UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

MTV3 Perjantai 22.5.

05:30
Aamusää

Kello 6:00

06:00
Studio55.fi
Yli 30 vuotta suomalaista iskelmämusiikkia Vieraana Finlanders-yhtyeen keulahahmo Jussi Lammela
06:25
Huomenta Suomi
6.00 Studio55.fi uusinta: Yli 30 vuotta Suomi-iskelmiä, vieraana Finlandersin Jussi Lammi 6.25 Aamun otsikot 6.30 Huomenta Suomen uutiset ja sää 6.40 Keitä ovat Suomen somalit? 6.50 Makuja: Somalialaista perinneruokaa 7.10 Uusiutuvan energian mahdollisuudet 7.40 Alakoulun opettajat perustivat opettajainhuoneen Facebookiin 7.50 Jääkö peruskoulu leikkausjyrän alle? 8.10 MTV Sport raadissa Emma Kimiläinen, Eppu Salminen ja Keke Armstrong 8.40 Päivän nimi: Antti Tuisku 8.50 Eurooppa valmistautuu viisuihin 9.05 Studio55.fi Viihdelegenda Jukka Virtanen 9.30 Huomenta Suomen uutiset ja sää
09:05
Studio55.fi
Sanat elämäntehtävänä Vieraana viihdelegenda Jukka Virtanen
09:30
Huomenta Suomen Uutiset
09:40
Mitä tänään syötäisiin?
Parsasalaatti ja pekoni-kanavartaat
09:45
Kauniit ja rohkeat
Ulos elämästämme, ihmistenrikkoja!. Ericin isoveli eli Ivy Forresterin John-isä tulee shamppanjapullon kanssa tervehtimään Ericin väkeä. Ivy on juuri ehtinyt jonnekin muualle. Minne? Kenen kanssa? Liamin? Brooke puhuu Katielle muutostaan Milanoon kertoen syyksi muun muassa, että kaikki hänessä on muuttumassa, ja hän tarvitsee etäisyyttä. Katien mielestä on silti olemassa kuvio: Bill rakastaa Brookea, ja Ridge rakastaa Katieta. Wyatt soittaa äidilleen, että ihana Hope odottaa heille ihanaa esikoista. Hope ilmoittaa Wyattille, että Quinnille on annettava totaalikielto tulla heidän lapsensa lähelle. Wyattin ollessa poissa Quinn rientää tuliaisineen onnittelemaan Hopea. Miniä ilmoittaa kasvattavansa lapsensa ilman isoäiti Quinnia, joten good-bye, ihmistenrikkoja. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
10:10
Emmerdale
Suurten valintojen edessä. Joanie turvautuu epätoivoisiin keinoihin pitääkseen Amyn loitolla pojastaan, ja Amy tekee oman radikaalin päätöksensä. Priya on lähdössä aborttiklinikalle, mutta Davidin viime hetken vetoomus saa hänet empimään. Jimmy tekee Nicolaan vaikutuksen sanomalla Charitylle suorat sanat. Georgia ottaa yllättävän kannan Rodneyn sivubisnekseen maksullisena miesseuralaisena. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
10:40
Emmerdale
Lähtöaikeita. Kerry painiskelee omantuntonsa kanssa, kun päättäväinen Amy pyytää häneltä apua. Vauvasta haaveilevat Ruby ja Ali joutuvat pettymään pahemman kerran. Amelia turvautuu rahapulassa korkeampaan voimaan. Onnesta hehkuvat Marlon ja Laurel ryhtyvät suunnittelemaan häitään, kun taas Rhona kaipaa Leoa takaisin luokseen. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
11:10
Lääkärit
Ken-nuken paluu. Justin Jedlica, joka on muokannut itseään Ken-nuken näköiseksi plastiikkakirurgian avulla, on jälleen lääkäreiden vieraana. Lisäksi autetaan naista, joka ei pysty syömään terveellistä ruokaa. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa eri alojen lääkärit käsittelevät terveyttä ja hyvinvointia koskevia ajankohtaisia aiheita ja kysymyksiä. Äänitekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:05
Ostoskanava Tvins.com
13:35
Pomo piilossa
