UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

MTV3 Torstai 29.1.

05:30
Aamusää

Kello 6:00

06:00
Studio55.fi
Kokemuksella: Jaakko Ryhänen
06:25
Huomenta Suomi
6.00 Studio55.fi uusinta: Kokemuksella, Jaakko Ryhänen 6.25 Aamun otsikot 6.30 Huomenta Suomen uutiset ja sää 6.40 Osataanko käsikauppalääkkeitä käyttää oikein? 6.50 Makuja: Kanaa marokkolaisittain 7.10 Vanhusten kotihoito - huolenpitoa vai säilömistä? 7.40 Viihderaati: Samat kasvot kaikkialla - pieni piiri pyörii 8.20 Päivän nimi: Moottoripyöräilijä Mika Kallio 8.40 Päivän puheenaihe 8.50 Makuja: Kanaa marokkolaisittain 9.05 Studio55.fi: Vetreyttä arkeen Asahin avulla 9.30 Huomenta Suomen uutiset ja sää
09:05
Studio55.fi
Elinvoimaa ja vetreyttä Asahin avulla. Vieraana Asahi-opettaja Yrjö Mähönen.
09:30
Huomenta Suomen Uutiset
09:35
Mitä tänään syötäisiin?
Gluteeniton tomaatti-kinkkupiirakka
09:39
Viking Loton ja Jokerin tulokset
09:40
Tukikummit Onnenpeli
09:45
Kauniit ja rohkeat
Hope Logan ja libidon lieskat. Kosintaan polvistunut Wyatt odottaa Hopen vastausta. Tämä on hiljaa. Pitääkö hän edes sormuksesta? "Se on kaunis." "Minulla on hyvä jalokivimaku", Wyatt sanoo. Brooke soittaa Abu Dhabista, ettei Ridgen etsinnöissä ole edistytty, ja että Quinn ei saisi tekoaan anteeksi. Wyatt lupaa pitää äitinsä varastolla ja olla itse kontaktina Hopeen päin. Hope ei usko sen toimivan, eikä hän usko kihlauksenkaan toimivan. He ehtivät sanoa toisilleen toisistaan vielä paljon kauniita asioita ennen kuin kyyneleinen Hope väistää suudelmayrityksen ja lähtee. Aly on iloinen, että Oliver on ollut hänen tukemaan näinä vaikeina aikoina. He suutelevat, ja Maya pyörittää silmiään. Uusi suudelma, uusi pyöritys. Maya käskee Oliverin olla käyttämättä rikasta ihmistä hyväkseen. Quinn pilkkaa Liamin kukkomaista itseluottamusta, ja tämä vastaa, että jopa Quinnin kaltaisen itsepetostelijan täytyy tajuta, että ihmiset kyllä älyävät syyllisen. Wyatt sammuttaa Big Bearilla kynttilät ja muistelee asioita - timanttinäyttelyä, Hawaijin-matkaa ja matkailuvaunuretkeä. Samaan aikaan Hope palaa kallionkieleketalolle Malibuun - väsyneenä, onnellisena, suudelmiin valmiina. Onko hänen elämänsä libidolottoa? Amerikkalainen saippuasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
10:10
Emmerdale
Vastuunpakoilija vauhdissa. Hengenvaarallinen tulipalo aiheuttaa kaaoksen kylässä. Ensijärkytyksen laannuttua tunteet alkavat purkautua puolin ja toisin. David katsoo nyreänä, kun Alicia häipyy Domin kanssa illan pimeyteen. Debbie on autuaan tietämätön lastensa kohtalosta. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
10:40
Emmerdale
Peruuttamatonta tuhoa. Kerry on aiheuttanut suuremman sotkun, kuin arvasikaan, sillä Andy joutuu remontin maksumieheksi. Debbie hurjistuu kuullessaan tulipalosta. Dom ja Gemma aikovat muuttaa kylään. Sandy onnistuu hukkaamaan Seanin koiran. Amy ei ole valmis antamaan äidilleen pienintäkään armon rahtusta. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. K7 (väkivalta).
11:10
Lääkärit
