UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

MTV Juniori Keskiviikko 28.6.

10:05
Elias ja pelastusryhmän seikkailut
Kadonnut työkalu. Kausi 3, jakso 37/52. Trooli joutuu pulaan kadotettuaan tärkeän työkalunsa. Suosittuun norjalaiseen kuvakirjaan perustuvassa tietokoneanimaatiossa Elias pelastaa ystäviensä kanssa monta kanssaeläjäänsä pulasta merestä Lunnin kylän edustalla. Uusinta. Sallittu kaiken ikäisille.
10:18
Elias ja pelastusryhmän seikkailut
Vaunun seikkailu. Kausi 3, jakso 38/52. Pikkuinen Vaunu joutuu pulaan lähtiessään kuljettamaan kierrätyslaatikkoa. Suosittuun norjalaiseen kuvakirjaan perustuvassa tietokoneanimaatiossa Elias pelastaa ystäviensä kanssa monta kanssaeläjäänsä pulasta merestä Lunnin kylän edustalla. Uusinta. Sallittu kaiken ikäisille.
10:30
Juniorijumppa
10:31
Päivän piirustus
10:32
Unikamut
Alle kouluikäisille suunnattu lastensarja, jossa neljä hyväntahtoista ja pehmoista unikamua seikkailevat musiikin voimin mennessään nukkumaan. Uusinta. Sallittu kaiken ikäisille.
10:45
Unikamut
Alle kouluikäisille suunnattu lastensarja, jossa neljä hyväntahtoista ja pehmoista unikamua seikkailevat musiikin voimin mennessään nukkumaan. Uusinta. Sallittu kaiken ikäisille.
11:00
Pororo
Kaksoisolentojen kepposet. Kausi 4, 23/26. Eddy näpäyttää uuden laitteensa avulla Pororoa, joka nauroi hänen keksinnölleen. Kaukana ihmisten ilmoilta on rauhallinen, lumen peittämä saari. Metsässä saaren keskellä on pieni, eläinten asuttama kylä. Kukaan ei tiedä kuinka eläimet tulivat saarelle, mutta ne päätyivät elämään yhdessä saaren ainoassa kolkassa, jossa aurinko paistaa lämpimämmin eikä tuuli puhalla niin kylmästi. Tässä kylässä elää ystävineen Pororo, utelias ja vallaton pieni pingviini. Korealainen suomeksi puhuttu animaatiosarja. Sallittu kaiken ikäisille.
11:15
Pororo
Vaihtokaaos. Kausi 4, 24/26. Pororo ystävineen vaihtaa tavaroita, mutta Pororolla ei ole mitään kunnollista vaihdettavaa. Kaukana ihmisten ilmoilta on rauhallinen, lumen peittämä saari. Metsässä saaren keskellä on pieni, eläinten asuttama kylä. Kukaan ei tiedä kuinka eläimet tulivat saarelle, mutta ne päätyivät elämään yhdessä saaren ainoassa kolkassa, jossa aurinko paistaa lämpimämmin eikä tuuli puhalla niin kylmästi. Tässä kylässä elää ystävineen Pororo, utelias ja vallaton pieni pingviini. Korealainen suomeksi puhuttu animaatiosarja. Sallittu kaiken ikäisille.
11:30
Muumilaakson tarinoita
Mymmelin timantti. Kausi 3, 5/26. Mymmeli on löytänyt timanttisormuksen. Koska omistajaa ei ole ilmaantunut sitä hakemaan, Mymmeli saa sen myös pitää. Hän näyttää ylpeänä sormusta kaikille. Vilijonkka tuntee kateellisuuden piston sisällään. Sallittu kaiken ikäisille.
