UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Liv Keskiviikko 30.7.

05:00
Ennustaja-TV

Kello 6:00

07:30
Ostosruutu
08:00
Ostosruutu
08:30
Ostosruutu
09:00
Hulluna häämekkoihin Atlantassa
Päättämättömiä morsiamia. Liikkeen konsultit joutuvat koville kolmen morsiamen kanssa. Amanda on kokeillut yli 150:tä pukua, Melissa on huono tekemään päätöksiä, ja Stephanie on jo ostanut kaksi pukua. Mikä avuksi, kun morsian ei osaa tehdä päätöksiä? Amerikkalainen lifestylesarja. 2. tuotantokausi.
09:30
Tuhluriprinsessat
Tuhlaajasta Tuhkimoksi. Sarah asuu opiskelijakämpässä, mutta nauttii kotona asumisen eduista. Kun ostoshimo iskee, Sarah pyytää vanhemmiltaan rahaa tai lainaa luvatta heidän luottokorttejaan. Sarahin kämppäkaverit ovat kyllästyneet tytön diivailuun ja haluavat hänen osallistuvan kotitöihin. He kutsuvat hätiin Gailin, joka pistää Sarahin palvelemaan ystäviään. Amerikkalainen realitysarja. 2. tuotantokausi.
10:00
Sarahin sisustusvinkit
Tyylikäs pieni tila. Sisustussuunnittelija Sarah Richardson muuttaa työparinsa, Tommy Smythen, kanssa Nicolen asunnon tylsän oleskelu- ja ruokailutilan tyylikkääksi ja hienostuneeksi, Nicolen aikuisempaan makuun sopivaksi. Kanadalainen lifestyleohjelma. 2. tuotantokausi. (20')
10:30
Eden
Perennapuutarha. Maalaispihan sortunut kellari muokkaantuu Minna Toivasen ja Tommy Kilposen käsittelyssä kukkivaksi perennakummuksi. Vanhat betoniseinät päällystetään käsin lyödyllä ruukintiilillä, ja poluksi kukkulan huipun lipputangolle asennetaan tukevat kiviportaat. Minna valitsee perennat varmistaen että jokaisessa väriryhmässä on kukintaa alkukesästä loppusyksyyn. Tommy intoutuu penkomaan isännän antiikkiaarteita, jonka tuloksena esimerkiksi ruusujen tueksi löytyy vanha polkupyörä. Kotimainen puutarhaohjelma. 7. tuotantokausi. (21')
11:00
Lauran matkakuvia: Tukholma
Jesse Kaikuranta ja Laura vierailevat Tukholman kuuluisimmalla konserttiareenalla, nauttivat huimista näköaloista Globenin huipulla ja shoppailevat Södermalmilla. Kotimainen lifestyleohjelma. 2. tuotantokausi. (19')
11:30
Yllätyskokki Niki
Sushilautta. Terhi on kutsunut ystävättärensä illanviettoon juhlalautalle. Keskellä lammen selkää Niki opettaa kuinka valmistetaan sushia. Kotimainen ruokaohjelma. 1. tuotantokausi. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:00
Elixir
Urheilu- ja hyvinvointiohjelma. 7. tuotantokausi. (22')
12:30
Arvostele mun illallinen Australiassa
Aussi-ikoneita. Versacen tuotteilla kotinsa täyttäneen Anitan menun kaalikääryleet, kana-pithivier ja sokerikynät ovat vieraille ihan uusia tuttavuuksia, mutta illan viihde on periaustralialaista. Australialainen lifestyleohjelma. 3. tuotantokausi.
13:00
Tomin keittiö
Ribsejä tosimiesten illanviettoon. Ravintolan suunnittelija sekä timpurit, jotka vastasivat Gaijinin pöytien rakennuksesta tulevat viettämään jätkien iltaa. Nyt ei kainostella, lihaisalla listalla on possun ribsejä sekä vasikanposkia Gaijin-style. Kotimainen ruokaohjelma. 1. tuotantokausi. (23')
13:30
Tuhluriprinsessat
Ylettömiä unelmia. 25-vuotias Diana on osa-aikainen kosmetologi, joka elää vanhempiensa huomassa. Hän haaveilee avioliitosta ja yhteisestä kodista poikaystävänsä Tinon kanssa. Ongelmana on kuitenkin Dianan kallis maku. Hän haaveilee muhkeasta timanttisormuksesta ja miljoona-asunnosta. Tino ja vanhemmat kutsuvat Gailin takomaan järkeä kohtuuttomia vaativan Dianan päähän. Amerikkalainen realitysarja. 2. tuotantokausi.
14:00
Hulluna häämekkoihin Atlantassa
Muka-ystäviä. Monticen ystäviä eivät miellytä morsiamen pukuvalinnat, ja he arvostelevat tätä ankaralla kädellä. Saako Lori seurueen kuriin? Britneyn ystävät taas vähät välittävät morsiamen ja morsiamen äidin budjetista. Amerikkalainen lifestylesarja. 2. tuotantokausi.
14:30
Manhattanin äitiyskonsultti
Rosien synnytys. Emanuelly pelkää, ettei imetys toisen lapsen kanssa onnistu. Hän haluaa palkata imettäjän. Rosie ei ole valmistautunut oman tyttövauvansa tuloon, mikä viittaa johonkin suurempaan ongelmaan. Amerikkalainen lifestylesarja. 2. tuotantokausi. (44') K7 (ahdistus).
15:30
Olet mitä syöt
Juksaava Joe. Joe on nelikymppinen perheenisä, joka syö kolmen hengen edestä. Vaimo ja tytär ovat huolissaan hänen terveydestään. Gillianin tultua apuun Joe yrittää kuitenkin lyödä koko laihdutuksen leikiksi ja jatkaa huonoja tapojaan. Saako Gillian hänet ottamaan laihdutuksen tosissaan? Englantilainen realitysarja. 2. tuotantokausi. (24')
16:00
Neljät häät Amerikassa
Lemmenlenkkiä ja ähkyä. Morsiamet Chelsea, Sheyla, Emily ja Nyle arvostelevat toistensa häät ja kilpailevat unelmien häämatkasta. Voiko matkan voittaa häillä, joissa vieraat pistetään kävelylenkille? Amerikkalainen realitysarja. 2. tuotantokausi.
17:00
Hurja remontti
Veren vanki. 14-vuotiaalla Lizzie Bellillä on harvinainen verisairaus, Diamond-Blackfanin anemia. Hän pysyy hengissä vain jatkuvien verenluovutusten ansiosta, ja hän on itsekin ryhtynyt jakamaan ihmisille tietoa verenluovutusten tärkeydestä vanhempiensa kanssa. Kalliiden hoitojen takia perheen koti on jäänyt hunningolle, joten Ty tiimeineen saapuu rakentamaan heille uuden kodin. Amerikkalainen realitysarja. 6. tuotantokausi.

