UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Liv Perjantai 6.3.

14:35
Unelmamökki
Kausi 1. Jakso 2/12. Toisessa osassa saadaan rakennustyöt käyntiin. Päätetään toteuttaa lämmitys patteri-ikkunoilla ja Maarit lähtee ottamaan selvää onnistuuko se ja mitä ihmettä ovat patteri-ikkunat. Matkalla opitaan myös mikä on hyvää puuta. Maarit ja Hanni metsästävät täydellistä väriä ulkoseiniin Teknoksella. Päätetään tehdä leikkimökki omalta tontilta kaadetuista puista. Perinteinen puurakentaminen ja uusi painumaton hirsi Lokin materiaalina. Pureudutaan Hannin filosofiaan. Kotimainen lifestyleohjelma.
15:05
Hurja painonpudotus
Kausi 4. Jakso 6/26. Riitasointuja, osa 1. Kantribiisinikkari Jayce haaveilee tähteydestä ja on päättänyt laihtua saavuttaakseen unelmansa. Muodonmuutosta kuitenkin häiritsee riipivä huoltajuuskiista, joka horjuttaa Jaycen päättäväisyyttä. Chris haluaa valaa mieheen itseluottamusta ja pyytää avukseen olympiauimari Ryan Lochten. Amerikkalainen dokumenttisarja. (42')
16:00
Unelmien talo
Kausi 2. Jakso 2/10. Tämänkertaisessa jaksossa tavataan sarjan sisustussuunnittelijat Heidi Puolitaival ja Heidi Sohlberg ja tehdään materiaalivalintoja. Kotimainen sisustusohjelma. (22')
16:30
Pikakurssi kodinostoon
Kausi 8. Jakso 2/13. Onnea etsimässä. Mary ja Efi etsivät täydellistä kotia Cliftonin pikkukaupungista. Fengshuin vaatimukset asettavat kuitenkin omat haasteensa. Kanadalais-amerikkalainen sarja.
17:00
Häät sulhasen tapaan Amerikassa
Kausi 1. Jakso 7/8. Tiukkoja pukuja ja biletystä. Tedric järjestää häät vain yksi teema mielessään: seksikkyys. Morsiuspuvun pitää olla niin tiukka, ettei siinä voi liikkua, morsiusneitojen puvuista puhumattakaan. Mutta mitä sanoo prinsessahäistä haaveileva morsian? Amerikkalainen realitysarja. (42')

Kello 18:00

18:00
Jutta ja puolen vuoden superdieetit
Kausi 4. Jakso 8/10. Henna on 24-vuotias palveluneuvoja, joka on aina harrastanut liikuntaa. Ylipainoa alkoi kertyä seurustelun myötä ja herkuttelusta tuli yhteinen tapa. Hennan haaveena on bikini fitness -vartalo. Muutokseen kannustavat Jutan lisäksi myös Jari "Bull" Mentula sekä fitness-ammattilainen Nicole Wilkins. Kotimainen ohjelma. (42')
19:00
Neljät häät Amerikassa
Kausi 3. Jakso 15/31. Chicagolaistunnelmaa. Morsiamet Amber, Heidi, Kathryn ja Michele arvostelevat toistensa häät. Häitä juhlitaan teatterissa, kartanossa, pilvenpiirtäjässä ja sisäpuutarhassa. Teemoina ovat muun muassa vanhanajan romantiikka ja tyylikkäät puutarhajuhlat. Amerikkalainen realitysarja.
20:00
Seurapiirisäpinää Teksasissa
Kausi 2. Jakso 7/12. Sisarusrakkautta. Kalynin ja Tylerin välit lämpenevät sisaruksille epäsoveliaan läheisiksi. Klubilla kiertää huhu, että Whitneyllä on sukupuolitauti. Connie ja DeAynni järjestävät yhdessä hyväntekeväisyyshuutokaupan. Amerikkalainen realitysarja. (43') Sallittu kaiken ikäisille.
20:57
Keno

