UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Liv Maanantai 2.2.

05:00
Ennustaja-TV

Kello 6:00

06:30
Ostosruutu
07:30
Onnenarpa
09:00
Sikke - Ruokaa rakkaudella
Kausi 3. Jakso 3/18. Täyttävää kasvisruokaa. Lämmin avocado, paprika-tomaattikastiketta ja mozzarellaa, linssivuoka ja jugurttikastiketta. Maailman paras pannukakku ja hilloa. Kotimainen ruokaohjelma. (22') Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
09:30
Sarahin sisustusvinkit
Kausi 1. Jakso 10/13. Neutraali makuuhuone. 80-luvun romanttinen makuuhuone uudistuu ajattomaan tyyliin. Vaaleanpunaiset kukkakuviot, pitsit ja röyhelöt väistyvät luonnollisten kankaiden ja pintamateriaalien sekä hotellitunnelmaa luovien säihkyvien yksityiskohtien tieltä. Kanadalainen lifestyleohjelma. (21')
10:00
Koirakuiskaaja
Kausi 7. Jakso 10/20. Koirakuiskaajan nuoret apulaiset. Koirakuiskaaja Cesar Millan tarjoaa apuaan koirille ja niiden omistajille nuorten apulaistensa, Jessican ja Rachelin, kanssa. Nämä 10-vuotiaat tytöt rakastavat koiria ja ovat Cesarin suuria faneja. (48')
11:05
Korealaisen keittiön aakkoset
Kausi 1. Jakso 10/13. Korealaiset nuudelit ja mykyt. Marja ja Jean-Georges tekevät makumatkan korealaisten perinneruokien maailmaan valmistamalla ja maistelemalla erilaisia, perinteisiä korealaisia nuudeli- ja mykyruokia. (24')
11:40
Hotellit haltuun
Kausi 7. Jakso 1/8. Lika ja rangaistus. Maineikas hotellinjohtaja Alex Polizzi kiertää Britanniaa auttamassa ongelmien kanssa painiskelevia hotelleja uuteen nousuun. Winchesteriläinen First In Last Out on saanut asiakkailta murska-arvostelut netissä, eikä suotta: paikka on niin saastainen, ettei Alex edes suostu jäämään sinne yöksi. Saadaanko hotelli niin siistiksi, että arvostelijat muuttavat mielensä? Englantilainen realitysarja. (41')

Kello 12:00

12:35
Illallissota
Kausi 3. Jakso 5/13. Tulinen taistelu. Sisarukset Kelly ja Susan kokkaavat illallisen, jonka teemana on Britannia. Jerome ja Jodi luottavat mausteiseen cajun-keittiöön. Salin ja Heidin menu on meksikolainen, mutta onko ruoka tarpeeksi tulista? Illallisilla myös ennustetaan, opetellaan syömään rapuja ja muotoillaan ilmapalloja. Kanadalainen sarja.
13:30
Sarahin talo
Kausi 4. Jakso 11/13. Vanhempien makuuhuone. Sarah ja Tommy sisustavat vanhempien makuuhuoneen yhteydessä olevan kylpyhuoneen. Haasteena on luoda kylpyhuone, jonka väri ja tyyli sopisivat yhteen makuuhuoneen elementtien kanssa. Lattiaan valitaan kauniit marmorilaatat, mutta mitä tehdään, kun laatat ovatkin loppu? (19')
14:00
Supermarjo ja tytöt
Kausi 1. Jakso 9/12. Marjo järjestää Miss Hämeenlinna-kilpailut, joiden yhteydessä myös Sara ja Rosa esiintyvät. Sara tarjoaa itseään paikallislehden juttuun. Sofia ja Henna saavat manguttua kauan kaivattua lomaa, ja suuntaavat mökkireissulle. Illalla tytöt käyvät tanssilavalla, jossa he saavat oudon ihailijan. Kotimainen realitysarja.
14:35
Nätti nakuna
Kausi 4. Jakso 17. Jääprinsessa jäässä. Nelikymppinen Adele ei pysty hyväksymään iän ja lastensaannin tuomia muutoksia vartalossaan. Entinen taitoluistelija haluaisi yhä olla sama jääprinsessa kuin nuorena, muttei kehtaa enää edes vetää luistimia jalkaansa. Gok auttaa häntä näkemään, kuinka kaunis hän oikeasti on. Englantilainen sarja.
15:30
Häät sulhasen tapaan Amerikassa
Kausi 1. Jakso 2/8. Sulhasen pukustressi. Ralphy vihaa suunnittelua, eikä osaa edes laittaa itselleen ruokaa. Voiko hän siis mitenkään onnistua löytämään Michellen vaativaan makuun sopivan hääpuvun? Tällä automyyjällä on myös vaikeuksia pysyä budjetissa, mutta polttareistaan hän ei tingi. Amerikkalainen realitysarja. (42')
16:20
Kodikkaasti vuokralla
Kausi 5. Jakso 3/13. Nörttityttöjen kimppakämppä. Shannon ja Erin ovat kyllästyneet opiskelija-asuntoihin ja haluavat löytää kimppakämpän, johon voisivat asettua aloilleen. Asunnossa pitäisi olla rauhallista työskentelytilaa väitöskirjan kirjoittamista varten, toimiva keittiö ja suuret vaatekomerot. Amerikkalainen lifestylesarja.
16:50
Pariskunnan superdieetti
Kausi 1. Jakso 4/8. Käännekohta. Lakeisha juo ja käy baareissa, eikä aviomies osaa sanoa hänelle ei. Blake haluaa olla kaunis morsian, mutta motivaatio puuttuu, eikä puolison suojeleva asenne auta asiaa. Amerikkalainen realitysarja. (41')
17:50
Joan Rivers laittaa tuulemaan
Kausi 2. Jakso 9/10. Liian roisi. Koko Joanin poppoo joutuu osallistumaan seksuaalista ahdistelua käsittelevään seminaariin, koska Joan on käyttäytynyt liian roisisti työntekijäänsä kohtaan. Tonyn stand up ?esityskin sisältää roiseja vitsejä Joanista, eivätkä ne miellytä kaikkia. Amerikkalainen sarja. (43') Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 18:00

