UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Liv Lauantai 23.8.

05:00
Ennustaja-TV

Kello 6:00

07:30
Ostosruutu
08:00
Ostosruutu
08:30
Ostosruutu
09:00
Arvostele mun illallinen Ruotsissa
Afrikan antimia. Lapsuudesta asti Ruotsissa asunut Adjovi tekee aterian togolaiseen tyyliin.Kolme vierasta kommentoi eksoottista illallista. Ruotsalainen ruokaohjelma. 5. tuotantokausi.
09:30
Arvostele mun illallinen Ruotsissa
Aikamiljonäärin keittiössä. Eläkkeellä oleva Nisse tarjoaa vierailleen kampasimpukkaa avokadoleivoksen ja mangopyreen kera, ankanrintaa wasabi-kirsikkakastikkeessa sekä valkosuklaa-appelsiinimoussea. Ruotsalainen ruokaohjelma. 5. tuotantokausi.
10:00
Arvostele mun illallinen Ruotsissa
Herkkuja ja gospelia. Opiskelija Therese tarjoaa vierailleen mm. juustopiirakkaa, pekoniin käärittyä härkää ja vanilja-porkkapyreetä sekä vadelma-basilikasorbettia. Viihteestä huolehtii gospelkuoro. Ruotsalainen ruokaohjelma. 5. tuotantokausi.
10:30
Arvostele mun illallinen Ruotsissa
Finaaliateria Malmössä. Tänään selviää, kuka Malmön nelikosta vie voiton. Illan aterian valmistaa mainosmies Per, jolta ei voitontahtoa puutu. Ruotsalainen ruokaohjelma. 5. tuotantokausi.
11:00
Heikin lähiruokaa
Elintarvikkeisiin liittyy paljon säädöksiä ja määräyksiä, joista yksi tärkeä asia on toimiva kylmäketju. Jaksossa grillataan erilaisia lihoja, eri tavoin maustettuina. Kotimainen ruokaohjelma. 3. tuotantokausi. (21')
11:30
Tomin keittiö
Kylässä kummityttö ja kaverit. Tomi tekee kummityttö Viimalle kavereineen terveellisen, monipuolisen lapsille maistuvan aterian. Hauella täytettyjä paprikoita, karamellisoitua possun niskaa, frangipani-leivos ja mansikoita. Kotimainen ruokaohjelma. 1. tuotantokausi. (23')

Kello 12:00

12:00
Korealaisen keittiön aakkoset
Herkuttelua Jejulla. Marja ja Jean-Georges matkaavat Jejun saarelle, jolla he tutustuvat muun muassa teeviljelmään. Keittiössä taas valmistetaan kampasimpukkaherkkuja ja granitaa vihreästä teestä. 1. tuotantokausi. (24')
12:30
Leila leipoo Ranskassa
Kesäjuhlat. Leila leipoo raparperijuustokakkua sekä valmistaa ranskalaisia suklaa- ja marjajälkiruokia. 1. tuotantokausi.
13:00
Olet mitä syöt
Siiderisieppo. Irene Shingfield on 35-vuotias nainen, joka syöpöttelee ja juopottelee tuplasti enemmän kuin keskivertomies. Irenen ystävä Debs on huolissaan naisen terveydestä ja ilmiantaa hänet ravintoterapeutti Gillian McKeithille. Saako Gillian kitkettyä Irenen sairaalloisen viehtymyksen croissanteihin ja siideriin? Englantilainen realitysarja. 3. tuotantokausi. (23')
13:30
James Martin ja herkkuja Välimerellä
Montpellier. Etelä-Ranskan rannikolla James Martin tutustuu aurinkopaneeleja hyödyntävään osterialtaaseen ja käy mausteisen vermuttijuoman synnyinseudulla. Jaksossa annetaan myös vinkkejä osterien grillaamiseen ja vermutin käyttöön salaatinkastikkeessa. (22')
14:00
Kotikokkien taistelu
Upporikasta ja rutiköyhää. Kilpailun mustat hevoset Nic ja Rocco paljastavat muille todelliset keittotaitonsa James Bond -tyyliin. Riskinotto haastavan menun kanssa voi joko kannattaa tai koitua turmioksi. 3. tuotantokausi.
15:00
Kotikokkien taistelu
Kirjolohta ja kaniraguuta. Kokkausvuorossa ovat myyntiedustajat Megan ja Andy Tasmaniasta. He valmistavat kirjolohta verigreippisalaatilla, kaniraguta ja tarte tatinit vaniljajäätelöllä. 3. tuotantokausi.
16:00
Kirsi ja himoshoppaajat
24-vuotias Satu on ollut kolme kertaa häätöuhan alla maksamattomista vuokrista. Taas vuokrat ja laskut ovat maksamatta, mutta se ei hillitse Sadun shoppaushimoa. Kotimainen realitysarja. 1. tuotantokausi. (43')
17:00
Taste
Lohturuokaa. Joukkueet on täytetty, ja on aika ryhtyä tositoimiin. Ensimmäisissä haasteissa kilpailijoiden on valmistettava lohturuokaa. Vierailevaksi tuomariksi saapuu keittiömestari ja kirjailija Gabrielle Hamilton. Panokset ovat kovat, sillä huonoimmin pärjänneet kilpailijat joutuvat jättämään kisan. Amerikkalainen viihdeohjelma. 1. tuotantokausi.

