UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

MTV3 Lauantai 27.8.

14:30
Salatut elämät
Osa 3029: Eva kukku de. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
15:00
Koripalloilija Kobe Bryantin tarina
Tuore dokumentti NBA-tähti Kobe Bryantista. Dokumentissa seurataan Bryantin kuntoutumista akillesjännevammasta ja Kobe kertaa elämäänsä koripalloilijana, aviomiehenä ja isänä. Tie huipulle ei ole ollut helppo, ja huipulla pysyminen on ollut vielä vaikeampaa. 18-vuotiaana NBA-ammattilaiseksi siirtyneestä teinipojasta on parinkymmenen vuoden aikana tullut Los Angeles Lakersin seuraikoni, viisinkertainen NBA-mestari ja yksi koripalloilun elävistä legendoista. Äänitekstitys: suomi.
16:45
Pilanpäiten
Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.
17:00
MTV Sport: Ravikunkku
Ravit Rovaniemellä. Juontaja Joanna Kuvaja. Asiantuntija Tapio Hoikka. Selostus Marko Lähteenmäki.

Kello 18:00

18:00
Pomo piilossa
Hienostobaarien herra. Kausi 7, jakso 5/12. Gerber Group on korkeatasoinen baari- ja ravintolaketju, jonka johtaja on perinyt paikkansa isältään. Hyvään elämään lapsesta saakka tottunut pomo ei ole koskaan kokeillut tavallisia ravintola-alan töitä, ja tarjoileminen osoittautuukin yllättävän hankalaksi hommaksi. Amerikkalainen realitysarja. Äänitekstitys: suomi.
19:00
Seitsemän Uutiset
19:10
Uutisextra
19:20
MTV Sport Uutiset
19:30
MTV Sport: F1 Paalupaikka
Studiossa Tomi Tuominen, Tommi Pärmäkoski ja Mika Salo. Varikolla Mervi Kallio.
20:00
Tuubi
Tämänkin illan Tuubissa äly on päästetty vapaalle kun studiossa taistelee kaksi joukkuetta oudoista palkinnoista. Jaksossa tutustutaan esimerkiksi palavaan transvestiittiin, humalaiseen jääkarhuun ja kaiken tuon lisäksi studiossa nähdään pilattu joulutunnelma. Vieraina stand up -koomikko Zaani sekä näyttelijät Santtu Karvonen, Niina Lahtinen ja Minna Koskela. Hakoteille ja sivuraiteille joukkueitaan johdattelevat kapteenit Janne Kataja ja Sami Hedberg. Pisteitä ja teräviä kommenttejaan jakelee sääntöjä vaaliva tuomarimme Vappu Pimiä. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Selviytyjät
Finaali, osa 1/2. Kausi 29, 16/17. On viimeisen taiston aika. Kilpailijoita on jäljellä neljä, finaalipaikkoja tarjolla kolme. Viimeinen koskemattomuuskisa on äärimmäisen rankka ja vaatii voimaa, nopeutta, ketteryyttä, nokkeluutta ja kestävyyttä. Umpiväsyneet kilpailijat antavat kaikkensa, sillä kukaan ei halua pudota loppumetreillä. Viimeisessä heimoneuvostossa äänestetään vielä yksi kilpailija ulos. Finaalikolmikko joutuu tuomariston eteen tentattavaksi. Amerikkalainen realitysarja, jossa kilpailijat kamppailevat Selviytyjä-tittelistä sekä muhkeasta voittopotista Jeff Probstin johdolla. 29. tuotantokausi. Äänitekstitys: suomi.
22:00
Kymmenen Uutiset
22:10
Päivän sää
22:15
Lotto, Jokeri ja Lomatonni
22:25
MTV Sport Uutiset
22:35
MTV Sport: F1 Extra
Studiossa Tomi Tuominen, Tommi Pärmäkoski ja Mika Salo. Varikolla Mervi Kallio.
22:45
Johan Falk 15 - Veritimantit (K16)
GSI:n erikoisyksikkö tutkii kaukasialaismafian asekauppoja. Samalla kun yksi kollegoista soluttautuu mafian pyörittämälle MMA-salille, venäläisnainen jatkaa Johanin perheen uhkailemista. Helvetti on irti, kun soluttautuja yhtäkkiä katoaa. Rydellin jengi taas on hajoamassa kappaleiksi suuren timanttikeikan takia. Mukana myös suomalaisverta, kun Peter Franzén esittää gangsteri Milo Mihailovitsiä. Ohjaus: Peter Lindmark, Ruotsi (99'). Pääosissa: Jakob Eklund, Marie Richardson, Peter Franzén, Jens Hultén, Meliz Karlge. Äänitekstitys: suomi. K16 (väkivalta, ahdistus).

Kello 24:00

00:45
Panttivangit
Klo 14:45. Päivä alkaa arkisin menoin, mutta vaikka päällisin puolin kaikki on normaalisti, panttivankien pinnan alla myllertää pakoyrityksen lähestyessä. Jaken ja Morganin on leikattava jäljityssirut ulos, ja Brianin harhautettava vangitsijoita. Onnistuuko perheen kuitenkaan huiputtaa sieppaajiaan? Duncanilla on omat murheensa, kun hänen vaimonsa Nina ilmoittaa haluavansa lopettaa syöpähoidot ja nauttia jäljelle jäävästä ajastaan. Tiivistunnelmaisessa amerikkalaisessa jännityssarjassa omapäinen FBI-agentti ottaa huippukirurgin perheineen panttivangiksi kiristääkseen tämän murhaamaan presidentin. Äänitekstitys: suomi. K7 (väkivalta, ahdistus).
01:40
Miljoonapotti