UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

MTV3 Maanantai 22.12.

05:30
Aamusää

Kello 6:00

06:00
Studio55.fi
Suomalaistunut kanadalainen André Chaker aikoo uudelleen tuotteistaa joulupukin. Mitä ihmettä?
06:25
Huomenta Suomi
6.00 Studio55.fi uusinta: Pitäisikö joulupukki brändätä uudelleen? 6.25 Aamun otsikot 6.30 Huomenta Suomen uutiset ja sää 6.40 Marimekko maailmalla, vieraana Mika Ihamuotila 6.50 Saippuan valmistusta kotikonstein 7.10 Suomalaiset yrittäjät Venäjällä 7.40 Kaksi totuutta tuotantoeläintilojen oloista 8.10 Päivän hyvä uutinen 8.20 Päivän nimi: Mikko Ilonen 8.40 Päivän puheenaihe 8.50 Saippuan valmistusta kotikonstein 9.05 Studio55.fi: Lasimestari Oiva Toikka 9.30 Huomenta Suomen uutiset ja sää
09:05
Studio55.fi
Ajankohtainen keskusteluohjelma aikuiseen makuun. Juontajina vuorottelevat Raakel Lignell, Lauri Karhuvaara ja Markku Veijalainen.
09:30
Huomenta Suomen Uutiset
09:35
Mitä tänään syötäisiin?
09:40
Tukikummit Onnenpeli
09:45
Kauniit ja rohkeat
Valkoinen lahja kissanaiselleni. Liamin ja Hopen kierros eläinten turvapaikassa jatkuu. He tapaavat myös Los Angelesin kunnanvaltuuston erään poliitikon. Liam lahjoittaa vierailun päätteeksi Hopelle valkoisen kissan. Wyattia ahdistaa Hopen valinta elämästä kahden poikaystävän tyttönä. Brooke suostuttelee siskoaan sopimukseen, joka antaisi Billille firman ja pojan takaisin. Kun Katie ei suostu hyvällä, Brooke yrittää pahalla. Hän ottaa käsilaukustaan paperit, jotka Katie on jo kerran allekirjoittanut. Sopimus! "Sinun piti tuhota se, Brooke." Ridge tulee Brookelaan hakeakseen Willin Katievilleen. Brooke ja sanoo, että poika ei lähde minnekään. Epätoivoinen Katie soittaa Ridgelle. Tämä kuuntelee puhelun ja lähtee sitten jättäen Willin biologisen isänsä ja tämän nykyisen naisen, Ridgen oman exän, luo. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta. - Erikoisjakso turvaan otetuista eläimistä, osa 2/2. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
10:10
Emmerdale
Syytöksiä ja selontekoa. Katie on murtunut menetettyään Wilson-hevosensa ja aikoo viedä asian raastupaan. Ikävä tapaus kiristää tunnelmaa myös klinikalla. Cain saa huutia korjattuaan Moiran maasturin ilmaiseksi. Robbie turvautuu kyseenalaisiin keinoihin tehdäkseen vaikutuksen Debbieen. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
10:40
Emmerdale
Möyhennystä vartova marionetti. Robbien katala teko ei pysy salassa pitkään, ja Cain valmistautuu antamaan tyttärensä kätyrille kunnon turpasaunan. Katie ja Declan suunnittelevat innoissaan perheenlisäystä. Rhona ja Paddy ovat vastakkaisilla kannoilla hoitovirhejupakan suhteen. Amy hakeutuu Valin ja Ericin seuraan, sillä Kerryn ja Andyn läheisyys on alkanut käydä tukalaksi. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. K7 (väkivalta).
11:10
Lääkärit
35 hyvinvointivinkkiä. Lääkärit vieraineen tarjoilevat 35 oivaa niksiä terveyden ja hyvinvoinnin parantamiseen. Mukana on esimerkiksi takapuolta kiinteyttäviä harjoituksia joita voi tehdä istualtaan, ohjeita luonnollisiin hiushoiteisiin sekä smoothieresepti litteämpää vatsaa tavoitteleville. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa eri alojen lääkärit käsittelevät terveyttä ja hyvinvointia koskevia ajankohtaisia aiheita ja kysymyksiä. Äänitekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:00
Ostoskanava Tvins.com
Tuote-esittelyjä, tarjouksia.
13:30
Amazing Race
Tuulen viemää. Sarjan 19. kausi päättyy! Lento Atlantaan ei ilahduta kaikkia, sillä se antaa Marcukselle ja Amanille kotikenttäedun. Miljoona dollaria alkaa pyöriä kilpailijoiden mielessä siinä määrin, että tehtäviin keskittyminen alkaa olla vaikeaa. Hyvin todentuntuinen lentosimulaattori erottaa jyvät akanoista, eikä vanhanaikainen kirjoituskonekaan ole selvää kauraa kaikille. Vielä pitää selvittää kryptinen numerovihje ja pysyä kartalla loppuun asti. Amerikkalainen realitysarja, jossa kilpailijaparit matkustavat ympäri maailmaa juontaja Phil Keoghanin johdolla. 19. tuotantokausi. Äänitekstitys: suomi.
