UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

MTV Juniori Lauantai 16.12.

10:45
Unikamut
Alle kouluikäisille suunnattu lastensarja, jossa neljä hyväntahtoista ja pehmoista unikamua seikkailevat musiikin voimin mennessään nukkumaan. Uusinta. Sallittu kaiken ikäisille.
11:00
Seikkailija Dora
Osa 14. Seikkailija Dora on animaatiosarja, jota katsomalla lapset oppivat englantia! Jokaisessa jaksossa seurataan 7-vuotiaan Doran ja hänen apinaystävänsä Nuutin jännittäviä seikkailuja. 6. tuotantokausi. Sallittu kaiken ikäisille.
11:25
Mofy
Mofy runoilee. Mofy kirjoittaa runon ja haluaa ystäviensä lukevan sen. Japanilaiseen kirjasarjaan perustuva animaatio, jossa vanupallossa asuva ujo tyttökani Mofy seikkailee ystäviensä kanssa. Puhuttu suomeksi. Sallittu kaiken ikäisille.
11:30
Muumilaakson tarinoita
Aliisan noitakävely. Kausi 3, 6/24. Muumipeikko ystävineen päättää lähteä hakemaan Aliisasta leikkiseuraa. Aliisalla onkin suuria uutisia, hän on oppinut kävelemään veden pinnalla. Sallittu kaiken ikäisille.
11:55
Poukaman Lili
Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 12:00

12:00
Juontajan suosikki
12:01
Monchhichi
Vuoden monchhileivonnainen. Kausi 1, 1/52. Monchhichit mielivät maistelemaan Leenan tekemää vuoden monchhileivonnaista, johon hän käyttää erityisiä muhkuchhinaaneja! Hanae, Kauri ja Silmu eivät millään malttaisi odottaa näiden kypsymistä. Sallittu kaiken ikäisille.
12:15
Monchhichi
Kujeilevat tsurut. Kausi 1, 2/52. Lehvy valmistaa illaksi unieliksiiriä Saarneen puolesta ¿ joskin hieman omin neuvoin. Sen seurauksena tsurut lähtevät lentelemään itsestään ja tekemään kujeita Unipuun asukeille. Sallittu kaiken ikäisille.
12:30
Maija Mehiläinen
Siitepölyvarkaat. Pistilä ja hänen kätyrinsä yrittävät varastaa mehiläisten arvokasta siitepölyä. Sallittu kaiken ikäisille.
12:45
Maija Mehiläinen
Maijan puutarha. Maija istuttaa kukkien siemeniä ja joutuu ahertamaan saadakseen ne itämään. Sallittu kaiken ikäisille.
13:00
Kaisu Kuu
Vaahtokarkkipuutarha. Kausi 1, 49/52. Ilahduttaakseen Pikku-Leoa Kaisu loihtii erikoisen puun, jonka oksilla kasvaa vaahtokarkkeja. Kaisu varoittaa, että puun hedelmillä voi olla erikoisia sivuvaikutuksia. Lapset saavatkin huomata itsessään hauskoja muutoksia. Ongelmia on kuitenkin luvassa, kun Kaisu maistaa itsekin vaahtokarkkia ja hänen äänensä muuttuu niin, ettei hän pysty enää taikomaan... Sallittu kaiken ikäisille.
13:15
Kaisu Kuu
Suuri polkuvenekilpailu. Kausi 1, 50/52. Puistossa järjestetään vuosittain suuri polkuvenekilpailu. Justus ei ole koskaan voittanut kilpailua ja hän haaveilee voittopokaalista. Kaisu ilmoittaakin lapset mukaan. Mutkia matkaan tuo kuitenkin Keke, joka on aina päihittänyt Justuksen. Kisan edetessä selviää, etteivät Keken menetelmät välttämättä kestä päivänvaloa... Sallittu kaiken ikäisille.
13:30
Samu
Keho ja mieli. Samu on taas metkuillut koulussa ja joutuu siitä pulaan. Hänen on tehtävä tärkeitä tulevaisuuteen vaikuttavia päätöksiä. Sallittu kaiken ikäisille.
13:45
Samu
Ihana joulu. Samun joulusta näyttää tulevan synkkä kunnes käy kutsu Liaopingeille. Sallittu kaiken ikäisille.
14:00
Juontajan suosikki
14:01
Muumilaakson tarinoita
Aliisan noitakävely. Kausi 3, 6/24. Muumipeikko ystävineen päättää lähteä hakemaan Aliisasta leikkiseuraa. Aliisalla onkin suuria uutisia, hän on oppinut kävelemään veden pinnalla. Sallittu kaiken ikäisille.
14:25
Alvin ja pikkuoravat
Erikoislähetys. Kausi 2, 26/52. Pikkuoravat joutuvat odottamattomaan seikkailuun frisbeen heittelyn seurauksena. Sallittu kaiken ikäisille.
14:40
Maija Mehiläinen
Max ihastuu. Max ihastuu suloiseen neitoon, mutta valitettavasti parin mieltymykset eivät kohtaa. Sallittu kaiken ikäisille.
14:53
Maija Mehiläinen
Tekla sairastaa. Maija haluaa auttaa sairastunutta Teklaa, mutta ei tiedä miten saisi lääkkeen tälle turvallisesti. Sallittu kaiken ikäisille.
15:05
Heidi
Särkynyt patsas. Heidi ja Alppivaari muuttavat talveksi kartanoon. Teresa hankaloittaa asioita särkemällä äitinsä uuden patsaan. Klassikkokirjoista tuttu Pikku-Heidi nähdään nyt uudessa tietokoneanimaatiosarjassa! Enkelinkasvoinen Heidi on pieni orpotyttö, joka asuu vanhan isoisänsä luona Sveitsin Alpeilla. Heidin elämä ei ole ruusuilla tanssimista, mutta iloisen ja positiivisen elämänasenteensa siivittämänä hän huomaa, kuinka tärkeää ystävyys ja toisista huolehtiminen on. Sarjassa puhutaan suomea. K7 (ahdistus).
15:30
Juontajan suosikki
15:31
Leonardo
Vauhdin hurmaa. Leonardo kehittelee nopeustutkaa, joka auttaisi rajoittamaan nopeuksia tiellä. Sallittu kaiken ikäisille.
15:45
Viidakon veijarit
Jos on hätä, kutsu viidakon veijarit apuun! Tiikeriksi itseään luuleva Mauri-pingviini, Mikke-gorilla ja muut veijarit paljastavat, mitä viidakossa todella tapahtuu. Suomeksi puhuttu animaatiosarja. Sallittu kaiken ikäisille.
16:00
Viidakon veijarit
Jos on hätä, kutsu viidakon veijarit apuun! Tiikeriksi itseään luuleva Mauri-pingviini, Mikke-gorilla ja muut veijarit paljastavat, mitä viidakossa todella tapahtuu. Suomeksi puhuttu animaatiosarja. Sallittu kaiken ikäisille.
16:15
Trollz
K7 (ahdistus).
16:40
Mona Vampyyri
Musta aukko / Kuin sulaa vahaa . Mona huomaa kauhukseen mustan aukon seuraavan häntä. / Kauhukabinetin omistaja saa Monalta uusia ideoita kokoelmaansa varten. Sallittu kaiken ikäisille.
17:05
Paavo Pesusieni
Hölmö loma / Peruukkipläjäys. Kausi 4, 14/20. Palkittu animaatiosarja kertoo merenpohjassa sijaitsevasta Tangalan kaupungista, jossa Paavon lisäksi asustaa joukko muitakin persoonallisia hahmoja, mm. Paavon lemmikkietana Kari, meritähti Patrik Tähtönen, Jalmari Kalmari, Einari Rapu ja Sulevi Plankton. Sarjan on luonut meribiologi Stephen Hillenburg. K7
17:30
Code Lyoko
Aelita. Aelitan näyt jatkuvat, ja Odd selvittelee jalkaongelmaa. Code Lyoko kertoo neljästä koululaisesta, jotka käyvät koulua sisäoppilaitoksessa. Yumi, Jeremy, Odd ja Ulrich löytävät vanhasta koulunsa vieressä olevasta tehtaasta suuren supertietokoneen. Pian he huomaavatkin, että supertietokoneen avulla he pääsevät Lyoko-nimiselle planeetalle - tästä alkaa suuri seikkailu! K7 (väkivalta, ahdistus).
17:55
Ruohonjuuritasolla
Animatiosarja ovelien ja kekseliäiden pikkuötököiden tempauksista ja edesottamuksista. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 18:00

