UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Liv Perjantai 18.4.

05:00
Älypää-TV
Testaa tietosi ja voita palkintoja Suomen suurimmassa tietovisassa!

Kello 6:00

06:30
Ostosruutu
07:00
Ostosruutu
07:30
Ostosruutu
08:00
Ostosruutu
08:30
Ostosruutu
09:00
Vanessa ja pikkuväki
Vuoden viimeisessä jaksossa puhutaan lasten ylipainosta. 5. tuotantokausi. (22')
09:30
Junior MasterChef
MasterChef keittiössä on tänään semifinaali: vain kaksi junnukokkia lunastaa paikkansa Junior MasterChef finaaliin. Lisäksi keittiöön saapuu erityisvieras Italiasta, mestarikokki Zaccaria Marcello. 2. tuotantokausi. (42') Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
10:30
Jaksa paremmin
7/20. Uniosiossa tapaamme Aku Hirviniemen, joka saapuu uniongelmiensa kanssa Vesa Tuomisen juttusille. Juoksukoulun kolmannessa osassa käsitellään ravitsemusta ja juoksutekniikkaa. Kotimainen lifestyleohjelma. 3. tuotantokausi.
11:00
Heikin lähiruokaa
Ilman eläinten hyvää hoitoa ei meillä voi olla hyvää ruokaakaan. Onnistuneeseen lopputulokseen tarvitaan aina osaavia eläintenhoitajia. Lehmän vasikoinnin jälkeen lypsettävää maitoa sanotaan ternimaidoksi. Tänään siitä tehdään grillissä jälkiruokaa. Kotimainen ruokaohjelma. 3. tuotantokausi. (21')
11:30
Eden
Tänään suunnataan kapealle kaupunkiasunnon terassille. Kasveille paikka ei ole helpoin - isot kattoikkunat tekevät terassista paahteisen. Tommy taltuttaa auringon tekstiileillä, ja Minna loihtii istutuksilla parvekkeesta pienen kaupunkiparatiisin. Kotimainen puutarhaohjelma. 9. tuotantokausi. (21')

Kello 12:00

12:00
Kodikkaasti vuokralla
Nörttityttöjen kimppakämppä. Shannon ja Erin ovat kyllästyneet opiskelija-asuntoihin ja haluavat löytää kimppakämpän, johon voisivat asettua aloilleen. Asunnossa pitäisi olla rauhallista työskentelytilaa väitöskirjan kirjoittamista varten, toimiva keittiö ja suuret vaatekomerot. Amerikkalainen lifestylesarja. 5. tuotantokausi.
12:30
Arvostele mun illallinen Australiassa
Koomikon kriitikot. Warren joutuu maistamaan omaa lääkettään, kun vieraat löytävät valituksen aihetta milloin mistäkin. Luvassa on mm. lohta, possunfileetä, juustokakkua ja lauluesitys. Australialainen lifestyleohjelma. 3. tuotantokausi.
13:00
Kaisa ja puoli valtakuntaa
Tällä viikolla Kaisa hakee myyntiin upeasti sisustetun, rustiikkisen kohteen Inkoosta. Lisäksi hän tutustuu kolme vesivahinkoa kokeneeseen kohteeseen Vantaan Korsossa. Teuvo taas keskittyy sisustamaan Kaisan uutta työhuonetta. Kotimainen realitysarja. 2. tuotantokausi. (43')
14:00
Tyyliä vai ei
Vaatevalmennusta. Sarah on 26-vuotias baseball-valmentaja, joka surkuttelee itseään muutaman ylimääräisen kilon takia. Sarahin on opittava näkemään itsensä kauniina ja heitettävä vanhojen vaatteiden mukana menemään myös huono itsetunto. Amerikkalainen lifestyleohjelma. 8. tuotantokausi.
15:00
Näin teet ranskalaista ruokaa
Samppanjasynttärit. Laura järjestää syntymäpäivälounaan ystävälleen. Tarjolla on kesäistä tomaattikeittoa, täytettyä helmikanaa vesikrassipedillä sekä jälkiruokana kermaista manteli-marenkikakkua persikoilla. 3. tuotantokausi. (21')
15:30
Olet mitä syöt
Sydän kuntoon, Rob. Rob Whitehouse on vasta 29-vuotias, mutta hänen elintavoillaan sydänkohtaus voi iskeä milloin tahansa. Robille maistuvat varsinkin erilaiset juustot ja kaikenlaiset liharuoat. Gillian esittelee Robille sydänystävällisempiä vaihtoehtoja. Englantilainen realitysarja. 2. tuotantokausi. (24')
16:00
Sinkkulaiva USA
Kypsät kaunottaret. Nelikymppiset naiset etsivät miestä tositarkoituksella. Kilpailu kiristää naisten välejä, mutta myös miehet joutuvat taistelemaan suosikeistaan. Amerikkalainen realitysarja. 1. tuotantokausi. (40') Sallittu kaiken ikäisille.
17:00
Häähullut
Törkyturpa Tricia. Paljastaviin ja tiukkoihin vaatteisiin mieltynyt Tricia lypsää sulhasensa kuiviin, kunnes tämä saa morsiamensa polttari-iltana tarpeekseen. Danyellen unelmahäät maksaisivat yli miljoonan, mutta hän joutuu tyytymään 20 000 dollarin hääbudjettiin. 8. tuotantokausi. (42') Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 18:00

