UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

MTV3 Perjantai 31.7.

20:00
Pop'n'Roll
Osa 5. JVG & Juuso Mäkilähde. Vieraina JVG & Juuso Mäkilähde Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Selviytyjät
Itseluottamustesti. Itseluottamustesti. Koskemattomuuskisassa testataan kestävyyttä ja kivunsietokykyä. Kilpailijoilla on mahdollisuus houkuttelevaan palkintoon kisaamisen asemesta. Ketkä ovat omasta mielestään niin vahvoilla, että voivat jättää kisan väliin ja palkita itseään? Voiko kukaan olla niin varma itsestään pelin tässä vaiheessa, kun liittoumat menevät uusiksi monta kertaa päivässä? Amerikkalainen realitysarja, jossa kilpailijat kamppailevat Selviytyjä-tittelistä sekä muhkeasta voittopotista Jeff Probstin johdolla. 27. tuotantokausi. Äänitekstitys: suomi.
22:00
Kymmenen Uutiset
22:20
Päivän sää
22:25
MTV Sport Uutiset
22:35
Takaa-ajettu (K16)
Kuuluisa jännityselokuva vaimonsa murhasta syyttömästi tuomitusta kirurgista, tri Richard Kimblestä ja häntä jahtaavasta liittovaltion poliisista sekä salaperäisestä yksikätisestä miehestä. - Tommy Lee Jones palkittiin Oscarilla. Ohjaaja: Andrew Davis, USA 1993. (125'). Pääosissa: Harrison Ford, Tommy Lee Jones, Sela Ward, Julianne Moore, Joe Pantoliano, Andreas Katsulas. Äänitekstitys: suomi. K16

Arviot: IMDb 7.8 ∙ Rotten Tomatoes 96 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia

Kello 24:00

01:00
Eurojackpot ja Jokeri
01:05
The McCarthys
Loppupeleissä. Arthur ja Marjorie kohtaavat kuoleman silmästä silmään ja päättävät laatia testamentin. Marjorie antaa Katrinalle rihkamakorun ja väittää sitä arvokkaaksi, mutta mikä onkaan korun todellinen arvo? Sisarukset taistelevat keskenään vanhempiensa suosiosta. Amerikkalainen komediasarja urheiluhullusta irlantilais-katolilaisesta McCarthyjen perheestä. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
01:35
Voittostudio