UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Liv Keskiviikko 20.8.

05:00
Ennustaja-TV

Kello 6:00

07:30
Ostosruutu
08:00
Ostosruutu
08:30
Ostosruutu
09:00
Hulluna häämekkoihin Atlantassa
Kun suku sanoo ei. Ronin äiti on päättänyt, että maksaa vain oman makunsa mukaisen puvun. Hollyn makutuomarit taas tyrmäävät jokaisen puvun, johon Holly ihastuu. Rekkejä joudutaan penkomaan pitkään, ennen kuin päästään kuivaamaan onnenkyyneleitä. Amerikkalainen lifestylesarja. 2. tuotantokausi.
09:30
Tuhluriprinsessat
Hataria hääunelmia. Pätkätöillä elelevä Daniela haaveilee hulppeista häistä ja omasta yrityksestä. Hän on kuitenkin niin huono työntekijä, että hän on saanut potkut jopa omalta äidiltään. Talousneuvoja Gail ei tällaista touhua suvaitse, vaan pakottaa tuhluriprinsessan kohtaamaan tosiasiat. Amerikkalainen realitysarja. 3. tuotantokausi.
10:00
Emilyn sisustussalaisuudet
Kotoisaa minimalismia. Emily kokee elämänsä kiusallisimmat hetket Amyn ja Miken kotona. Paineet vain kasvavat, kun muutostyö etenee kohti lopullista tyyliä. Amerikkalainen lifestylesarja. 1. tuotantokausi.
10:30
Eden
Rivitalon pikkuruinen istutus. Kauden toisessa teemajaksossa Minna Toivanen sekä Tommy Kilponen pureutuvat Riitan pikkuruisen pihan ongelmaan. Minna lähtee selvittämään oikeaa kasvia vierailemalla taimitarhalla. Samalla hän pääsee mukaan toteuttamaan kasvin alkutaivalta, pistokkaiden istuttamisesta ruukuttamiseen saakka. Tommy vierailee suuressa puutarhamyymälässä keräämässä pientä kivaa Riitan pihan viimeistelyyn. Kotimainen puutarhaohjelma. 8. tuotantokausi. (20')
11:00
Pikakurssi kodinostoon
Hyvästi, Manhattan. Dave ja Andrea haaveilevat asunnosta Manhattanilla, mutta rahat eivät tahdo riittää. Pienen matkan päästä, Brooklynistä, löytyy kuitenkin hyviä vaihtoehtoja, jos vain pariskunta on valmis muuttamaan sinne. Kanadalais-amerikkalainen sarja. 8. tuotantokausi.
11:30
Yllätyskokki Niki
Karppaajat. Karaoken harrastajat myös karppaavat yhdessä. Juhla-aterian loihtimisessa on apuna Niki, joka opettaa miten ankanrintaa valmistetaan. Kotimainen ruokaohjelma. 1. tuotantokausi. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:00
Vanessa ja pikkuväki
Syksyn ensimmäisessä jaksossa aiheena on alle kouluikäisten lasten harrastukset. Uudessa neuvolaosiossa vinkkejä nyrjähtäneen nilkan tai ranteen hoitoon. Muksulassa lapset tekevät marjavälipalan. 5. tuotantokausi. (22')
12:30
Arvostele mun illallinen Ruotsissa
Aikamiljonäärin keittiössä. Eläkkeellä oleva Nisse tarjoaa vierailleen kampasimpukkaa avokadoleivoksen ja mangopyreen kera, ankanrintaa wasabi-kirsikkakastikkeessa sekä valkosuklaa-appelsiinimoussea. Ruotsalainen ruokaohjelma. 5. tuotantokausi.
13:00
Tomin keittiö
Piknik-herkkuja shampanjakoulutukseen. Gaijinin tarjoilijoille pidetään shampanjakoulutus ja Tomi halusi tehdä tilaisuudesta astetta mukavamman siirtämällä tapahtuman läheiseen puistoon. Piknik-eväinä shampanjan kanssa nautitaan vietnamilainen minipatonki, tartar-lihaa riisikakuilla, Thai skagen eli katkarapuja thai-tyyliin sekä australialaista suklaata ja vaahtokarkkeja. Kotimainen ruokaohjelma. 1. tuotantokausi. (22')
13:30
Tuhluriprinsessat
Umpikujassa. 30-vuotias Lasia tuntee olevansa umpikujassa. Hän asuu ilmaiseksi isovanhempiensa talossa ja työskentelee matkatoimistovirkailijana, mutta on silti onnistunut kerryttämään shoppailullaan muhkeat velat. Hänen on otettava itseään niskasta kiinni ja alettava elää aikuisten elämää. Amerikkalainen realitysarja. 3. tuotantokausi.
14:00
Hulluna häämekkoihin Atlantassa
Mikä se budjetti olikaan?. Hääpuvun valitseminen voi olla vaikeaa, jos sulhanen on saita ja morsiamen maku kallis. Ongelmia voivat aiheuttaa myös morsiamen oma päättämättömyys ja makutuomariston häiriköt. Amerikkalainen lifestylesarja. 2. tuotantokausi.
14:30
Kotikokkien taistelu
Kirjolohta ja kaniraguuta. Kokkausvuorossa ovat myyntiedustajat Megan ja Andy Tasmaniasta. He valmistavat kirjolohta verigreippisalaatilla, kaniraguta ja tarte tatinit vaniljajäätelöllä. 3. tuotantokausi.
15:30
Olet mitä syöt
Plösö-isin paluu. Vielä kahdeksan kuukautta sitten 27-vuotias perheenisä Raj nyrpisti nenäänsä vaimonsa terveellisille aterioille ja ahmi salaa pakasteruokia. Gillian McKeith suitsi kahdeksassa viikossa kuntoon miehen ruokailu- ja liikuntatottumukset. Vaikka kuuri tuotti tuolloin tulosta, Gillian haluaa palata tarkistamaan, onko mies pitänyt uusista elämäntavoistaan kiinni. Englantilainen realitysarja. 2. tuotantokausi. (23')
16:00
Neljät häät Amerikassa
Outo merirosvo. Yksi morsiamista on hankkinut häihinsä merirosvon, kun taas toisella on pöytänaisia. Eräs morsian haluaa kaiken olevan isompaa ja yksi heistä luottaa lattarimusiikin voimaan. Amerikkalainen realitysarja. 3. tuotantokausi.
17:00
Huippumalli haussa
Prätkämimmit. Tytöt joutuvat astumaan pois mukavuusalueeltaan. Tiedossa on kylpyammekeikka ja tosi-tv-henkinen ajelu prätkän tarakalla. Vierailevana tuomarina on koomikko Kathy Griffin. Amerikkalainen viihdeohjelma. 17. tuotantokausi. (41')

