähi-idän makuja. Viikon päätteeksi yhdelle heistä on tiedossa ravintolaillallinen, ja ehkä paljon muutakin. Englantilainen realitysarja.
14:00
Ruotsin miljonääriäiti Maria Montazami
Kausi 1. Jakso 2/6. Ajetaan tandemilla. Maria lähettää lapset kirpputorille tekemään ostoksia ja neuvoo näitä tinkimään. Kamrankin saapuu Falsterbohon, missä häntä odottaa lämmin vastaanotto. Perheen vieraiksi saapuvat rakastettu laulaja-näyttelijä Pernilla Wahlgren ja tämän Bianca-tytär. Ruotsalainen realitysarja.
15:00
Neljät häät Amerikassa
Kausi 4. Jakso 2/42. Rock and rollin kuningas. Laulava sulhanen, trooppinen puutarha ja täysikuu luovat intensiivisen tunnelman tämän jakson häille. Amerikkalainen realitysarja.
16:00
Jutta ja puolen vuoden superdieetit
Kimi on entinen jääkiekkoilija, joka on säännöllisen urheilun loputtua lihonut 30 kiloa. Perheenlisäystä odottava isä haluaa itsensä parempaan kuntoon, jotta jaksaisi osallistua paremmin lapsenhoitoon. Kotimainen ohjelma. (42')
17:00
Sinkkuillallinen
Kausi 3. Jakso 40/40. Kipinöitä ilmassa. Anwen pitää hyvästä ruoasta ja pahoista pojista. Sinkkuillallisilta hän odottaa maittavia aterioita ja tatuoituja miehiä, mutta toteutuuko kumpikaan toive? Yksi treffikumppaneista ainakin yllättää naisen ja kipinät sinkoilevat. Englantilainen realitysarja.

Kello 18:00

18:00
Ruotsin miljonääriäidit - Maria & Mindy
Kausi 1. Jakso 1/5. Chanelia ja koiria. Maria ja hänen paras ystävänsä Mindy valmistautuvat lähtemään yhdessä Ruotsiin. Mindyllä ei ole tarpeeksi lämpimiä vaatteita, joten hänelle on löydettävä uusi takki, mieluiten Chanel. Mukaan matkalle on tarkoitus ottaa myös koirat Molly ja Chloe, jotka on mikrosirutettava ja rokotettava ennen matkaa. Lisäksi eri maissa käytettävät eri mittayksiköt tuottavat naisille päänvaivaa. Ruotsalainen realitysarja. (43')
19:00
Hottikset
Kausi 1. Jakso 8/12. Munayllätys ja kielten leikki. Rosanna syö innokkaasti kuormasta. Juha hipelöi pallinmuljahdusshortseja. Annia ympäröivät pystyssä olevat teltat ja munayllätys. Ajokeisari Niko telakoituu Helsinkiin ja metsän siimeksessä alkaa kielten villi leikki. Kotimainen ohjelma. (41') Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
20:00
Kumman kaa
Kausi 1. Jakso 9/10. Kuka antaa. Kumman kaa -komediasarja valottaa ruotsinopettaja Annen (Heli Sutela) ja kouluterveydenhoitaja Ellun (Minna Koskela) elämää. Muissa rooleissa mm. Eppu Salminen, Kari-Pekka Toivonen, Susanna Anteroinen, Hannu-Pekka Björkman ja Riitta Havukainen. Ohjaus Johanna Vuoksenmaa. Kotimainen komediasarja. (19') Sallittu kaiken ikäisille.
20:30
Kumman kaa
Kausi 1. Jakso 10/10. Ilmaisen viinan bileet. Kumman kaa -komediasarja valottaa ruotsinopettaja Annen (Heli Sutela) ja kouluterveydenhoitaja Ellun (Minna Koskela) yksityiselämää. Muissa rooleissa mm. Eppu Salminen, Kari-Pekka Toivonen, Susanna Anteroinen, Hannu-Pekka Björkman ja Riitta Havukainen. Ohjaus Johanna Vuoksenmaa. Kotimainen komediasarja. (21') Sallittu kaiken ikäisille.
20:58
Keno
Illan Keno arvonnan tulokset. Arvonta on suoritettu Poliisihallituksen hyväksymällä arvontajärjestelmällä. Keno arvonnan tulokset myös Veikkauksen sivuilta www.veikkaus.fi. (2')

Kello 21:00

21:00
Jutta ja puolen vuoden superdieetit
Ayse on kampaaja ja kahden lapsen äiti. Töissä tulee syötyä huonosti ja kotona maistuu usein valmisruoka. Liikuntaa harrastava Ayse on huomannut, että liikakilot vaikuttavat selvästi jaksamiseen ja elämän laatuun. Kotimainen ohjelma. (42')
22:00
Totuuden anatomia
Kausi 3. Jakso 12/13. Kostoretki. Murhasta tuomittu vanki pakenee, ja Tommy pelkää, että hän aikoo kostaa niille, jotka toimittivat hänet vankilaan - myös Meganille. Amerikkalainen draamasarja. (39') K12 (ahdistus, väkivalta).
23:00
Hawthorne
Kausi 3. Jakso 6/10. Syntymäpäiväjuhlat. Christina saa selville, että on Nickin äidin syntymäpäivä, ja päättää järjestää tälle juhlat. Camillen virhe on käydä kalliiksi, ja Morrisseyn ongelma vain pahenee. (40') K12 (ahdistus, väkivalta, seksi).

Kello 24:00

00:00
Sinkkuillallinen
Kausi 3. Jakso 40/40. Kipinöitä ilmassa. Anwen pitää hyvästä ruoasta ja pahoista pojista. Sinkkuillallisilta hän odottaa maittavia aterioita ja tatuoituja miehiä, mutta toteutuuko kumpikaan toive? Yksi treffikumppaneista ainakin yllättää naisen ja kipinät sinkoilevat. Englantilainen realitysarja.
01:00
Perception
Kausi 2. Jakso 2/14. Muukalainen. Kuuluisan tieteiskirjailijan vaimo väittää, että avaruusoliot ovat siepanneet hänen miehensä ja lähettäneet tilalle kopion. Amerikkalainen rikossarja. (40') K12 (ahdistus, väkivalta, seksi).
02:00
Jutta ja puolen vuoden superdieetit
Tiina oli nuorena hoikka ja harrasti paljon urheilua. Vaihto-oppilasvuonna hänen painonsa lähti nousemaan. Nopeasti kertyneet kilot ovat saaneet Tiinan välttelemään sosiaalisia tilanteita ja kaihtamaan uusien ihmisten tapaamista. Kotimainen ohjelma. (42')
03:00
Rikkaiden deittipalvelu
Kausi 7. Jakso 11/18. Vastakohdat. Jeff on entinen NFL-pelaaja, joka syöksyy suin päin suhteisiin. Ian taas on rikkaan perheen hemmoteltu poika, joka etsii itselleen miestä. Pattin pitää ensin vakuuttaa Jeff olemaan varautuneempi ja Ian laskemaan suojamuurinsa. Amerikkalainen realitysarja. (43') Sallittu kaiken ikäisille.
04:00
Ennustaja-TV
05:00
Ennustaja-TV