UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

MTV3 Perjantai 18.8.

21:00
Pop'n'Roll
Osa 4. Sanni & Olli Herman. Vieraina Sanni & Olli Herman Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
22:00
Kymmenen Uutiset
22:20
Päivän sää
22:25
Tulosruutu
22:35
The Descendants
The Descendants. Oscar-palkittu draamakomedia vaikeuksien koettelemasta havaijilaisperheestä. Keski-ikäinen Matt King jää kahden tyttärensä yksinhuoltajaksi vaimon jouduttua veneonnettomuuteen. Vaimon maatessa koomassa Matt saa kuulla, että tällä oli suhde toiseen mieheen. Dramaattisten käänteiden jälkeen Matt löytää uuden suunnan elämälleen ja luotsaa vastoinkäymisiä kokeneen perheensä kohti tulevaa. Ohjaaja: Alexander Payne, USA 2011 (115'). Pääosissa: George Clooney, Shailene Woodley, Amara Miller. Äänitekstitys: suomi. K7

Arviot: IMDb 7.4 ∙ Rotten Tomatoes 89 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia

Kello 24:00

00:50
Yövahti
Leikin loppu. Kausi 1, 8/8. Kairossa viimeistellään asekauppoja, ja Jonathan Pinella on vihoviimeinen tilaisuus pysäyttää Richard Roper. Aika käy kuitenkin vähiin, ja Pinen ympärillä ovat kaikki vaarassa. Sophien vuosien takaiseen murhaan sotkeutunut Roperin egyptiläinen ystävä Freddie Hamid pohtii, onko tavannut Pinen ennenkin. Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
01:50
Scorpion
Psykopaatti-Syl. Kausi 2, 3/25. Vankilassa istuva jengijohtaja lähettää kätyreilleen salakirjoituksella raapustettuja tappokäskyjä ja Scorpionin täytyy selvittää, kuka on seuraava uhri. Koodi on kuitenkin niin vaikea, että edes nerot eivät pysty ratkaisimaan sitä ilman vankien käyttämää opasta. Vankilanjohtaja ei luota alaisiinsa, joten yhden neroistamme täytyy soluttautua vaarallisten vankien sekaan ja etsiä se. Amerikkalainen jännityssarja, jossa ryhmä neroja ratkaisee yleistä turvallisuutta uhkaavia tilanteita. Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
02:45
Myytinmurtajat
Kaivinkoneet/teippilentokone. Kausi 7, 1/17. Adam ja Jamie tutkivat netissä kiertävien kaivinkonevideoiden todenperäisyyttä. Tory, Kari ja Grant tarttuvat tarinaan, jonka mukaan lentäjä korjasi karhun vahingoittaman lentokoneensa ilmastointiteipillä ja lensi sen ulos Alaskan erämaista. Amerikkalainen tiedesarja. Äänitekstitys: suomi.