UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Liv Maanantai 5.10.

04:25
Ennustaja-TV
05:00
Ennustaja-TV

Kello 6:00

06:30
Ostosruutu
09:00
Hurja remontti
Kausi 6. Jakso 13/31. Suurperheen uusi koti. Frank Slaughter teki nuorempana virheitä ja joutui vankilaan. Nykyään mies on itse samassa vankilassa töissä ja yrittää auttaa vankeja löytämään paremman suunnan elämässä. Muiden auttamiseen keskittynyt Frank on antanut pienen talonsa päästä huonoon kuntoon eikä tila riitä suurperheelle, mutta onneksi Ty Pennington tiimeineen voi korjata asian ja auttaa puolestaan auttajaa. Amerikkalainen realitysarja.
10:00
Rullaavat tytöt
Kausi 1. Jakso 9/14. Miehiä ja melontaa. Tytöt kertovat, miten pyörätuolissa istuvien sinkkujen parinetsintä sujuu Los Angelesissa. Vastassa on ennakkoluuloja ja pahimmillaan jopa väkivallan uhkaa. (25') Sallittu kaiken ikäisille.
10:30
Unelmamökki
Kausi 1. Jakso 9/12. Nyt alkaa olla kaikki lähes valmista. Enää pientä listojen laittoa sisällä ja verhot mitataan. Ranta valmistuu rappusten myötä. Maalaus ja pihatyöt täytyy tehdä, mutta onneksi päivät alkavat olla taas valoisia. Sisustushankintoja tehdään mm. lampaantaljoilla ja sängyt valitaan. Taas alkaa deadline painamaan.... Unelmamökin seuraava jakso huomenna klo 20.30. Kotimainen lifestyleohjelma.
11:00
Koirakuiskaaja
Kausi 7. Jakso 20/20. Cesarin pahin purema. Cesar tapaa labradorinnoutaja Hollyn, joka kiltistä ulkokuorestaan huolimatta suojelee ruokaansa tarpeettoman aggressiivisesti. Cesar auttaa myös koditonta, raskaana olevaa Lenieä ja tämän Tucker-koiraa sopeutumaan elämään ensikodissa, johon myös koirat ovat tervetulleita. (48')

Kello 12:00

12:00
Korealaisen keittiön aakkoset
Kausi 1. Jakso 9/13. Kanaa ja keittoa korealaisittain. Marja kohtaa matkallaan synnyinmaansa makujen maailmaan voimakkaita ja tulisia makuja. Korealaisen keittiön salat aukeavat, vai aukeavatko? Korean makuja ja mausteita kokeillaan myös omassa keittiössä oman huippukokin kanssa. Rohkeasti mukaan, niin makujen maailmaan kuin tanssin pyörteisiinkin. (24')
12:35
Lauran matkakuvia: Tukholma
Kausi 1. Jakso 8/10. Tänään Tukholma-päivän ohjelmassa on taidetta ja huippumuotia. Vierailukohteena on mm. Valokuvataiteen museo. Lauran matkaseurana on muotisuunnittelija Hanna Sarén. Kotimainen lifestyleohjelma. (20')
13:05
Hurja remontti
Kausi 6. Jakso 14/31. Grysin perhe. Tämänkertaisessa jaksossa Ty tiimeineen rakentaa uuden talon Grysin perheelle. Perhe on toiminut sijaisperheenä yli 250 lapselle ja adoptoinut lapsia, muun muassa Jaken, jolla on synnynnäinen luustohauraus. Vanha talo on erityisen vaarallinen Jakelle, ja niinpä remonttiporukka tulee apuun. Amerikkalainen realitysarja.
14:00
Candice sisustaa
Kausi 1. Jakso 5/26. Itämaisia vivahteita. Tällä kertaa Candicen tehtävänä on uudistaa kolmen intialaistaustaisen naisen ankea ja ahdas olohuone. Asukkaiden kulttuuritausta halutaan tuoda sisustuksessa esiin tyylikkäällä ja nykyaikaisella tavalla. (21')
14:30
Candice sisustaa
Kausi 1. Jakso 6/26. Kylpyhuoneen valaistus kuntoon. Tertian ja Jasonin kylpyhuone on jämähtänyt 1980-luvulle, ja varsinkin valaistuksessa olisi parantamisen varaa. Candice päättää pistää koko huoneen uusiksi, mutta kaikki ei suju aivan alkuperäisten suunnitelmien mukaan. (21')
15:00
Fashion Star
Kausi 1. Jakso 2/10. Kuka asiakkaasi on?. Tähteydestä haaveilevat muotisuunnittelijat kohtaavat asiakkaita ennen muotinäytöstä ja saavat heiltä palautetta. Yhden suunnittelijan luomus saa kaikki sisäänostajat tekemään tarjouksen, mutta useimmat jäävät ilman kauppoja. Amerikkalainen sarja. (43')
16:00
Neljät häät Amerikassa
Kausi 3. Jakso 18/31. Papukaija-eleganssia. Amanda on suunnitellut häitään viisivuotiaasta saakka. Marcia luottaa Karibian-meininkiin, kun taas Jessica uskoo voittavansa puhuvien papukaijojen avulla. Lakeishan häiden teemana on iltapäivän eleganssi. Amerikkalainen realitysarja.
17:00
Arvostele mun illallinen Suomessa
Kausi 2. Jakso 29/40. Sauli. Kotkan viikon aloittaa elämysyrittäjä Sauli. Mies luottaa ehkä liikaakin omien erämökkiensä menuun ja tuo rosvopaistin kotipöytään. Kotimainen lifestyleohjelma. (21')
17:30
Arvostele mun illallinen Suomessa
Kausi 2. Jakso 30/40. Tesma. Pelkkää yövuoroa tekevän kimaltelevan kissanaisen eli Tesma-Liisan illassa puhutaan henkeviä ja nauretaan niin että sattuu. Kotimainen lifestyleohjelma. (21')

