UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Liv Torstai 2.10.

05:00
Ennustaja-TV

Kello 6:00

07:30
Ostosruutu
08:00
Ostosruutu
08:30
Ostosruutu
09:00
Hulluna häämekkoihin
Kausi 7. Jakso 15/18. Tärkeä seuralainen. Katie tulee hääpukuostoksille vakavasti sairaan isänsä kanssa. Sarah etsii miehensä avustuksella mekkoa häävalojen uusimiseen, mutta pariskunnan mielipiteet eivät käy yksiin. Amerikkalainen lifestyleohjelma.
09:30
Tuhluriprinsessat
Kausi 2. Jakso 1/16. Bileprinsessa Catyanna. Opiskelijatyttö Catyanna asuu vanhempiensa luona ja käyttää kaikki rahansa itsensä hemmotteluun. Hän rakastaa uusia vaatteita, yökerhoja ja hienoja ravintoloita. Catyannan vanhemmat ovat kyllästyneet siihen, että heidän tyttärensä elää jatkuvasti yli varojensa. He kääntyvät talousneuvoja Gailin puoleen saadakseen bileprinsessan lopettamaan tuhlaamisen. Amerikkalainen realitysarja.
10:00
Olet mitä syöt
Kausi 1. Jakso 6/8. Draket dieetille. Energiajuomia latkiva John ja sokerikoukussa rimpuileva Lisa haluaisivat lapsia, mutta nykyisillä elintavoilla se ei onnistu. Tarvitaan dieettitohtori Gillianin apua. Englantilainen realitysarja. (24')
10:35
Sarahin talo
Kausi 4. Jakso 6/13. Eloa ruokailutilaan. Sarah ja Tommy sisustavat ruokailutilan virallisen rennosti. Inspiraatio löytyy vanhasta astiastosta, jonka pohjalta parivaljakko valitsee huoneeseen sinisen eri sävyjä. Ruokapöytää ei löydy vintage-osastolta, joten kiivas etsintä siirtyy uusien huonekalujen osastolle. (19')
11:05
Olgan kotona
Kausi 1. Jakso 10/10. Kenttälounas. Olga laittaa tänään täytettyjä kesäkurpitsoita, savujuustoperunasalaattia sekä kirsikkajäädykettä. Olgan hevostilalla on ratsastuskentän kunnostustalkoot, jossa mukana auttamassa on myös toimittaja Anna Perho. Kotimainen lifestyleohjelma. (22')
11:35
Leila leipoo Ranskassa
Kausi 1. Jakso 32. Juustossa löytyy. Leila leipoo juustotarjottimen seuralaiseksi peruna-vuohenjuustopiiraan, rosmariini-parmesaanikeksejä ja ranskalaisen päärynäpiirakan sekä valmistaa chilillä maustettua viikunamarmeladia.

