UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

MTV MAX Tiistai 23.5.

15:35
Le Marathon des Sables
Englanninkielinen ohjelma.
16:30
Teknavi
Kausi 13, 6/8. Kauden kuudennessa jaksossa Markku Alén esittelee uransa hurjimman ralliauton, Lancia Delta S4:n. Koeajossa on kaasuauto Skoda Octavia G-TEC, ja Risto Virtanen testaa Subaru Forester XT -katumaasturin. Elektroniikkatoimittaja Pauli Reinikainen selvittää, miten lisätty todellisuus muuttaa arkeamme lähivuosina. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
17:00
SM-Rallisprint: Raahe
Raahe.
17:35
European Le Mans: Monza
Monza.

Kello 18:00

18:30
GP Confidential
19:00
Ravit: Toto5
Toto5-ravit Teivossa. Juontaja Sonja Julkunen. Peliasiantuntija Iivari Ingves. Suora lähetys.
20:50
Michelin GT3 Le Mans Cup: Monza
Monza.

Kello 21:00

21:20
Bob's Burgers
Ratsunautit. Kausi 4, 17/22. Tina menee Ratsunautit-leluponien faneille tarkoitettuun tapahtumaan, joka onkin oikeasti suunnattu kyseisestä sarjasta pitäville aikuisille miehille. Kun Tina menettää leluponinsa, Bob joutuu soluttautumaan Palliponit-faniryhmään, että voisi palauttaa tyttärensä nuken. Amerikkalainen animaatiosarja, jossa hampurilaisravintolaa pitävä Bob seikkailee perheensä kanssa. K7 (ahdistus).
21:45
Bob's Burgers
Arvokas ambra. Kausi 4, 18/22. Lapset löytävät rannalta oudolta tuoksuvan möykyn, joka paljastuu arvokkaaksi ambraksi. Ainoa ongelma on se, että ambran myyminen on laitonta, joten heidän on turvauduttava kovapintaisimpaan rikolliseen, jonka he tuntevat. Lisäksi kallisarvoinen saalis alkaa murentaa sisarusten välejä. Bob ja Linda tutustuvat vuokraisäntänsä Felix-veljeen, joka tulee tuuraamaan herra Fischoederia ja aloittaa ravintolassa vessaremontin. Amerikkalainen animaatiosarja, jossa hampurilaisravintolaa pitävä Bob seikkailee perheensä kanssa. Sallittu kaiken ikäisille.
22:10
The Late Show With Stephen Colbert
Amerikkalainen talk show, jota isännöi Stephen Colbert. Housebändinä Jon Batiste & Stay Human. Vieraina TV-juontaja Julie Chen, näyttelijä Matt Walsh ja baseball-pelaaja David Ortiz. Esitetty Yhdysvalloissa 17.5.2017.
23:00
Mind Games
Testissä toimitusjohtajan pesti. Rossin ja Clarkin tiimin hoidettavana on tapaus Cathy Stewart. Nainen on palvellut Bellerman Consulting -yhtiötä 30 vuotta ja olisi oikeutettu nousemaan toimitusjohtajaksi. Hän ei ole enää nuori, mutta pätevä hän on. Ja suosittu. Johtokunta haluaa kuitenkin haastatella muitakin. Clark ottaa avuksi ns. epäsymmetrisen dominanssin. Hän uskoo Cathyn voittavan, koska tiimi toisi kisaan mukaan kolmannen kandidaatin. Veljesten yksityispuolellakin on hoidettavaa. Ross haluaa testata Bethin tunteiden aitouden Clarkia kohtaan. Siinä apuna on peiteroolia vetävä nainen. Amerikkalainen draamakomediasarja. K7 (väkivalta, ahdistus).
23:45
Formula 2: Katalonia / sunnuntain kilpailu
Katalonia / sunnuntain kilpailu. Selostus: Niki Juusela.

Kello 24:00

00:45
Formula GP3: Katalonia / sunnuntain kilpailu
Katalonia / sunnuntain kilpailu. Selostus: Niki Juusela.