UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Liv Torstai 21.8.

05:00
Ennustaja-TV

Kello 6:00

07:30
Ostosruutu
08:00
Ostosruutu
08:30
Ostosruutu
09:00
Hulluna häämekkoihin Atlantassa
Mikä se budjetti olikaan?. Hääpuvun valitseminen voi olla vaikeaa, jos sulhanen on saita ja morsiamen maku kallis. Ongelmia voivat aiheuttaa myös morsiamen oma päättämättömyys ja makutuomariston häiriköt. Amerikkalainen lifestylesarja. 2. tuotantokausi.
09:30
Tuhluriprinsessat
Umpikujassa. 30-vuotias Lasia tuntee olevansa umpikujassa. Hän asuu ilmaiseksi isovanhempiensa talossa ja työskentelee matkatoimistovirkailijana, mutta on silti onnistunut kerryttämään shoppailullaan muhkeat velat. Hänen on otettava itseään niskasta kiinni ja alettava elää aikuisten elämää. Amerikkalainen realitysarja. 3. tuotantokausi.
10:00
Emilyn sisustussalaisuudet
Kalifornia kohtaa Espanjan. Lauren ja Andre viihtyisivät espanjalaistyylisessä talossaan, jos olohuone ei olisi pelkkä kokoelma sekalaisia kalusteita. Amerikkalainen lifestylesarja. 1. tuotantokausi.
10:30
Eden
Parveke. Anna haluaa yllättää uuteen kerrostaloasuntoon muuttavan äitinsä, ja kutsuu Minnan ja Tommyn mukaan tekemään yllätystä. Parvekkeesta on tarkoitus tehdä kutsuvan kukkiva pikkupuutarha, jonka suojiin mahtuvat sekä rakkaat tavarat että ihmiset. Tommy kunnostaa uuteen käyttöön muutamia äidin vanhoja huonekaluja. Minna suunnittelee uudelle parvekkeelle kätevän seinäpuutarhan. Kotimainen puutarhaohjelma. 8. tuotantokausi. (21')
11:00
Olgan kotona
Lantaa!. Olga ja pikkutytöt tekevät kesäpastaa ja itse tehtyä lakujäätelöä. Kimmo Vehviläinen ja Johanna Ullakko ylittävät itsensä lannanluontihommissa. Kotimainen lifestyleohjelma. 1. tuotantokausi. (22')
11:30
Leila leipoo
Puutarhan parhaimmistoa. Leila järjestää pihajuhlat ja käyttää leivonnassa puutarhansa antimia. Leipuri David leipoo korvapuusteja hapantaikinaan. Ruotsalainen ruokaohjelma. 3. tuotantokausi.

Kello 12:00

12:00
Vanessa ja pikkuväki
Pikkuväen aiheena tänään haastavasti käyttäytyvät lapset. Lisäksi asiaa vatsataudista. Vieraana psykologi Silve Serenius-Serve. 5. tuotantokausi. (22')
12:30
Arvostele mun illallinen Ruotsissa
Herkkuja ja gospelia. Opiskelija Therese tarjoaa vierailleen mm. juustopiirakkaa, pekoniin käärittyä härkää ja vanilja-porkkapyreetä sekä vadelma-basilikasorbettia. Viihteestä huolehtii gospelkuoro. Ruotsalainen ruokaohjelma. 5. tuotantokausi.
13:00
Huippukokki lähtee maalle
Valkosilmäkuhaa haavikaupalla. Lynn osallistuu Ontariossa valkosilmäkuhan kalastukseen. Hän saa myös maistella yllättävällä tavalla valmistettua valkosilmäkuhaa ja onnistuu saamaan myös tarkoin varjellun coleslaw-salaatin reseptin. Ateriallaan Lynn tarjoaa muun muassa kuhamoussemykyjä ja sienihöystöllä kuorrutettua valkosilmäkuhaa. Kanadalainen lifestyleohjelma. 3. tuotantokausi.
13:30
Tuhluriprinsessat
Bailaava baarimikko. 27-vuotias Stacey työskentelee baarimikkona ja tuhlaa palkkansa juhlimiseen ja uusiin kenkiin. Hän on onnistunut kerryttämään niin suuret velat, että hänen täytyi muuttaa takaisin vanhempiensa luo. Äiti on kyllästynyt tanssimaan Staceyn pillin mukaan ja haluaa laittaa tyttärensä törsäämisen kuriin. Amerikkalainen realitysarja. 3. tuotantokausi.
14:00
Hulluna häämekkoihin Atlantassa
Äitejä ja lohikäärmeitä. Hääpukukonsulttien neuvottelutaitoja tarvitaan, kun morsiamella ja tämän äidillä on täysin erilaiset käsitykset siitä, millainen puvun pitää olla ja paljonko se saa maksaa. Amerikkalainen lifestylesarja. 2. tuotantokausi.
14:30
Kotikokkien taistelu
Ilta ranskalaisittain. Ankaraa kritiikkiä muille kilpailijoille antaneet Peter ja Gary avaavat pop up -ravintolansa luottavaisin mielin. Onko kehuskelu ollut aiheellista, vai saako parivaljakko maistaa katkeruuden karvasta kalkkia? 3. tuotantokausi.
15:30
Olet mitä syöt
Siiderisieppo. Irene Shingfield on 35-vuotias nainen, joka syöpöttelee ja juopottelee tuplasti enemmän kuin keskivertomies. Irenen ystävä Debs on huolissaan naisen terveydestä ja ilmiantaa hänet ravintoterapeutti Gillian McKeithille. Saako Gillian kitkettyä Irenen sairaalloisen viehtymyksen croissanteihin ja siideriin? Englantilainen realitysarja. 3. tuotantokausi. (23')
16:00
Neljät häät Amerikassa
Savuava cocktail. Kateryna pitää häänsä julkisella rannalla, mikä voi aiheuttaa erikoisia tilanteita. Jenny taas hyödyntää perheensä viinitilaa. Kira luottaa calypson voimaan, ja Winnie on tekniikan ihmelapsi. Mikä onkaan häämatkakohteena? Amerikkalainen realitysarja. 3. tuotantokausi.
17:00
Huippumalli haussa
Videodiivat. Tällä kertaa testataan tyttöjen luovuutta ja heittäytymiskykyä. Musiikkivideolla pelkät poseeraustaidot eivät riitä. Vierailevana tuomarina on rap-artisti Game. Amerikkalainen viihdeohjelma. 17. tuotantokausi. (41')

