UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

MTV Juniori Lauantai 23.9.

10:20
Unelmatarha
Kuurupiiloa Maka Pakan kanssa. Unelmatarha kertoo puutarhasta, jossa Apsi Deisi, Iggl-Piggl, Maka Paka, Pontipainit, Wottingerit, Haahuut ja Tomblibuut telmivät päivästä toiseen. Elämä Unelmatarhassa on aina ihanaa ja täynnä leikkiä, tanssia ja iloisia kasvoja. Sarja on tarkoitettu perheen pienimmille. Sallittu kaiken ikäisille.
10:44
Juniorijumppa
10:46
Unikamut
Alle kouluikäisille suunnattu lastensarja, jossa neljä hyväntahtoista ja pehmoista unikamua seikkailevat musiikin voimin mennessään nukkumaan. Uusinta. Sallittu kaiken ikäisille.
10:58
Unikamut
Alle kouluikäisille suunnattu lastensarja, jossa neljä hyväntahtoista ja pehmoista unikamua seikkailevat musiikin voimin mennessään nukkumaan. Uusinta. Sallittu kaiken ikäisille.
11:10
Puuha-Pete
Pete pistää juoksuksi. Kausi 4, jakso 9/13. Iloinen rakentaja Puuha-Pete ja hänen kaverinsa Pusku ja Kippi sekä muut puuhakkaat työmaakoneet pitävät huolta siitä, ettei yksikään remonttihomma eikä kaivuutyö jää tekemättä. Pete ystävineen suoriutuu eteen tulevista kommelluksista ja haasteista leikiten! Suomeksi puhuttu englantilainen animaatiosarja. Sallittu kaiken ikäisille.
11:20
Puuha-Pete
Peten muistisolmu. Kausi 4, jakso 10/13. Iloinen rakentaja Puuha-Pete ja hänen kaverinsa Pusku ja Kippi sekä muut puuhakkaat työmaakoneet pitävät huolta siitä, ettei yksikään remonttihomma eikä kaivuutyö jää tekemättä. Pete ystävineen suoriutuu eteen tulevista kommelluksista ja haasteista leikiten! Suomeksi puhuttu englantilainen animaatiosarja. Sallittu kaiken ikäisille.
11:30
Pororo
Valtava Crong. Kausi 4, 4/26. Crong tahtoo kasvaa pitkäksi. Kaukana ihmisten ilmoilta on rauhallinen, lumen peittämä saari. Metsässä saaren keskellä on pieni, eläinten asuttama kylä. Kukaan ei tiedä kuinka eläimet tulivat saarelle, mutta ne päätyivät elämään yhdessä saaren ainoassa kolkassa, jossa aurinko paistaa lämpimämmin eikä tuuli puhalla niin kylmästi. Tässä kylässä elää ystävineen Pororo, utelias ja vallaton pieni pingviini. Korealainen suomeksi puhuttu animaatiosarja. Sallittu kaiken ikäisille.
11:45
Pororo
Eddyä pelastamassa. Kausi 4, 5/26. Eddyn avaruusmatka menee pieleen, ja hänen ystävänsä joutuvat lähtemään pelastusretkelle. Kaukana ihmisten ilmoilta on rauhallinen, lumen peittämä saari. Metsässä saaren keskellä on pieni, eläinten asuttama kylä. Kukaan ei tiedä kuinka eläimet tulivat saarelle, mutta ne päätyivät elämään yhdessä saaren ainoassa kolkassa, jossa aurinko paistaa lämpimämmin eikä tuuli puhalla niin kylmästi. Tässä kylässä elää ystävineen Pororo, utelias ja vallaton pieni pingviini. Korealainen suomeksi puhuttu animaatiosarja. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 12:00

12:01
Juontajan suosikki
12:02
Karhuherra Paddingtonin seikkailut
Paddington on utelias karhuherra, joka joutuu päivittäin seikkailuihin. Mitä tahansa saattaa tapahtua, mutta isokin sekamelska päättyy aina nauruun. Kanadalais-ranskalainen suomeksi puhuttu animaatio, joka perustuu alkuperäiseen 1958 luotuun karhuhahmoon, Lontoon Paddingtonin asemalta löytyneeseen orpoon karhuun, jonka Brownien perhe ottaa kotiinsa. Sallittu kaiken ikäisille.
