UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

MTV3 Torstai 27.11.

05:30
Aamusää

Kello 6:00

06:00
Studio55.fi
Kokemuksella: Lenita Airisto
06:25
Huomenta Suomi
6.00 Studio55.fi uusinta: Kokemuksella, Lenita Airisto 6.25 Aamun otsikot 6.30 Huomenta Suomen uutiset ja sää 6.40 Suomen alkoholikuri kiinnostaa Euroopassa 6.50 Virkkausvääpeli innostaa miehet käsitöihin 7.10 Huumausaineiden uusin aalto 7.20 Nainen Tahdon2013-kampanjan takaa 7.40 Viihderaati ruotii säädyllisyyden rajoja 8.10 Päivän niminä: Sami Hintsanen ja Alexandra Babitsin 8.40 Päivän puheenaihe 8.50 Virkkausvääpeli innostaa miehet käsitöihin 9.05 Studio55.fi: Sote-palvelut - riittävätkö julkisen puolen rahkeet? 9.30 Huomenta Suomen uutiset ja sää
09:05
Studio55.fi
Sote-palvelut - riittävätkö julkisen puolen rahkeet? Vieraana Pirkanmaan sairaanhoitopiirin johtaja Rauno Ihalainen.
09:30
Huomenta Suomen Uutiset
09:35
Mitä tänään syötäisiin?
09:40
Viking Loton ja Jokerin tulokset
09:45
Kauniit ja rohkeat
Siitosoriin aamuhirnut Brookelassa. Brookella ja Billillä on aamunoususeksiä. Ja huumoria. Bill hirnahtelee hevosääniään. "Siitosori on palannut", hän julistaa. "Hullu!" He nauravat hysteerisesti. Myöhemmin Katie kysyy Brookelta, oliko tämä juonut soittaessaan edellisenä iltana tiedotuksensa Billistä. Brooke ihmettelee, miksi sisko on niin vihainen, jos kerran rakkauselämässäkin kaikki on hyvin. Ridge ja Bill vaihtavat omia piikkejään. "Nautihan olostasi Katien kanssa, Forrester. Se on juuri sitä, mitä ansaitset." Ridgellä on omat valttinsa: "Brooke ei rakasta sinua, Bill. Olit vain se, joka sattui olemaan paikalla, kun tarvittiin ryömijää täyttämään yksinäisyys. Jos minä olisin ilmestynyt sinne eilen, hän olisi heittänyt sinut miekkoinesi pihalle." "Wow!" Bill muistuttaa Katie Logan -asiantuntijana, että Katiella on tapana yrittää muuttaa miestä: ei viskiä, ei sikaareja, ei sitä eikä tätä. "Ex-vaimoni on aina oleva enemmän tai vähemmän minun", hän lisää. Ja mitä tulee Ridgen rakastamaan lemmenlyriikkaan, Bill tarjoaa tällaista: "Ruusut ovat punaisia, orvokit sinisiä. Katie oli minun, nyt hän on sinun." Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta. Äänitekstitys: suomi. K7 (seksi).
10:10
Emmerdale
Väkivallan kierre. Kylässä kuohuu Cameronin ja Cainin yhteenoton jäljiltä. Declan uskoo ristiäisten olevan Katielle liikaa. Zak saa hermoromahduksen ja tekee Moiralle kammottavan tunnustuksen. Tieto saa Moiran pohtimaan, voiko hän enää jatkaa väkivallan varjostamaa yhteiseloa Cainin kanssa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
10:40
Emmerdale
Kummitädin tuska. Kyläläiset valmistautuvat innolla Mollyn ristiäisiin, mutta eräs apea juhlavieras arpoo lähteäkö kirkkoon laisinkaan. Moira saa Chasilta pari varoituksen sanaa kerrottuaan jättäneensä Cainin. Paddy nurisee toistuvista aamuvuoroista lapsen kanssa, kun Rhonalla on jälleen ilta venähtänyt pitkäksi. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
11:10
Lääkärit
Elämänmuutos. Tänään vieraaksi saapuu Backstreet Boysin Nick Carter, joka kertoo raitistumisestaan ja uusista terveellisistä elämäntavoistaan. Kohuteiniäiti Farrah Abrahams kertoo seksivälinemallistostaan ja vastaa seksivideoitaan koskeviin kiperiin kysymyksiin. Saamme myös ihonhoitovinkkejä talven varalle ja opimme, mitkä ovat parhaita proteiininlähteitä ja milloin proteiineja kannattaa nauttia. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa neljä eri alan lääkäriä vastaa terveyttä ja hyvinvointia koskeviin kysymyksiin. Äänitekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:05