Kello 18:00

18:00
Kotikokkien taistelu
Ilta ranskalaisittain. Ankaraa kritiikkiä muille kilpailijoille antaneet Peter ja Gary avaavat pop up -ravintolansa luottavaisin mielin. Onko kehuskelu ollut aiheellista, vai saako parivaljakko maistaa katkeruuden karvasta kalkkia? 3. tuotantokausi.
19:00
Neljät häät Amerikassa
Savuava cocktail. Kateryna pitää häänsä julkisella rannalla, mikä voi aiheuttaa erikoisia tilanteita. Jenny taas hyödyntää perheensä viinitilaa. Kira luottaa calypson voimaan, ja Winnie on tekniikan ihmelapsi. Mikä onkaan häämatkakohteena? Amerikkalainen realitysarja. 3. tuotantokausi.
20:00
Jutta ja puolen vuoden superdieetit
Raimo on 39-vuotias urjalalainen sähköasentaja. Jopa 53 kilon ylipaino ja suuri koko aiheuttavat ongelmia Raimon töissä, jossa pitää mahtua pieniin tiloihin. Raimo on myös kärsinyt kroonisesta väsymyksestä ja tukielinongelmista. Raimon intohimo moottoripyöräily saa jäädä, ellei paino tipu. Kotimainen lifestyleohjelma. 2. tuotantokausi. (41') Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Toisenlaiset äidit
Uusi sarja alkaa! Toisenlaiset äidit -sarjassa seurataan äitejä sekä heidän perheidensä arkea raskauden loppumetreiltä aina synnytykseen ja vauvan ensimmäisiin kuukausiin saakka. Tänään tavataan Susanna ja Tomi, jotka odottavat toista lastaan. Pariskunta tapasi aikoinaan lastenkodissa. Itsenäisen elämän opettelu ei ole ollut Tomille helppoa. Perheen isä etsiikin nyt itselleen omaa asuntoa. Ohjelmaa juontaa Piritta Hagman. Kotimainen ohjelma. 1. tuotantokausi. (41')
22:00
Sinkkuelämää
Kausi 4, jakso 65. Carriellä on uusi pesti Voguen palkkalistoilla, ja hän löytää itselleen isähahmon. Charlotte järjestää vastahakoiselle Mirandalle vauvakutsut. Vierailijana Candice Bergen. Amerikkalainen komediasarja. 4. tuotantokausi. (27') K12 (seksi).
22:40
Sinkkuelämää
Kausi 4, jakso 66. Kiho yllättää Carrien muuttamalla pois New Yorkista. Mirandan laskettu aika lähenee. Amerikkalainen komediasarja. 4. tuotantokausi. (30') K12 (seksi).
23:20
Nashville
Romahdus. Huhut Maddien oikeasta isästä leviävät nopeasti. Juliette kääntyy vanhan tuttavan puoleen. Ahdistunut Scarlett pakottaa itsensä lavalle. Amerikkalainen draamasarja. 2. tuotantokausi. (41') K12 (ahdistus, päihteet).

Kello 24:00

00:20
Ruotsin miljonääriäidit New Yorkissa
Hyvästit New Yorkille. SARJA PÄÄTTYY. Åsa lähtee luokkakokoukseen Ruotsiin. Janique menee naimisiin. Madeline järjestää Tomille syntymäpäiväjuhlat. Gunilla pakkaa Los Angelesiin muutto varten. Ruotsalainen realitysarja. 4. tuotantokausi.
01:20
Kotikokkien taistelu
Ilta ranskalaisittain. Ankaraa kritiikkiä muille kilpailijoille antaneet Peter ja Gary avaavat pop up -ravintolansa luottavaisin mielin. Onko kehuskelu ollut aiheellista, vai saako parivaljakko maistaa katkeruuden karvasta kalkkia? 3. tuotantokausi.
02:25
Neljät häät Amerikassa
Savuava cocktail. Kateryna pitää häänsä julkisella rannalla, mikä voi aiheuttaa erikoisia tilanteita. Jenny taas hyödyntää perheensä viinitilaa. Kira luottaa calypson voimaan, ja Winnie on tekniikan ihmelapsi. Mikä onkaan häämatkakohteena? Amerikkalainen realitysarja. 3. tuotantokausi.
03:25
Ennustaja-TV
05:00
Ennustaja-TV