14:30
Millerit
Tomlandia. Ray on päässyt pomonsa kanssa samaan vessarytmiin, ja nyt hän pääsee esittelemään ohjelmaideaansa. Kanava tarvitsee uuden lastenohjelman lauantaiaamuun. Tom patistetaan kertomaan mielikuvitusmaailmastaan, Tomlandiasta, mutta kokkien määrä tekee sopasta kummallista. Tomin alkuperäisvisiosta ei jää jäljelle paljon mitään. Lopputuloksena on lähinnä studiollinen traumatisoituneita lapsia. Äänitekstitys: suomi. K7 (väkivalta, ahdistus).
15:00
Alueellinen sääennuste
15:05
Mitä tänään syötäisiin?
15:10
Jamien huikea joulu
Jamie Oliver on joulutunnelmissa kauniissa ohjelmassa, joka saa vedet kielelle. Jamie valmistaa juhlapöytään sopivia herkkuja: Wellingtonin fileetä eli taikinakuoressa paistettua naudanfileetä metsäsienillä, paahdettua hanhea punakaalilla ja maailman parhailla paistinperunoilla ja jälkiruoaksi panettone-leipävanukasta. Välipäivinä syntyvät herkut tähdelihoista: massaman-curry kalkkunasta ja korealaiset höyrytetyt sämpylät hanhesta. Uudenvuoden juhliin sopivat cocktailitkin esitellään. Äänitekstitys: suomi.
16:10
Upeat skandikodit
Mykistävät merinäkymät. Kosmetiikkayrittäjä Ole Henriksenin kesäkodin etsintä vanhassa kotimaassa jatkuu. Hän on haltioissaan olkikattoisesta maalaistalosta ja suorastaan mykistyy merinäkymistä. Joko se oikea osuu kohdalle? Sisustusarkkitehti on sisustanut oman talonsa Kööpenhaminan pohjoispuolen rantatiellä aitoon skandityyliin naisellisella romantiikalla höystäen. Ylimmän kerroksen pikkuikkunoista voi kuvitella näkevänsä vaikka kruununprinssin purjehtimassa. Tanskan suosituin ja pitkäikäisin koteihin sekä kiinteistöihin keskittyvä sarja esittelee maan upeimmat ja ylenpalttisimmat luksuskodit. Äänitekstitys: suomi.
16:40
Upeat skandikodit
Astrologiaa. Astrologi etsii taloa, ja kiinteistönvälittäjä Jan Fog esittelee hänelle mielellään suuren kartanomaisen villan, joka on asiakkaankin mielestä täydellinen. Miten käy kaupanteon, kun talon numero epäilyttää astrologia? Kiinteistönvälittäjä Pernille Sams esittelee uuden haarakonttorinsa, jonka hän on perustanut vasta ostamaansa taloon. Keskellä kauneinta maalaisidylliä sijaitsee toinen upea villa. Siihen tulevat tutustumaan asiakkaat, jotka toivovat yhdistävänsä kodin ja aamiaismajoituksen saman katon alle. Tanskan suosituin ja pitkäikäisin koteihin sekä kiinteistöihin keskittyvä sarja esittelee maan upeimmat ja ylenpalttisimmat luksuskodit. Äänitekstitys: suomi.
17:15
Uutiset
17:20
Päivän sää
17:25
Kauniit ja rohkeat
Ridgen vastaisku Spencer-imperiumille. Valta vaihtuu Spencer Publicationsin pilvenpiirtäjässä, sillä Brooke on säilyttänyt sopimuksen, jossa on Katien allekirjoitus. Billistä tulee taas yhtiön toimitusjohtaja ja nuorimman poikansa yhteishuoltaja. Kotona Katievillessä Ridge lohduttaa rakastaan sanomalla, että tämän huolet ovat hänenkin huoliaan, joten on vain taisteltava, yhdessä. Billin sihteeri, brunetiksi muuttunut Alison toivottaa juristi Justin Baberin kanssa uuden johtajan tervetulleeksi. Alison on jo lähdössä hakemaan shamppanjaakin sen kunniaksi että on päästy noidasta eroon, mutta Bill kieltä puhumasta rumasti. Hän ei halua shamppanjaa, koska Katie kärsii parastaikaa. Hän ei tiedä, että Katieta kositaan parastaikaa! Liam kantaa Hopen valkoisen kissan toimistolle. Kummalle veljeksistä kissanainen itse nyt kuuluu? Liamille vai Wyattille? Wyattille, koska Liamin päivävuoron jälkeen seuraa iltavuoro. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
17:55
Mitä tänään syötäisiin?