Kello 12:00

12:05
Supermarjo ja tytöt
Kausi 1. Jakso 11/12. Tässä jaksossa vietetään Hennan polttareita ja häitä. Marjoa ei ole kutsuttu mukaan, joten hän pysyttelee kotona perheen kanssa. Henna ja Marjo kohtaavat ja keskustelevat välinsä selviksi ennen teiden lopullista eroamista. Kotimainen realitysarja.
12:40
Arvostele mun illallinen Ruotsissa
Kausi 5. Jakso 31/48. Ponille kyytiä. Mainosalalla työskentelevä Björn tarjoaa vierailleen mm. maa-artisokkakeittoa, hevosenfileetä ja kotitekoista jäätelöä. Ruotsalainen ruokaohjelma.
13:10
Huippukokki lähtee maalle
Kausi 3. Jakso 11/13. Rutkasti riisireseptejä. Lynn tutustuu Mississippijoen suistossa riisinviljelyyn. Hän ei pääse tahdostaan huolimatta ajamaan leikkuupuimurilla, vaan joutuu tekemään ikävämpiä töitä. Lynn pääsee kuitenkin myös maistelemaan jos jonkinlaisia riisiruokia, joista hän saa inspiraatiota aterialleen. Kanadalainen lifestyleohjelma.
13:40
Tuhluriprinsessat
Kausi 2. Jakso 2/16. Kauneuden orja. Opiskelijatyttö Kim on koukussa kauneudenhoitoon. Pienistä tuloistaan huolimatta hän törsää tuhansia dollareita kampaamokäynteihin poikaystävän maksaessa viulut. Poikaystävä on kuitenkin saanut tarpeekseen eikä halua kosia Kimiä, ennen kuin tuhluriprinsessa parantaa tapansa. Saako talousneuvoja Gail Kimin ymmärtämään sisäisen kauneuden merkityksen? Amerikkalainen realitysarja.
14:10
Hulluna häämekkoihin
Kausi 7. Jakso 16/18. Päivä prinsessana. Syövän selättänyt Kristin etsii uniikkia hääpukua, joka ei saa maksaa maltaita. Denise saa unelmahäänsä ja haaveidensa Tuhkimo-mekon 49 vuoden odotuksen jälkeen. Amerikkalainen lifestyleohjelma.
14:40
Emilyn sisustussalaisuudet
Kausi 2. Jakso 1/13. Merellistä maalaishenkeä. Candacen ja Culbertin makuuhuone on paljas ja tyylitön. Pari pitää maanläheisistä väreistä, viimeistelemättömästä puusta ja selkeistä linjoista. Emily paljastaa kauniiden petausten salaisuuden. Amerikkalainen lifestylesarja. (21')
15:10
Kotikokkien taistelu
Kausi 3. Jakso 35/37. Semifinaali 1. Kolmesta ruokalajista paremmat pisteet saanut joukkue jatkaa suureen finaaliin.
16:15
Hurja remontti
Kausi 8. Jakso 23/24. Äitienpäiväyllätys. Lentopallovalmentaja Carrien joukkueessa pelaava Ashley joutui siskoineen huostaan otetuksi, kun vanhemmat kuolivat yliannostukseen. Carrie otti tytöt luokseen, mutta nyt he tarvitsevat kodin ja uuden alun uusioperheelleen. Amerikkalainen lifestylesarja.
17:15
Olet mitä syöt
Kausi 1. Jakso 7/8. Sandie, suursyömäri. Sandie Fowle on valkoisen leivän ja voin suurkuluttaja, kävelevä aikapommi, joka kerjää itselleen sydänkohtausta. Ellei meno muutu, hän ei näe lapsiaan aikuisina. Englantilainen realitysarja. (24')
17:50
Kotikokkien taistelu
Kausi 3. Jakso 36/37. Toinen semifinaali. Toisessa semifinaalissa keskenään ystävystyneet joukkueet taistelevat armottomasti viimeisestä finaalipaikasta. Päihittääkö ankka turskan, ja kumman joukkueen pannacotta vie kielen mennessään?

Kello 18:00

19:00
Hurja remontti
Kausi 8. Jakso 24/24. Pieni ilopilleri. Sharrockin perheen 9-vuotias poika Patrick kärsii synnynnäisestä luuston hauraudesta, mutta sydän hänellä on täyttä kultaa eikä naurusta tule loppua hänen seurassaan. Ty ystävineen muuntautuu supersankareiksi luodakseen perheelle talon, jonka he ovat ansainneet. Amerikkalainen lifestylesarja.
20:00
Sinkkuelämää
Kausi 1. Jakso 10/12. Kausi 1, osa 10. Naisnelikon villikkoystävä on asettunut aloilleen ja odottaa vauvaa. Perheenlisäyksen kunniaksi järjestettävillä kutsuilla Carrie ajautuu pohtimaan omaa suhdettaan äitiyteen. Amerikkalainen komediasarja. (22') K7 (seksi).
20:30
Sinkkulaiva
Kausi 2. Jakso 20/40. Tänään Sinkkulaivalle saapuu Tanja, joka etsii naiskumppania itselleen. Tanja saapuu laivalle etsimään seuraa ex-tyttöystävänsä kanssa. Tuleeko kumppanin etsinnässä mustasukkaisuuden peikko esiin kun jompikumpi löytää seuraa? Kotimainen realitysarja. (22')

