UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Liv Keskiviikko 23.4.

05:00
Älypää-TV
Testaa tietosi ja voita palkintoja Suomen suurimmassa tietovisassa!

Kello 6:00

06:30
Ostosruutu
07:00
Ostosruutu
07:30
Ostosruutu
08:00
Ostosruutu
08:30
Ostosruutu
09:00
Hulluna häämekkoihin
Ryhmäpaineita. Toisinaan lähimmät ystävät voivat auttaa päätöksenteossa, mutta joskus painavat sanat voivatkin muuttua painostaviksi. Syndal on naimassa kuuluisan baseball-tähden, ja muiden pelaajien vaimot tietävät tarkkaan, millaisessa häämekossa julkkishäitä on vietettävä. Sarah taas ei osaa tehdä päätöstä ilman lähimmäistensä mielipiteitä. Amerikkalainen lifestyleohjelma. 6. tuotantokausi.
09:30
Sarahin sisustusvinkit
Iloiset lastenhuoneet. Sisaruksille suunnitellaan huoneet, jotka ovat samalla sekä omaperäisiä että yhtenäisiä. Perinteisten tyttövärien tilalla on sinistä, vihreää ja korallinpunaista. Kanadalainen lifestyleohjelma. 1. tuotantokausi. (21')
10:00
Tyyliä vai ei
Rikollisen huono tyyli. Oikeustieteen opiskelija Sarah pukeutuu lähipiirinsä mielestä niin huonosti, että sen pitäisi olla rikos. Stacyn ja Clintonin tyylikommentit saavat Sarahin reagoimaan yllättävän voimakkaasti, mikä vaikeuttaa muodonmuutosta. Amerikkalainen lifestyleohjelma. 8. tuotantokausi.
11:00
Huippukokki lähtee maalle
Vietteleviä viikunoita. Lynn on Kaliforniassa poimimassa ja lajittelemassa viikunoita. Hän joutuu kestämään jos jonkinlaisia vitsauksia, muun muassa kuumuutta ja mehiläisiä. Kiitoksena tapaamilleen ihmisille Lynn valmistaa viikunantäyteisen italialais- ja armenialaisvaikutteisen aterian. Kanadalainen lifestyleohjelma. 3. tuotantokausi.
11:30
Olet mitä syöt
S niin kuin suklaa. Jo Cotton on 35-vuotias kiireinen uranainen. Työkseen hän toimii suklaaherkkujen sisäänostajana, joten Gillian saa eteensä todellisen haasteen, kun Jo pitäisi vieroittaa suklaasta. Englantilainen realitysarja. 2. tuotantokausi. (23')

Kello 12:00

12:00
Tuhluriprinsessat
Holtiton hamstraaja. Nicole elää tyttöystävänsä Letician ja ystävänsä Ivoryn siivellä. Hän on kiertänyt naiset pikkusormensa ympärille, eivätkä he voi kieltää tytöltä mitään. Nicole rakastaa vaatteita, mutta riepujen hamstraaminen luo kitkaa hänen ihmissuhteisiinsa. Pystyykö talousneuvoja Gail todistamaan ostosriippuvaiselle Nicolelle, ettei materia tee onnelliseksi? Amerikkalainen realitysarja. 2. tuotantokausi.
12:30
Arvostele mun illallinen Australiassa
Keilaava kokki. Gerry tarjoaa illalliskutsuillaan muun muassa lammasta, kanaa, suklaamoussea ja vodkajäähilejuomia. Etenkin yksi vieras on haltioissaan Gerryn ruuanlaittotaidosta. Australialainen lifestyleohjelma. 3. tuotantokausi.
13:00
Kaisa ja puoli valtakuntaa
Kaisan tiimistä on jälleen yksi saanut lähteä, eikä lähtö ole sujunut kaikkien taiteen sääntöjen mukaan. Teuvo tulee poikaystävänsä yllättämäksi tempauksella, joka panee korkeanpaikankammoisen tyylikuninkaan polvet tutisemaan. Kotimainen realitysarja. 2. tuotantokausi. (44')
14:00
Tyyliä vai ei
Muotitiedettä. Lizzie on hiljattain valmistunut tiedenainen ja tuleva morsian. Yli 10 vuoden opiskelijaelämä on jättänyt jälkensä Lizzien vaatekaappiin, joten Stacyn ja Clintonin apu on tarpeen uuden työelämään sopivan tyylin löytämiseksi. Amerikkalainen lifestyleohjelma. 8. tuotantokausi.
15:00
Manhattanin äitiyskonsultti
Pellossa kasvanut. Michelle ja Gary eivät pääse yhteisymmärrykseen tulevan vauvansa uskonnosta. He tarvitsevat ulkopuolisen apua nähdäkseen ongelman uusin silmin. Mina on viimeisillään raskaana, eikä hän tiedä mitään lastenhoidosta. Rosie Pope auttaa Minaa ja tämän miestä Hermania tekemään asunnosta turvallisen kodin pian syntyvälle vauvalle. Amerikkalainen lifestylesarja. 1. tuotantokausi. (44') K7 (ahdistus).
16:00
Jutta ja puolen vuoden superdieetit
Kimi on entinen jääkiekkoilija, joka on säännöllisen urheilun loputtua lihonut 30 kiloa. Perheenlisäystä odottava isä haluaa itsensä parempaan kuntoon, jotta jaksaisi osallistua paremmin lapsenhoitoon. Kotimainen lifestyleohjelma. 3. tuotantokausi. (42')
17:00
Hurja remontti
Suolaa ja valoa. Nathan ja Jenny Montgomery hyppäsivät oravanpyörästä ja perustivat Salt & Light -järjestön, joka jakaa ruokaa ja vaatteita köyhille perheille. Kaikki aika menee sen pyörittämiseen eikä rahaakaan ole entiseen malliin, joten Ty tiimeineen saapuu auttamaan kodin kunnostamisessa. Amerikkalainen realitysarja. 6. tuotantokausi.

