UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

MTV3 Keskiviikko 28.1.

15:10
Grand Designs - unelma-asunnot
Maaseutu-unelma. Onnistuuko muutto Lontoosta maaseudulle, jos se vaati täydellisen ammatinvaihdon? Kun sen lisäksi pitäisi vielä rakentaa talo, on paineita kylliksi. Äänitekstitys: suomi.
16:15
Koko Suomi leipoo
Suolaiset leivonnaiset. Teknisessä tehtävässä taiteillaan foccacciaa ja taidonnäytteessä leipureiden kekseliäisyys laitetaan koetukselle suolaisilla tuulihattukakuilla. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
17:15
Uutiset
17:20
Päivän sää
17:25
Kauniit ja rohkeat
Hope Logan ja libidon lieskat. Kosintaan polvistunut Wyatt odottaa Hopen vastausta. Tämä on hiljaa. Pitääkö hän edes sormuksesta? "Se on kaunis." "Minulla on hyvä jalokivimaku", Wyatt sanoo. Brooke soittaa Abu Dhabista, ettei Ridgen etsinnöissä ole edistytty, ja että Quinn ei saisi tekoaan anteeksi. Wyatt lupaa pitää äitinsä varastolla ja olla itse kontaktina Hopeen päin. Hope ei usko sen toimivan, eikä hän usko kihlauksenkaan toimivan. He ehtivät sanoa toisilleen toisistaan vielä paljon kauniita asioita ennen kuin kyyneleinen Hope väistää suudelmayrityksen ja lähtee. Aly on iloinen, että Oliver on ollut hänen tukemaan näinä vaikeina aikoina. He suutelevat, ja Maya pyörittää silmiään. Uusi suudelma, uusi pyöritys. Maya käskee Oliverin olla käyttämättä rikasta ihmistä hyväkseen. Quinn pilkkaa Liamin kukkomaista itseluottamusta, ja tämä vastaa, että jopa Quinnin kaltaisen itsepetostelijan täytyy tajuta, että ihmiset kyllä älyävät syyllisen. Wyatt sammuttaa Big Bearilla kynttilät ja muistelee asioita - timanttinäyttelyä, Hawaijin-matkaa ja matkailuvaunuretkeä. Samaan aikaan Hope palaa kallionkieleketalolle Malibuun - väsyneenä, onnellisena, suudelmiin valmiina. Onko hänen elämänsä libidolottoa? Amerikkalainen saippuasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
17:55
Mitä tänään syötäisiin?
Club sandwich

Kello 18:00

18:00
Emmerdale
Vastuunpakoilija vauhdissa. Hengenvaarallinen tulipalo aiheuttaa kaaoksen kylässä. Ensijärkytyksen laannuttua tunteet alkavat purkautua puolin ja toisin. David katsoo nyreänä, kun Alicia häipyy Domin kanssa illan pimeyteen. Debbie on autuaan tietämätön lastensa kohtalosta. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
18:30
Emmerdale
Peruuttamatonta tuhoa. Kerry on aiheuttanut suuremman sotkun, kuin arvasikaan, sillä Andy joutuu remontin maksumieheksi. Debbie hurjistuu kuullessaan tulipalosta. Dom ja Gemma aikovat muuttaa kylään. Sandy onnistuu hukkaamaan Seanin koiran. Amy ei ole valmis antamaan äidilleen pienintäkään armon rahtusta. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. K7 (väkivalta).
19:00
Seitsemän Uutiset
19:20
Päivän sää
19:30
Salatut elämät
Osa 2753. Talelle napsahtaa inssinakki Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (väkivalta).
20:05
Kingi
Kingi on uusi, suora puolentoista tunnin musiikkikomediashow joka perustuu fiktiiviseen laulukilpailuun. Mukana on joukko maamme tunnetuimpia näyttelijöitä.

Kello 21:00

21:30
1001 Rikua
3. jakso. Riku Niemisen piilokameraa ja sketsiviihdettä yhdistävä tv-show. Kolmannessa jaksossa Riku muuntautuu taksikuskiksi, jonka kyytiin joutuvat Sabina Särkkä ja Niko Saarinen. Kaksintaistelussa haasteen ottaa vastaan Reino Nordin. Jaksossa selviää myös mitä munamies tekee nykyään. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
22:00
Kymmenen Uutiset
22:20
Päivän sää
22:25
Viking Lotto ja Jokeri
22:30
MTV Sport Uutiset
22:40
Myytinmurtajat
Saniteettitiloja. Adam ja Jamie testaavat myyttejä julkisista käymälöistä. Onko hygieenisempää kuivata kätensä puhaltimella kuin paperilla? Entä onko lähinnä ovea oleva WC-koppi todella vähiten käytetty ja puhtain? Tiimi selvittää, mikä on paras paikka suojautua maanjäristykseltä. Amerikkalainen viihteellinen tiedesarja myyteistä ja legendoista. Äänitekstitys: suomi.
23:45
Bones
Nainen valkoisissa. Brennanin ja Boothin häät ovat aivan ovella, mutta murha on silti ratkaistava. Kaikki harjoittelijat pyydetään apuun, jotta Brennanin ei tarvitse osallistua tutkimuksiin. Amerikkalainen kepeä rikosdraamasarja. Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).

Kello 24:00

00:45
Kallista kipua
Kutsu jatkoille. Hankin huumetesti on positiivinen, joten Eddie yrittää saada hänet vieroitusklinikalle, jonka omistajalla vaikuttaa olevan omiakin ongelmia. Molly syyttää Hankia isänsä tilasta. Paige on mustasukkainen Divyasta Eddien lipsautettua, että Evan on ollut ihastunut häneen. Jaksossa vierailee Dharmasta ja Gregistä tuttu Jenna Elfman. Komediallinen draamasarja nuoresta lääkäristä Hank Lawsonista (Mark Feuerstein), joka luo uraa Hamptonsin hienostoalueella asuvien suihkuseurapiirien henkilääkärinä vähäosaisiakaan unohtamatta. Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
01:40
Revolution (K16)
Torni. Uskaliaan Rachelin yritys murhata Monroe epäonnistuu, ja Rachelin avulla Monroen miehineen onnistuu soluttautua Torniin, jonka sisällä asukkaat kuitenkin odottavat eivätkä ota kutsumattomia vieraita ilomielin vastaan. Rytäkässä Rachel jää jumiin Monroen kanssa: selviääkö kaksikko käymättä toistensa kurkkuun? Miles kumppaneineen puolestaan pujahtaa Torniin samalla, kun Neville ja Jason jäävät vangeiksi mutta yrittävät kääntää armeijan miehet Monroeta vastaan. Amerikkalainen tieteissarja sijoittuu maailmanlaajuisen sähkökatkon jälkeiseen tulevaisuuteen, jossa ihmiskunta elää vailla sähköä autoritaarisen sotilashallinnon alaisuudessa. 1. tuotantokausi. Äänitekstitys: suomi. K16 (väkivalta).
02:35
Voittostudio