UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

MTV3 Maanantai 1.5.

09:10
Jamie Oliverin 15 minuutin ateriat
Marokkolaista pikana. Tagine on perinteinen marokkolainen, hitaasti vuoassa kypsyvä lammasruoka, jonka Jamie tekee omaan tapaansa pikana ja kevyenä. Kevyt on myös Jamien versio kana-caesar-salaatista. Äänitekstitys: suomi.
09:35
Kauniit ja rohkeat
Bill, senkin valapatto!. Katie ja Bill syyttelevät toisiaan avioliittonsa murenemisesta. Katie uhkaa pitää Willin isänsä ulottumattomissa, mutta Bill on jo ennakoinut sen mahdollisuuden. Liam kertoo Wyattille Billin ja Brooken salasuhteesta ja aikeestaan valloittaa Steffy omakseen. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta. Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
10:05
Emmerdale
Onni onnettomuudessa. David kyllästyy Tracyn ja Leylan kinasteluun. Lisa käskee Jermainen häipyä kodistaan. Onnettomuus lähentää Carlya ja Marlonia. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
10:35
Emmerdale
Tuomitseva isä. Tracy kuulee sattumalta Vanessan vihapuheet. Charity yrittää oikeuttaa Bellen salaisuuden pitämistä. Bob ei hyväksy Marlonin ja Carlyn suhdetta. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
11:00
Formula 1: Venäjän osakilpailu
Formula 1: osakilpailu. Selostus: Niki Juusela. Asiantuntija: Ossi Oikarinen ja Niko Kari.

Kello 12:00

13:30
Trinny & Susannah Skandinaviassa
Koulukiusatut kukoistukseen. Kausi 5, 1/10. Trinny ja Susannah ovat jälleen Ruotsissa stailaamassa ruotsalaisnaisia ja valamassa uskoa oman tyylin löytämiseen. Kierros alkaa Karlskronasta, jonne he saapuvat meriteitse. Koulukiusattu Susanne pukeutuu teinityyliin vielä 42-vuotiaanakin, mutta toivoisi kauniimpaa tyyliä. Hiljattain leskeksi jäänyt neljän lapsen äiti Anna toivoo uuden elämän alkua tyylimuutoksella. Pari vuotta sitten avioitunut Inita ei tuntenut itseään kauniiksi edes omissa häissään ja saa nyt uuden mahdollisuuden. Remmin astuvat myös Ruotsin parhaat kauneusalan ammattilaiset. Brittiläinen tyylireality. Äänitekstitys: suomi.
14:30
Favela Funk Finlandia
Kotimaisessa dokumenttielokuvassa seurataan, kun suomalaisartistit Paleface, Gracias, Flam ja Joonas Saartamo lähtevät tekemään kulttuurivaihtoa Brasilian Rio de Janeiroon hiphop-legenda Marcelo Yukan opastuksella. Suomalaisartistit tutustuvat paikalliseen urbaaniin elämään ja ihmisiin, kirjoittavat ja äänittävät kappaleen paikallisella studiolla, esiintyvät Botafogon kulttuuritilassa sekä City of Godin favelassa ja pitävät paikallisten nuorten kanssa musiikki- ja näyttelemistyöpajoja. Kielimuurikin murtuu musiikin tahdissa, ja nauru säestää riimien syntyä. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
15:30
Mutsi
Ukkipuolen pauloissa. Kausi 3, 8/22. Candace yrittää parantaa välejään Christyyn ja Bonnieen ja esittelee heille mm. isänsä, mikä saattaa osoittautua virheeksi. Äveriäs ja mukava mies kun sopii naisten seuraan kuin nenä naamaan. Amerikkalainen komediasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
16:00
Faija hoitaa
Epäonnen illallinen. Kausi 1, jakso 10/19. Menneisyydestä kumpuaa kaunoja, sillä Andi ja Marcy tajuavat yllättäen olleensa lukioaikoina toistensa kilpailijoita. Kun vaimojen välille syntyy näin kinaa, joutuvat myös Adam ja Don ikävästi tulilinjalle. Miehet eivät suinkaan selviä tilanteesta helpolla, vaan veljesten on totta kai valittava puolensa tässä vaimojensa välisessä kiistassa. Amerikkalainen komediasarja, jossa karski Adam Burns (Matt LeBlanc) lupaa ottaa enemmän vastuuta kodista ja lapsista, kun vaimo Andi (Liza Snyder) päättää palata pitkän tauon jälkeen takaisin työelämään. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
16:25
Keittiöelämää
Kausi 1, 4/8. Haaveet. Onhan tässä näitä lottovoittoja jo 5 kappaletta. Keittiöelämää seuraa kahdeksan suomalaisen perheen keittiöarkea ja paljastaa, mitä keittiössä tapahtuu ja mistä kaikesta ruokapöydän ääressä haaveillaan. Keittiön pöydän ääreen kokoonnutaan Tammisaaressa, Taipalsaaressa, Muuramessa, Helsingissä, Haukivuorella, Espoossa ja Kouvolassa Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
17:30
Kauniit ja rohkeat
Totuuden tsunami. Ridge pitää lähipiirilleen kokouksen kertoakseen heille totuuden Douglasista. Rick toipuu järkytyksestä alta aikayksikön ja vaatii välittömästi toimitusjohtajan paikkaa itselleen. Quinn odottelee kotonaan päiväkahvivierasta, mutta löytääkin ovensa takaa Deaconin. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
17:55
Emmerdale
Ostaako vaiko eikö ostaa. Vanessa epäilee Tracyn pettävän Davidia. Chrissie epäröi Myllyntuvan ostamista. Marlon saa uutta tietoa Bellen karkumatkasta. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 18:00

