UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

MTV3 Lauantai 28.5.

16:00
Pomo piilossa
Pizzaa ja pilveä. Yli 50-vuotiaan perheyrityksen Donatos Pizzan omistaja ja hallituksen puheenjohtaja Jane Grote Abell haluaa selvittää, vieläkö yrityksessä vaalitaan hänen isänsä periaatteita ja tehdään töitä suurella sydämellä. Soluttautuminen alkaa karikkoisesti, kun pizzalähetti erehtyy kertomaan pomolle paheestaan. Koko ikänsä yrityksessä työskennellyt Jane saa myös huomata, ettei pizzojen valmistus tai kassatyöskentely suju enää vanhalla rutiinilla. Amerikkalaisessa realitysarjassa yrityspomot soluttautuvat tavallisten työntekijöiden joukkoon nähdäkseen, kuinka heidän yrityksensä toimivat alaisten näkökulmasta. Äänitekstitys: suomi.
17:00
Pomo piilossa
Sooloilijat kuriin. Kausi 6, 11/13. Vuokaleivosketjun omistaja Gigi Butler joutuu huomaamaan, että hänen reseptejään ja muuta ohjeistusta ei noudateta joka puodissa. Lisämurhetta tuottaa se, että menestystä tavoitellessaan Gigi on tullut loukanneeksi perhettään, joka auttoi hänet alkuun urallaan. Amerikkalainen realitysarja. Äänitekstitys: suomi.

Kello 18:00

18:00
Luojan kiitos!
Osa 1.. Luojan kiitos! on uusi hulvaton koko perheen viihdeohjelma, jossa julkkikset heittäytyvät toinen toistaan kummallisimpiin, lavastettuihin tilanteisiin. Ensimmäisessä jaksossa nähdään kuinka Maria Sid operoi leikkaussalissa ja Jukka Rasila suistaa keksinnöillään yrityksensä vararikon partaalle. Näemme myös Joonas Saartamon näyttävän paluun rokkarina ja Santtu Karvosen lastenohjelmassa. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
19:00
Seitsemän Uutiset
19:10
Uutisextra
19:20
MTV Sport Uutiset
19:30
MTV Sport: F1 Paalupaikka
Varikolla toimittajana Mervi Kallio ja asiantuntijana Toni Vilander.
20:00
Pop'n'Roll
Archie Cruz ja Mitra. Kausi 2, 5/8. Vieraina Archie Cruz ja Mitra. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Selviytyjät
Sopimaton ehdotus. Kausi 29, 3/17. Kilpailijat alkavat mokailla, eivätkä kaikki juonittelutkaan mene aivan nappiin. Pelin käänteiden myötä syntyy varsin yllättäviä liittoumia. Jeffille ehdotetaan erikoista vaihtokauppaa. Palkintokisassa kysytään rauhallisuutta ja tasapainoa. Hermoja koettelee myös salaillun henkilöllisyyden paljastuminen. Koskemattomuuskisassa vastustajaa mäiskitään oikein olan takaa. Luvassa on rajuja läheisten välisiä taisteluja ja kovaa fyysistä ja henkistä peliä. Amerikkalainen realitysarja, jossa kilpailijat kamppailevat Selviytyjä-tittelistä sekä muhkeasta voittopotista Jeff Probstin johdolla. 29. tuotantokausi. Äänitekstitys: suomi.
22:00
Kymmenen Uutiset
22:10
Päivän sää
22:15
Lotto, Jokeri ja Lomatonni
22:25
MTV Sport Uutiset
22:35
MTV Sport: F1 Extra
Varikolla toimittajana Mervi Kallio ja asiantuntijana Toni Vilander.
22:45
Johan Falk 1 - erikoisyksikkö (K16)
Johan Falk saa uuden viran erikoisyksikkö GSI:stä viiden vuoden Europol-keikan jälkeen. Paljastuu, että GSI käyttää rikollispiireissä operatiivisia tietolähteitä. Göteborgia riivaa sarja arvokuljetusryöstöjä, joista lähteet saavat tietoa vaihtelevasti. Kun kollega Tommy Ridders ammutaan, tietolähde koodinimellä Lisa astuu esiin ja pyytää Johania suojelemaan itseään ja perhettään. Ohjaus: Anders Nilsson, Ruotsi (113'). Pääosissa: Jakob Eklund, Mikael Tornving, Joel Kinnaman, Meliz Karlge. Äänitekstitys: suomi. K16

Arviot: IMDb 6.8
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten Tomatoes

Kello 24:00

01:00
MTV Sport: Ravikunkku
Toto76-ravit Vieremällä. Juontaja Antti Pylkkänen. Asiantuntija Kari Lähdekorpi. Selostus Juha Jokinen
02:00
Voittostudio