Kello 18:00

18:00
Kaisa ja puoli valtakuntaa
Kusti on saanut myyntiin kolmion, joka on kuin suoraan 60-luvulta. Teuvo päättää päivittää kohteen nykyajan standardeja vastaavaksi. Teuvo ja Niko kutsuvat Kaisan lounaalle ja hemmottelupäivään Långvikiin. Teuvo ja Niko saavat myös oman saunansa stailauksen valmiiksi ja pääsevät korkkaamaan ensimmäiset löylyt. Kotimainen realitysarja. 3. tuotantokausi. (44')
19:00
Neljät häät Amerikassa
Säihkettä ja avolava-autoja. Morsiamet Sara, Amy, Tanisha ja Rikki Dea arvostelevat toistensa häät ja kilpailevat unelmien häämatkasta. Voittaako säihke vai ehkä sittenkin simppeli maalaishenki? Amerikkalainen realitysarja. 2. tuotantokausi.
20:00
Valheen vangit
Riippuvuus. Äiti antaa pojalleen rahaa ja tietää samalla rahoittavansa tämän huumeiden käyttöä. Äiti uskoo tekevänsä oikein kontrolloidessaan edes jotenkin poikansa käyttöä. Miehelleen hän ei uskalla puhua asiasta. Kotimainen ohjelma. 1. tuotantokausi. (41') K12 (päihteet, ahdistus).

Kello 21:00

21:00
Sinkkuelämää
Kausi 3, jakso 35. Samanthan lempi roihuaa yli roturajojen, mutta miehen sisko lyö kapuloita rattaisiin. Carrie tapaa komean huonekalusuunnittelijan. Amerikkalainen komediasarja. 3. tuotantokausi. (30') Sallittu kaiken ikäisille.
21:40
Sinkkuelämää
Kausi 3, jakso 36. Aidanin romanttisuus saa Carrien hämmentymään. Tekeekö pitkällinen deittailu naisesta vääjäämättä kyynisen? Amerikkalainen komediasarja. 3. tuotantokausi. (22') K12 (seksi).
22:10
Nashville
Pahoilla teillä. Levy-yhtiöt kosiskelevat Juliettea kalliilla lahjoilla. Tandy sotkee Raynan levy-yhtiön raha-asiat. Deacon saa huomata, että kiertueilla on paljon houkutuksia. Amerikkalainen draamasarja. 2. tuotantokausi. (41') Sallittu kaiken ikäisille.
23:05
Ruotsin miljonääriäidit New Yorkissa
Karvoja ja kristalleja. Åsa yllättää miehensä heidän hääpäivänään. Gunilla ja Erika käyvät näytillä agentin luona. Madeline esittelee asuntoja, ja Janique kertoo rankasta menneisyydestään. Ruotsalainen realitysarja. 4. tuotantokausi.

Kello 24:00

00:05
Victoria's Secret Fashion Show 2013
The Victoria's Secret Fashion Show 2013. Victoria's Secretin vuoden 2013 muotinäytöstä tähdittävät huippumallit Lily Aldridge, Adriana Lima ja Behati Prinsloo. Musiikista vastaavat Taylor Swift, Fall Out Boy, A Great Big World ja Neon Jungle. (42')
01:00
Manhattanin äitiyskonsultti
Rosien synnytys. Emanuelly pelkää, ettei imetys toisen lapsen kanssa onnistu. Hän haluaa palkata imettäjän. Rosie ei ole valmistautunut oman tyttövauvansa tuloon, mikä viittaa johonkin suurempaan ongelmaan. Amerikkalainen lifestylesarja. 2. tuotantokausi. (44') K7 (ahdistus).
01:55
Neljät häät Amerikassa
Säihkettä ja avolava-autoja. Morsiamet Sara, Amy, Tanisha ja Rikki Dea arvostelevat toistensa häät ja kilpailevat unelmien häämatkasta. Voittaako säihke vai ehkä sittenkin simppeli maalaishenki? Amerikkalainen realitysarja. 2. tuotantokausi.
02:50
Ennustaja-TV
05:00
Ennustaja-TV