Kello 18:00

18:00
Huippumalli haussa
Kausi 21. Jakso 13/16. Tyttö, joka jäi kiinni valheesta. Jäljellä olevat kuusi mallia lähtevät näyttäytymään korealaisille muotisuunnittelijoille. Willillä on ongelmia, sillä hän ei meinaa mahtua paikallisiin vaatteisiin. Viikon kuvauksissa esitellään kenkiä, ja paras kuva päätyy oikeaan mainokseen. Chantellen käytös käy muiden mallien hermoille. Amerikkalainen viihdeohjelma. (41')
19:00
Maailman övereimmät juhlat
Kausi 3. Jakso 8/8. Lomamatkat. Kiertolaisveri vetää maailmalle. 17-vuotias Mary on lähdössä häämatkalle Meksikoon. Veljekset Bill ja Joe tähtäävät Teneriffan aurinkoon, kun taas Tannerin perhe suuntaa pyhiinvaellusmatkalle Bosniaan. Draamalta ei vältytä. Englantilainen realitysarja. (47') K7 (seksi).
20:00
Valheen vangit
Kausi 2. Jakso 11/12. Narsisti. Jennillä on salasuhde pomoonsa, vaikka hänen naisystävänsä Annika on raskaana. Pomo ei katso Jennin kaksoiselämää hyvällä vaan haluaa Jennin itselleen. Pian pomosta alkaa paljastua pelottavia piirteitä. Kotimainen ohjelma. (41') K7 (ahdistus).

Kello 21:00

21:00
Suomen täydelliset venäläisnaiset
Kausi 1. Jakso 7/10. Ja missä on taas Sofia?. Elena luo uraan aikuismallina. Valeria yrittää rakentaa rauhaa ja juhlia syntymäpäiviään, mutta kaikki eivät saavu saman pöydän ääreen. Kotimainen realitysarja. (41') Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
22:00
Lätkävaimot
Kausi 1. Jakso 4/8. Maila kohti tulevaisuutta. Noureenille järjestetään suuret intialaiset vauvakutsut. Tiffany vierailee Brijetin luona, ja naiset keskustelevat miestensä urien loppumisesta. Pelaajien onni vaihtelee tässäkin elämänvaiheessa. Kanadalainen draamasarja. (42') Sallittu kaiken ikäisille.
23:00
Hottikset
Kausi 1. Jakso 4/12. Aaltojen syleilyä ja letkeitä lanteita. Martta viilentää kuumaa kroppaansa kylpylän aalloissa ja koskee simpukkaa. Tie Annin sydämeen käy työhaastattelutreffien kautta. Juhan deitti salsaa lantion kuumaksi. Jonna kohtaa raksamiehen alasti ja saa kyytiä Lintsillä. Kotimainen ohjelma. (41') Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 24:00

00:00
Loop ja Me Naiset esittää: Olisinpa tiennyt
Kausi 1. Jakso 4. Olisinpa tiennyt -ohjelmassa tutut kasvot kertovat elämänsä merkittävimmistä oivalluksista ja käännekohdista. Tunnettujen suomalaisten lisäksi jokaisessa jaksossa keskustelemassa ovat radio Loopin Kristiina Komulainen sekä vuoroviikoin Me Naiset -lehdestä Jonna Tapanainen tai Annaleena Jalava. (20')
00:30
JVG: Takajeejee
00:35
Good Wife
Kausi 4. Jakso 15/22. Gold-jahti. Josh Perrotti käy jälleen Elin kimppuun oikeudessa ja yrittää saada hänet tuomituksi lahjonnasta. Alician on vaikea sopeutua osakkaan rooliinsa, ja Peter ja Maddie kohtaavat tiukassa vaaliväittelyssä. Amerikkalainen draamasarja. (41') K7 (väkivalta).
01:30
Good Wife
Kausi 4. Jakso 16/22. Paholaisen kätyri. Lemond Bishop joutuu viimein esikuulusteluun tiedonantajan murhasta, ja Alicia saa avukseen hänen erikoisen asianajajansa. Osa firman osakkaista haluaa laajentaa toimintaa ja vuokrata sitä varten lisäkerroksia, mutta Diane on huolissaan. Kalindalle palkataan apuri. Amerikkalainen draamasarja. (41') Sallittu kaiken ikäisille.
02:25
Huippumalli haussa
Kausi 21. Jakso 13/16. Tyttö, joka jäi kiinni valheesta. Jäljellä olevat kuusi mallia lähtevät näyttäytymään korealaisille muotisuunnittelijoille. Willillä on ongelmia, sillä hän ei meinaa mahtua paikallisiin vaatteisiin. Viikon kuvauksissa esitellään kenkiä, ja paras kuva päätyy oikeaan mainokseen. Chantellen käytös käy muiden mallien hermoille. Amerikkalainen viihdeohjelma. (41')
03:20
Ennustaja-TV
05:00
Ennustaja-TV