UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

MTV MAX Lauantai 18.11.

19:00
SHL: Karlskrona - Djurgården
Karlskrona - Djurgården. SHL: Karlskrona - Djurgården ( 18.11.2017 ). Selostajana Teppo Laaksonen. Suora lähetys.

Kello 21:00

21:20
Formula 1: Brasilian osakilpailu
Formula 1: osakilpailu. Selostus: Niki Juusela, asiantuntijat: Ossi Oikarinen ja Toni Vilander.
23:30
Top Gear USA
Suuri on kaunista. Tanner, Rutledge ja Adam saavat käsiinsä kenties uransa vaarallisimmat menopelit, kun heidät istutetaan tukkirekkojen rattiin. Tehtävänä on kuskata täysi lasti puita ehjinä määränpäähän, jota ennen odottaa vielä kasa vaativia rekkamieshaasteita. Haukkaavatko pojat nyt liian suuren palan? Amerikkalainen auto-ohjelma.

Kello 24:00

00:15
Top Gear USA
Supercoolit perheenisät. Onko olemassa autoa, jolla viedään kätevästi lapset futisharkkoihin ja käydään paluumatkalla kaupassa, mutta joka on silti typerryttävän nopea ja siisti? Sitä Tanner, Rutledge ja Adam yrittävät selvittää etsiessään autoa, jolla käytännöllisyyteenkin pakotettu perheenisä saa pitää vapauden tunteensa ja vauhdin huumansa. Amerikkalainen auto-ohjelma.
01:05
Aotearoa - metsästäjän taivas
Jousiammuntaa ja vaimentimia. Näemme Wildside Bow Hunting Open -jousiammuntakisan huipentuman ja käymme Howien kanssa tutustumassa äänenvaimentimien valmistukseen. Laadukas uusiseelantilainen kalastus- ja metsästyssarja vie katsojat keskelle huikeita luontoelämyksiä. Sarjan asiantuntevat isännät Howard Morrison Junior ja Matua Parkinson ovat intohimoisia metsästyksen harrastajia ja näyttävät mitä kaikkea erityisesti Uusi-Seelannin luonto tarjoaa. Sarjassa vieraillaan myös Australiassa ja muilla Tyynen valtameren saarilla. Aotearoa - metsästäjän taivas tutustuttaa paitsi metsästyksen ja kalastuksen saloihin myös luonnosta nauttimiseen ja ympäristömme kunnioittamiseen. Tervetuloa mukaan seikkailuun!