18:00
Alfa ja Omega 3: Suuret susikisat
Kaikki lauman alfaurokset unohtavat erimielisyytensä suuren kilpailun ajaksi. Jopa sudenpennut osallistuvat siihen. Ne ottavat mukaan kaksi sutta, jotka eivät kuulu niiden laumaan, jotta joukkue saadaan täyteen. USA 2014. K7 (ahdistus).
18:45
Daltonit
Rakkaat kivet / Daltonit vuorikiipeilijöinä / Vankilanjohtajan tyttöystävä. Animaatiosarja surkuhupaisista Daltonin veljeksistä, joiden ryöstöretket päätyvät aina vankilaan, mutta vapauden kaipuu on sammumaton. Luvassa on toinen toistaan ovelampia pakoyrityksiä, mutta aina joku tunaroi ratkaisevalla hetkellä. Mukana toiminnassa häärää vankilan vahtikoira Rantanplan, jolla ei ole hajuakaan mitä pitäisi vahtia ja miksi. Sallittu kaiken ikäisille.
19:10
Zak Storm
Veneet vaihtoon. Sarja nuoresta surffaripojasta Zakista, joka joutuu Bermudan kolmion nielaisemaksi ja ajautuu uskomattomaan ja hurjapäiseen seikkailuun. Nuori Zak seilaa mysteerisiä meriä epätavallisella aluksella ja sitäkin epätavallisemmalla miehistöllä, joka koostuu toinen toistaan kummallisemmista hahmoista! Onnistuuko Zakin voittaa vihollinen miehistönsä kanssa ja pakenemaan Bermudan kolmiosta? Ranskalainen animaatiosarja. K7 (väkivalta, ahdistus).
19:34
Superpahisten liiga
Voltina / Luuseripalkinto. Humoristinen animaatiosarja joukosta hieman pöhköjä pahiksia, jotka haluaisivat hallita naapurustoaan ja lopulta koko maailmaa. Joukon johtajana on pieni sisupussi Voltar. Kavalat juonet tyssäävät kerta toisensa jälkeen, koska kaikki jäsenet ovat toivottomia tapauksia, jokainen omalla persoonallisella tavallaan. Samoissa ympyröissä pyörii myös ihan oikeita pahiksia, joiden touhut tuovat elämään oman jännityksensä. Sallittu kaiken ikäisille.
19:58
Hyvää yötä!