Ostoskanava Tvins.com
Tuote-esittelyjä, tarjouksia.
13:35
Näin tehtiin David Attenborough'n Kasvien valtakunta
Pääsemme kulissien taakse kuulemaan, mikä määrä työtä ja kuvaustekniikkaa vaadittiin, jotta dokumenttisarja kasvien elämästä saatiin katsojien nähtäväksi. Kuvausryhmä, jossa oli yli 20 henkilöä normaalin neljän sijaan, käytti yhdeksää eri kameraa. Ryhmä rakensi muun muassa erityisen makrolaitteiston lähikuvauksia varten sekä kopterikameran, jolla kuvattiin kasveja "hyönteisten silmin". Kuvauksia vaikeuttivat niin Heathrow'n lentokoneiden jylinä kuin kasvitieteellisen puutarhan kosteat olosuhteet. Ryhmä myös joutui odottamaan viikkoja päästäkseen kuvaamaan trooppisen kasvin kukkimista juuri oikealla hetkellä. Brittiläinen luontodokumenttisarja. Sarja päättyy. Äänitekstitys: suomi.
14:35
Rikas ja rakas
Työtuolikisat. Jenny ja Brody jatkavat tapailua lähinnä Brodyn asunnolla yöaikaan. Brody päättää syventää suhdetta ja vie Jennyn oikeille treffeille romanttiseen ravintolaan, mutta Jenny ei olekaan asiasta kovin ilahtunut. Kellarikerroksen työtuolikisat päättyvät ikävästi, kun Harvard tulee voitonhimossaan lainanneeksi Mansfieldin työtuolia. Olisiko nyt sopiva aika siirtyä seisomatyöpisteen käyttäjäksi? Amerikkalainen komediasarja valkokaulusurallaan menestyneestä Brodystä, joka rakastuu työpaikkansa huolto-osastolla työskentelevään Jennyyn. Äänitekstitys: suomi. K7 (seksi).
15:05
Alueellinen sääennuste
15:10
Mitä tänään syötäisiin?
15:15
Hansin matkassa
Jakso 2. Kalle Palander. Suomen herkullisin sarja jatkuu uusilla jaksoilla. Huippukokki Hans Välimäen ensimmäinen matka suuntautuu Suomenlahden yli Viroon kartanonherra Kalle Palanderin vieraaksi. Aluksi herkutellaan Tallinnassa, josta lasketellaan vauhdilla Ontikan Kartanoon nauttimaan saslik-vartaita, vihannescouscousia ja Brita-kakkua. Myös sinut on kutsuttu! Äänitekstitys: suomi.
16:15
Aku ja 7 ihmettä
Jakso 7. Kiina. Aku sekoaa Kiinassa. Aku huijataan ostamaan esim. Maon punainen kirja ja ruma puku. Tässä jaksossa Aku myöntää myös tykkäävänsä Kung Po kanasta. Tässä jaksossa ei myöskään selviä kuinka pitkä Kiinan muuri on. Äänitekstitys: suomi.
17:15
Uutiset
17:20
Päivän sää
17:25
Viking Loton ja Jokerin tulokset
17:30
Kauniit ja rohkeat
Apua, happydaysit myöhässä!. Bill puhuu kauniita Brookesta. Hopen silmät avautuvat ja hän alkaa uskoa, että Spencer rakastaa hänen äitiään tosissaan. Bill soittaa Quinnin luokseen Malibuun. Hän haluaa tämän kuulevan uutisen häneltä itseltään. Se on se, että hän palannut edellisenä iltana yhteen Brooke Loganin kanssa ja on nyt muuttamassa Brookelaan. Hope kertoo Wyattille olevansa myöhässä. "I'm late." Myöhässä mistä? Töistäkö? "Saatan olla raskaana." Lähtiessään kotoa Liam huomaa ulko-oven edessä lapun, joka on pudonnut vahingossa Hopelta. Hän lukee sen ja vakavoituu. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta. - Jakson amerikkalainen järjestysnumero on 6800. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
17:55
Mitä tänään syötäisiin?

