UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Liv Sunnuntai 26.6.

05:00
Ennustaja-TV

Kello 6:00

06:00
Ostosruutu
09:00
Ravintola X
Kausi 1. Jakso 8/10. Kansanedustaja Jaana Pelkonen haluaa tuoda grillibiletunnelman ravintolasaliin ja tarjota asiakkailleen universumin parhaat ribsit. Jaksossa selviää, kuinka ravintolan haasteellinen pyöritys onnistuu pedantilta Jaanalta. (42') Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
09:50
Me Naiset esittää: #evek
Kausi 1. Jakso 23/42. Monta miestä?. Puhe kääntyy polyamoriaan. Kelpaisiko sinulle useampi mies eri tarkoituksiin? (4')
09:55
Me Naiset esittää: #evek
Kausi 1. Jakso 24/42. Rintsikoiden ihanuus. Kiitos olkoon ihmiselle, joka keksi rintaliivit! Oletko samoilla linjoilla Niinan, Veeran ja Ullan kanssa? (4')
10:05
Supernanny Euroopassa
Kausi 1. Jakso 8/8. Kohti hallittua kaaosta. Jo lähtee Bergsehoekiin tapaamaan nuorta suurperhettä. Neeltje ja Pieter Bas ovat alle kolmekymppisiä, mutta heillä on jo neljä lasta, ja viides on tulossa. Vanhempien kasvatusnäkemykset ovat kuitenkin joissain asioissa kuin eri planeetoilta, joten arki kotona on hankalaa, koska yhteistä linjaa rajoineen ja sääntöineen ei ole. Amerikkalainen realitysarja. (42') K7 (ahdistus).
10:55
Liv D: The Rich Kids of Instagram
LIV D: Rich Kids of Instagram. Sosiaalinen media on muuttanut nuorten ökyrikkaiden asenteita avoimempaan suuntaan. Varallisuutta ei enää kätketä, vaan sillä rehennellään avoimesti kuvapalvelu Instagramissa. Luksuselämästä nauttivat nuoret keräävät paljon seuraajia, mutteivät ainoastaan ihailijoita, minkä miljoonaperijä Lana sai oppia kantapään kautta. Dokumentti. (47') Sallittu kaiken ikäisille.
11:50
Sinkkuillallinen
Kausi 2. Jakso 22/30. Kosmopoliittikokki. Neljää kieltä puhuva kokkimies etsii rakkautta. Hän tapaa kaksi luovaa, eloisaa naista ja yhden toimistopäällikön, jolle tärkeintä on keittiön puhtaus. Amerikkalainen realitysarja.

Kello 12:00

12:45
Sinkkuillallinen
Kausi 2. Jakso 23/30. Tarjolla vauhdin hurmaa. Moottoripyöräilyä harrastava 69-vuotias David etsii naisystävää, joka muistuttaisi Frendien Monicaa tai Rachelia. Kelpaako Davidille eläkkeellä oleva kirjastonhoitaja? Amerikkalainen realitysarja.
13:35
Sinkkuillallinen
Kausi 2. Jakso 24/30. Vaativa ihannemies. 35-vuotias myyntipäällikkö Russell pitää itseään ihannemiehenä, joka ansaitsee tasokkaan naisystävän. Aina kemiat eivät kuitenkaan kohtaa, joten treffeillä on toisinaan kiusallisen hiljaista. Amerikkalainen realitysarja.
14:30
Neljät häät Amerikassa
Kausi 4. Jakso 25/42. Sulhasten vuoro. Ryan on nähnyt paljon vaivaa yksityiskohtien eteen, ja Rickin häissä kaikki kimaltaa. John pitää juhlatunnelmasta, ja David yrittää luoda maailman parhaan häämenun. Amerikkalainen realitysarja.
15:20
Neljät häät Amerikassa
Kausi 4. Jakso 26/42. Vuodenaikojen taistelu. Heatherilla on jouluhäät ja Lisan häissä on mehiläisteema. Enza saa kuokkavieraan, ja Andria tarttuu mikkiin. Amerikkalainen realitysarja.
16:15
Neljät häät Amerikassa
Kausi 4. Jakso 27/42. Riikinkukot kilpasilla. Vivianin häissä nähdään eksoottisia eläimiä, ja Kim maustaa häitään korealaisilla vivahteilla. Sekä Debbien että Biancan häissä on riikinkukkoteema. Kumpi morsiamista onnistuu paremmin? Amerikkalainen realitysarja.
17:10
Jutta ja 10 suurta unelmaa
Kausi 1. Jakso 4/10. Unelmana ura bailatino-ohjaajana. Viiden lapsen äidin Tiinan salainen haave on kouluttautua bailatino-ohjaajaksi. Hän tekee työkseen fantasiakakkuja, ja liikakiloja on kertynyt paljon. Toive on näyttää myös menestyvältä yrittäjältä, joka ei olisi maistellut liikaa omia tuotteitaan. Kotimainen lifestyleohjelma. (42')

