UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Liv Keskiviikko 27.5.

05:00
Ennustaja-TV

Kello 6:00

06:30
Ostosruutu
07:30
Onnenarpa
09:00
Hurja remontti
Kausi 9. Jakso 10/32. Hiljaisuutta!. Irakista kotiin palannut sotilas kärsii vaikeasta traumaperäisestä stressihäiriöstä, eikä voi oireita pahentavan melun takia asua kotonaan perheensä kanssa. Rakennustiimin tehtävänä onkin rakentaa sotilaalle rauhallinen koti, jonne hän voi vihdoin palata. Amerikkalainen sarja.
10:00
Emilyn sisustussalaisuudet
Kausi 2. Jakso 3/13. Moderni romantiikka. Chris ja Krishann eivät pääse yksimielisyyteen tyylistä, joten heidän olohuoneensa on kovin paljas ja kolkko. Emily näyttää, että myös täysin erilaisten mieltymysten yhdistäminen onnistuu. Amerikkalainen lifestylesarja. (21')
10:30
James Martin ja herkkuja Välimerellä
Chania. Chanian idyllisessä kreetalaiskaupungissa perinteiset ruoanlaittotavat ovat vielä voimissaan. James Martin näyttää, miten Kreetalla suositusta oliiviöljystä tehdään maittavaa majoneesia ja miten villivihanneksia voi hyödyntää ruokavaliossa. (21')
11:00
Pikakurssi kodinostoon
Kausi 8. Jakso 3/13. Neula heinäsuovassa. Antonio ja Ileana kaipaavat omaa rauhaa ja haluavat siksi pois Manhattanilta. Ongelmana on, etteivät he tiedä, minne he haluavat muuttaa. Kanadalais-amerikkalainen sarja.
11:30
Illallissota
Kausi 3. Jakso 6/13. Liika on liikaa. Erina ja Elena kattavat pöytään venäläisiä herkkuja mutta myös runsaasti alkoholia, mikä ei ole kaikkien mieleen. Greg ja Helen luottavat kreikkalaiseen keittiöön, mutta lampaan valmistustapa järkyttää osaa vieraista. Lisa ja John tarjoavat mereneläviä ja lihaa samassa annoksessa ja panostavat koristeluun ehkä hieman liikaakin. Kanadalainen sarja.

Kello 12:00

12:30
Sarahin talo
Kausi 4. Jakso 5/13. Arkiolohuone. Sarah apureineen panee tuulemaan esikaupunkialueelle rakennettavassa omakotitalossa, joka tuunataan perusteellisesti perustasolta perheen unelmakodiksi. Jaksossa paneudutaan arkiolohuoneeseen, josta on luotava toimiva perhe-elämän keskus pienillä kustannuksilla. (19')
13:00
Tuhluriprinsessat
Kausi 2. Jakso 15/16. Holtiton hamstraaja. Nicole elää tyttöystävänsä Letician ja ystävänsä Ivoryn siivellä. Hän on kiertänyt naiset pikkusormensa ympärille, eivätkä he voi kieltää tytöltä mitään. Nicole rakastaa vaatteita, mutta riepujen hamstraaminen luo kitkaa hänen ihmissuhteisiinsa. Pystyykö talousneuvoja Gail todistamaan ostosriippuvaiselle Nicolelle, ettei materia tee onnelliseksi? Amerikkalainen realitysarja.
13:30
Hurja painonpudotus
Kausi 3. Jakso 6/26. Käsipuolen pyöräpäiväkirja, osa 2. 23-vuotias yksikätinen Ryan joutuu kohtaamaan pahimmat pelkonsa puolimatkan koitoksessa. Onneksi hän saa apua yllättävältä taholta. Loppupunnituksessa odottaa jymy-yllätys. Amerikkalainen dokumenttisarja. (39')
14:30
Olet mitä syöt
Kausi 2. Jakso 13/17. Perso perunalle. Geraldine Mawson on yli satakiloinen perheenäiti, joka rakastaa tuhteja annoksia ja lastaa lautasensa täyteen perunaa, joka on kuorrutettu tuhdilla voinokareella. Perhe ahtaa ruokaa napoihinsa etenkin sunnuntaisin, jolloin ateriat kruunataan paksulla palalla kääretorttua. Gillian on huolissaan Geraldinen terveydestä, mutta myös esimerkistä, jota hän näyttää perheen kolmelle tyttärelle. Pystyykö reipas ravintoterapeuttimme laittamaan perheen ruokavalion raiteilleen? Englantilainen realitysarja. (23')
15:00
Pelasta perheemme, Supermarjo!
Kausi 1. Jakso 3/10. Nuori yksinhuoltajaäiti Emmi on lapsen syntymän myötä hautautunut sohvannurkkaan ja unohtanut elää. Emmin ruokavalio koostuu eineksistä ja energiajuomista. Muutosta tarvitaan ennen kuin pahat tavat tarttuvat myös alle 1-vuotiaaseen tyttäreen. Supermarjon ja Marttojen Hanna Pikkaraisen avun lisäksi Niina Backman tarjoaa Emmille vertaistukea. Kotimainen realitysarja. (43')
16:00
Hurja painonpudotus
Kausi 3. Jakso 7/26. Kaksikon kilot kuriin. Kolmekymppiset Jason ja Rachel ovat viisivuotiaiden kaksosten vanhemmat, jotka kamppailevat liikakilojen ja aviohuolien kanssa. Onnistuuko yhteinen laihdutusprojekti parantamaan pariskunnan välejä vai pahentaako urakan aiheuttama stressi tilannetta? Amerikkalainen dokumenttisarja. (43')
17:00
Joan Rivers laittaa tuulemaan
Kausi 2. Jakso 6/10. Julkista riistaa. Conrad kääntyy juutalaiseksi, ja Joan haluaa tietysti järjestää tälle ensin juhlapäivällisen ja sitten bar mitsva ?juhlan. Juhlien ylle saapuu kuitenkin tummia pilviä, kun Melissa saa tietää Jasonista kamalia asioita. Amerikkalainen sarja. (43') Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 18:00

