UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

MTV3 Sunnuntai 26.4.

22:20
MTV Sport Uutiset
22:35
Mentalist
Vaaleanpunaisen timantin jäljillä. Timanttiryöstö vie tiimin jalokivimessuille etsimään tekijää. Flunssan kourissa oleva Jane joutuu auttamaan muita kauempaa heikon kuntonsa takia, mikä pakottaa Lisbonin astumaan Janen saappaisiin. Vega yrittää saavuttaa Chon luottamuksen, jonka hän menetti valehdellessaan tälle. Abbottin menneisyydessä on asioita, joista voi olla haittaa hänen vaimonsa uuteen työpaikkaan liittyen. Amerikkalainen poliisisarja meediona esiintyneestä Patrick Janesta, joka tätä nykyä avittaa poliisia ainutlaatuisella tarkkanäköisyydellään. Äänitekstitys: suomi. K7 (väkivalta, ahdistus).
23:35
Myytinmurtajat
Hollywood ja räjähteet. Elokuvallisia räjähdemyyttejä. Kun pahis heittää hyvistä kranaatilla, voiko hyvis ampua sen ilmaan? Entä jos sankari saa käsiinsä ajastimella varustetun pommin? Voiko sen turvallisesti heittää vaikka arkistokaappiin tai roska-autoon? Adam ja Jamie pelkäävät kunnolla, kun kokeita aletaan tehdä oikeilla kranaateilla. Tiimi taas innostuu roska-autosta enemmän kuin ehkä olisi tarpeen. Äänitekstitys: suomi.

Kello 24:00

00:40
Teknavi
Markku Alén & Lancia 037 kisatunnelmissa San Marinossa. Vertailussa älypuhelimet. Samsung Galaxy S6 edge vs. iPhone 6. Riston testissä uudistunut Kia Rio Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
01:10
Voittostudio