UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Liv Keskiviikko 24.9.

05:00
Ennustaja-TV

Kello 6:00

07:30
Ostosruutu
08:00
Ostosruutu
08:30
Ostosruutu
09:00
Hulluna häämekkoihin
Kausi 7. Jakso 10/18. Apujoukot. Tällä kertaa tavataan morsiamia, jotka eivät tyydy shoppailemaan yksin. Tamika on ottanut mukaansa siskon, tädin, mummin ja kaason lisäksi jopa stylistin ja hääsuunnittelijan. Amerikkalainen lifestyleohjelma.
09:30
Tuhluriprinsessat
Kausi 1. Jakso 9/13. Aika aikuistua. Julie on 40-vuotias tarjoilija, jonka velat isä on maksanut toistuvasti. Nyt Julien on aika kasvaa aikuiseksi, lopettaa tunneostaminen ja alkaa säästää myös eläkettä. Amerikkalainen realitysarja.
10:00
Olet mitä syöt
Kausi 1. Jakso 1/8. Yllin kyllin Yvonnea. Yli satakiloinen Yvonne mättää sipsejä ja suklaakakkuja ja kammoaa kaikkea terveellistä. Saako ruokatohtori Gillian McKeith hänet ruotuun? Englantilainen realitysarja. (24')
10:30
Sisustuskaksoset
Kausi 1. Jakso 5/13. Vettä ja vauvoja. Nikki alkaa olla epätoivoinen, kun vauva on tulossa ja tontin läpi virtaa pieni joki. Dan taistelee kattoterassinsa puolesta ja etsii sisustusideoita messuilta.
11:00
Pikakurssi kodinostoon
Kausi 8. Jakso 6/13. Koti kahdelle perheelle. Jasmine ja José etsivät yhteistä kotia sekä omalle perheelleen että Jasminen vanhemmille. Sopivat kohteet ovat kuitenkin harvassa, eivätkä tiukat vaatimukset ja tiukka budjetti helpota asiaa. Kanadalais-amerikkalainen sarja.
11:30
Lauran matkakuvia: Tukholma
Kausi 2. Jakso 3/10. Matkaseurana Tukholmassa on tänään näyttelijä Joonas Saartamo. Vauhdikas päivä pitää sisällään mm. vierailun Tukholman kuninkaanlinnaan sekä puistopikinikin ja pyöräilyä. Kotimainen lifestyleohjelma. (21')

Kello 12:00

12:00
Supermarjo ja tytöt
Kausi 1. Jakso 6/12. Marjo ja Lamut tapaavat julkkismanageri Wille Wileniuksen. Tytöt kinastelevat keikalla toisen tanssiporukan kanssa. Marjo järjestää Saran levynjulkkarit. Tilaisuudessa puhuu Hollolan kunnanjohtaja, ja paikalla on liput maksanut yleisö. Hennalla on mielenkiintoisia uutisia rakkausrintamalta. Kotimainen realitysarja.
12:30
Arvostele mun illallinen Ruotsissa
Kausi 5. Jakso 26/48. Aasian makuja Hollannista. Hollannista 60-luvulla Ruotsiin muuttanut Alexander isännöi aasialaisvaikutteista illallista. Ruokien eksoottiset nimet aiheuttavat vieraille päänvaivaa. Ingerille, Madeleinelle ja Ericille selviää illallispöydässä, mitä nimien takaa paljastuu. Ruotsalainen ruokaohjelma.
13:00
Tomin keittiö
Kausi 1. Jakso 10/12. Hummeria Helsingin kattojen yllä. Tomi tekee illallisen Gaijin-ravintolan vuokraisännille, viereisen Klaus K:n omistajille heidän kattoterassillaan. Menu ei kalpene puitteiden vieressä: grillattuja kampasimpukoita, haudutettua hummeria, sakella maustettua mustikkasorbettia sekä mustikkabrule. Kotimainen ruokaohjelma. (23')
13:30
Kauneusleikkaukseen vai ei?
Kausi 3. Jakso 9/13. Leikkauspöydältä alttarille. Yhä useampi morsian haluaa kauneusleikkaukseen ennen suurta päiväänsä. 37-vuotias Jill oli häissään raskaana ja haluaa nyt tiukemman vartalon vihkivalojen uusimista varten. (21')
14:00
Hulluna häämekkoihin
Kausi 7. Jakso 11/18. Päättämätön morsian. CP-vammainen Elona ei ole tyytyväinen muissa liikkeissä saamaansa palveluun ja toivoo löytävänsä täydellisen puvun Kleinfeldilta. Catherine tyrmää asuvalikoiman jo ennen sovitusta. Amerikkalainen lifestyleohjelma.
14:30
Kotikokkien taistelu
Kausi 3. Jakso 30/37. Kania ja seepiaa. Simon ja Meg kohtaavat Steven ja Helenin äkkikuolemahaasteessa. Tuomarit saavat eteensä mm. seepiaa omassa musteessaan, kanimuhennosta ja kirsikka-suklaakakkua.
15:35
James Martin ja herkkuja Välimerellä
Elounda. Kreetan Elounda tunnetaan luksusruoastaan, ja itse Lady Gaga on vieraillut paikan päällä. Vaikka alueella on luksuslomakohteen maine, paikalliset pyrkivät säilyttämään myös perinteisen ruokakulttuurin. James Martin paistaa kohotettuja kuminalettuja ja näyttää, miten tehdään lammasta herkullisella oliivikuorella. (21')
16:05
Hurja remontti
Kausi 8. Jakso 18/24. Puhtaan veden puolesta. Hurstonit ovat omistaneet elämänsä avustustyöhön ja vievät pienkoneellaan vedenpuhdistimia Haitin maanjäristysalueelle. Kun perheen oma talo turmeltuu putkirikon takia, Hurjan remontin porukan ja koko yhteisön on aika palkita perheen hyvät työt. Amerikkalainen lifestylesarja.
17:05
Olet mitä syöt
Kausi 1. Jakso 2/8. Ahmivat Allamit. Kate-äiti ja teini-ikäiset lapset Sherrif ja Helena ovat ylipainoisia ja kärsivät monenmoisista vaivoista. Ellei meno muutu, he syövät itsensä hengiltä. Englantilainen realitysarja. (24')
17:40
Kotikokkien taistelu
Kausi 3. Jakso 31/37. Jauhelihaa ja nimikkoannoksia. Joukkueiden on tehtävä vaikutus tuomarien lisäksi pudonneista kilpailijoista koostuvaan raatiin. Ensimmäisen haasteen kaksi heikointa kohtaa heti toisensa pudotuksessa.