18:00
Tervetuloa kotiin
Kausi 1. Jakso 4/12. Henkilökohtainen avustaja Linda haluaa yllättää Espoossa asuvan avustettavansa Kristan, jolla on sairauden vuoksi vaikeuksia käsien toimivuudessa. Krista tarvitsee apua kaikissa päivittäistoiminnoissa. (42') Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
19:00
Neljät häät Amerikassa
Kausi 3. Jakso 20/31. Juokseva puujalka. Renéen häissä panostetaan tanssimiseen. Morsiamen tanssiliikkeet ovat vähintäänkin erikoiset. Ali haluaa mustavalolamppubileet, kun taas Jennillä on tyylikkäät italialaiset häät. Michelle luottaa vintageen. Kuka lähtee matkalle? Amerikkalainen realitysarja.
20:00
Jutta ja huikeat häädieetit
Kausi 1. Jakso 10/10. Sarja päättyy! Heidin ja Antin arki kuluu uusioperheen pyörityksen keskellä. Kuntoilu on kummaltakin jäänyt, ja liikakilojen kanssa kamppailu ahdistaa. Jutta loihtii parille huikean häädieetin, jossa riittää haastetta. Kotimainen ohjelma. (42') Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Valheen vangit
Kausi 1. Jakso 3/12. Rakkaus. Perheen äiti rakastuu naispuoliseen kollegaansa. Ristiriitaiset tunteet ja salailu repivät perhettä hajalle. Kotimainen ohjelma. (42') K7 (seksi, ahdistus).
22:00
Emily Owens
Kausi 1. Jakso 4/13. Saalistaja. Sijaissynnyttäjä odottaa sisarelleen kaksosia, joista toisella on paha sydänvika. Vakavasti sairas nainen kieltäytyy miehensä munuaisesta. Amerikkalainen draamasarja. (39') K12 (ahdistus).
23:00
Sinkkulaiva USA
Kausi 1. Jakso 7/9. Sähäkät sinkkuäidit. Tällä kertaa laiva täyttyy sinkkuäideistä. Luvassa on piikittelyä ja pettymyksen kyyneleitä, kun kaksi naista iskee silmänsä samaan komistukseen. Amerikkalainen realitysarja. (41') Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 24:00

00:00
Perception
Kausi 1. Jakso 9/10. Salaliitto, osa 1/2. Daniel tapaa entisen oppilaansa, joka on saanut tietää senaattorin kuolemaan liittyvästä salaliitosta. Pian Daniel huomaa sotkeutuneensa vyyhteen, joka saattaa olla hänen oman mielikuvituksensa tuotetta. Amerikkalainen draamasarja. (39') K12 (väkivalta, ahdistus).
01:00
Pelasta perheemme, Supermarjo!
Kausi 1. Jakso 3/10. Nuori yksinhuoltajaäiti Emmi on lapsen syntymän myötä hautautunut sohvannurkkaan ja unohtanut elää. Emmin ruokavalio koostuu eineksistä ja energiajuomista. Muutosta tarvitaan ennen kuin pahat tavat tarttuvat myös alle 1-vuotiaaseen tyttäreen. Supermarjon ja Marttojen Hanna Pikkaraisen avun lisäksi Niina Backman tarjoaa Emmille vertaistukea. Kotimainen realitysarja. (43')
02:00
Rullaavat tytöt
Kausi 1. Jakso 7/14. Näin siitä selvitään. Chelsie on liittynyt Autin tanssiryhmään, mutta entisen elämän kaipuu tekee vielä kipeää. Angela yrittää käynnistää mallin uransa uudelleen. (25') K7 (ahdistus).
02:35
Rullaavat tytöt
Kausi 1. Jakso 8/14. Villikon kotiinpaluu. Tiphany matkustaa kotikaupunkiinsa luokkakokoukseen. Samana päivänä on hänen onnettomuutensa vuosipäivä, ja onnettomuuspaikalla käynti on tunteikas kokemus. (25') Sallittu kaiken ikäisille.
03:05
Käenpesä
Kausi 5. Jakso 18/25. Kaisa ei tiedä tarjotako hulttioveljelleen pullaa vai poliisikyytiä. Kahvilatyö on raskasta jopa super-Pirjolle. Kotimainen draama. (41') Sallittu kaiken ikäisille.
04:05
Ennustaja-TV
05:00
Ennustaja-TV