Kello 18:00

18:00
Me Naiset esittää: #evek
Kausi 1. Jakso 22/42. Perse ja parisuhde. Oletko tyytyväinen takalistoosi? Pitkän parisuhteen salaisuus selviää. Siihen liittyy erossa oleminen. (4')
18:05
Me Naiset esittää: #evek
Kausi 1. Jakso 26/42. Vappuasut. Mitä saa, kun risteyttää Minni Hiiren ja Harry Potterin? Veeran vappuasussa tietenkin. (4')
18:15
Hotellit kuntoon, Jyrki Sukula!
Kausi 1. Jakso 5/12. Hotelli Kantri Inkeroisissa kärvistellyt jo useamman vuoden majoitusasiakkaiden puutteessa. Paperitehtaiden sulkeminen alueella on vienyt majoittujat ja hotellin henkilökunta ei ole keksinyt - eikä etsinyt - uusia keinoja huoneiden täyttämiseksi. Henkilökunnan työsuhteet ovat pitkiä ja saamattomuutta ja luovuttamista on nähtävissä joka puolella. Sukulan avustuksella henkilökuntaa motivoidaan uusiin haasteisiin ja uuden oppimisen iloakin on nähtävissä. (42') Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
19:10
Huvila & Huussi
Kausi 9. Jakso 1/10. Maailmanennätysmiehen kesäpaikka. Sami Hedberg haluaisi valjastaa pahasti rehottavan rinnerantatonttinsa yrityksensä käyttöön. Maata pitäisi möyriä ja muokata reilulla kädellä, jotta pihaan saisi ylipäätään selkeitä muotoja. Tanja ja Niko saapuvat hätiin ja pihasta muokataan monipuolisilla toiminnoilla varustettu kokonaisuus drop-paljuineen ja oleskelutiloineen. Kotimainen lifestyleohjelma. (42') Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
20:05
Toisenlaiset äidit
Kausi 2. Jakso 4/12. Kampaamoyrittäjän minimammaloma. Fitness-piireissä vaikuttavat Umppu ja Juuso odottavat toista lastaan. Raskauden myötä Umppu on joutunut luopumaan urheilusta. Kampaamoyrittäjänä toimivan naisen äitiyslomakin näyttäisi jäävän vain muutamaan viikkoon. Kotimainen ohjelma. (42')

Kello 21:00

21:00
Akin ja Ritan rakkausdieetit
Kausi 1. Jakso 6/10. Porttikieltoja ja eroja. Kauden dramaattisimmat käänteet koetaan "Kauhajoen Akin ja Ritan" eli Tiian ja Vellun kanssa. Porin Aki ja Rita laittavat kaiken peliin, mutta riittääkö rakkaus? Kotimainen lifestyleohjelma. (43')
22:00
Greyn anatomia
Kausi 12. Jakso 24/24. Rakkauden rajat. Owenin ja Amelian hääpäivä koittaa ankeissa merkeissä, ja Amelia alkaa epäillä päätöstään. Jo kertoo DeLucalle salanneensa Alexilta erään tärkeän seikan elämästään. Ben joutuu kiperään tilanteeseen Aprilin kanssa. Amerikkalainen draamasarja. (41') K12 (ahdistus).
23:00
Hot Spot - kuumat paikat (K16)
(The Hot Spot/USA 1990). Näyttelijälegenda Dennis Hopperin viides pitkä ohjaustyö on tunnelmallinen, kuumaan Teksasiin sijoittuva ja eroottisella värinällä sävytetty trilleri. Don Johnson esittää pikkukaupungissa käytettyjen autojen kauppiaaksi värväytyvää muukalaista, joka kietoutuu tahtomattaan mukaan kahden voimakastahtoisen ja viekkaan naisen (Sideways-tähti Virginia Madsen ja Oscar-voittaja Jennifer Connelly) likaiseen peliin. Elokuvan päivittää film noir -rikoselokuvan klassikoiden tyylin sähäkästi moderniin muottiin. Pääosissa: Don Johnson, Virginia Madsen, Jennifer Connelly, Charles Martin Smith, William Sadler. Ohjaus: Dennis Hopper. (124') K16

Kello 24:00

01:20
Polyamory: Married & Dating (K16)
Kausi 2. Jakso 2/8. Ulkopuolisuutta. Leigh Ann tuntee etääntyvänsä Chrisistä. Chris yrittää saada suhteen raiteilleen, mutta kolmen kimppa Meganin kanssa tuntuu vain pahentavan tilannetta. Michael suhtautuu epäillen vaimonsa uuteen, yksiavioiseen rakastajaan. Amerikkalainen realitysarja. (27') K16 (seksi).
01:55
Polyamory: Married & Dating (K16)
Kausi 2. Jakso 3/8. Kireä kotiinpaluu. Michaelilla on mielessä kimppakiva Kamalan ja rakastajansa Rachelin kanssa. Jenin yksiavioinen sisko Michelle ottaa puheeksi Jessen mustasukkaisuuden. Chris ja Megan vaativat työmatkalta palaavalta Leigh Annilta vastauksia. Amerikkalainen realitysarja. (28') K16 (seksi).
02:30
Nakudeitit
Kausi 1. Jakso 1/11. Luonnetta ja lumoamisia. Nakudeiteille lähtevät Joe ja Wee Wee, jotka tapaavat kolme eri treffikumppania toisensa mukaan lukien ja päättävät lopuksi, kenet seuralaisista haluavat tavata toistekin. Luvassa on aktiviteetteja alastomille ja draamaa, kuten arvata saattaa. Osuvatko valinnat yksiin? (40') K7 (seksi).
03:25
Ennustaja-TV
05:00
Ennustaja-TV