Kello 18:00

19:00
Hurja remontti
Kausi 8. Jakso 19/24. Rakkaus voittaa kaiken. Ylikersantti Zeigleriä ammuttiin päähän järkyttävässä välikohtauksessa armeijan tukikohdassa. Hänen kihlattunsa auttoi häntä toipumaan vastoin kaikkia odotuksia, ja nyt Hurja remontti antaa parille kodin ja upeat häät. Amerikkalainen lifestylesarja.
19:55
Sinkkuelämää
Kausi 1. Jakso 5/12. Kausi 1, osa 5. Mitä kaikkea viehätysvoimalla voikaan saada Manhattanin ihmissuhdepörssissä? Carrie mittauttaa markkina-arvonsa hurmaavan ranskalaisen syleilyssä, ja Charlotten kaikkein pyhin ikuistetaan taiteeksi. Amerikkalainen komediasarja. (24') K7 (seksi).
20:30
Sinkkulaiva
Kausi 2. Jakso 15/40. Tänään sinkkulaivalla rakkauden karikkoja väistelee neljän lapsen äiti Viivi. Tampereen likka haluaa itseään nuoremman miehen, tai vähintäänkin nuorekkaan saman ikäisen. Kotimainen realitysarja. (21')

Kello 21:00

21:00
Toisenlaiset äidit
Kausi 1. Jakso 6/11. Emma epäilee aivotärähdystä syyksi hänen ja Tomaksen rakastumiseen, sillä aiemmin Emma oli kiinnostunut vain naisista. Toisen lapsen lähestyvää synnytystä mutkistaa merimies-isän työ - ehtiikö hän mukaan tälläkään kertaa? Kotimainen ohjelma. (42')
22:00
Ruotsin miljonääriäidit
Kausi 6. Jakso 45. Unohda ja anna anteeksi. Montazameilla etsitään sopivaa biljardipöytää ja vietetään isänpäivää. Gunilla haluaa maalauttaa itsestään muotokuvan. Siv järjestää naisille yhteisen päivällisen, jonka yhteydessä Gunilla ja Maria pääsevät myös selvittelemään tulehtuneita välejään. Ruotsalainen realitysarja.
23:00
Sinkkulaiva
Kausi 2. Jakso 14/40. Neea etsii törkeän hyvännäköistä miestä. Neean nuoruus ja lapsuus eivät ole olleet ruusuilla tanssimista, mutta positiivisuus ajaa naista eteenpäin. Kotimainen realitysarja. (21')
23:30
Sinkkuelämää
Kausi 1. Jakso 5/12. Kausi 1, osa 5. Mitä kaikkea viehätysvoimalla voikaan saada Manhattanin ihmissuhdepörssissä? Carrie mittauttaa markkina-arvonsa hurmaavan ranskalaisen syleilyssä, ja Charlotten kaikkein pyhin ikuistetaan taiteeksi. Amerikkalainen komediasarja. (24') K7 (seksi).

Kello 24:00

00:05
Tulossa: Vino Show
00:10
Kieroilevat kaunottaret
Kausi 1. Jakso 3/9. Muodonmuutos. Marci järjestää halloween-juhlat. Tyttöjen mielestä Meredithin naamiaisasu on katastrofi, joten Emily ja Nicole päättävät tehdä hänelle muodonmuutoksen. Meredith kertoo Emilylle ja Nicolelle yllättävän asian menneisyydestään. Amerikkalainen realitysarja. (40') Sallittu kaiken ikäisille.
01:05
Kotikokkien taistelu
Kausi 3. Jakso 31/37. Jauhelihaa ja nimikkoannoksia. Joukkueiden on tehtävä vaikutus tuomarien lisäksi pudonneista kilpailijoista koostuvaan raatiin. Ensimmäisen haasteen kaksi heikointa kohtaa heti toisensa pudotuksessa.
02:20
Tulossa: Vino Show
02:25
Häähullut
Kausi 8. Jakso 10/47. Välirikkoja. Kendall puhuu morsiusneidostaan pahaa selän takana, ja tämä johtaa välirikkoon. Polttareissaan Kendall innostuu juomaan liikaa. Regina saa tarpeekseen epäluotettavasta pikkusiskostaan, joten hän antaa siskolle kenkää sekä asunnostaan että kaason tehtävistä. (42') K7 (väkivalta).
03:25
Ennustaja-TV
05:00
Ennustaja-TV