UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Liv Perjantai 21.11.

05:00
Ennustaja-TV

Kello 6:00

07:30
Ostosruutu
08:00
Ostosruutu
08:30
Ostosruutu
09:00
James Martin ja herkkuja Välimerellä
Pisciotta. James Martin tutustuu aidon anjoviksen sekä perinteisen italialaisjäätelön valmistukseen Pisciottan kalastuskaupungissa. Perinteisestä tuulihattutaikinasta saa friteerattua välimerellisen mausteisen herkun. (21')
09:30
Tuhluriprinsessat
Kausi 3. Jakso 9/16. Leveää elämää lainarahalla. 23-vuotias Katelyn kerrytti opiskeluaikanaan 56 000 dollarin velat. Hän tuhlasi opintolainansa muun muassa matkusteluun ja nenäleikkaukseen. Valmistumisen jälkeen hän joutuu kohtaamaan sen karun tosiasian, etteivät hänen tulonsa riitäkään leveään elämään ja velanmaksuun. Amerikkalainen realitysarja.
10:00
Olet mitä syöt
Kausi 3. Jakso 10/18. Vanttera vakuutusmyyjä. Alan puurtaa päivät toimistossa ja soittaa illat levyjä kuppiloissa. Hän hotkii rasvaisia herkkuja, jotka hän huuhtoo alas runsaalla määrällä alkoholia. Alanin kumppani Nathan on huolissaan miehen terveydestä ja ilmiantaa hänet Gillian McKeithille. Gillian päättää puuttua peliin, ennen kuin Alanin maksa on mennyttä kalua. Englantilainen realitysarja. (23')
10:30
Jaksa paremmin
Kausi 3. Jakso 6/20. 6/20. Uniosiossa näyttelijä Tuija Vuolle saa avut selällään nukkumiseen. Juontaja Päivi Ukkola pääsee valmistamaan rauhoittavan hoitoöljyn iholle. Juoksukoulussa mitataan Elsan ja Mintun lähtökunto. Kotimainen lifestyleohjelma.
11:00
Liv D Henkilökuva: Cate Blanchett
Kausi 1. Jakso 27. Cate Blanchett. Cate Blanchett nousi kymmenessä vuodessa tuntemattomasta australialaisnäyttelijästä Oscar-voittajaksi. Hänen muuntautumiskykynsä on vertaansa vailla. Tähteydestä huolimatta hänellä on jalat maassa, ja hän on omistautunut perheelleen. Dokumentti. (47') Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 12:00

12:00
Elixir
Kausi 7. Jakso 18/18. Urheilu- ja hyvinvointiohjelma. (21')
12:30
Kodikkaasti vuokralla
Kausi 4. Jakso 3/13. Poikamiehen uusi asunto. Marlon on muuttanut työn perässä toiseen kaupunkiin, jossa hän haluaa aloittaa uuden elämän. Vastikään eronnut Marlon asuu tilapäisesti sisarensa luona mutta etsii kuumeisesti edullista keskusta-asuntoa. Uuden kodin pitäisi olla turvallisella alueella, jotta se sopisi myös Marlonin pienelle pojalle, joka asuu parhaillaan äitinsä luona. Uudessa kodissa pitäisi olla myös pesukone, säilytystilaa ja oma patio tai parveke. Amerikkalainen lifestylesarja.
13:00
Kiinalaisen keittiön herkut
Kausi 1. Jakso 5/6. Gokin kiinalainen katukeittiö. Gok esittelee omat versionsa tunnetuimmista kiinalaisista katuruoista, kuten naudanliha-nuudelikeitosta. Lisäksi tutustutaan mykyihin ja syömäpuikoilla syömisen tekniikkaan.
13:30
Koirakuiskaaja
Kausi 7. Jakso 9/20. Vaikeuksien kautta voittoon. Koirakuiskaaja Cesar Millan tarjoaa apuaan muun muassa showpainijana tunnetun Shelly Martinezin koirille, joiden käyttäytyminen on muuttunut huonompaan suuntaan niille sattuneiden onnettomuuksien jälkeen. Cesar auttaa myös Hazetten perheen koiraa, jonka liiallinen haukunta on riistäytynyt käsistä. (30')
14:15
Häät sulhasen tapaan
Kausi 5. Jakso 7/12. Leikkikentän kunkku. Skeittaripoika Alex haluaa häät, jollaisia ei ole ennen nähty. Pomppulinnat ja renkaanheittopelit sopivat kyllä lastenjuhliin, mutta ovatko ne sitä, mitä morsian haluaa elämänsä tärkeimpänä päivänä? Keskenkasvuisen sulhasen pitäisi viimeistään nyt kasvaa aikuiseksi. Englantilainen dokumenttisarja.
15:30
Hurja remontti
Kausi 9. Jakso 28/32. Tulta päin 2/2. Mizzy Zdroj'n taistellessa tuhoisaa metsäpaloa vastaan hänen oma kotinsa paloi maan tasalle. Hurja remontti saapui palkitsemaan perheen ja koko Bastropin vapaapalokunnan heidän pyyteettömästä työstään. Luvassa on paljon yllätyksiä myös perheen Star Wars -faneille. Amerikkalainen sarja.
16:30
Emilyn sisustussalaisuudet
Kausi 2. Jakso 8/13. Eksoottista ja modernia mukavuutta. Televisiosta tutulla Michael Reiszilla on kivoja huonekaluja ja esineitä, mutta ne hukkuvat valtavan suureen olohuoneeseen. Emily suunnittelee persoonallisen tilan, jossa myös vieraat viihtyvät. Amerikkalainen lifestylesarja. (21')
17:00
Kaisa ja puoli valtakuntaa
Kausi 3. Jakso 11/20. Syksyn avausjaksossa Kiinteistökuningatar nähdään pyörittämässä imperiumiaan kotitoimistolta käsin vauvanhoidon lomassa. Teuvo puolestaan stailaa Niipperissä sijaitsevaa siirtolapuutarhakohdetta, ja matkustaa puolisonsa bändin kanssa keikalle Karjurockiin. Tanja hakee myyntiin talon, joka on hänelle tuttu lapsuusajoilta. Kotimainen realitysarja. (43')