Kello 18:00

18:00
Kotikokkien taistelu
Tofurullia ja viiriäisiä. Kokkausvuorossa ovat siskokset Carly ja Emily Melbournesta. He valmistavat fuusioravintolassaan porsaalla ja katkaravuilla täytettyjä tofurullia, teesavustettuja viiriäisiä ja höyrytettyjä kakkuja inkiväärisiirapilla. 3. tuotantokausi.
19:00
Neljät häät Amerikassa
Kuokkavieraat. Morsiamet Lisa, Jenean, Lauren ja Rhianna arvostelevat toistensa häät. Häitä juhlitaan rannalla, golfkentällä ja takapihalla. Hämmennystä aiheuttavat muun muassa sade ja kuokkavieraat. Amerikkalainen realitysarja. 3. tuotantokausi.
20:00
Jutta ja puolen vuoden superdieetit
Piia on 35-vuotias sairaanhoitaja Valkeakoskelta. Kilpirauhasen toimintaongelmista kärsivän Piian paino on tällä hetkellä lähemmäs 104 kiloa ja se on kertynyt hitaasti vuosien saatossa. Piia on yrittänyt pudottaa painoaan Jutan opeilla jo aiemminkin, ja hän oli mukana myös sarjan ensimmäisellä tuotantokaudella. Piian laihdutusmatkaa hidastavat voimakkaat itsetunto-ongelmat sekä taipumus masentuneisuuteen. Kotimainen lifestyleohjelma. 2. tuotantokausi. (43') Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Sinkkuelämää
Kausi 5, jakso 67. Viides tuotantokausi alkaa. Miranda on väsynyt lapsenhoidosta, ja Samantha vihoittelee Richardille. Carrie toteaa, että New York on hänen suuri rakkautensa. Vierailijana Greyn anatomia -sarjan Chandra Wilson. Amerikkalainen komediasarja. (28') K7 (seksi).
21:35
Sinkkuelämää
Kausi 5, jakso 68. Steve haluaa pojalleen katolisen kasteen, mutta Miranda vastustaa ajatusta. Samantha miettii, voiko hän antaa Richardille anteeksi. Carrie tuskailee kolumninsa kanssa. Amerikkalainen komediasarja. 5. tuotantokausi. (28') Sallittu kaiken ikäisille.
22:15
Beverly Hillsin lastenhoitajat
Suupaltit. Puhelias Lucy uuvuttaa uuden työnantajansa jutuillaan. Amber juoruaa Kristinistä. Justin etsii työpaikkaa, jossa ei tarvitse hoitaa vauvoja. Amerikkalainen realitysarja. 1. tuotantokausi. (42') Sallittu kaiken ikäisille.
23:15
Seurapiirisäpinää Teksasissa
Kinastelevat kaunottaret. Whitney ja Kalyn ovat molemmat iskeneet silmänsä Leslien poikaan, eikä kissatappelulta vältytä. Muotinäytöstä järjestävä Connie suuttuu Leslieen, kun tämä jatkuvasti tyrkyttää neuvojaan. Amerikkalainen realitysarja. 1. tuotantokausi. (43') Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 24:00

00:15
Asiaa seksistä
Vetovoiman lait. Koulukiertueen tämänkertaisia aiheita ovat ihastumisen fyysiset oireet ja kiihottuminen. Opintoretkellä puolestaan perehdytään eri ehkäisyvälineiden ominaisuuksiin. Vanhempia valistetaan tällä kertaa Britanniassa huolestuttavasti leviävästä seksiviesti-ilmiöstä. 5. tuotantokausi. (42') Sallittu kaiken ikäisille.
01:15
Ruotsin plastiikkakirurgit
Syöpäepäilys. Lulu Carter käy vielä jälkikäynnillä sairaalassa. 9-vuotias Vilma haluaa eroon hörökorvistaan, ja Christinalle tehdään rintojen kohotus. Ulfin isä käy vastaanotolla nenän ihomuutoksen takia. Meral puolestaan piipahtaa Jonasin vastaanotolla, ja kirurgi Janne asettuu itse potilaan rooliin. Ruotsalainen realitysarja. 1. tuotantokausi.
02:15
Kotikokkien taistelu
Tofurullia ja viiriäisiä. Kokkausvuorossa ovat siskokset Carly ja Emily Melbournesta. He valmistavat fuusioravintolassaan porsaalla ja katkaravuilla täytettyjä tofurullia, teesavustettuja viiriäisiä ja höyrytettyjä kakkuja inkiväärisiirapilla. 3. tuotantokausi.
03:20
Neljät häät Amerikassa
Kuokkavieraat. Morsiamet Lisa, Jenean, Lauren ja Rhianna arvostelevat toistensa häät. Häitä juhlitaan rannalla, golfkentällä ja takapihalla. Hämmennystä aiheuttavat muun muassa sade ja kuokkavieraat. Amerikkalainen realitysarja. 3. tuotantokausi.
04:15
Ennustaja-TV
05:00
Ennustaja-TV