UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

MTV3 Perjantai 24.10.

11:10
Lääkärit
Allergioita ja selkävaivoja. Lääkäreiden käsittelyyn pääsevät jälleen monenlaiset terveysaiheet, kuten ruoka-aineallergioihin liittyvä koulukiusaaminen, taitoluistelija Dorothy Hamillin selkävaivat sekä paavi Franciscukselle nuorena tehty keuhkonpoistoleikkaus. Lisäksi tavataan poika, joka vakavien allergioidensa vuoksi ei liiemmin voi poistua kotoaan ja käy siksi koulua robotin avulla. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa eri alojen lääkärit käsittelevät terveyttä ja hyvinvointia koskevia ajankohtaisia aiheita ja kysymyksiä. Äänitekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:05
Ostoskanava Tvins.com
Tuote-esittelyjä, tarjouksia.
13:35
Elle Style Awards 2014
14:35
Mike & Molly
Taiteilua. Molly ja Victoria saavat selville, että heidän äitinsä on varsin lahjakas piirtäjä mutta lopetti harrastuksensa aikoinaan saatuaan lapsia. Pitäisikö Joyce pakottaa vaikkapa taidekurssille elvyttämään vanhoja taitojaan? Samalla Molly alkaa pohtia, mitä itse haluaa tehdä ja kokea ennen mahdollista äitiyttään. Amerikkalaisessa komediasarjassa seurataan Anonyymien ylensyöjien kokouksessa tavanneiden Miken ja Mollyn romanssia. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
15:05
Viikonvaihteen alueellinen sääennuste
15:10
Mitä tänään syötäisiin?
15:15
Enbuske & Linnanahde Crew
Enbuske Linnanahde Crew¿ssa Arttu Wiskari laulaa, Arman Alizad etsii maailman rajaa ja Paavo Arhinmäki on oppositiossa.
16:15
Koko Suomi leipoo
Klassikot. Tänään seitsemän jäljellä olevaa leipuria todellakin joutuu ylittämään itsensä, sillä teknisessä tehtävässä paakaroidaan Aleksanterinleivoksia. Taidonnäytetehtävässä tuomareita puolestaan hurmataan prinsessakakuilla Äänitekstitys: suomi.
17:15
Uutiset
17:20
Päivän sää
17:25
Kauniit ja rohkeat
Wyatt ja ranskalainen viiva. Hopella ja Wyattilla on villiä seksiä ranskalaisin viivoin, suudelmin, pastellein ja parvekkein. Chic! Pariisi kiehtoo heitä myös parisuhteen sinetöimispaikkana, ainakin Wyattia kiehtoo. Allyn oudosta käytöksestäkin he puhuvat. Thorne saa puhelun Fabricelta - mieheltä, joka asui yhdessä Ridgen kanssa tämän Pariisin-vuotenaan. Brooke kertoo, että Bill oli löytänyt valokuvia Ridgestä, Fabricesta ja gay-ylpeyskulkueesta. Ja että Bill epäilee miesten olleen pari. Ridge ja Katie suutelevat Katievillessä. Katie haluaa Ridgeä, mutta se, mitä hän ei haluaisi on Hopen puhelu. Se kuitenkin tulee, ja Hope kertoo Brooken lähtevän Pariisista seuraavana aamuna kohti Kaliforniaa. "Miten sinulla ja Ridgelle menee?" "Well, en oikein tiedä, miten tämän panisin, mutta olemme rakastuneita toisiimme." Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta. Äänitekstitys: suomi. K7 (seksi).
17:55
Mitä tänään syötäisiin?

Kello 18:00

18:00
Emmerdale
Syytetyn parahdus. Cameron lähettää Alexin seuraamaan oikeuskäsittelyn kulkua puolestaan. Debbie tekee Chasista selvää todistajanaitiossa, mutta joutuu itsekin tukalaan paikkaan. Alicia pyytää Berniceltä vanhaa työtään takaisin. Moira tunnustaa Adamille tapailleensa Cainia. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. K7 (väkivalta).
18:30
Vapun valtakunta
Vappu ja Teemu. Ihanaa rakkausruokaa! Vappu istuu illallispöytään oman aviomiehensä Teemun kanssa. Romanttinen menu sisältää karitsankyljyksiä, mozzarellasalaattia ja mustikkapiirakkaa.
19:00
Seitsemän Uutiset
19:20
Päivän sää
19:30
Salatut elämät
Osa 2700. Mariannasta koti kaipaa naisen tuoksua. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
20:05
Posse
Jenni Dahlman, Tuomas Kyrö, Minna Parikka, yhteiskirjaiijat Susanna Koski ja Li Andersson, Mike Monroe ja Sam Yaffa sekä huikean stuntin tekevä Tomi Björck.

Kello 21:00

21:30
Hjallis
Hjallis Harkimon vieraaksi saapuu viikoittain yksi mielenkiintoinen vieras. Isäntä ei edelleenkään tingi spontaanista ja aidon uteliaasta tyylistään.
22:00
Kymmenen Uutiset
22:20
Päivän sää
22:25
MTV Sport Uutiset
22:40
Kuukauden parhaat sekunnit
22:45
Musta leski
(Black Widow) Trilleri nuoresta naisesta, jolla on taipumus jäädä leskeksi heti vihkiäisten jälkeen. Aviomiehet ovat säännöllisesti hiukan iäkkäämpiä ja heiltä jäävä omaisuus huomattava. Ohjaaja: Bob Rafelson, USA 1987. (98') Pääosissa: Theresa Russell, Debra Winger, Sami Frey ja Dennis Hopper. Äänitekstitys: suomi. K12

Arviot: IMDb 6.3 ∙ Rotten Tomatoes 50 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia

Kello 24:00

00:50
Eurojackpot ja Jokeri
00:55
24 - Lontoo (K16)
20.00-21.00. Steve Navarron ja Adrian Crossin todelliset tarkoitusperät selviävät Jackille, Katelle ja Chloelle, ja Kate saa samalla tietää totuuden miehestään. Navarro onnistuu toimittamaan varastamansa ohituslaitteen Adrianille, vaikka Jack ja CIA ovatkin hänen kintereillään, mutta pyhittääkö Adrianin tarkoitus sittenkin kyseenalaiset keinot? Uusi uhkatilanne saa presidentti Hellerin perumaan kotiinpaluusuunnitelmansa. Haastavaa tilannetta mutkistaa entisestään se, että kansliapäällikkö Boudreau syyttää Jackia avioliittonsa karikoista ja päättää ottaa oikeuden omiin käsiinsä. Amerikkalainen toimintasarja CIA:n takaa-ajamasta Jack Bauerista, joka panee jälleen henkensä likoon estääkseen terrori-iskun Yhdysvaltain presidentin vieraillessa Lontoossa. Äänitekstitys: suomi. K16 (väkivalta, ahdistus).
01:55
Voittostudio