Kello 18:00

18:00
Emmerdale
Avioliitto vaakalaudalla, osa 1/2. Rhona ja Paddy eivät pääse yhteisymmärrykseen Vanessan kohtalosta, joten Paddy lyö lopulta uhkavaatimuksen pöytään. Cain on huolissaan Debbien viimeaikaisista puuhista, mutta Charity ei ota hänen puheitaan vakavasti. Val haluaisi Amyn muuttavan takaisin heille. Bob murehtii välirikkoa Brendan kanssa. Jatkuu seuraavassa jaksossa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
18:30
Emmerdale
Avioliitto vaakalaudalla, osa 2/2. Vanessa potee syyllisyyttä sotkettuaan Paddyn ja Rhonan välit ja pakottaa pariskunnan puhumaan asiat halki. Bob menettää malttinsa, kun näkee Brendan kaulailevan Dania pubissa. Val ja Eric tekevät Amylle ehdotuksen. Debbien ja Robbien sivubisnes saa tuulta siipiensä alle. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
19:00
Seitsemän Uutiset
19:20
Päivän sää
19:30
Manitbois
Kotimainen kulttiklassikko vuodelta 1992. Elämänkirjon ratkiriemukas ilmepotpuri ja kassan kautta kiitos, nam! Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
20:00
Pientä mökkiremonttia
Haukivuori, Hirsimökin uusi ilme. Erkki on myymässä Haukivuoren mökkiään pitkän harkinnan jälkeen. Jo 30 vuotta omistetun järvenrantamökin sisä- ja ulkotilat kaipaavat ammattilaisen sisustussuunnittelijan kosketusta ennen kauppoja. Erkkiä saapuvat auttamaan Raisa Myyryläinen ja Sirpa Pesonen. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Mentalist
Huijaus oikeussalissa. Tiimi perehtyy edelleen häikäilemättömän ihmiskaupparingin toimintaan, ja mitä pidemmälle tutkimukset etenevät, sitä synkempiä sävyjä ne saavat. Janen vaistoa tarvitaan selvittämään, ketkä erään valamiehistön jäsenistä on lahjottu tai peloteltu rikollisten puolelle. Amerikkalainen draamasarja meediona esiintyneestä Patrick Janesta, joka tätä nykyä avittaa Kalifornian osavaltion poliisia ainutlaatuisella tarkkanäköisyydellään. Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus, väkivalta).
22:00
Kymmenen Uutiset
22:20
Päivän sää
22:25
MTV Sport Uutiset
22:35
Bones
Kositun salaisuus. Bones on loukkaantunut, koska Booth ei haluakaan naimisiin, ja Angela on käärmeissään Boothille. Ulkoministeriössä töissä oleva mies surmataan, ja yllättäen CIA:kin on kiinnostunut tapauksesta. Amerikkalainen kepeä rikosdraamasarja. Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
23:35
The Good Guys
Superkytät. Kesken takaa-ajon paikalle hälytetty poliisin iskuryhmä nappaa rikollisen Danin nenän edestä. Pian tämän jälkeen Jack saa kuulla olevansa ehdolla iskuryhmän jäseneksi, eikä hän tiedä, miten kertoa asiasta Danille, joka inhoaa koko joukkiota. Samaan aikaan parivaljakko yrittää selvittää tapausta, jossa varastettu auto on ajettu ravintolan seinästä sisään. Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta).

Kello 24:00

00:30
Isänmaan puolesta
Valintojen aika. Carrie ja Nicholas palaavat mökille, jossa he viettivät kerran viikonlopun yhdessä. Estesin määräyksestä heitä seurataan järven toiselta puolelta. Carrien on aika valita mitä hän todella haluaa. Tarjottimella on ylennys uralla tai uusi alku yhdessä Nicholaksen kanssa. Nicholas puolestaan keskustelee Miken kanssa perheensä tulevaisuudesta. Seurattuaan kohdettaan tarpeeksi Quinn tekee suuren päätöksen, jolla saattaa olla tuhoisat seuraamukset. CIA järjestää varapresidentin muistotilaisuuden, jonne myös Carrie ja Nicholas osallistuvat. Hakiessaan kotoaan vaatteita Nicholas kohtaa Danan, joka haluaa jutella hänen kanssaan aikaisemmasta tapahtumasta. Saul jättää muistotilaisuuden väliin salaisen tehtävänsä vuoksi. Jännittävä amerikkalainen draamasarja sotilastiedustelun vaarallisesta maailmasta. Toinen tuotantokausi päättyy. Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus, väkivalta).
01:40
Voittostudio