11:55
Juontajan suosikki
11:56
Myyrä
Myyrä puutarhurina. Zdenek Milerin maineikas animaatiosarja perheen pienimmille. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 12:00

12:05
Tölkkiläiset
16. Sallittu kaiken ikäisille.
12:15
Tölkkiläiset
17. Sallittu kaiken ikäisille.
12:25
Päivän vinkki
12:27
Littlest Pet Shop
Blythen ihastus. Selvännäkijä-Sunil lähettää Blythen väärään paikkaan etsimään erästä poikaa ja pian kaikki lemmikit säntäilevät kaupungilla etsien ystäväänsä. My Littlest Pet Shop kertoo pienestä mutta ystävällisestä lemmikkieläinkaupasta, jonka veikeät lemmikit osaavat puhua - mutta vain kaupan yläkertaan muuttaneelle Blythelle. Sallittu kaiken ikäisille.
12:50
Heidi
Irtisanoutuminen. Neiti Rot aikoo muuttaa sisarensa luo ja vaihtaa työpaikkaa. Klassikkokirjoista tuttu Pikku-Heidi nähdään nyt uudessa tietokoneanimaatiosarjassa! Enkelinkasvoinen Heidi on pieni orpotyttö, joka asuu vanhan isoisänsä luona Sveitsin Alpeilla. Heidin elämä ei ole ruusuilla tanssimista, mutta iloisen ja positiivisen elämänasenteensa siivittämänä hän huomaa, kuinka tärkeää ystävyys ja toisista huolehtiminen on. Sarjassa puhutaan suomea. Sallittu kaiken ikäisille.
13:15
Myyrä
Myyrä ja tikkukaramelli. Zdenek Milerin maineikas animaatiosarja perheen pienimmille. Sallittu kaiken ikäisille.
13:25
Pikku Piko
Miten selvitään... ystävän petollisuudesta? . Asiat ovat menneet pahasti vikaan Pehkon ja pikku Pikon välillä, joka (suotta) uskoo, että ystävä on kannellut hänestä rehtorille! Ei ole helppoa selvitä parhaan ystävän petollisuudesta! Pitäisikö käyttäytyä kuin mitään ei olisi tapahtunut? Yrittää mustamaalata uutta vihollistaan? Yrittää kertoa kaikille, minkä katalan tempun tämä teki? Onneksi ei tarvita muuta kuin selitys, niin ystävykset voivat jälleen jakaa hyvät ajat... ja pahat! Sallittu kaiken ikäisille.
13:32
Pikku Piko
Miten selvitään... opettajan lellikistä?. Ihan kamalaa! Pikku Piko teki pienen palveluksen neiti Jakoselle, ja nyt koko luokka pitää häntä opettajan lellikkinä! Kaikkien hylkimän Pikon on pakko pyytää neuvoa kiusaajalta, Jimi Pattiselta. Vain hajupommi- ja jäynämestari voi auttaa häntä menettämään opettajan kunnioituksen ja samalla saavuttamaan sen jälleen tovereiltaan! Sallittu kaiken ikäisille.
13:35
Pikku Piko
Miten selvitään... telttaretkestä?. Lomaillessaan leirintäalueella pikku Piko ja hänen ystävänsä tutustuvat heti saavuttuaan alueen johtajaan, herra Kiveen. Hän antaa heille listan säännöistä: ei pyöräilyä, ei melua... pahempaa kuin koulussa! Lapset tahtovat lähteä. Mutta isoisä ja Amanda viihtyvät samassa paikassa, missä viettivät ensimmäisen yhteisen lomansa. Lapset päättävät kuitenkin tehdä mitä tahansa, jotta saisivat lähtöpassit alueelta... Sallittu kaiken ikäisille.
13:45
Alvin ja pikkuoravat
Sallittu kaiken ikäisille.
14:00
Juontajan suosikki
14:01
Kaarlo ja Perttu
Viikonloppu Meksikossa. Suomeksi puhuttu ranskalainen animaatiosarja älykkäästä lemmikkikoirasta Kaarlosta ja vähemmän viisaasta Pertusta, jonka omistajat palkkaavat koiravahdiksi karvakuonolleen. Kaarlon toiveena on viettää mukavaa ja rauhallista hemmotellun koiran elämää, mutta Pertun kanssa päivät muuttuvat kertaheitolla liiankin vauhdikkaiksi. Sallittu kaiken ikäisille.