18:00
Manhattanin äitiyskonsultti
Kauhumorsian. Viimeisillään raskaana oleva Robyn aikoo naida Markin ennen vauvan syntymää, mutta heittäytyy hankalaksi häiden kynnyksellä. Michelle haluaa lapsensa kummiksi brittien kuninkaallisen, ja hän pyytää tähän apua brittiläiseltä Rosie Popelta. Amerikkalainen lifestylesarja. 1. tuotantokausi. (44') K7 (ahdistus).
19:00
Supernanny
Apatiaa ja avio-ongelmia. DeMellon pariskunta valittaa kolmen alle 7-vuotiaan lapsensa huonoa käytöstä, mutta todellinen ongelma on, etteivät vanhemmat huomioi lapsiaan. Varsinkin isä on apaattinen ja pessimistinen. Jo Frostilla on ideoita perheen auttamiseksi, mutta onko isä halukas oppimaan? 5. tuotantokausi. (40') Sallittu kaiken ikäisille.
20:00
Ruotsin miljonääriäidit
Vauvakutsut. Margareta saa DNA-testin tuloksen. Marialla on pieni kukkaongelma, kun taas Gunilla ja Erika osallistuvat kauneuskilpailuun. Lopulta koittavat Isabelin vauvakutsut, mutta kuka puuttuu joukosta? Amerikkalainen realitysarja. 5. tuotantokausi.
20:57
Keno

Kello 21:00

21:00
Pelasta perheemme, Supermarjo!
Helsinkiläinen Tiina on vuorotyötä tekevä pienen pojan yksinhuoltajaäiti. Kaksikon illat kuluvat kotona television ääressä, ja ruuaksi nautitut einekset huuhdellaan alas limsalla. Tuliterä polkupyörä seisoo käyttämättömänä parvekkeella. Marjo ja Hanna saapuvat innostamaan Tiinaa liikkeelle ja kotiruuan tekoon. Avuksi kutsutaan myös filosofi Lauri Järvilehto. Kotimainen realitysarja. 1. tuotantokausi. (43')
22:00
Sinkkuelämää
Kausi 6, jakso 79. Carrie on juhlatuulella kuultuaan, että hänen kirjansa julkaistaan Ranskassa. Bergerillä ei valitettavasti mene yhtä hyvin. Samantha päättää edistää Jerryn näyttelijänuraa, ja alkajaisiksi hän nimeää tämän uudestaan. Amerikkalainen komediasarja. 6. tuotantokausi. (27') K12 (seksi).
22:40
Sinkkuelämää
Kausi 6, jakso 80. Parisuhdeongelmien kanssa painiva Carrie kutsutaan valamieheksi oikeudenkäyntiin. Työ vie niin suuren osan Mirandan ajasta, että Brady alkaa jo pitää Magdaa äitinään. Charlotte seikkailee jälleen deittiviidakossa. Amerikkalainen komediasarja. 6. tuotantokausi. (27') Sallittu kaiken ikäisille.
23:15
Sinkkkuelämää
Kausi 6, jakso 81. Bergerin tylysti jättämä Carrie tilittää tarralappueroa ystävilleen. Charlotte sitä vastoin kertoo kihlausuutisensa onnesta hehkuen. Amerikkalainen komediasarja. 6. tuotantokausi. (27') K12 (päihteet).
23:55
Off the Map
Kyllä se siitä. Tomin ja Minan yhteisestä yöstä seuraa jälkipyykkiä, joka haittaa Tomin keskittymistä työhön. Mina saa potilaakseen kiukkuisen miehen, joka ei hoida diabetestaan. Zee ja Otis selvittelevät edelleen välejään hoitaessaan amerikkalaisen parin adoptoimaa lasta. Amerikkalainen sarja. 1. tuotantokausi. (41') K12 (ahdistus).

Kello 24:00

00:55
Scandal
Hetki lyö. Olivia auttaa poliittisen skandaalin keskelle joutunutta toimitusjohtajaa pitämään työnsä. Quinn ja Huck varjostavat myyräksi epäilemäänsä CIA:n johtajaa. Kapteeni Ballard käyttää Olivialta saamiaan tietoja auttaakseen presidenttiä. Amerikkalainen draamasarja. 2. tuotantokausi. (41') K12 (väkivalta).
01:50
Gigolot
Ramppikuumetta. Nick haaveilee räppärin urasta ja pääseekin ensimmäistä kertaa yleisön eteen. Brace hankkii parisuhteen puutteessa seurakseen pienen pomeranianin. Amerikkalainen realitysarja. 2. tuotantokausi. (24') K12 (seksi).
02:20
Supernanny
Apatiaa ja avio-ongelmia. DeMellon pariskunta valittaa kolmen alle 7-vuotiaan lapsensa huonoa käytöstä, mutta todellinen ongelma on, etteivät vanhemmat huomioi lapsiaan. Varsinkin isä on apaattinen ja pessimistinen. Jo Frostilla on ideoita perheen auttamiseksi, mutta onko isä halukas oppimaan? 5. tuotantokausi. (40') Sallittu kaiken ikäisille.
03:10
Älypää-TV
Testaa tietosi ja voita palkintoja Suomen suurimmassa tietovisassa!
05:00
Älypää-TV
Testaa tietosi ja voita palkintoja Suomen suurimmassa tietovisassa!