12:25
Elias ja pelastusryhmän seikkailut
Kadonnut työkalu. Kausi 3, jakso 37/52. Trooli joutuu pulaan kadotettuaan tärkeän työkalunsa. Suosittuun norjalaiseen kuvakirjaan perustuvassa tietokoneanimaatiossa Elias pelastaa ystäviensä kanssa monta kanssaeläjäänsä pulasta merestä Lunnin kylän edustalla. Sallittu kaiken ikäisille.
12:38
Elias ja pelastusryhmän seikkailut
Vaunun seikkailu. Kausi 3, jakso 38/52. Pikkuinen Vaunu joutuu pulaan lähtiessään kuljettamaan kierrätyslaatikkoa. Suosittuun norjalaiseen kuvakirjaan perustuvassa tietokoneanimaatiossa Elias pelastaa ystäviensä kanssa monta kanssaeläjäänsä pulasta merestä Lunnin kylän edustalla. Sallittu kaiken ikäisille.
12:50
Taskuvaari
Speedy-Edie ostoksilla. Maan nopein pyöräilijätär Speedy-Edie saapuu ostoksille Jasonin isän pyöräliikkeeseen. Hän on kireä ja kiireinen ja moittii hidasta palvelua. Jason ja vaari järjestävät pyöräliikkeeseen rentoutushetken ja siihen loppuu kaikkien kiire. Sallittu kaiken ikäisille.
13:05
Taskuvaari
Maxin kiva päivä. Jasonin ja Jemiman serkku Max tulee käymään. Hänen kanssaan Jemima ja vaari muovailevat muovailuvahasta kokonaisen kivikautisen kylän. Vaari istuu vahingossa hienon luolamiehen päälle ja joutuu itse esittämään luolamiestä koko iltapäivän. Onneksi Jason tulee pelastamaan vaarin. Sallittu kaiken ikäisille.
13:20
Taskuvaari
Neiti Smileyn mansikkayllätys. Neiti Smiley pitää lapsille keittiökerhoa kahvilassaan. Tänään kerhossa kokataan spagettia ja mansikkayllätystä. Floyd yrittää pilata muiden kokkaukset kepposillaan. Puhuva vanukas saa hänet parantamaan tapansa. Arvasit oikein: vaarilla on sormensa pelissä. Sallittu kaiken ikäisille.
13:35
Hello Kitty: Omenapuumetsä ja Lumottu maa
Osa 5/27. Vihaan aurinkoa. Kitty ja Emily tulevat museoon Emilyn isän kanssa, joka on mysteeritutkija, löytääkseen ratkaisun merkillisen metsän arvoituksille. Museossa he törmäävät lepakkomaiseen keijuun, joka hyökkää Kittyn kimppuun. Yhtäkkiä taivas tummenee ja sataa kaatamalla. Emilyn isä on vakuuttunut siitä, että tämäkin liittyy outoihin tapahtumiin, joita ilmenee heidän läheisyydessään koko ajan. Sallittu kaiken ikäisille.
13:45
Hello Kitty: Omenapuumetsä ja Lumottu maa
Osa 6/27. Linda on myöhässä. Merkillisten tapahtumien sattuessa edelleen ja yhä uudestaan, Emily ja Kitty odottavat Lindaa Helenan kotona. Linda tulee myöhässä. Hänen selityksensä on, että hän joutui "Mustaan välikohtaukseen", mutta Emily ei usko häntä. Linda on alakuloinen, kun Emily on moittinut häntä, mutta sitten Akuro ilmestyy paikalle... Sallittu kaiken ikäisille.
14:00
Juontajan suosikki
14:01
Supersintit
Tällä kertaa parrasvaloissa ovat Superkade, Superitseinho ja Supermatkija. Sallittu kaiken ikäisille.
14:25
Pikku Piko
Miten selvitään... räikeästä hiihtoasusta?. Saavuttuaan hotelliin, missä luokka asuu hiihtoleirin ajan, Sussu huomaa harmikseen unohtaneensa hiihtoasunsa! Mukana oleva opettaja löytää hänelle varapuvun, mutta se on hirveän näköinen. Sussu ei halua pitää sitä, koska koko luokka nauraisi hänelle! Siksi hän pyytää Pikolta apua, ja tämä ryhtyy kyselemään, josko joku vaihtaisi pukunsa hänen kanssaan... Vaan entä jos räikeä puku sittenkin tuo esiin sen kantajan sporttisen tyylin? Sallittu kaiken ikäisille.
