UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

MTV3 Lauantai 25.6.

06:00
Voittostudio
07:10
Ostoskanava Tvins.com
08:10
Mokon suuri maailma
Karibua etsimässä. Moko ja Chavapa ovat Kanadassa seuraamassa karibulaumaa, kun Mokon kaulahuivi jää karibun sarviin. Sallittu kaiken ikäisille.
08:25
Vikke Viikinki
Näkymätön aarre. Kuningas haluaa Ylvan kokikseen, ja Viken on keksittävä keino saada kuningas muuttamaan mieltään. Ruotsalaiseen lastenkirjaan perustuva animaatio viikinkikylässä asuvan Viken seikkailuista. Vikke on nokkela ja mielikuvituksekas poika, joka on pelastanut viikinkikaverinsa monesta kiperästä tilanteesta. Sarja on suomeksi puhuttu. Sallittu kaiken ikäisille.
08:40
Littlest Pet Shop
Seikkailu alkaa, osa I. Blythe muuttaa isänsä kanssa Downtown Cityyn, jossa tyttö tutustuu alakerrassa sijaitsevan Littlest Pet Shop -lemmikkieläinkaupan lemmikkeihin. My Littlest Pet Shop kertoo pienestä mutta ystävällisestä lemmikkieläinkaupasta, jonka veikeät lemmikit osaavat puhua - mutta vain kaupan yläkertaan muuttaneelle Blythelle. Sallittu kaiken ikäisille.
09:05
Tom & Jerry Kids Show
Lammaspaimen / Vempaimissa löytyy / Termiittiterminaattori. Tässä piirrossarjassa Tom ja Jerry seikkailevat pentuvuosinaan. Mutta ovatko kissa- ja hiirileikissä nyt pienemmät jäynät. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
09:30
Paavo Pesusieni
Palkittu animaatiosarja kertoo merenpohjassa sijaitsevasta Tangalan kaupungista, jossa Paavon lisäksi asustaa joukko muitakin persoonallisia hahmoja, mm. Paavon lemmikkietana Kari, meritähti Patrik Tähtönen, Jalmari Kalmari, Einari Rapu ja Sulevi Plankton. Sarjan on luonut meribiologi Stephen Hillenburg. K7 (ahdistus).
10:00
Ostoskanava Tvins.com
10:30
Kesäkuski
Krisse Salminen. Kausi 1, 1/10. Komedienne Krisse Salminen rakastaa syntymäpäiviä. Nyt hän järjestää pojalleen 10-vuotissyntymäpäivät keilahallissa ja Krissen täytyy käydä ostamassa kaikille osallistujille keilailupalkinnot. Krisse ei ole varsinaisesti mikään maanteiden hirmu ¿ takana on kaksi kolaria - joten onneksi apuun rientää Kesäkuski Mikko Kuustonen. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
11:00
Kesäruokaa Jamie Oliverin tapaan
Jamie Oliver esittelee herkullisia ruokalajeja, joiden valmistus onnistuu vaivatta esimerkiksi festareilla, telttaretkellä tai kotipihalla. Jamie kokkaa suussa sulavaa chili con carnea naudan rintapalasta ja neuvoo, miten ruoka pysyy höyryävän kuumana muutaman tunnin ajomatkan ajan. Lisäksi savustetaan mereneläviä sangossa, kypsennetään avotulella kananpoikaa, välikyljystä ja taimenta sekä perehdytään karibialaisen jerk-kanan saloihin. Lapsia hemmotellaan pannarikakulla ja mehujäillä. Kasvissyöjien iloksi loihditaan intialaisia dosa-lettuja. Lopuksi Jamie tarjoaa marokkolaisia lammaspurilaisia harissan kanssa. Äänitekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:10
Nigel Marvenin pingviinisafari
Kohti Antarktista. Viisiosaisessa luontodokumenttisarjassa biologi Nigel Marven lähtee purjeveneellä Etelä-Georgian hyiselle saarelle seuraamaan kolmen eri pingviinilajin elämää. Tapaamme saarella myös alueen muuta eläimistöä, kuten merinorsuja ja kihuja. Äänitekstitys: suomi.
13:10
Scooby-Doo! Legend of the Phantosaur
Koko perheen animaatioelokuva jatkaa suositun koirahahmon ja kumppaneiden seikkailuja. Scooby-Doo ja ystävykset kohtaavat kauhistuttavan dinosauruksen ja päättävät selvittää, mistä esihistoriallinen otus on peräisin, ja mitä mahtaakaan olla hirviön yllättävän ilmestymisen taustalla. Ohjaaja: Ethan Spaulding, USA 2011 (75'). Pääosissa: Frank Welker, Matthew Lillard, Mindy Cohn, Grey DeLisle. Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus, väkivalta).

