UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

MTV3 Lauantai 19.4.

17:30
Tuubi
Tuubissa kaksi maailmanluokan joukkuetta kilpailee nettiklippitietämyksestä. Kuulostaa ylevältä, mutta odottakaa, kunnes näette illan klipit ja varsinkin, kun näette, millaiset joukueet kapteenit ovat ympärilleen haalineet - kaikki muuttuu hetkessä silkaksi aivokirurgiaksi! Hyvä niin, sillä tänä iltana tarvitaan korkeampaa tietoisuutta liekehtivien morsiamien, protestoivien pandojen, teknomummojen ja ninja-ryöstäjien keskellä! Tämän lisäksi miimikko-tehtävät ovat haastavuudessaan vertaansa vailla - mikäli et ole Lotta Backlundin kaltainen iäkkäämpi lapsinero! Jos tämä ei vielä riitä sinua tuubioiutumaan, niin lupaamme, että ohjelmassa on myös kaikkien aikojen viehättävin paareilla makaava potilas. Kapteeneina tuttuun tyyliin Janne Kataja ja Sami Hedberg. Puheenjohtajana Vappu Pimiä. Illan vieraina Eero Ritala, Roope Salminen, Pirjo Heikkilä ja Joonas Korhonen. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 18:00

18:30
MTV Sport Kisastudio
Urheilun makasiiniohjelma. Studiossa pureudutaan ajankohtaisiin ilmiöihin ja tapahtumiin urheilumaailmassa. Aiheina mm. Formula 1, Leijonat, UEFA Champions League, Valioliiga sekä hiihtolajit. Suora lähetys MTV Sport -studiolta.
19:00
Seitsemän Uutiset
19:10
MTV Sport Uutiset
19:20
MTV Sport: F1 Extra
Toimittajana Oskari Saari.
19:30
Pulttibois
Paras ohjelma tähän aikaan tällä kanavalla. Mukana Pirkka-Pekka Petelius ja Aake Kalliala. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
20:00
Mentalisti Noora Karma
Osa 6. Sokkoajo. Nooran on määrä ajaa vaarallinen rata täysin sokkona. Kyydissä hänellä on autoasiantuntija Jussi Halli. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Selviytyjät
Kärkikolmikon kimmat. 24. tuotantokausi huipentuu jännittävään finaaliin, josta eivät panokset kovene. Viimeisessä koskemattomuustehtävässä kamppaillaan kynsin hampain, kun pelissä ei ole ainoastaan koskemattomuus vaan myös paikka kärkikolmikosta. Kun neljäs pyörä on äänestetty ulos, kolmen parhaan edessä häämöttävät enää viimeinen heimoneuvosto ja katkeruuttaan kihisevän tuomariston kiperät kysymykset. Kuka kerää eniten ääniä ja nappaa miljoonan dollarin potin: vaatimaton Christina, voittamaton Kim, pidetty Chelsea vai Sabrina, jolla on sana hallussaan? Huippusuosittu amerikkalainen realitysarja, jossa kilpailijat kamppailevat Selviytyjä-tittelistä sekä muhkeasta voittopotista juontaja Jeff Probstin johdolla. 24. tuotantokausi. Äänitekstitys: suomi.
22:00
Kymmenen Uutiset
22:10
Päivän sää
22:15
Lotto ja Jokeri
22:25
MTV Sport Uutiset
22:35
Camilla Läckberg: Perillinen
Menestyksekkään kirjailijan Erican vanhemmat kuolevat auto-onnettomuudessa. Muutamaa kuukautta myöhemmin Ericaa lähestyy mies, joka väittää olevansa hänen velipuolensa. Erica ei usko miestä vaan pyytää häntä poistumaan. Kun mies muutamaa päivää myöhemmin löydetään murhattuna, Erica alkaa tutkia murhaa. Hän huomaa pian, että äidillä oli salaisuuksia menneisyydessään ja jotkut ovat valmiita tekemään mitä tahansa pitääkseen salaisuudet edelleen piilossa. Ohjaaja: Per Hanefjord, Ruotsi 2013. Pääosissa: Claudia Galli, Richard Ulfsäter, Eva Fritjofson, Amalia Holm Bjelke, Edvin Endre. Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).

Arviot: IMDb 5.7
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten Tomatoes

Kello 24:00

00:20
Isänmaan puolesta (K16)
Puhdas iho. Carrie Mathisonilla on neljä viikkoa aikaa todistaa epäilyksensä oikeaksi Nicholas Brodyn suhteen. Kello tikittää uhkaavan nopeasti ja todisteet tuntuvat valuvan hiekkana läpi sormien. Varhain aamuisin, muun perheen vielä nukkuessa, Nicholas pujahtaa varastotilaan. Turhautuneen Carrie voi vain arvailla, mitä Nicholas puuhailee varastossa, jonne hänen valvova silmänsä ei ylety. Vihainen Dana paljastaa äidilleen Jessicalle tietävänsä tämän salaisuuden. Brodyn perhe valmistautuu yhteiseen televisiohaastatteluun. Isänmaan puolesta on jännittävä amerikkalainen draamasarja sotilastiedustelun vaarallisesta maailmasta. Äänitekstitys: suomi. K16 (väkivalta, ahdistus).
01:20
Eurojahti