Kello 21:00

21:00
Unelmien poikamiestyttö
Kausi 7. Jakso 4/12. Thaimaan taikaa. Rankan viikon jälkeen Ashley haluaa aloittaa kaiken puhtaalta pöydältä Thaimaan Phuketissa. Treffit eksoottisissa maisemissa sujuvat hyvin, ja Ashleyllä synkkaa monen miehen kanssa. Hän päättää jopa rikkoa sääntöjä ruususeremoniassa. Miesten välit alkavat kuitenkin vähitellen kiristyä. Amerikkalainen sarja. (83')
22:55
Beverly Hillsin lastenhoitajat
Kausi 1. Jakso 9/10. Kyyneleitä tequilassa. Justin vahtii telmiviä lapsia ilmaiseksi. Maggie kuulee ikäviä uutisia työnantajaltaan, ja Kristin on huolissaan firmansa tulevaisuudesta. Amerikkalainen realitysarja. (42') Sallittu kaiken ikäisille.
23:55
Sinkkulaiva
Kausi 2. Jakso 19/40. Tänään Sinkkulaivalle saapuu Anne-Marie. Kahden teini-ikäisen pojan äidillä on rutkasti asennetta. Anne-Marieta odottavat tulevaisuudessa lähihoitajaopinnot eli nyt lähdetään etsimään lähihoidettavaa. Kotimainen realitysarja. (21')

Kello 24:00

00:25
Sinkkuelämää
Kausi 1. Jakso 10/12. Kausi 1, osa 10. Naisnelikon villikkoystävä on asettunut aloilleen ja odottaa vauvaa. Perheenlisäyksen kunniaksi järjestettävillä kutsuilla Carrie ajautuu pohtimaan omaa suhdettaan äitiyteen. Amerikkalainen komediasarja. (22') K7 (seksi).
00:55
Scandal
Kausi 3. Jakso 5/18. Vähemmän hevonpaskaa. Vierailevana tähtenä Frendeistä tuttu Lisa Kudrow. Olivia auttaa kongressiedustaja Josie Marcusia kiusallisen salaisuuden kanssa. Huck ja Jake yrittävät selvittää, mitä presidentti Grant salaa operaatio Remingtonin suhteen. Amerikkalainen draamasarja. (41') K7 (ahdistus).
01:55
Seurapiirisäpinää Teksasissa
Kausi 1. Jakso 9/10. Rahahanat kiinni. Bonnie ei enää suostu antamaan rahaa Whitneylle, joten tämä ottaa vastaan työtarjouksen Pamilta. Kalyn tarvitsee piristystä, joten Grace ja Maddie vievät hänet rodeoon. Amerikkalainen realitysarja. (43') Sallittu kaiken ikäisille.
02:55
Ruotsin plastiikkakirurgit
Kausi 2. Jakso 6/8. Apinan purema. Fridaa on purrut apina Thaimaassa, ja puremasta on jäänyt ruma arpi, jonka Frida haluaa korjauttaa. Evalotalla taas on ollut rintasyöpä, jonka seurauksena toinen rinta on jouduttu poistamaan. Hän tulee korjausleikkaukseen. Per leikkaa Susannen nenän toistamiseen, ja kasvohalvauksesta kärsivän Tobiasin kasvoihin siirretään uusi lihas. Ruotsalainen realitysarja.
03:55
Kotikokkien taistelu
Kausi 3. Jakso 36/37. Toinen semifinaali. Toisessa semifinaalissa keskenään ystävystyneet joukkueet taistelevat armottomasti viimeisestä finaalipaikasta. Päihittääkö ankka turskan, ja kumman joukkueen pannacotta vie kielen mennessään?
05:00
Ennustaja-TV