14:32
Diego ja tölkinhenki
Rita mainostaa pestiä uuden hyväntekeväisyysaluksensa kapteenina, eikä Diego voi vastustaa mahdollisuutta. Sallittu kaiken ikäisille.
14:45
Diego ja tölkinhenki
Keitaan koko porukka osallistuu puutarhakilpailuun, mutta Diegon pläntti kaipaa vielä vähän hienosäätöä ennen kisapäivää. Sallittu kaiken ikäisille.
15:00
Heidi
Puumajavala. Kaarlo ystävineen yrittää löytää Pekan aarteen, mutta tämä ja Heidi eksyttävät heidät. Mahtaako aarre lopulta löytyä? Klassikkokirjoista tuttu Pikku-Heidi nähdään nyt uudessa tietokoneanimaatiosarjassa! Enkelinkasvoinen Heidi on pieni orpotyttö, joka asuu vanhan isoisänsä luona Sveitsin Alpeilla. Heidin elämä ei ole ruusuilla tanssimista, mutta iloisen ja positiivisen elämänasenteensa siivittämänä hän huomaa, kuinka tärkeää ystävyys ja toisista huolehtiminen on. Sarjassa puhutaan suomea. Sallittu kaiken ikäisille.
15:25
Juontajan suosikki
15:30
Leonardo
Pitkä kuin kanan lento. Pasi uneksii lentämisestä, ja Leonardo päättää tehdä unesta totta! Sallittu kaiken ikäisille.
15:45
Kaisu Kuu
Siivoa huoneesi!. Kausi 1, 1/52. Lady Pop on tulossa kotiin viikonlopuksi. Jotta kaikki olisi täydellistä, isä pyytää Lottaa siivoamaan huoneensa. Lotta käskee ensin veljensä apuun ja hiipii sitten luvatta Kaisu Kuun huoneeseen lainaamaan kaiken-imuria taikapussista. Huono idea! Imuri imee todellakin kaiken ja voimistuu voimistumistaan. Nyt on tehtävä yhteistyötä, jotta imuri saadaan aisoihin ja sisarusten aiheuttamat vahingot korjattua ennen kuin Lady Pop saapuu. Sallittu kaiken ikäisille.
16:00
Kaisu Kuu
Lotta apinana. Kausi 1, 2/52. Pauli on aikeissa siirtää Kenia-apinan toiseen eläintarhaan, mutta Kenia on niin murheissaan, että Pauli lykkää siirtoa selvittääkseen ensin mikä apinaa vaivaa. Lotta saa ajatuksen: Kaisun taian avulla hän voisi ymmärtää ja puhua apinoiden kieltä. Siten selviäisi, mikä Kenialla oikein on. "Tsilipop!", taikoo Kaisu ja niin Lotta onkin kuin apina. Ikävä kyllä hän unohtaa ihmisten tavat kokonaan ja lähtee karkuteille. Lotta pitää löytää ja pian! Sallittu kaiken ikäisille.
16:14
LoliRock
Totta puhuen. Kausi 2, 17/26. Mephisto ja Praxina houkuttelevat ääntä muuttavalla taialla Talian ja Aurianan smoothiebaariin ja Iriksen autiolle kadulle, jossa he käyvät tämän kimppuun. Mustakristallisäteen pökerryttämä Iris makaa avuttomana kadulla Mephiston ja Praxinan armoilla, mutta yhtäkkiä paikalle tulee salaperäinen taistelija ja pelastaa Iriksen. Kun Iris herää seuraavana aamuna, hän ei tiedä, olivatko edellisen illan tapahtumat unta vai totta. Talia lausuu taian, joka saa kaikki kolme prinsessaa näkemään, mitä tapahtui. Tytöt näkevät, että naamioitunut ephedialainen pelastaa Iriksen. Tytöt haluavat selvittää salaperäisen ephedialaisen henkilöllisyyden ja palaavat taistelupaikalle löytääkseen johtolankoja. He löytävät paikalta vain rikkinäisen kultaketjun. Kun Iris palaa kultaketjun kanssa kotiin, se johdattaa hänet Ellen-tädin makuuhuoneeseen. Iris hämmästyy kuullessaan, että Ellen-täti on Ellira, hänet pelastanut ephedialaissoturi. Ellen-täti selittää, että Iriksen äiti valitsi hänet tulemaan tyttärensä kanssa Maahan ja suojelemaan tätä. K7 (väkivalta, ahdistus).
