UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

MTV3 Keskiviikko 1.4.

16:05
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo - Master class osa 1. Tänään tuomarit näyttävät kuinka kauden leivonnaisia valmistetaan ja samalla muistellaan kauden tapahtumia. Millainen onkaan Mikan ja Veli-Matin yhdessä ideoima masterpiece-kakku? Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
17:05
100 tarinaa Lastensairaalasta
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
17:15
Uutiset
17:20
Päivän sää
17:25
Kauniit ja rohkeat
Ensin otamme Monte Carlon, sitten toisemme!. Wyatt sanoo Hopelle, että aluksen kapteenihan voisi vihkiä heidät välittömästi kannella, ikään kuin kelluvassa kappelissa. Rock'n roll. Hope suostuu suostuttelun jälkeen, ja Stella Marisin kapteeni Marx soittaa Bill Spencerille kertoakseen, että tämän poika ja neiti Logan ovat pyytäneet hänet vihkimään heidät. Selvä on. Wyatt, kapteeni ja todistajaksi tullut yliperämies odottavat morsianta aluksen kannella. Hope saapuu valkoisessa puvussaan paljain jaloin. Vihkiseremonia alkaa. Wyatt lupaa tuoda iloa ja hymyä rakkaansa elämään. Hope sanoo huomanneensa Wyattin spontaanisuuden ja impulsiivisuuden jo heti tuttavuuden alussa. "Saat minut tekemään asioita, joita en normaalisti tekisi. Pidän siitä." Sitten! Hope kiskaisee timantin kaulastaan, antaa sen kapteenille ja lähtee juoksemaan. Ja Wyatt perään. Mennäänkö nyt Titanic-elokuvasta tuttuun keula-asetelmaan? Ei, vaan Hope ojentaa kätensä Wyattille, ja he hyppäävät veteen. Kapteeni huutaa: "Julistan teidät mieheksi ja vaimoksi. Saa suudella morsianta!" Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
17:55
Mitä tänään syötäisiin?

Kello 18:00

18:00
Emmerdale
Riippuvuuden riipimä sielu. Paddy ei voi ymmärtää vaimonsa tekoja. Vanessa katsoo vierestä, kun Rhona kaivaa itselleen yhä syvempää kuoppaa. Cameron kertoo poliisille satuja selustansa turvaamiseksi. Kahvilassa järjestetään muistotilaisuus Alexille. Isoäiti Beattie ei saa rauhaa, ennen kuin murhaaja on löytynyt. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
18:30
Emmerdale
Pilleristin päätepiste. Paddy on varma, ettei Rhona ole lesbo - tekeillä on taatusti jotain muuta. Lastaan ikävöivä Amy purkaa sydäntään Zakille. Kylässä tarvitaan kiireesti ambulanssia. Vanessa joutuu kohtaamaan tekojensa seuraukset. Cameron panee liikkeelle pahansuopia juoruja. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
19:00
Seitsemän Uutiset
19:20
Päivän sää
19:30
Salatut elämät
Osa 2797. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (seksi, väkivalta).
20:05
Vaalit 2015: Kaksintaistelu
Vastakkain puheenjohtajat Päivi Räsänen ja Carl Haglund. Toimittajina Eeva Lehtimäki ja Timo Haapala.

Kello 21:00

21:00
Mentalist
Oranssi pukee häntä. CIA on kiinnostunut autoja varastavasta Cole Fosterista, koska hänen avullaan voidaan päästä terroristien jäljille. Kun Fosterin naisystävä jää kiinni autovarkaudesta muttei suostu paljastamaan mitään, CIA tarvitsee FBI:n apua. Niinpä Lisbon tekeytyy vangiksi, että saisi urkittua Fosterin olinpaikan tämän naisystävältä. Amerikkalainen poliisisarja meediona esiintyneestä Patrick Janesta, joka tätä nykyä avittaa poliisia ainutlaatuisella tarkkanäköisyydellään. Äänitekstitys: suomi. K12
22:00
Kymmenen Uutiset
22:20
Päivän sää
22:25
Viking Lotto ja Jokeri
22:30
MTV Sport Uutiset
22:40
Teknavi
Markku Alén viettää Porsche-päivää Lapin lumilla. Älykellomarkkinoilla kuhisee. Kokeilussa Samsung Galaxy S6 -älypuhelin. Riston testissä uusi Smart Fortwo. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
23:10
Myytinmurtajat
Vetovoiman lait. Tänään tutkitaan viehättävyysmyyttejä. Adam ja Jamie testaavat, muuttuvatko ihmiset tyhmemmiksi, kun paikalla on viehättävä vastakkaisen sukupuolen edustaja. Tiimi taas kokeilee, onko totta, että isorintaisemmat tarjoilijat saavat enemmän juomarahaa. Kari saa keekoilla kahvilassa tekotissiensä kanssa päiväkausia. Entä miten naisten arviot miehistä muuttuvat, kun miehen ammatti ja näin ollen oletettu tulotaso muuttuu? Ja pitävätkö miehet todellakin blondeista? Äänitekstitys: suomi.

Kello 24:00

00:15
Bones
Perijätär puistossa. Puistosta löytyy siepatun nuoren naisen jäänteet. Hodgins saa selville järkyttävän perhesalaisuuden, ja Booth ja Brennan pohtivat, pitäisikö heidän avata yhteinen tili. Amerikkalainen kepeä rikosdraamasarja. Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
01:15
Kallista kipua
Nuoriso vauhdissa. Emma alkaa viihtyä paikallisten nuorten järjestämissä juhlissa ja toimittaa valokuvia juorusivustolle. Emman menohalut saavat Hankin ja Evanin muistelemaan omaa nuoruuttaan, jonka veljekset kokivat kovin eri tavoin. Jeremiah hoitaa Vivianan ystävää, joka kärsii kovista kurkkukivuista. Hank ja Divya puolestaan hoitavat juhlimisesta pitävää potilasta, joka on menettänyt makuaistinsa sähköiskun jälkeen. Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus, seksi).
02:10
Voittostudio