Kello 18:00

18:00
Sisustusarkkitehti Marko Paananen
Markon miestenliike. Kesämökki erikoisine takkoineen valmistuu. Marko toteuttaa yhden suurimmista unelmistaan ja pistää täysin uudella konseptilla suunnitellun sisustusliikeen pystyyn Kotimainen lifestyleohjelma. 1. tuotantokausi. (42') Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
19:00
Neljät häät Amerikassa
Jouluista menoa. Morsiamet Kellie, Charelle, Liz ja Erica arvostelevat toistensa häät. Häitä juhlitaan italialaisissa, trooppisissa ja jouluisissa tunnelmissa sekä sisarkunnan perinteitä kunnioittaen. Yhden vieraat joutuvat turvautumaan omiin välipaloihin ja toisen häissä on liikaa ruokaa. Amerikkalainen realitysarja. 3. tuotantokausi.
20:00
Jutta ja puolen vuoden superdieetit
Laura on 30-vuotias tamperelainen fysio- ja lymfaterapeutti, joka on laihtunut Jutan opeilla aiemmin jo 30 kiloa.Lauran paino on ollut pahimmillaan jopa 155 kiloa.Tavoitteet ovat korkealla: hän haaveilee tulevaisuudessa Fitness-kisoihin osallistumisesta. Kotimainen lifestyleohjelma. 2. tuotantokausi. (42') Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Toisenlaiset äidit
Toista lastaan odottavat Susanna ja Tomi tapasivat aikoinaan lastenkodissa. Itsenäisen elämän opettelu ei ole ollut Tomille helppoa. Perheen isä etsiikin nyt itselleen omaa asuntoa. Kotimainen ohjelma. 1. tuotantokausi. (41')
22:00
Maailman övereimmät juhlat
Poissa silmistä, poissa mielestä. 80 kiertolaisperhettä häädetään heidän omalta tontiltaan. Valtaväestön rinnalla kasvanut Freda palaa juurilleen. Englantilainen realitysarja. 2. tuotantokausi. (46') K12 (ahdistus).
23:00
Yhdeksäs portti (K16)
(The Ninth Gate/Ranska-Espanja-USA 1999). Johnny Depp esittää mestariohjaaja Roman Polanskin trillerin pääosassa etsiväspesialisti Dean Corsoa, joka jäljittää kirjaharvinaisuuksia upporikkaille keräilijöille. Hänen vakioasiakkaansa Boris Balkan (Frank Langella) pyytää etsimään kaksi nidettä mystisestä kirjasta, jota on painettu vain kolme kappaletta. Teoksilla on myös muita etsijöitä, jotka ovat valmiita mihin tahansa päästäkseen käsiksi näihin korvaamattomiin aarteisiin. Elokuva perustuu Arturo Perez-Reverten romaaniin. Pääosissa: Johnny Depp, Frank Langella, Lena Olin, Emmanuelle Seigner, Barbara Jefford, Jack Taylor. Ohjaus: Roman Polanski. (127') K16

Arviot: IMDb 6.7 ∙ Rotten Tomatoes 41 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia

Kello 24:00

01:35
Ringer
Heitä on kaksi. Bridget joutuu kertomaan Andrew'lle ja Henrylle, että Siobhanilla on kaksossisko. Malcolm onnistuu pakenemaan vangitsijoiltaan, ja Gemman kohtalo alkaa selvitä. Amerikkalainen sarja. 1. tuotantokausi. (39') K12 (väkivalta, ahdistus).
02:30
Ennustaja-TV
05:00
Ennustaja-TV