Kello 21:00

21:00
Kumman kaa
Kausi 2. Jakso 5/10. Rakkautta ilmassa. Ellulle etsitään baarista härkä-miestä ja Annen poikaystävä saa opetuksen. Vesan suhdetta Marjoon analysoidaan ja Ellu kertoo Marjolle muutamia faktoja Vesasta. Kotimainen komediasarja. (23') Sallittu kaiken ikäisille.
21:30
Kumman kaa
Kausi 2. Jakso 6/10. Synttärit. Anne ja Ellu tulevat laivalta mukanaan tuliaisjuomat Ellun synttäreitä varten. Yllättävä putkiremontti uhkaa järjestelyitä, ja Ellun synttärijuhlat ovat vaarassa peruuntua! Kotimainen komediasarja. (24') Sallittu kaiken ikäisille.
22:00
Äitien sota
Kausi 1. Jakso 5/10. Miten arki sujuu, kun perheessä on vain yksi vanhempi? Mari on löytänyt rutiineista tavan selvitä arjen haasteista. Anu rakastaa ulkoilmaelämää ja viettää paljon aikaa poikansa kanssa asuntovaunussa. Minnan mielestä neljän lapsen kanssa onnistuu mikä vaan. Kaikki on järjesteltävissä. Kotimainen ohjelma. (42')
23:00
Gigolot
Kausi 3. Jakso 1/10. Klovninukke. Miehet ovat saaneet tarpeekseen Jimmyn katoamistempuista. Steven kohtaa naisen, jolla on varsin erikoinen fetissi, ja Brace tutustuu suihkurusketuksen saloihin. Amerikkalainen realitysarja. (22') K12 (seksi).
23:30
Gigolot
Kausi 3. Jakso 2/10. Tulivoimaa. Ashin ensimmäinen asiakas Vegasissa on tulitanssija, joka pyytää häntä esiintymään kanssaan. Nick aikoo lanseerata seksileluja, jotka tehdään hänen mittojensa mukaan. Amerikkalainen realitysarja. (24') K12 (seksi).

Kello 24:00

00:00
Kieroilevat kaunottaret
Kausi 1. Jakso 5/9. Tytöt Miamissa. Marci kutsuu tytöt viikonlopuksi loma-asunnolleen Miamiin. He kuulevat selvänäkijää, ja varsinkin Nicole Bennett innostuu paljastamaan kaikenlaista. Sillä välin miehet hoitavat lapsia kotona. Amerikkalainen realitysarja. (40') Sallittu kaiken ikäisille.
00:55
Asiaa seksistä
Kausi 5. Jakso 4/6. Raskaus ja synnytys. Etelälontoolaisen koulun oppilaille kerrotaan kattavasti mm. kehon muutoksista raskauden aikana, sikiön kehitysvaiheista sekä kivunlievitysvaihtoehdoista synnytyksessä. Nuoret myös jututtavat omia vanhempiaan aiheen tiimoilta. Vanhempia puolestaan valistetaan internetin yhteisöpalvelujen vaaroista. (44') Sallittu kaiken ikäisille.
01:45
Nätti nakuna
Kausi 4. Jakso 22. Mammakiloja ja vauvaviivoja. 27-vuotias Sarah on tottunut uskomaan nykyaikaiseen kauneuskäsitykseen, joten lapsensaannin tuomat lisäkilot ja raskausarvet ovat hänelle kriisin paikka. Gokin pitää saada hänet ymmärtämään, että kauneutta on monenlaista, ja että raskauden jättämiä jälkiä on syytä kantaa ylpeydellä. Englantilainen sarja.
02:40
Käenpesä
Kausi 2. Jakso 20/20. Jussi, Kaisa ja toimivan siemenen metsästys. Luukas ajautuu elämään koiranelämää. Pirjon unelmat törmäävät todellisuuteen. Kotimainen draama. (40') Sallittu kaiken ikäisille.
03:30
Ennustaja-TV
05:00
Ennustaja-TV