Kello 18:00

18:00
Kaisa ja puoli valtakuntaa
Kaisan raskaus alkaa viimein hidastaa kiinteistökuningattaren työtahtia. Kaisan tiimiläiset pääsevät hommiin ja esittelevät tämän kohteita. Kaisan ja Teuvon yhteinen projekti on yksiö, joka on Kaisalla myynnissä jo toistamiseen ja vaatii tyylikuninkaan panosta ennen uusia esittelyjä. Kotimainen realitysarja. 2. tuotantokausi. (43')
19:00
Supernanny
Kahdet kaksoset. Simmonsin pariskunnalla on kahdet alle 8-vuotiaat kaksoset. Vanhemmat eivät uskalla komentaa lapsiaan ja syöttävät heille pelkkää roskaruokaa. Jo Frost opettaa vanhempia pysymään lujina ja suunnittelemaan järkeviä ateriakokonaisuuksia. 5. tuotantokausi. (40') Sallittu kaiken ikäisille.
20:00
Sinkkulaiva USA
Pelimiehen elkeitä. Neljä kiireistä naista etsii kumppania risteilyalukselta. Osa miehistä tekee vaikutuksen vilpittömyydellään, mutta yksi kumppaniehdokas osoittautuu varsinaiseksi naistenmieheksi. Amerikkalainen realitysarja. 1. tuotantokausi. (41') K7 (seksi).

Kello 21:00

21:00
Rakkauden FAQ
En pääse yli exästä. Onko tämä normaalia? Rakkauden usein kysytyissä kysymyksissä tiedoistaan kisaavat Simo Frangén, Harri Moisio, Laura Paloheimo ja Suvi West. Hämmentävän hauskaa viihdeohjelmaa juontaa André Wickström. Kotimainen viihdeohjelma. 1. tuotantokausi. (42')
22:00
Nashville
Ei enää ikinä. Rayna ja Juliette tapaavat levy-yhtiön uuden johtajan, joka osoittautuu häikäilemättömäksi liikemieheksi. Scarlett hermostuu Deaconiin, joka rypee itsesäälissä. Maddien on vaikea antaa äidilleen anteeksi. Amerikkalainen draamasarja. 2. tuotantokausi. (41') Sallittu kaiken ikäisille.
23:00
Huippumalli haussa
Tyttö, joka halusi pois. Tytöille on tarkoitus toteuttaa Tyran suunnittelemat uudet hiustyylit, mutta kaikki eivät halua uutta tyyliä. Viikon kuvauksissa ollaan lähes alasti, mikä ei sekään miellytä kaikkia. Amerikkalainen viihdeohjelma. 19. tuotantokausi. (41')

Kello 24:00

00:00
Supernanny
Kahdet kaksoset. Simmonsin pariskunnalla on kahdet alle 8-vuotiaat kaksoset. Vanhemmat eivät uskalla komentaa lapsiaan ja syöttävät heille pelkkää roskaruokaa. Jo Frost opettaa vanhempia pysymään lujina ja suunnittelemaan järkeviä ateriakokonaisuuksia. 5. tuotantokausi. (40') Sallittu kaiken ikäisille.
00:55
Seurapiirisäpinää Teksasissa
Taistelu kruunusta. Terry päättää osallistua samaan kauneuskilpailuun kuin tyttärensä Kalyn. Pam ja Bonnie puolestaan joutuvat kilpailemaan samassa joukkueessa klubin golfturnauksessa. Amerikkalainen realitysarja. 1. tuotantokausi. (43') Sallittu kaiken ikäisille.
01:50
Kuumempi kuin tyttäreni
70-luvun säihkettä. 48-vuotias Beverley oli nuorempana malli, mutta vastoinkäymiset ovat uuvuttaneet hänet, eikä hän jaksa enää pitää huolta itsestään. Zowie-tytär haluaa palauttaa äitinsä entiseen kukoistukseensa. 48-vuotias Freya on entinen Playboy-pupu ja 70-luvun tyyleineen hän on kuin suoraan Austin Powers -elokuvasta. Claudia-tytär sen sijaan on harmaa hiirulainen. 2. tuotantokausi.
02:30
Älypää-TV
Testaa tietosi ja voita palkintoja Suomen suurimmassa tietovisassa!
05:00
Älypää-TV
Testaa tietosi ja voita palkintoja Suomen suurimmassa tietovisassa!