Kello 18:00

18:00
Manhattanin äitiyskonsultti
Kausi 2. Jakso 7/10. Tervetuloa Hollywoodiin. Donna on vainoharhainen lastenhoitajan suhteen ja haluaa kamerat kaikkialle kotiinsa. Chrisin ja Victorin sijaissynnyttäjä odottaa heidän toista lastaan. Ongelmana on löytää tytölle oma väri. Amerikkalainen lifestylesarja. (44') Sallittu kaiken ikäisille.
19:00
Neljät häät Amerikassa
Kausi 3. Jakso 25/31. Rokkikoulu. Morsiamet Michelle, Lindsey, Erika ja Shannon arvostelevat toistensa häät. Häitä juhlitaan muun muassa hotellin kattohuoneistossa ja pinkeissä tunnelmissa. Hääpuheet aiheuttavat kummastusta kaksissa häissä. Amerikkalainen realitysarja.
20:00
Valheen vangit
Kausi 2. Jakso 3/12. Kätkytkuolema. Petran vauva Miro on hiljattain menehtynyt kätkytkuolemaan. Petra ei pysty hillitsemään itseään vaan retuuttaa kovakouraisesti esikoistaan. Vain Petra tietää, ettei tämä ollut ensimmäinen kerta. Miro-vauvan kuolemaan liittyy synkkiä asioita. Kotimainen ohjelma. (41') K12 (ahdistus).

Kello 21:00

21:00
Maailman övereimmät juhlat
Kausi 3. Jakso 1/8. Komeat mustalaisromanssit. Uusi kausi alkaa! Nuori rakkaus on kaunista, mutta kiertolaisyhteisössä romansseihin liittyy liuta omaperäisiä sääntöjä. Seuraa nuorten parien matkaa avioliittoon - pienien mutkien kautta. Englantilainen realitysarja. (46') Sallittu kaiken ikäisille.
22:00
Pariskunnan superdieetti
Kausi 1. Jakso 7/8. Seksiterapiaa. Javierin huono itsetunto ja paisunut ulkomuoto häiritsevät nuoren avioparin seksielämää. Elaine tuntee olevansa kumppaninsa äiti, ja kukapa äitinsä kanssa seksiä haluaisi. Amerikkalainen realitysarja. (41')
23:00
Devious Maids
Kausi 1. Jakso 1/13. Verta matolla. Äveriään perheen kotiapulainen murhataan raa'asti sen jälkeen, kun häntä on syytetty isäntänsä viettelemisestä. Muissa perheissä palvelevat naiset tietävät uhrin salaisuuden. Amerikkalainen draamasarja. (41') K12 (väkivalta).

Kello 24:00

00:00
Neljät häät Amerikassa
Kausi 3. Jakso 25/31. Rokkikoulu. Morsiamet Michelle, Lindsey, Erika ja Shannon arvostelevat toistensa häät. Häitä juhlitaan muun muassa hotellin kattohuoneistossa ja pinkeissä tunnelmissa. Hääpuheet aiheuttavat kummastusta kaksissa häissä. Amerikkalainen realitysarja.
01:00
Asiaa seksistä
Kausi 4. Jakso 3/4. Musiikkikanavat kuriin. Anna Richardsonin kampanjatiimi iskee korkokenkiä pikkulapsille myyvään kenkäkauppaan sekä kahdelle musiikkikanavalle, jotka näyttävät lapsille soveltumattomia musiikkivideoita jo varhain päivällä. Koulukiertue suuntaa Bristoliin, missä keskustellaan naisvartalon ihmeellisyyksistä. (40') Sallittu kaiken ikäisille.
02:00
Liv D: Ahmatin kiirastuli
Kausi 1. Jakso 3. Valaistuminen. Kolmiosaisen dokumentin viimeisessä osassa entinen poptähti Claire Richards palkkaa erikoisia menetelmiä käyttävän terapeutin selättääkseen ruokamörkönsä lopullisesti. Claire tapaa myös musiikkialan ja teatterin edustajia selvittääkseen, onko hänellä vielä tulevaisuutta musiikin parissa. Dokumentti. (42') Sallittu kaiken ikäisille.
03:00
Ennustaja-TV
05:00
Ennustaja-TV