14:15
Kaarlo ja Perttu
Uhkatekijä. Suomeksi puhuttu ranskalainen animaatiosarja älykkäästä lemmikkikoirasta Kaarlosta ja vähemmän viisaasta Pertusta, jonka omistajat palkkaavat koiravahdiksi karvakuonolleen. Kaarlon toiveena on viettää mukavaa ja rauhallista hemmotellun koiran elämää, mutta Pertun kanssa päivät muuttuvat kertaheitolla liiankin vauhdikkaiksi. K7 (ahdistus).
14:30
Ötökät!
Seuraa sankarimme hulvattomia seikkailuja hänen metsästäessään Puckia - ötökkää, jonka kiinni saamisesta saa maineen ja kunnian lisäksi suuren summan rahaa. Valitettavasti Murphyn suunnitelmilla on tapana mennä mönkään, eikä hän ole ainoa palkkiometsästäjä Puckin perässä... Sallittu kaiken ikäisille.
14:40
Walter ja Tandoori
Traktoritaistelu / Jäitä hattuun. Kausi 2, 6/26. Ensimmäisessä tarinassa Sarah yrittää suojella metsäaluetta hakkuilta. Toisessa tarinassa Walter ja Tandoori huolestuvat ilmastonlämpenemisestä. Kanadalainen animaatiosarja käsittelee luonnonsuojelua humoristisen parivaljakon seikkailujen kautta. Keksijä-Walter rakastaa tavaroiden kierrätystä ja korjaamista eikä suvaitse saastuttamista tai luonnonvarojen tuhlausta. Tandoori, vilkas intialainen kana, auttaa Walteria ympäristönsuojelutempauksissa, mutta aiheuttaa samalla monenlaisia sekaannuksia. Walter ja Tandoori puuttuvat kaikenlaisiin epäkohtiin. Sallittu kaiken ikäisille.
15:00
Kung Fu Panda
Animaatiosarja Po-pandasta, joka haaveilee tulevansa kamppailulajien mestariksi ja Hurjan viisikon jäseneksi. Po on paksu ja kömpelö, mutta sitäkin innokkaampi. Alkuhankaluuksien jälkeen hän pääseekin mukaan ryhmään. Mestari Shifun johdolla Po, väkivahva Tiikeritär, leikkisä Apina, ilmojen valtias Kurki, ystävällinen Kyy ja salamannopea Sirkka puolustavat Jadepalatsia tunkeilijoilta. K7 (väkivalta, ahdistus).
15:28
Päivän vinkki
15:30
Juontajan suosikki
15:31
Viidakon veijarit
Jos on hätä, kutsu viidakon veijarit apuun! Tiikeriksi itseään luuleva Mauri-pingviini, Mikke-gorilla ja muut veijarit paljastavat, mitä viidakossa todella tapahtuu. Suomeksi puhuttu animaatiosarja. Sallittu kaiken ikäisille.
15:45
Ruohonjuuritasolla
Animatiosarja ovelien ja kekseliäiden pikkuötököiden tempauksista ja edesottamuksista. Sallittu kaiken ikäisille.
15:50
Supersintit
Tässä jaksossa tapaamme Superväsyn, Superpuunhalaajan ja Superhukkujan. Sallittu kaiken ikäisille.
16:15
Madagascarin pingviinit
Madagascar-elokuvaan perustuva suomeksi puhuttu animaatiosarja, jossa New Yorkin eläintarhan asukit käyvät jatkuvaa nahistelua siitä, kuka onkaan eläintarhan valtias. Sallittu kaiken ikäisille.