Ekstaasi lääkkeenä. Lääkäreiden vieraaksi saapuu nainen, joka sai vakavaan traumaperäiseen stressihäiriöönsä apua MDMA:n eli ekstaasin ja psykoterapian yhdistelmästä. Kokeiluvaiheessa olevasta hoidosta kertoo myös aihetta tutkiva lääkäri. Muita aiheita ovat muiden muassa Parry-Rombergin oireyhtymä ja moyamoya-tauti. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa eri alojen lääkärit käsittelevät terveyttä ja hyvinvointia koskevia ajankohtaisia aiheita ja kysymyksiä. Äänitekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:05
Ostoskanava Tvins.com
13:35
Unelmien koti
Yli-innokas ideanikkari. James ja David haluavat vaihtaa asuinaluetta ja etsivät uutta kotia entisen epäkäytännöllisen asunnon tilalle. Kun mieleinen talo löytyy ja remontti alkaa, Davidista paljastuu yllättäen ihan uusi puoli. Äänitekstitys: suomi.
14:35
Rikas ja rakas
Pahat puheet. Brody yrittää tehdä vaikutuksen uudessa työssään ja organisoi koko pohjakerroksen uuteen uskoon, mikä saa uudet työkaverit pelkäämään omien työpaikkojensa puolesta. Mikään ei kuitenkaan tee vaikutusta Mansfieldiin, joka pysyy täysin välinpitämättömänä Brodyn suhteen. Jenny ei ole ymmärtänyt olleensa koulussa paha tyttö, kunnes Lindsey saa hänet näkemään itsensä uusin silmin. Amerikkalainen komediasarja urallaan menestyneestä Brodystä, joka rakastuu työpaikkansa huolto-osastolla työskentelevään Jennyyn. 2. tuotantokausi. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
15:05
Mitä tänään syötäisiin?
Gluteeniton tomaatti-kinkkupiirakka
15:10
Jamie Oliverin Amerikan herkut
New York. Herkullisessa uutuusrealityssa tähtikokki Jamie Oliver matkustaa ympäri Amerikkaa ja tutustuu sikäläiseen ruokakulttuuriin. Pintaliitopaikkojen sijaan Jamie keskittyy tavallisiin kokkeihin ja pieniin mutta persoonallisiin ravintoloihin. Hän haluaa nähdä, millaista ruokaa tavallisten ihmisten keittiöissä kokataan. Sarjan avausjaksossa Jamie matkustaa New Yorkiin, jossa hän saa lautaselleen maahanmuuttajien loihtimia herkkuja etnisellä vivahteella. Äänitekstitys: suomi.
16:15
Peter Hispaniassa
Jakso 4. Valencia. Uutisankkuri Peter Nyman tutustuu paellan salaisuuksiin ja kokee Valencian räjähtävän karnevaalin. Äänitekstitys: suomi.
17:15
Uutiset
17:20
Päivän sää
17:25
Viking Loton ja Jokerin tulokset
17:30
Kauniit ja rohkeat
Kuulut tehtaaseen, Quinn!. Hope ja Liam viettävät sohva-aikaa Malibussa. Liamille tulee välillä tunne, että kaikki on liian upeaa ollakseen totta. Paitsi että kaikki on totta - ihanaa, upeaa, fantastista totta, ja Liam haluaa Hopen ja adoptiokissa Bun pian luokseen asumaan. Quinn yrittää pyytää Wyattilta anteeksi tekojaan, mutta tämä on kyllästynyt kuuntelemaan julmien juonien puolustuspuheita, varsinkin nyt kun Eric on menettänyt poikansa. "Ericin tulisi päästä sinustakin", hän sanoo ja kertoo Hopen haluavan heidät ulos talosta ennen kuin Brooke tulee takaisin. "Palaa korutehdasvarastolle, Quinn! Tästä hetkestä lähtien en halua olla missään tekemisissä kanssasi." Aly sanoo Oliverille olleensa koko ajan oikeassa luuseri-Fullereiden sopimattomuudesta heidän joukkoonsa; järkyttävää vain että Ridge-setä on joutunut maksamaan niin ison hinnan idiotismista. "Hienoa kuitenkin, että Hope haluaa olla Liamin eikä Wyattin kanssa." Quinn kuulee sanat ja pidättelee kyyneleitään. Amerikkalainen saippuasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
17:55
Mitä tänään syötäisiin?
Gluteeniton tomaatti-kinkkupiirakka