Kello 18:00

18:00
Emmerdale
Kastejuhla vai katastrofi?. Gennien häivyttyä ja Chasin ilmaannuttua kirkkoon ristiäisillä on vain yksi suunta: täydellinen tuho. Paddy huomaa olevansa kolmas pyörä Rhonan ja Vanessan suhteessa. Declan loukkaantuu, kun Katie keventää sydäntään taas Andylle hänen sijastaan. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
18:30
Emmerdale
Hämäräbisneksiä, osa 1/2. Debbien uusi liikekumppani ei ole sitä, miltä aluksi näyttää. Thomas yllyttää Seanin jälleen pahantekoon. Katien ja Andyn lämpimät välit korpeavat pubiin poikkeavaa Declania. Gabbyn kommervenkit kiristävät Ashleyn ja Bernicen välejä. Vanessa vie Moiran kaupungin yöelämään piristymään. Jatkuu seuraavassa jaksossa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
19:00
Seitsemän Uutiset
19:20
Päivän sää
19:30
Salatut elämät
Osa 2724. Kerro, kerro kuvastin, ken on kaikkein sekaisin? Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
20:05
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo - Master class osa 1. Tänään tuomarit näyttävät kuinka kauden leivonnaisia valmistetaan ja samalla muistellaan kauden tapahtumia. Millainen onkaan Mikan ja Veli-Matin yhdessä ideoima masterpiece-kakku? Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Vares 6 - Pimeyden tango
Jussi Vares selvittelee tangokuningas Harry Koivikon murhaa, jonka jäljet ovat kylmenneet. Ruuhio katoaa ja Vareksen vanha vihollinen Veikko Hopea tulee Turkuun pahat mielessään. Vares joutuu uransa hurjimman haasteen eteen. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
22:00
Kymmenen Uutiset
22:20
Päivän sää
22:25
MTV Sport Uutiset
22:40
12 apinaa (K16)
Mielikuvituksellinen aikamatkailuelokuva rangaistusvangista, joka lähetetään vuoteen 1990 ottamaan selvää, mistä sai alkunsa virus, joka tappoi 5 miljardia ihmistä. Ohjaaja: Terry Gilliam, USA, 1995. Pääosissa: Bruce Willis, Madeleine Stowe, Brad Pitt, Christopher Plummer, Frank Gorshin, Jon Seda, Ernest Abuba, Bill Raymond, Simon Jones, Bob Adrian, Carol Florence, H. Michael Walls. - Ohjelma sisältää kohtauksia, jotka saattavat olla haitallisia lapsille. Äänitekstitys: suomi. K16

Arviot: IMDb 8.1 ∙ Rotten Tomatoes 88 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia

Kello 24:00

01:10
Mind Games
Testissä toimitusjohtajan pesti. Rossin ja Clarkin tiimin hoidettavana on tapaus Cathy Stewart. Nainen on palvellut Bellerman Consulting -yhtiötä 30 vuotta ja olisi oikeutettu nousemaan toimitusjohtajaksi. Hän ei ole enää nuori, mutta pätevä hän on. Ja suosittu. Johtokunta haluaa kuitenkin haastatella muitakin. Clark ottaa avuksi ns. epäsymmetrisen dominanssin. Hän uskoo Cathyn voittavan, koska tiimi toisi kisaan mukaan kolmannen kandidaatin. Veljesten yksityispuolellakin on hoidettavaa. Ross haluaa testata Bethin tunteiden aitouden Clarkia kohtaan. Siinä apuna on peiteroolia vetävä nainen. Amerikkalainen draamakomediasarja. Äänitekstitys: suomi. K7 (väkivalta, ahdistus).
02:10
Voittostudio