16:40
Paavo Pesusieni
Palkittu animaatiosarja kertoo merenpohjassa sijaitsevasta Tangalan kaupungista, jossa Paavon lisäksi asustaa joukko muitakin persoonallisia hahmoja, mm. Paavon lemmikkietana Kari, meritähti Patrik Tähtönen, Jalmari Kalmari, Einari Rapu ja Sulevi Plankton. Sarjan on luonut meribiologi Stephen Hillenburg. K7
17:05
Onnenpäivän vitsi
17:06
Pikku Prinssi
Kiskonauttien Palneetta osa 1. Ranskalainen suomeksi puhuttu animaatiosarja. Jättimäinen universaali myrsky on vienyt Pikku Prinssin ystävineen pois asteroidiltaan. He matkustavat planeetalta toiselle Linnunradan poikki löytääkseen tien takaisin kotiin. Sallittu kaiken ikäisille.
17:30
LoliRock
Kausi 1, 18/26. K7 (väkivalta, ahdistus).
17:53
Pikku Piko
Miten selvitään... haisevasta hengityksestä?. Pikku Pikolla on viimeinkin treffit Sussun kanssa, ja hän päättää lukea tälle runon. Ikävä kyllä Pikon hengitys haisee hirveälle - ja on vaikea lähteä treffeille avaamatta suutaan... ongelman ratkaisu on vaikeaa! Terveydenhoitaja ei ymmärrä tilannetta eikä apua löydy! Koko maailman hammastahna ei muuttaisi mitään (paitsi ehkä hukuttaisi koulun vaahtoon). Onneksi Pehkolla on hengityksen raikastajia! Mutta niitä pitäisi käyttää varoen, yksi kerrallaan... Onnistuisiko se Pikolta? Ei todellakaan! Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 18:00

18:00
Juontajan suosikki
18:01
Code Lyoko
Code Lyoko kertoo neljästä koululaisesta, jotka käyvät koulua sisäoppilaitoksessa. Yumi, Jeremy, Odd ja Ulrich löytävät vanhasta koulunsa vieressä olevasta tehtaasta suuren supertietokoneen. Pian he huomaavatkin, että supertietokoneen avulla he pääsevät Lyoko-nimiselle planeetalle - tästä alkaa suuri seikkailu! K7 (ahdistus, väkivalta).
18:30
Lucky Luken uudet seikkailut
Kourallinen Daltoneita. Daltonit yrittävät paeta lain pitkää kouraa Meksikoon. Sallittu kaiken ikäisille.
18:55
Kahjo kanala
Suurkaupungin sydämessä asuu vastuuton, mutta rakastettava kukko, joka kannustaa neljää kanaansa munimaan musiikin tahtiin. Heidän elämäänsä häiritsee vuokraemäntä Polly, joka uhkaa myydä kanat naapuruston lihakauppiaalle, jos hän ei saa päivittäisiä kananmuniaan ajoissa. Kouluikäisille suunnattu vauhdikas tietokoneanimaatiosarja. Sallittu kaiken ikäisille.
19:05
Tintin seikkailut
Professori Tuhatkauno on siepattu. Tintti ja kapteeni joutuvat huikeaan seikkailuun yrittäessään pelastaa hänet. K7 (ahdistus).
19:30
Viidakon veijarit
Jos on hätä, kutsu viidakon veijarit apuun! Tiikeriksi itseään luuleva Mauri-pingviini, Mikke-gorilla ja muut veijarit paljastavat, mitä viidakossa todella tapahtuu. Suomeksi puhuttu animaatiosarja. Sallittu kaiken ikäisille.
19:45
Viidakon veijarit
Jos on hätä, kutsu viidakon veijarit apuun! Tiikeriksi itseään luuleva Mauri-pingviini, Mikke-gorilla ja muut veijarit paljastavat, mitä viidakossa todella tapahtuu. Suomeksi puhuttu animaatiosarja. Sallittu kaiken ikäisille.
19:58
Hyvää yötä!