Kello 18:00

18:00
Emmerdale
Tuskainen purkaus, osa 1/2. Sean tekee järkyttävän löydön ja purkaa vihaansa kohtalokkaalla tavalla. Priya alkaa miettiä, tuliko peruneeksi häät liian hätäisesti. Cain muuttaa Moiran luo riideltyään Debbien kanssa. Megan joutuu viharyöpyn kohteeksi kahvilassa. Robbie ei suostu enää olemaan Debbien juoksupoika. Dom järjestää Davidin avustuksella Alicialle täydelliset treffit. Jatkuu seuraavassa jaksossa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
18:30
Emmerdale
Tuskainen purkaus, osa 2/2. Ambulanssi kiiruhtaa hakemaan Seania huolestuneiden läheisten keskeltä. Megan tuntee olonsa syylliseksi. Debbien ja Cainin välit ovat jäätävät. Andy huomaa Kerryn sortuneen vielä yhteen röyhkeään tekoon ennen lähtöään. Alicia on onnensa huipulla Domin järjestämien mahtitreffien jälkeen. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
19:00
Seitsemän Uutiset
19:20
Päivän sää
19:30
Salatut elämät
Osa 2754. Ismon rakkaustarina saa happy endingin Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (seksi, ahdistus).
20:05
Mummomafia
Elena on 21-vuotias nuori nainen, jonka ainoa tavoite elämässä on pääsy Playboy-lehden sivuille. Mummomafia paljastaa kaiken pintaa syvemmältä, vetää kurvit suoraksi ja etsii Elenan kanssa myös muita vaihtoehtoja. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Rouva Ministeri
Niin se menee. Elizabeth ja Isabel alkavat penkoa ministeri Marshin kuolemaa. Onnettomuudeksi julistettu lentoturma saa synkkiä sävyjä, kun sabootaasin mahdollisuus alkaa näyttää yhä selvemmältä. Epäilykset on kuitenkin pidettävä salassa, sillä Marshin viholliset tarkkailevat myös Elizabethin liikkeitä. Amerikkalainen draamasarja, joka liikkuu politiikan ja kansainvälisten suhteiden jännittävässä maailmassa. Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
22:00
Kymmenen Uutiset
22:20
Päivän sää
22:25
MTV Sport Uutiset
22:35
Jennifer's Body (K16)
Äänitekstitys: suomi. K16

Kello 24:00

00:40
Roba
Osa 2. Aseistettu ja vaarallinen. Tompan yliajajaa etsitään kuumeisesti. Järkyttynyt Arto on poissa tolaltaan ja tukahduttaa tuskaansa painaen töitä hampaat irvessä uuden parinsa Pekan kanssa. Liput liehuen uuden piirin johtoon tullut Hessu on heti keskellä kriisitilannetta, ja langat katoavat käsistä median ja uusien alaisten kanssa. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
01:40
Mind Games
Leskimies ja lihallisuus. Clarkin tiimi saa asiakkaakseen Della Carney -nimisen pienen, varhaiskypsän tytön, joka on huolestunut leskeksi jääneen Bram-isänsä naisasioista. Bram on haluton osallistumaan deittipalvelun tarjoamiin mahdollisuuksiin löytää uusi kumppani, sillä hänellä on hyvä olla perheenä ihan vain tyttärensäkin kanssa. Tiimi heltyy tytön tahtoon ja suostuu etsimään keinoa, jolla isän rakkauselämään tulisi naisen kosketus. Beth pohtii hänen ja Clarkin yhteistä tulevaisuutta. Amerikkalainen draamakomediasarja. Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus, väkivalta).
02:35
Voittostudio