UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Yle TV1 Lauantai 29.7.

14:10
Prisma: Taivaan valloitus
2/3. Kilpailijat. David Attenborough jatkaa lentävien eläinten evoluution jäljitystä, kuten sulkapeitteiset dinosaurukset, jotka ovat lintujen esi-isiä, ja nisäkkäät, jotka dominoivat yötä lepakoina. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.
15:00
Yle Uutiset
HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
15:05
Pisara
Syvä polku - esitys kertoo matkasta itseen ja tähän hetkeen. Kirkkoherra Tuomo Norvasuo. (Laul.l. 5:2) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
15:10
Ulos luontoon: Naamioitumisen mestarit
Osa 1/10. Suomen perhosista 95% on yöperhosia, jotka ovat suurimman osan ajasta ihmisiltä piilossa. Minna Pyykkö pyydystää yökkösiä punaviinillä ja Kimmo Ohtosella on ongelmia toukkien kasvatuksessa. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
15:40
Luonnon yrttiapteekki
Osa 12/16. Kehäkukka. Antiikin kreikkalaiset käyttivät kehäkukkaa ihonhoitoon ja torjumaan tulehduksia. Mitä mieltä tanskalaistutkijat ovat kreikkalaisten havainnoista? (U) Äänitekstitys: suomi.
16:00
Naapureita ja ystäviä (7)
Kausi 3, 3/10. Tähtiunelmia. BBC:n tuottama sarja sijoittuu 50-luvulle idylliseen Ormstonin kylään, jossa kaikki tuntevat toisensa. Tv-yhtiö etsii uusia kykyjä ja taistelusta pääroolista tulee kova. (U) Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
16:50
Novosti Yle
Äänitekstitys: suomi.
16:55
Yle Uutiset viittomakielellä
17:00
Yle Uutiset
HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
17:10
Inhimillinen tekijä
Voiko taide parantaa? Stina Koistisen aivot on leikattu neljä kertaa, musiikissa soivat nyt kivut ja värit. Aino Ristimäki maalasi syövän tarinaksi. Jussi Lehtonen otti riskin ja vie teatteria hoitolaitoksiin. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 18:00

18:00
Yle Uutiset
HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
18:10
Urheiluruutu
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. HD
18:15
Pokka pitää
Hyacinth haluaa ostaa Rolls Roycen - tai ainakin ajella sellaisella muiden nähtäville. (U) Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
18:45
Avara luonto: Attenborough'n lempilinnut
Maailmankuulu dokumentaristi David Attenborough tutustuttaa meidät paratiisilintujen maailmaan ja kertoo, miten nämä kiehtovat ja salaperäiset linnut ovat innoittaneet meitä jo 500 vuoden ajan. T: BBC. HD Äänitekstitys: suomi.
19:40
Bletchleyn nelikko
Uusi sarja. Kausi 1, 1/3. II maailmansodan aikaan koodinpurkajina toimineet älykkäät naiset ovat astuneet tylsään arkeen. Kun sarjamurhaaja iskee Lontoossa, ei yksi heistä voi enää pitää kynttiläänsä vakan alla. HD Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
20:30
Yle Uutiset
HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
20:50
Urheiluruutu
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. HD

Kello 21:00

21:15
Syrjäinen maa (K16)
Kausi 2, 3/5. Arvostettu lakimies on murhattu. Jutun edetessä paljastuu haudattuja traagisia tapahtumia, vanhoja kaunoja ja syvää epäluottamusta. Piileekö niissä syy murhaan? Ehtiikö poliisi estää kostoiskun? (U) HD Äänitekstitys: suomi. K16 (ahdistus).
22:50
The Spiral (16)
Osa 1/5. Kööpenhaminassa toimii kansainvälinen taideryhmä. Kun sen jäsenistä yksi katoaa, joutuvat muutkin keskelle jännitysnäytelmää. Transmediaalinen tarina, jota valotetaan eri näkökulmista eri mediavälineissä. HD Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
23:35
Kätketty
2/6. Nuoret naiset joutuvat helposti hyväksikäytön ja ahdistelun uhreiksi. Toimittaja Cecilia Vaccari näyttää, mitä baareissa tapahtuu, kun miehet kourivat, vartijat kääntävät katseensa ja tytöt tuntevat olevansa voimattomia. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Äänitekstitys: suomi.

Kello 24:00

00:05
Uutisikkuna
04:00
Uutisikkuna