UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Liv Maanantai 8.2.

05:00
Ennustaja-TV

Kello 6:00

06:00
Ostosruutu
09:00
Sisustusarkkitehti Marko Paananen
Kausi 1. Jakso 9/15. Marko avaa ovet Italian huvilaan. Italian reissu jatkuu, ja Marko avaa perheensä Italian huvilan ovet. Huvila on ollut työn alla pitkään, ja nyt se on vihdoinkin valmis ihasteltavaksi. Kotimainen lifestyleohjelma. (43') Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
10:00
MasterChef Australia All Stars
Kausi 1. Jakso 7/18. 12 kaksintaistelua. All Starit jatkavat kilpailua yksilöinä, ja vuorossa on koskemattomuushaaste. Jokainen kohtaa yhden Australian huippukokeista, ja kaksintaistelun voitto takaa jatkon kilpailussa. Kaikkien annosten pääraaka-aineena on oltava muna. Tunnelma keittiössä on korkealla, kun amatöörit ja ammattilaiset työskentelevät vieri vieressä. Australialainen sarja. (47')
11:00
Pelasta perheemme, Supermarjo!
Kausi 1. Jakso 1/10. Sysmäläisen perheessä kaaos on vallannut joka kolon. Perheenäiti on toivoton hamstraaja. Oman kortensa kekoon kantavat myös lapset ja kotieläimet sekä isä elektroniikkalaitteineen ja autonromuineen. Apuun rientävät Marjo Niittyviita ja Marttojen Hanna Pikkarainen. Perheenäidin avuksi kuntoprojektiin kutsutaan myös Tuuli Matinsalo. Kotimainen realitysarja. (42')

Kello 12:00

12:00
Dancing On Ice UK
Kausi 8. Jakso 9/19. Tasaus. Tähtiluistelijat pareineen luistelevat Tasaus-ohjelman, jossa tähden on luisteltava puoli minuuttia yksin oman koreografiansa mukaan. Osa ottaa haasteen mielellään vastaan, mutta osa on kauhuissaan. Myös valmentajapari Jayne Torvill ja Christopher Dean esittävät jäällä oman ohjelmansa. Englantilainen viihdeohjelma. (62')
13:30
Dancing On Ice UK
Kausi 8. Jakso 10/19. Tasauksen tulos. Kaksi vähiten tuomareiden ja katsojien ääniä saanutta paria joutuu luistelemaan Pelasta minut -ohjelmansa. Kaksikko on tällä kertaa suuri yllätys, ja tuomarit joutuvat tekemään vaikean päätöksen. Englantilainen viihdeohjelma. (20')
14:00
Candice sisustaa
Kausi 2. Jakso 15/26. Keskustakoti lähiössä. Kaupungista esikaupunkialueelle muuttaneen avioparin olohuone on jämähtänyt 1980-luvulle, ja Candice tiimeineen loihtii huoneelle päivitetyn, kaupunkilaisemman ilmeen. Työn ohessa Candice hoitaa työläitä lomavalmisteluita. (21')
14:30
Candice sisustaa
Kausi 2. Jakso 16/26. Oma koti kullan kallis. Candice suunnittelee maailmanmatkaaja Jean-Francois'n pikkuisesta omakotitalosta kotipesän, joka kuvastaa omistajansa elämäntyyliä. Katoavat tavarat aiheuttavat päänvaivaa. (21')
15:00
Hurja remontti
Kausi 9. Jakso 15/32. Koulukiusaaminen kuriin. Walkerin perheen vanhin poika tappoi itsensä koulukiusaamisen takia perheen omassa kodissa. Nyt koti estää muuta perhettä jatkamasta elämäänsä, joten Ty tiimeineen ottaa harteilleen sekä uuden talon rakentamisen että koulukiusaamisen vastaisen työn jatkamisen. Tällä viikolla apuaan tarjoavat muun muassa Cody Simpson, Kardashianin sisarukset, Demi Lovato ja Seesamitien tähdet. Amerikkalainen realitysarja.
16:00
Kieroilevat kaunottaret
Kausi 1. Jakso 4/9. Ilman lastenhoitajaa. Emily on pulassa, kun lastenhoitaja lähtee matkalle, vanhemmat ovat tulossa kylään ja Amzie pitäisi saada nukkumaan omaa sänkyynsä. Amerikkalainen realitysarja. (40') Sallittu kaiken ikäisille.
17:00
Sinkkuillallinen
Kausi 3. Jakso 37/40. Reissumies etsii dorista. Maailmaa kiertävä maisemoija tapaa illallisilla draamakuningattaren, vampyyrifriikin ja laululintusen. Vamppaako hänet vampyyri vai lumoaako reissumiehen seireenin laulu? Englantilainen realitysarja.

