UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Liv Lauantai 26.7.

20:00
Supermarjo ja tytöt 2
Blaze-tanssiryhmä nousee ensimmäistä kertaa lavalle. Kilpailuhenkinen seikkailupäivä saa tanssiryhmien välit kiristymään. Kotimainen realitysarja. 2. tuotantokausi. (41')

Kello 21:00

21:00
Maailman övereimmät juhlat
Uhmasin lakia. 15-vuotiaan Daniellen häitä joudutaan lykkäämään, jos sulhanen tuomitaan vankeuteen. Laittomat ravit vaarantavat tieturvallisuuden. Jatkuvat häädöt rasittavat pienen lapsen äitiä. Englantilainen realitysarja. 2. tuotantokausi. (46') Sallittu kaiken ikäisille.
22:00
Jutta ja puolen vuoden superdieetit
Miia on kahden pienen lapsen nuori äiti, joka on aikaisemmin ollut erittäin hoikka. Lasten myötä kiloja on kertynyt, ja nyt ylipaino hävettää niin, että Miia ei mielellään lähde edes leikkipuistoon vaan pysyy kotona. Miten Miialta onnistuu treenaamisen ja arjen yhteensovittaminen? Kotimainen lifestyleohjelma. 3. tuotantokausi. (42')
23:00
Jutta ja puolen vuoden superdieetit
Petterin kilot ovat sahanneet ylös ja alas. Petteri laihdutti pari vuotta sitten miltei 20 kiloa, mutta nyt sama paino on tullut takaisin - vuodessa. Kotimainen lifestyleohjelma. 3. tuotantokausi. (42')
23:55
Kahdeksan kohtaloa (K16)
(Circle of Eight/USA 2009). Tiivistunnelmainen kauhutrilleri käynnistyy, kun Jessica (Austin Highsmith) muuttaa uuteen asuntoonsa Los Angelesissa. Hän tutustuu hämäräperäiseltä vaikuttavaan talonmieheen Ediin (John Bishop) ja karismaattiseen taiteilijanaapuriinsa Evaniin (Ryan Doom). Pian alkaa vaikuttaa siltä, että talon muut asukkaat tuntevat Jessican jostain. Nuori nainen on kuitenkin asiasta toista mieltä. Pääosissa: Austin Highsmith, Ryan Doom, John Bishop, DJ Qualls, Katie Lowes, Josh Kelly, Natashia Williams. Ohjaus: Stephen Cragg. (80') K16 (ahdistus, seksi).

Arviot: IMDb 4.0
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten Tomatoes

Kello 24:00

01:30
Ringer
Vihollinen puhelimessa. Bridget yrittää selvittää kuka häntä jahtaa, mutta hänelle paljastuukin huolestuttavia seikkoja Andrew'sta. Malcolm joutuu gangsterin kynsiin, ja Siobhan tutustuu Pariisissa hurmaavaan pankkiiriin. Amerikkalainen sarja. 1. tuotantokausi. (38') K12 (väkivalta, ahdistus).
02:20
Supertähtien siivellä
Kelly Rowlandin kyydissä. Tällä kertaa julkkisbloggari Perez Hilton tutustuu Destiny's Child -yhtyeestä tutuksi tulleeseen Kelly Rowlandiin, joka luo nyt menestyksekästä soolouraa. Perez vie kiireisen Kellyn hetkeksi rentoutumaan ja pitämään hauskaa, ja pääsee seuraamaan tämän harjoituksia TV-esiintymistä varten. Amerikkalainen sarja. (44')
03:15
Ennustaja-TV
05:00
Ennustaja-TV