UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

MTV Juniori Maanantai 25.9.

16:15
Madagascarin pingviinit
Pingviinit jäällä / Välien selvittely väylällä 18. Madagascar-elokuvaan perustuva suomeksi puhuttu animaatiosarja, jossa New Yorkin eläintarhan asukit käyvät jatkuvaa nahistelua siitä, kuka onkaan eläintarhan valtias. Sallittu kaiken ikäisille.
16:40
Superpahisten liiga
Polkupyörä / Uima-allas. Voltar haluaa suojella pyöräänsä keinolla millä hyvänsä, ja he saavat vastaansa yllättävän vastustajan. / Voltarista tulee hyvin suojeleva uima-altaansa suhteen ja yrittää karkottaa pikkupojan pahismaisilla tempuilla. K7 (ahdistus, väkivalta).
17:05
Onnenpäivän vitsi
17:06
Pikku Prinssi
Täpläkäisten planeetta, osa 2. Kausi 3, 11/26. Pikku prinssi yrittää estää tuulikansan ja täpläkäisten välisen sodan. Ranskalainen suomeksi puhuttu animaatiosarja, joka perustuu Antoine de Saint-Exupéryn vuonna 1943 julkaistuun klassikkokirjaan. Pikku prinssi päättää etsiä Ruusun kotiplaneetan ja kohtaa uuden, taianomaisen seikkailun aikana monta tuttua planeettaa ja niiden asukasta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (väkivalta, ahdistus).
17:30
LoliRock
Amatööritunti. Kausi 2, 19/26. LoliRock on kykykilpailun tuomarina, kun hermostunut kilpailija nimeltä Mark mokaa taikuriesityksensä perusteellisesti. Iriksen riipus alkaa hohtaa, ja prinsessat tajuavat, että Mark on avun tarpeessa. He yrittävät auttaa tätä hallitsemaan hermonsa ja parantelemaan esitystään. Mephisto ja Praxina vakoilevat tyttöjä ja luulevat, että Mark on ephedialainen velho, joka on tullut prinsessojen tueksi. Kaksoset yrittävät houkutella Markin puolelleen antamalla tälle taikasauvan, jonka Gramorr on kyllästänyt supervoimilla. Mark pitää kaksosia kaheleina mutta ottaa sauvan vastaan. Myöhemmin teatterissa Mark harjoittelee esitystään prinsessojen edessä ja loihtii sauvallaan vahingossa esiin mustakristallikanin. Prinsessat huolestuvat Markin turvallisuuden puolesta ja pyytävät tätä antamaan sauvan. Mark kuitenkin innostuu uusista voimistaan, kieltäytyy luovuttamasta sauvaa ja ryntää pois. Kaksoset odottavat Markia teatterin ulkopuolella, vievät tämän autiotaloon ja vaativat tätä siirtymään puolelleen. Prinsessat jäljittävät Markin taloon, ryntäävät sisään ja ryhtyvät taisteluun kaksosten kanssa. K7 (väkivalta, ahdistus).
17:53
Pikku Piko
Miten selvitään... hamsterin menetyksestä?. Pikku Piko huomaa, että hänen hamsterinsa Brutus on poissa, ja käsittää väärin: jos Brutus on hamsterien taivaassa, miten päästä yli menetyksestä? Ryhtyisikö suremaan oikein urakalla, naurettavuuteen asti? Syyttäisikö lemmikin myyjää, joka antoi huonot hoito-ohjeet? Tai hankkisi uuden lemmikin? Onneksi Cassius lopulta kertoo, että Brutus elää ja voi hyvin, ja että sen perhe voi kasvaa isoksikin? Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 18:00

18:00
Juontajan suosikki
18:01
Winx-klubi
Villiintynyt aurinkokello. Kausi 7, 21/26. Winxit lähtevät Etiopiaan selvittämään kummallisia sääolosuhteita. Vauhdikas animaatiosarja nuorista Winx-keijutytöistä, jotka käyvät Alfean keijukoulua taikaulottuvuudessa ja käyttävät hyvää energiaansa noitien pahoja voimia vastaan. Eräänä päivänä keijueläin kaapataan yllättäen, ja Winxit joutuvat matkaamaan menneisyyteen selvittääkseen syyn tapahtuneelle. Mutta mitä tekemistä ilkeillä sisaruksilla Kalsharalla ja Brafiliuksella onkaan asian kanssa? Italialaista alkuperää oleva piirretty sarja on puhuttu suomeksi. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus, väkivalta).
18:30
Paavo Pesusieni
Megasyöttisanko / Yksisoluinen hääpäivä. Kausi 6, 22/25. Palkittu animaatiosarja kertoo merenpohjassa sijaitsevasta Tangalan kaupungista, jossa Paavon lisäksi asustaa joukko muitakin persoonallisia hahmoja, mm. Paavon lemmikkietana Kari, meritähti Patrik Tähtönen, Jalmari Kalmari, Einari Rapu ja Sulevi Plankton. Sarjan on luonut meribiologi Stephen Hillenburg. Sallittu kaiken ikäisille.
18:55
Invizimals
Uusi salaperäinen seikkailusarja invizimaleista. Invizimals-hahmot seikkailevat Juniorin lisäksi myös pelikonsoleissa. Suomeksi puhuttu. K7 (väkivalta, ahdistus).
19:20
Viidakon veijarit
Lohikäärme. Jos on hätä, kutsu viidakon veijarit apuun! Tiikeriksi itseään luuleva Mauri-pingviini, Mikke-gorilla ja muut veijarit paljastavat, mitä viidakossa todella tapahtuu. Suomeksi puhuttu animaatiosarja. K7 (ahdistus, väkivalta).
19:35
Spies-tytöt
Putsaaja. Tyttöenergiaa täynnä oleva vauhtisarja kolmesta beverlyhillsiläisestä teinikaunottaresta, jotka Salaisen Palvelun johtaja on palkannut kansainvälisen vakoilun kiemuroihin K7 (väkivalta, ahdistus).
19:58
Hyvää yötä!