18:25
Emmerdale
Sisarusrakkautta. Vanessa ja Tracy kuulevat yllättäviä uutisia. Cain tajuaa Charityn olevan vaarassa. Chrissie uhkailee Rakeshia. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. K7 (väkivalta, ahdistus).
18:55
Mitä tänään syötäisiin?
19:00
Seitsemän Uutiset
19:15
Päivän sää
19:20
Tulosruutu
19:25
Ketonen & Myllyrinne
Kari Ketosen ja Ville Myllyrinteen käsikirjoittama sketsisarja sivakoi tuoreet ladut suomalaisen huumoriviihteen umpihankeen. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K12
20:00
Laurin talot
5/10. Rakennustyöt tökkivät ja vaikka Jarpin taloelementti vihdoinkin saapuu tontille, alkaa käydä selväksi, ettei aikataulussa tulla millään tontilla pysymään. Elastisen saunaprojektikin saa ikävän käänteen, mutta toisaalta kotirintamalla on valtavan hienoja uutisia. Lauri selvittää, mikä olisi paras lämmitysmuoto taloille ja tutustuu vesi- ja tuulivoimaloihin Ruotsissa. Lisäksi Lauri saa suuren kunnian vierailla arkkitehti Ray Kappen maailmankuulussa energiatehokkaassa kodissa Los Angelesissa. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Paluu alttarille
Päivi ja Valtteri. Kausi 1, 11/12. Päivi ja Valtteri ovat kolmekymppinen avioliitostaan eronnut ja sittemmin uudestaan seurustelun aloittanut pariskunta. Rakkaus yhteiseen lapseen on vahva, mutta parisuhdetta ei voi rakentaa vain sen varaan. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
22:00
Kymmenen Uutiset
22:20
Tulosruutu
22:35
Teknavi
Kausi 13, jakso 8/8. Kauden päätösjaksossa rallilegenda Markku Alén palaa WRC-auton rattiin kisatunnelmissa T¿ekissä. Testikuski Risto Virtasen käsittelyssä on suositun katumaasturiluokan konkari Nissan X-Trail. Jaksossa selvitetään myös, missä mennään kotimaan automarkkinoilla. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
23:10
Pukumiehet
Tilinteon hetki. Kausi 6, 2/16. Harvey, Jessica ja Louis yrittävät selvitä ryhmäkanteesta keksimänsä suunnitelman avulla. Samaan aikaan Mike yrittää pärjätä vankilassa, jossa on vaikeampaa kuin miltä aluksi vaikutti. Vetävän draamasarjan kuudennella kaudella vilpillisin keinoin Manhattanin menestyneimpien lakimiesten joukkoon kivunnut Mike Ross on päätynyt kaltereiden taakse, ja löytää itsensä keskeltä raakaa vankilaelämää. Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).

Kello 24:00

00:10
Bones
Menneisyyden murheet. Kausi 12, 4/12. Puistosta löytyy rottien järsimä ruumis, joka kuuluu Bonesin ja Boothin tutulle. Kuolema tuo mieleen menneitä, kipeitä asioita. Aubrey saa vihiä pakosalla olevasta isästään. Yhdysvaltalaisessa rikosdraamasarjassa oikeusantropologit selvittelevät kuolinsyitä toinen toistaan erikoisemmissa olosuhteissa menehtyneille henkilöille. Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
01:10
Legends
Kuvainraastaja. Kausi 1, 8/10. Martin Odum (Sean Bean) on peitetehtäviin erikoistunut FBI-agentti, jolla on ainutlaatuinen lahja muuntautua täysin eri ihmiseksi kutakin työtehtävää varten. Journalistina esiintyvä Martin haluaa puhdistaa Hani Jabrilin maineen ja löytää prinssi Abboudin todelliset murhaajat. Peiteoperaatioiden osasto joutuu pitämään matalaa profiilia, ja Martin joutuu uransa vaarallisimpaan tilanteeseen. Amerikkalainen rikosdraama. Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus, väkivalta).
02:05
Bull
Kaksipiippuinen totuus. Kausi 1, 5/23. Syyttäjä palkkaa tohtori Bullin avukseen jutussa, jossa syytetty on jo tunnustanut murhanneensa tyttöystävänsä. Kun Bull kuulee itse tunnustuksen, hän tekee kuitenkin hämmentävän päätöksen ja loikkaa puolustuksen puolelle. Nyt Bullin täytyy saada valamiehistö puolelleen ja etsiä samalla oikea tappaja. Yhdysvaltalainen komediallinen draamasarja psykologista, joka toimii oikeudenkäyntikonsulttina. Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta).
02:55
Pomo piilossa
Nakit ojennukseen. Kausi 7, 11/12. Kovan elämänkoulun käynyt perinteikkään hodariketjun toimitusjohtaja vaihtaa kilparadan autokaistaan ja lähtee selvittämään, onko liikkeissä kaikki kohdallaan. Viikon varrella pomo saa arvokasta tietoa franchisetoiminnasta ja tapaa rohkeita, vaikeudet selättäneitä työntekijöitä. Amerikkalainen realitysarja. Äänitekstitys: suomi.