Kello 18:00

18:00
Hurja painonpudotus UK
Kausi 1. Jakso 5/9. Elämä uusiksi. Dean elää vain nykyhetkeä varten eikä mieti tulevaisuutta. Deanin ja hänen vaimonsa suhdetta rasittaa kipeä ongelma. Dean aloittaa painonpudotusohjelman mallikkaasti, mutta paneekin lopulta elämänsä kokonaan uusiksi. Ovatko äkilliset muutokset kuitenkin liikaa ja unohtuuko painonpudotus kaiken keskellä? Englantilainen realitysarja. (44')
19:00
Supernanny Euroopassa
Kausi 1. Jakso 3/8. Charityn suru. Supernanny Jo Frost matkaa Rotterdamiin yksinhuoltajaäiti Charityn luo. Charity kaipaa kasvatusapua 2-vuotiaan Tyrell-poikansa rajuihin kiukkukohtauksiin, jotta hän saisi nauttia tästä hetkestä poikansa kanssa täysin sydämin, sillä perheen tulevaisuutta varjostaa synkkä pilvi. Amerikkalainen realitysarja. (42') K7 (ahdistus).
20:00
Huippumalli haussa
Kausi 22. Jakso 2/16. Tyttö, joka luovutti. Kilpailijat pääsevät tutustumaan mallitaloon ja kilpailemaan omasta sviitistä. Kaikki eivät kuitenkaan kestä kimppakämpässä asumista ja jatkuvaa hälinää. Kuvaukset järjestetään ruuhkaisella Universal CityWalk -viihdealueella. Amerikkalainen realitysarja. (41')

Kello 21:00

21:00
Vain elämää
Kausi 2. Jakso 5/8. Juha Tapion päivänä välitetään toisista ja Suomi kohtaa Brasilian tiukassa matsissa. Juhan koskettavien biisien uudet tulkinnat vievät Juhan tunteiden vuoristoradalle. (63') Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
22:30
Ruotsin miljonääriäidit - Maria & Mindy
Kausi 1. Jakso 1/5. Chanelia ja koiria. Maria ja hänen paras ystävänsä Mindy valmistautuvat lähtemään yhdessä Ruotsiin. Mindyllä ei ole tarpeeksi lämpimiä vaatteita, joten hänelle on löydettävä uusi takki, mieluiten Chanel. Mukaan matkalle on tarkoitus ottaa myös koirat Molly ja Chloe, jotka on mikrosirutettava ja rokotettava ennen matkaa. Lisäksi eri maissa käytettävät eri mittayksiköt tuottavat naisille päänvaivaa. Ruotsalainen realitysarja. (43')
23:30
Täydelliset naiset
Kausi 8. Jakso 15/23. Vauvasota. Tulevien isoäitien näkemykset menevät pahasti ristiin. Orsonin suunnitelma on lähellä toteutumistaan. Koronkiskuri ei jätä Reneetä rauhaan, ja Gaby saa tietää Karenin sairaudesta. Vierailijana Kyle MacLachlan. Amerikkalainen draamasarja. (40') K12 (väkivalta, ahdistus).

Kello 24:00

00:30
Huippumalli haussa
Kausi 22. Jakso 2/16. Tyttö, joka luovutti. Kilpailijat pääsevät tutustumaan mallitaloon ja kilpailemaan omasta sviitistä. Kaikki eivät kuitenkaan kestä kimppakämpässä asumista ja jatkuvaa hälinää. Kuvaukset järjestetään ruuhkaisella Universal CityWalk -viihdealueella. Amerikkalainen realitysarja. (41')
01:30
Hawthorne
Kausi 3. Jakso 3/10. Äidinrakkaus. Nick tarvitsee Christinan apua äitinsä suostuttelemisessa sairaalaan. Pahoinpitelystä tulee uusia tietoja, ja Camille löytää työpaikan. (40') K12 (väkivalta, ahdistus).
02:20
Tulossa: Grillit huurussa
Tulossa Nelonen Median kanavilla. (2')
02:25
Sinkkuillallinen
Kausi 3. Jakso 37/40. Reissumies etsii dorista. Maailmaa kiertävä maisemoija tapaa illallisilla draamakuningattaren, vampyyrifriikin ja laululintusen. Vamppaako hänet vampyyri vai lumoaako reissumiehen seireenin laulu? Englantilainen realitysarja.
03:20
Nakudeitit
Kausi 1. Jakso 11/11. Salaiset kansiot. Mistä kaikki alkoi? Kalifornialainen yrittäjä Joe ja michiganilainen tuoteasiantuntija MJ tapaavat tutun kaavan mukaan kolme eri treffikumppania trooppisella saarella - alasti. Kenen kanssa kemiat sopivat parhaiten yhteen? (39') Sallittu kaiken ikäisille.
04:10
Ennustaja-TV
05:00
Ennustaja-TV