UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

MTV3 Maanantai 24.10.

21:00
Ex-Onnelliset
Rakastuneet lihakset. Kausi 1, 7/12. Rakastuneet lihakset. Laura yrittää vältellä Kallea ja järjestellä samalla Viivin 11-vuotissynttäreitä. Viivi suhtautuu hyvin vakavasti synttäreihinsä ja joutuu pettymään rankasti, kun juhlat eivät menekään hänen käsikirjoituksensa mukaan. Sara värväytyy Tähtisumun lastenvahdiksi ja saa vihdoin yhteyden Tuomakseen. Antti yrittää lepytellä vihoittelevaa Sini-Marjaa. Suviannaan rakastunut Arto näkee tilaisuutensa tulleen. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
22:00
Kymmenen Uutiset
22:20
Päivän sää
22:25
MTV Sport Uutiset
22:35
Roba
Neiti Etsivä. Kausi 3, 4/10. Neiti Etsivä. Arto pyrkii suojelemaan perhettään, mutta joutuukin jahtaamaan vaarallista vankikarkuria. Poliisin tietojärjestelmän takkuilu aiheuttaa päänvaivaa kaikille. Maikki saa kuulla, että hänellä onkin kilpailija uuden pestin suhteen. Elinalla alkaa mennä hermo, kun KRP:n mies tulee jälleen kerran sekoittamaan Roban tekemää tutkintaa. Uusinta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (väkivalta, seksi).
23:35
Kohde (K16)
Kohtalokas virhe. Kausi 5, 10/13. Kohtalokas virhe paljastaa Finchin peitehenkilöllisyyden, ja hän joutuu hengenvaaraan. Tämä laukaisee tapahtumien sarjan, jossa tiimi kohtaa jatkuvasti Samaritanin agentteja. Tiimi hajaantuu heitä paetessaan. Kuolonuhreilta ei kuitenkaan vältytä. Amerikkalainen rikosdraamasarja. Äänitekstitys: suomi. K16 (väkivalta, ahdistus).

Kello 24:00

00:35
Extant
Kasvukipuja. Kausi 2, 2/13. Kenraali Shepherd on Mollyn jälkeläisen jäljillä ja joutuu turvautumaan äärimmäisiin otteisiin. Molly ja JD Richter löytävät naisen, jonka raskaus vaikuttaa samanlaiselta kuin aiempiin kuolemantapauksiin liittyneet raskaudet. Julie on vaikeuksissa sekä Ethanin käytöksen että uuden humanikkoprojektin kanssa. Yhdysvaltalainen scifi-draamasarja astronautti Molly Woodsista (Halle Berry), jonka kasvattipoika on robotti ja biologinen poika puoliksi avaruusolento. Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
01:35
Bones
Selkoa salaliitosta. 10. kauden avausjaksossa tiimi tekee kaikkensa saadakseen Boothin vapaaksi ja narauttaakseen FBI:ssä olevan petturin, mutta yksi heistä joutuu suureen vaaraan. Amerikkalainen kepeä rikosdraamasarja. Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
02:35
Bosch
Salaisuuksien verkko. Kausi 2, 2/10. Bosch saa pian huomata, että hänen tutkimansa murhajuttu on kaikkea muuta kuin yksioikoinen. Kesken tutkimusten hän saa äitinsä murhaan liittyvän vihjeen toimittajalta. Apulaispoliisipäällikkö Irvingin on yhä vaikeampaa olla sekaantumatta politiikkaan. Amerikkalainen rikossarja losangelesilaisesta murhaetsivästä. Uusinta. Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
03:35
Rikoksista pahin
Lapsen parhaaksi. Viemäriverkostosta löytyy kuollut nainen. Murhatutkinta muuttuu kuumeiseksi etsinnäksi, kun käy ilmi, että nainen on synnyttänyt muutamaa päivää aikaisemmin. Rusty rohkenee vihdoin kertoa adoptiouutiset biologiselle äidilleen. Amerikkalainen rikossarja. Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).