18:45
Tulossa: Adoptoidut
Adoptoidut. Nelosen kevään uutuussarja Adoptoidut kertoo kahdeksan Suomessa adoptoidun aikuisen tarinan. Ohjelman juontaa Lorenz Backman. Ohjelma alkaa 5.2. (2') Sallittu kaiken ikäisille.
18:50
Hurja painonpudotus
Kausi 3. Jakso 13/26. Hoitsut hoikaksi, osa 1. Tällä kertaa Chrisin haasteeseen vastaa sairaanhoitaja Trina. Chris haluaa innostaa Trinan koko työyhteisön laihduttamaan, mitä varten paikalle hälytetään julkkisjumppari Richard Simmons. Pysyykö Trina kuitenkaan ruodussa ilman Chrisin valvovaa silmää? Amerikkalainen dokumenttisarja. (44')
19:50
Sinkkuelämää
Kausi 6. Jakso 5/20. Carrie on juhlatuulella kuultuaan, että hänen kirjansa julkaistaan Ranskassa. Bergerillä ei valitettavasti mene yhtä hyvin. Samantha päättää edistää Jerryn näyttelijänuraa, ja alkajaisiksi hän nimeää tämän uudestaan. Amerikkalainen komediasarja. (27') K12 (seksi).
20:30
Sinkkulaiva
Kausi 2. Jakso 9/40. Tänään Sinkkulaivalla nähdään Satu, joka on saapunut risteilemään Äänekoskelta. Sadun unelmissa siintää komea, pitkä ja varakas mies. Sydämensä useasti särkenyt Satu tykkää laulamisesta ja napatanssista. Kotimainen realitysarja. (21')

Kello 21:00

21:00
Devious Maids
Kausi 1. Jakso 12/13. Verijälkien pesu. Marisol joutuu vaaraan tutkiessaan Floran murhaa. Perin ystävällinen teko herättää Spencessä ristiriitaisia tunteita. Sam palaa Carmenin luo, mutta paluulla on yllättävät seuraukset. Amerikkalainen draamasarja. (39') K12 (ahdistus, väkivalta).
22:00
Sinkkuelämää
Kausi 6. Jakso 5/20. Carrie on juhlatuulella kuultuaan, että hänen kirjansa julkaistaan Ranskassa. Bergerillä ei valitettavasti mene yhtä hyvin. Samantha päättää edistää Jerryn näyttelijänuraa, ja alkajaisiksi hän nimeää tämän uudestaan. Amerikkalainen komediasarja. (27') K12 (seksi).
22:40
Ruotsin miljonääriäidit
Kausi 5. Jakso 5/10. Musiikkivideo valmistuu. Maria ja Kamran suunnittelevat remonttia taloonsa, kun taas Isabel käy tekemässä vauvakutsujensa lahjalistan. Gunilla saa Erikan musiikkivideon valmiiksi. Mitä tuumii Margareta, joka kutsutaan paikalle katsomaan videota? Amerikkalainen realitysarja.
23:40
Sinkkulaiva
Kausi 2. Jakso 8/40. Viikon viimeisessä Sinkkulaivassa matkaan lähtee Linda, joka ei ainakaan omasta mielestään ole koskaan seurustellut. Linda tekee promootio- ja myynninedistämishommia, ja on hyvin lahjakas taiteellisesti. Haussa Lindalla olisi enemmänkin menevä kosmopoliitti, kuin perusnallekarhu. Kotimainen realitysarja. (22')

Kello 24:00

00:10
Täydelliset naiset
Kausi 6. Jakso 20/23. Hirviön tarina. Mary Alice kertoo, miten suloisesta pojasta tuli naisia saalistava sarjamurhaaja. Amerikkalainen draamasarja. (41') K12 (väkivalta, ahdistus).
01:05
Joan Rivers laittaa tuulemaan
Kausi 2. Jakso 9/10. Liian roisi. Koko Joanin poppoo joutuu osallistumaan seksuaalista ahdistelua käsittelevään seminaariin, koska Joan on käyttäytynyt liian roisisti työntekijäänsä kohtaan. Tonyn stand up ?esityskin sisältää roiseja vitsejä Joanista, eivätkä ne miellytä kaikkia. Amerikkalainen sarja. (43') Sallittu kaiken ikäisille.
02:00
Käenpesä
Kausi 1. Jakso 16/20. Elina koettaa taas vetää mutkat suoriksi kimuranteissa lakikoukeroissa, jotta saavuttaisi tahtomansa edun. Jussi saa oppilaastaan Arista kiusallisen ahdistelijan. Episodi Arin kanssa saattaa vaarantaa koko Jussin uran opettajana. Pete on kyllästynyt kuuntelemaan joka yö Luukkaan kuorsausta. Asumisjärjestelyjen on muututtava, mutta miten? Kotimainen draama. (42') K7 (väkivalta).
03:00
Ennustaja-TV
05:00
Ennustaja-TV