Palloja ja paineita. NBA-seura Utah Jazzin toimitusjohtaja Greg Miller nousi valtavan perhekonsernin johtoon, kun hänen isänsä kuoli vuonna 2009 vain 63-vuotiaana. Nyt pitkänhuiskea mormonipomo haluaa keskittyä koripallojoukkueeseen, joka oli hänen isänsä silmäterä. Pomo kokoaa koripallokentän lattiaa, aktivoi katsojia, myy pikaruokaa puoliajalla ja pääsee yrittämään donkkausta Utah Jazzin pelissä. Amerikkalaisessa realitysarjassa yrityspomot soluttautuvat tavallisten työntekijöiden joukkoon nähdäkseen, kuinka heidän yrityksensä toimivat alaisten näkökulmasta. Äänitekstitys: suomi.
14:35
Jamie Oliverin 30 minuutin ateriat
Rigatonia pestolla. Tällä kertaa Jamie tekee alkuun nopean, appelsiinilla ja sitruunaliköörillä maustetun tiramisun. Herkku saa vetäytyä jääkaapissa sillä aikaa, kun pääruoaksi valmistuu rigatoni-pastaa sisilialaistyyppisellä pestokastikkeella. Brittiläisessä ruokaohjelmassa huippusuosittu tv-kokki Jamie Oliver näyttää kuinka valmistaa kokonainen ateria ajassa, joka normaalisti menisi yhteen ruokalajiin. Äänitekstitys: suomi.
15:05
Mitä tänään syötäisiin?
Parsasalaatti ja pekoni-kanavartaat
15:10
Isän tyttö
Oravaongelma. Chancet ovat sitä mieltä, että Sabrina ei kanna korteaan kekoon Hopen kasvattamisen suhteen. Hän osallistuu kyllä hauskoihin juttuihin, mutta ikävät velvollisuudet jäävät Jimmyn niskoille. Toisaalla Burt järkyttyy väkivaltaisia taipumuksia omaavan oravan edesottamuksista ja päättää puuttua peliin. Amerikkalaisessa komediasarjassa Chancen perhe kasvattaa yksissä tuumin pientä Hope-tyttöä. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
15:35
Salatut elämät
Osa 2826: Painatko liikaa, Sergei Kuula. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
16:05
Maajussille morsian
Osa 9. Kahden kauppa.. Maajussien on aika tehdä iso päätös ja valita puolisoehdokas farmiviikon päätteeksi. Joku joutuu pohtimaan valintaansa enemmän kuin toiset. Tunteet ovat pinnassa ja romantiikkaa, jopa rakkautta on ilmassa! Tehdäänkö nyt loppuelämän päätöksiä ? Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
17:05
100 tarinaa Lastensairaalasta
Mikki Kunttu. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
17:15
Uutiset
17:20
Päivän sää
17:25
Kauniit ja rohkeat
Ei laajoja selityksiä sekopäille, Hope!. Hope perustelee Quinnille, miksi tämä ei saa tavata tulevaa lapsenlastaan. Paljon sanoja, paljon argumentteja. Tyttö ei ymmärrä, että hengenvaaralliselle, tärähtäneelle ihmiselle ei pidä antaa laajoja selityksiä, vaan hänet on ajettava ulos vaikka väkisin. Quinn tekee selväksi, että jos Hope eliminoisi hänet Wyattin elämästä, se olisi virhe. "Käsitätkö, typykkä? Virhe, todella suuri virhe." Beverly Hillsissä on alkamassa Ericin isännöimä ilta. Osallistujat ovat John-veli, hänen tyttärensä Ivy ja tämän ihastus Liam, Ericin pojantytär Aly ja tämän poikaystävä Oliver sekä rakastuneet ruokafriikit Pam ja Charlie, jotka nytkin huolehtivat illan ateriapuolesta. John mielistyy Pamin sitruunapaloihin niin että keksii niiden ympärille jo kaupallisia sloganeitakin. "Pam, sinä kuule pystyisit myymään mitä vain", hän imartelee ja kuiskaa Ericille, että Pamela taitaa flirtata hänelle. Bill haluaa lähteä Brooken mukana Milanoon, mutta tämä tahtoo rauhaa, ei seuraa. Italian-matka olisi hänelle yhden naisen matka, ajattelumatka. Sí, assolutamente! Ja Billin olisi hyvä ajatella paluuta Katien luo. "Sinähän et minua jätä", Spencer sanoo ja lukitsee Brooken suudelmaan. Amerikkalainen saippuasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
17:55
Mitä tänään syötäisiin?
Parsasalaatti ja pekoni-kanavartaat