Arviot: IMDb 6.6
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
14:40
Pilanpäiten
Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.
14:55
Kodissani on 41 koiraa!
Brittidokumentti kertoo mitä tapahtuu, kun lemmikkiriippuvuus karkaa käsistä. Kymmeniä lemmikkejä omistavat ihmiset uhraavat eläinten takia parisuhteensa ja naapurisovun. Monet heistä ovat vaarassa menettää myös kotinsa. Äänitekstitys: suomi.
15:55
Salatut elämät
Osa 2147: Jannen ylipaisunut miehuus yllättää Iidan. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
16:25
Salatut elämät
Osa 2148: Nikon hedelmällisestä suunnitelmasta loppuu mehut. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
16:55
Pomo piilossa
Kahvia ja kuokkimista. Autokaistalta kahvia tarjoilevan Dutch Bros. Coffeen toimitusjohtaja Travis Boersma uskoo rentoon työilmapiiriin, jossa korostetaan hauskanpitoa. Hän perusti yrityksen veljensä Danen kanssa ja aikoo vaalia vuonna 2009 menehtyneen veljen perintöä. Letkeän pomon soluttautuminen alkaa El Salvadorista, jossa hän pääsee huhkimaan kahviviljelmällä. Tutuiksi tulevat myös kahvin paahtaminen ja autokaistan luukulla työskentely. Amerikkalaisessa realitysarjassa yrityspomot soluttautuvat tavallisten työntekijöiden joukkoon nähdäkseen, kuinka heidän yrityksensä toimivat alaisten näkökulmasta. Äänitekstitys: suomi.

Kello 18:00

18:00
Luojan kiitos!
Osa 4.. Luojan kiitos! yllättää vierailijansa jälleen uusilla tiukoilla tilanteilla. Hämmentävien kohtauksien keskelle paiskataan tällä kertaa Marco Bjurström, Esko Roine, Uniikki ja Janne Kataja. Esityksiä tuomaroi Pirkka-Pekka Petelius ja sarjan juontaa Heikki Paasonen Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
19:00
Seitsemän Uutiset
19:10
MTV Sport Uutiset
19:20
Pilanpäiten
Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.
19:30
Ketonen & Myllyrinne
Sketsisarjan toinen tuotantokausi sivakoi tuoreet ladut suomalaisen huumoriviihteen umpihankeen. Uusinta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K12
20:00
Pop'n'Roll
Osa 1. Mikko Von Hertzen ja Maija Vilkkumaa. Vieraina Mikko Von Hertzen ja Maija Vilkkumaa Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Selviytyjät
Kova hinta. Kausi 29, 7/17. Ruokavarastonsa tyhjäksi syönyt Hunahpu ehdottaa Jeffille vaihtokauppaa uudesta riisisäkistä. Riisisäkin markkinahinta Selviytyjissä on kuitenkin ehkä kovempi kuin kukaan osasi odottaa. Palkintokisassa rakennetaan palapeliä sokkona. Myös huikean jännittävässä koskemattomuuskisassa kysytään voiman ja ketteryyden lisäksi palapelisilmää. Vielä enemmän pelisilmää tarvitaan psykologisessa sodankäynnissä äänestyksen lähestyessä, sillä kova on häviönkin hinta pelin tässä vaiheessa. Amerikkalainen realitysarja, jossa kilpailijat kamppailevat Selviytyjä-tittelistä sekä muhkeasta voittopotista Jeff Probstin johdolla. 29. tuotantokausi. Äänitekstitys: suomi.
22:00
Kymmenen Uutiset
22:10
Päivän sää
22:15
MTV Sport Uutiset
22:25
Johan Falk 5 - operaatio Satakieli (K16)
Göteborgin poliisin erikoisyksikkö GSI on saanut käskyn pidättää joukko, joka on Göteborgin kaduilla itseään myyvien itäeurooppalaisten naisten salakuljetusten takana. Johan Falk rekrytoi nuoren tytön Hannan soluttautumaan toimintaa pyörittävän ryhmän pintakerrokseen. Mutta Hanna menee tehtävässään pidemmälle kuin piti, ja tilanteen kärjistyessä Johan kollegoineen uppoaa aiempaa syvemmälle moraalisesti epäilyttävään suohon. Ohjaaja: Daniel Lind Lagerlöf, Ruotsi 2009. (91') Pääosissa: Jakob Eklund, Henrik Norlén, Stipe Erceg, Joel Kinnaman, Anja Antonowicz. Äänitekstitys: suomi. K16

Arviot: IMDb 5.8
Lue lisää: IMDbLeffatykki

Kello 24:00

00:20
MTV Sport: Ravikunkku
Toto76-ravit ja kylmäverihevosten Nordic King Härmän uudella raviradalla. Juontaja Joanna Kuvaja. Selostus Juha Jokinen. Haastattelut Sara Perttunen.
01:20
Katujen kasvatti (K16)
Varoittava esimerkki. Iskuryhmä jahtaa juuri vapautunutta rikollista, joka kantaa kaunaa Chapelille. Metas murhaa yhden Los Angelicosin jäsenistä, mutta Salazarin talutusnuoraan joutunut Javier huomaa olevansa voimaton. Daniel kärsii panttivankina olon jälkiseurauksista. Los Angelesiin sijoittuva amerikkalainen toimintasarja latinojengin myyräksi poliisiin soluttautuneesta rikosetsivästä. Ensimmäinen tuotantokausi. Äänitekstitys: suomi. K16 (väkivalta, ahdistus).
02:15
Voittostudio