16:38
Madagascarin pingviinit
Kissan kiihkeys / Voima ja vastavoima. Madagascar-elokuvaan perustuva suomeksi puhuttu animaatiosarja, jossa New Yorkin eläintarhan asukit käyvät jatkuvaa nahistelua siitä, kuka onkaan eläintarhan valtias. Sallittu kaiken ikäisille.
17:02
Code Lyoko
Väärissä käsissä. Vanha valokuva Aelitasta isänsä kanssa aiheuttaa ongelmia joutuessaan vääriin käsiin. Code Lyoko kertoo neljästä koululaisesta, jotka käyvät koulua sisäoppilaitoksessa. Yumi, Jeremy, Odd ja Ulrich löytävät vanhasta koulunsa vieressä olevasta tehtaasta suuren supertietokoneen. Pian he huomaavatkin, että supertietokoneen avulla he pääsevät Lyoko-nimiselle planeetalle - tästä alkaa suuri seikkailu! K7 (väkivalta, ahdistus).
17:27
Code Lyoko
Huonot välit. Odd valittaa olevansa liian hyvissä väleissä vanhempiensa kanssa, ja Xana ystävällisesti tarjoutuu korjaamaan tilanteen. Code Lyoko kertoo neljästä koululaisesta, jotka käyvät koulua sisäoppilaitoksessa. Yumi, Jeremy, Odd ja Ulrich löytävät vanhasta koulunsa vieressä olevasta tehtaasta suuren supertietokoneen. Pian he huomaavatkin, että supertietokoneen avulla he pääsevät Lyoko-nimiselle planeetalle - tästä alkaa suuri seikkailu! K7 (väkivalta, ahdistus).
17:53
Pikku Piko
Miten selvitään... merisairaudesta?. Loma on alkanut! Isoisä ja Amanda vievät Pikon ja hänen ystävänsä Pehkon ja Cassiuksen aurinkolomalle! He lähtevät laivalla. Laivalla?! Mutta Piko on aina kärsinyt merisairaudesta. Huonoa oloa on varmasti luvassa! Hypnoosi, mummon yrttilääkkeet... koko perhe yrittää kaikkensa auttaakseen merisairauden voittamisessa. Niin ja muuten, kun matkan jälkeen astutaan maan kamaralle, tuleeko siitä maasairaaksi? Voi ei! Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 18:00

18:00
Vili & Bill
Ranskalais-belgialainen koko perheen komediaelokuva perustuu suosittuun sarjakuvaan. Vili-pojan ja tämän perheenjäsenten elämä mullistuu kertaheitolla, kun perheeseen adoptoidaan cockerspanieli-Bill. Vilin ja Billin arjesta ei puutu vauhtia, kun hankalia tilanteita luovat niin koiraan rakastuva kilpikonna kuin äänille allerginen hermoheikko naapurikin. Ohjaaja: Alexandre Charlot, Franck Mangier, Ranska/Belgia 2013 (82'). Pääosissa: Luka Haikonen, Sampo Sarkola, Kari Ketonen, Iina Kuustonen. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
19:20
Teini-ikäiset mutanttininjakilpikonnat
X-ulottuvuus kutsuu. Kilpparit vastaanottavat sattumalta Nahkapään lähettämän viestin X-ulottuvuudesta. Mikey tahtoo lähteä pelastamaan ystäväänsä Kraangien kynsistä. Maailman kuuluisimmat mutanttininjakilpikonnat Raphael, Donatello, Michelangelo ja Leonardo taistelevat edelleen New Yorkin kaduilla vaarallisia vihollisia vastaan. 2. tuotantokausi. K7 (väkivalta, ahdistus).
19:46
Viidakon veijarit
Jos on hätä, kutsu viidakon veijarit apuun! Tiikeriksi itseään luuleva Mauri-pingviini, Mikke-gorilla ja muut veijarit paljastavat, mitä viidakossa todella tapahtuu. Suomeksi puhuttu animaatiosarja. Sallittu kaiken ikäisille.
19:58
Hyvää yötä!