Kello 18:00

18:00
Emmerdale
Hyvästi, Emmerdale. Amy on päättänyt toteuttaa suunnitelmansa keinolla millä hyvänsä ja värvää vastahakoisen Kerryn avukseen. Marlonin yritys salailla huonoja uutisia Laurelilta menee mönkään. Ashley intoilee uudesta työtilaisuudesta, eikä Sandy malta olla sotkematta näppejään soppaan. Amelia haaveilee lasten missikilpailuihin osallistumisesta, mutta Ali laittaa kapuloita rattaisiin. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
18:30
Emmerdale
Pakomatka, osa 1/2. Amya eikä Kylea näy missään. Kylän väki kummastelee, missä he voivat olla. Andy yrittää puolustella Amya, mutta muut ovat varmoja, että hän on karannut Kylen kanssa. Tietokoneen selailuhistorian perusteella he ovat matkalla satamaan. Rhonan ja Laurelin tukijoukot kiistelevät kiivaasti siitä, kumman syytä Laurelin saama syyte on. Jatkuu seuraavassa jaksossa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
19:00
Seitsemän Uutiset
19:20
Päivän sää
19:30
Salatut elämät
Osa 2827: Sievisillä halutaan pakata veitset ja lähteä. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
20:05
Totuuden torvet
Jakso 4. Kuinka hyvin Antti Kaikkonen ja Mikael Jungner tunnistavat palturin, kun he kuulevat sen Aku Hirviniemen, Krista Kososen ja Riku Niemisen huulilta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
20:55
Selviytyjät
Katkeransuloinen voitto. UUSI KAUSI ALKAA! Tällä kaudella veri on vettä sakeampaa. Kymmenen aiemmilta kausilta tuttua kilpailijaa kisaa läheisiään vastaan. Mukana mm. ikisuosikki Rupert vaimoineen, kaikkien vihat niskoilleen saanut Colton sulhasineen, kotiäiti-Monica kuuluisan NFL-miehensä Brad Culpepperin kanssa sekä konnana tunnettu Tyson tyttöystävineen. Pelastussaari tekee tällä kaudella paluun, mutta siihen liittyy juju, joka aiheuttaa heti ylimääräisiä sydämentykytyksiä. Konkareiden elo leirissä sujuu tutun mutkattomasti, ja läheisetkin alkavat haalia liittoumia kasaan saman tien. Koskemattomuuskisassa yksi pelaajista hyytyy täysin. Kuka passitetaan pelastussaarelle ensimmäisenä? Amerikkalainen realitysarja, jossa kilpailijat kamppailevat Selviytyjä-tittelistä sekä muhkeasta voittopotista Jeff Probstin johdolla. 27. tuotantokausi. Äänitekstitys: suomi.

Kello 21:00

22:00
Kymmenen Uutiset
22:20
Päivän sää
22:25
MTV Sport Uutiset
22:40
The Long Kiss Goodnight (K16)
Renny Harlinin ohjaama toimintaelokuva kertoo perheenäiti Samanthasta, joka joutuu auto-onnettomuuteen. Samantha selviää onnettomuudesta hengissä ja huomaa saaneensa uusia kykyjä. Samantha palkkaa yksityisetsivän tutkimaan menneisyyttään, ja pian selviääkin että hän on oikeasti palkkatappaja. Ohjaaja: Renny Harlin, USA 1996. Pääosissa: Geena Davis, Samuel L. Jackson, Yvonne Zima, Craig Bierko, Tom Amandes. Äänitekstitys: suomi. K16

Arviot: IMDb 6.7 ∙ Rotten Tomatoes 67 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia

Kello 24:00

01:00
Eurojackpot ja Jokeri
01:05
Voittostudio