UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

MTV3 Maanantai 1.9.

21:00
Uhka (K16)
Kuka käskee?. Finleyn toiminnan ansiosta panttivangit saadaan vihdoin vapaaksi, mutta Gibsonin tytär ei ole heidän joukossaan. Gibson saa puhelun. Mitä hän on valmis tekemään saadakseen Beth Annin takaisin? Kuka on Tahiti? Gibson kertoo Megille Amberin ja opettajan suhteesta. Äänitekstitys: suomi. K16 (ahdistus, väkivalta).
22:00
Kymmenen Uutiset
22:20
Päivän sää
22:25
MTV Sport Uutiset
22:35
Helppo elämä (K16)
Osa 21: Kättä päälle, nimi alle. Tapion kotitalon kohtalo ratkeaa. Jaana lupaa hyvää kaikille asiakkaille. Jari keksii pikatien isojen rahojen luo. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K16 (väkivalta).
23:35
The Good Guys
Rakkaudesta autoon. Jack Bailey ja Dan Stark joutuvat tutkimaan rikotun ikkunan tapausta, joka johdattaa heitä kansainvälisen autovarasliigan jäljille. Poliisilaitokselta ei heru apua jutun tutkintaan, joten Starkin on pakko luovuttaa rakas autonsa syötiksi rikollisille. Iskuryhmää johtava kaunis Kiersten iskee silmänsä Baileyyn, mistä Liz on selvästi mustasukkainen. Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).

Kello 24:00

00:30
Super Fun Night
Ryhmätreffit. Kimmie ei ole onnistunut löytämään sopivaa miestä, joten hän päättää kokeilla deittisivustoa. Kolmikko päätyy ryhmätreffeille kolmen miehen kanssa, mutta kaunisteltu nettiprofiili aiheuttaa omat haasteensa. Richard ja Kendall yrittävät pitää kiinni tärkeästä asiakkaasta. Amerikkalainen komediasarja kolmesta nörttimäisestä naisystävyksestä, jotka päättävät pitää hauskaa joka perjantai-ilta. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
01:00
Voittostudio