UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

MTV MAX Lauantai 18.11.

10:30
PGA Tour Golf: The RSM Classic
PGA Tour Golf. The RSM Classic, 2. kisapäivä ( 17.11.2017 ). Englanninkielinen selostus.

Kello 12:00

13:30
Golf: Inside the PGA Tour
13:55
European Le Mans: Portimao
Portimao.
14:55
Porsche Supercup: Meksiko
Meksiko.
15:15
Pelisilmä
Pelisilmä kokoaa yhteen lauantain kiinnostavimman urheilun ja tärkeimmät pelikohteet Vakioveikkauksesta, Totosta ja vedonlyönnistä. Juontajana Ville Lepistö.
16:00
Ravit: Toto76
Toto76-kierros Jyväskylässä. Juontaja Jere Törmänen. Selostaja Antti Pylkkänen. Ratahaastattelut Satu Laakso. Suora lähetys.

Kello 18:00

18:00
Michelin GT3 Le Mans Cup: Portimao
Portimao.
18:30
Tennis: ATP Tour Uncovered
19:00
SHL: Karlskrona - Djurgården
Karlskrona - Djurgården. SHL: Karlskrona - Djurgården ( 18.11.2017 ). Selostajana Teppo Laaksonen. Suora lähetys.

Kello 21:00

21:20
Formula 1: Brasilian osakilpailu
Formula 1: osakilpailu. Selostus: Niki Juusela, asiantuntijat: Ossi Oikarinen ja Toni Vilander.
23:30
Top Gear USA
Suuri on kaunista. Tanner, Rutledge ja Adam saavat käsiinsä kenties uransa vaarallisimmat menopelit, kun heidät istutetaan tukkirekkojen rattiin. Tehtävänä on kuskata täysi lasti puita ehjinä määränpäähän, jota ennen odottaa vielä kasa vaativia rekkamieshaasteita. Haukkaavatko pojat nyt liian suuren palan? Amerikkalainen auto-ohjelma.

Kello 24:00

00:15
Top Gear USA
Supercoolit perheenisät. Onko olemassa autoa, jolla viedään kätevästi lapset futisharkkoihin ja käydään paluumatkalla kaupassa, mutta joka on silti typerryttävän nopea ja siisti? Sitä Tanner, Rutledge ja Adam yrittävät selvittää etsiessään autoa, jolla käytännöllisyyteenkin pakotettu perheenisä saa pitää vapauden tunteensa ja vauhdin huumansa. Amerikkalainen auto-ohjelma.
01:05
Aotearoa - metsästäjän taivas
Jousiammuntaa ja vaimentimia. Näemme Wildside Bow Hunting Open -jousiammuntakisan huipentuman ja käymme Howien kanssa tutustumassa äänenvaimentimien valmistukseen. Laadukas uusiseelantilainen kalastus- ja metsästyssarja vie katsojat keskelle huikeita luontoelämyksiä. Sarjan asiantuntevat isännät Howard Morrison Junior ja Matua Parkinson ovat intohimoisia metsästyksen harrastajia ja näyttävät mitä kaikkea erityisesti Uusi-Seelannin luonto tarjoaa. Sarjassa vieraillaan myös Australiassa ja muilla Tyynen valtameren saarilla. Aotearoa - metsästäjän taivas tutustuttaa paitsi metsästyksen ja kalastuksen saloihin myös luonnosta nauttimiseen ja ympäristömme kunnioittamiseen. Tervetuloa mukaan seikkailuun!