UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

MTV3 Keskiviikko 2.12.

05:30
Aamusää

Kello 6:00

06:00
Studio55.fi
Luopumisen vaikeus - raivaa kodin kaaos Vieraana ammattijärjestäjä Maria Laitinen
06:25
Huomenta Suomi
6.25 Aamun otsikot 6.40 Millaista väkivaltaa eläinlääkäri työssään kohtaa? 6.50 Makuja: Joulupiparit kuppeina ja kinuskimarjat 7.10 Taistelu nuorisotyöttömyyttä vastaan 7.40 Markkinaraati: Mitä jos nollasopimukset kielletään? 8.10 Enbuske360 - Ratkaisijat: Tiina Alahuhta-Kasko 8.40 Päivän nimi: Diandra ja Pentti Hietanen joulutunnelmissa 8.50 Makuja: Joulupiparit kuppeina ja kinuskimarjat 9.05 Studio55.fi Seppo Hovi - 60 vuotta pianistina 9.30 Huomenta Suomen uutiset ja sää
09:05
Studio55.fi
Seppo Hovi - 60 vuotta pianistina
09:30
Huomenta Suomen Uutiset
09:35
Mitä tänään syötäisiin?
Peruna-maissikeitto ja tomaatti-pa¶hkina¶ho¶ysto¶
09:40
Kauniit ja rohkeat
Kiistakapula Ridge. Kipinät sinkoilevat, kun Forresterit, Spencerit ja Maya yrittävät selvittää nokkimisjärjestystään muotitalon suljettujen ovien takana. Kaiken keskiössä ovat yllättäen jälleen kerran Brooke, Ridge ja Caroline, mutta tässä inkarnaatiossa viaton Caroline ei aio jäädä Brooken jalkoihin. Toisaalla Bill panee parastaan liehitellessään entistä vaimoaan Katieta. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
10:10
Emmerdale
Kaksinnaija kiipelissä. Kerry pidätetään kaksinnaimisesta. Dan saa selville, että Dazilla on rikosrekisteri. Ross varoittaa Debbieä kielimästä hänen suhteestaan Donnaan. Andy ja Katie päättävät yrittää uudestaan, mutta aikovat pitää suhteensa salassa. Harriet huomaa olevansa mustasukkainen Ashleyn uudesta naisystävästä. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
10:40
Emmerdale
Huumaava hurmuri, osa 1/2. Dan käskee Kerryn muuttaa pois, mutta Kerry ei hevillä luovuta. Brad suostuttelee Finnin lasilliselle, mutta nuorukaisella on vaarallinen ketunhäntä kainalossa. Charity epäilee Tracyn tarkoitusperiä ja häätää hänet Robbien luota. Bob huomauttaa Ashleylle, että Harriet taitaa olla häneen ihastunut, mutta Harriet möhlii mahdollisuutensa. Jatkuu seuraavassa jaksossa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta).
11:10
Lääkärit
Lääkekannabis. Tällä kertaa lääkärit käsittelevät lääkekannabiksesta saatua uutta tietoa. Mielipiteitä on puolesta ja vastaan, mutta missä tulee raja vastaan? Tuore äiti on sitä mieltä, että hänellä on oikeus polttaa kannabista imetysaikana, vaikka sen on tutkimuksissa todettu haittaavan lapsen aivojen kehitystä. Myös Yhdysvaltain panostuksesta Ebola-virusepidemian nujertamiseksi ja ammattilaisurheilijoiden suuremmasta riskistä perheväkivaltaan keskustellaan kiihkeästi lääkärien kesken. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa neljä eri alan lääkäriä vastaa terveyttä ja hyvinvointia koskeviin kysymyksiin. Äänitekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:05
Ostoskanava Tvins.com
13:35
Pientä pintaremonttia
Jakso 1. Kimppakämppä komeaksi. Kauden ensimmäisessä jaksossa pohditaan miten Lohjan keskustassa sijaitsevan kimppa-asunnon ilmeen saisi myyvemmäksi. Suunnittelijoina Niina Ahonen, Tomi Kouvola sekä yksi kauden uusista suunnittelijoista, Henna Jämsä. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
14:35
Mitä tänään syötäisiin?
Peruna-maissikeitto ja tomaatti-pa¶hkina¶ho¶ysto¶
14:40
Pilanpäiten
Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.
14:50
Pilanpäiten
Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.
14:55
Elixir Life
Kausi 1, 12/14. Heidi tahtoo kuntosalilla tankoon lisää rautaa. Anni Vuohijoki opettaa nostamisen tekniikkaa. Opit tulevat tarpeeseen varastojen tyhjennyksessä ja vähävaraisille perheille sopivaa kierrätystavaraa kannettaessa. Elixirin avustustavaran metsästäjät ovat liikkeellä. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
15:25
Ensisilmäyksellä
Neljä rouvaa ja litsari. Marshall pääsee antamaan Barneylle litsarivedon neljännen litsarin. Odotettavissa ei kuitenkaan ole tavallinen läimäys, kuten Barney saa kuulla. Marshall kertoo käyneensä peräti kolmen kovasti Robinia, Lilyä ja Tediä muistuttavan litsarimestarin opissa ennen kuin läväyttää uhrinsa posken punaiseksi. Vierailijana Boyz II Men. Amerikkalainen komediasarja ystävyksistä, joista yksi kertoo lapsilleen, kuinka aikoinaan tapasi näiden äidin. Äänitekstitys: suomi. K7 (väkivalta, ahdistus).
15:55
Salatut elämät
Osa 2907: Eva ja Monica eivät tiedä miten päin olla. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (seksi).
16:25
Pomo piilossa
Helyjä ja hellyyttä. Kausi 6, jakso 9/13. Koruja ja asusteita valmistavan ja myyvän Stella & Dot -yrityksen perustaja ja johtaja Jessica Herrin selvittää valeasun turvin, ovatko yrityksen työntekijät tehtäviensä tasalla. Hän tapaa innostavia, lahjakkaita ja taitavia ihmisiä, joita hän haluaa auttaa elämässä eteenpäin. Amerikkalainen realitysarja. Äänitekstitys: suomi.
17:25
Kauniit ja rohkeat
Muotitalo alamäessä. Forrester Creationsin tilanne näyttää huolestuttavalta tuittupäisen Rickin käsissä. Forresterien keinot ovat vähissä, kun Eric on poissa eikä edes halua syrjäyttää poikaansa. Onneksi hyväsydämiset Spencerit rientävät pyyteettömästi hätiin. Katie antaa vastauksen Billin tärkeään kysymykseen. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
17:55
Mitä tänään syötäisiin?
Peruna-maissikeitto ja tomaatti-pa¶hkina¶ho¶ysto¶

Kello 18:00

18:00
Emmerdale
Huumaava hurmuri, osa 2/2. Finn kiidätetään sairaalaan tajuttomana. Yrittikö hän itsemurhaa vai yrittikö Brad murhata hänet? Kerry kiipeää Danin ikkunasta sisään hyvät aikeet mielessään, mutta Dan torjuu hänet tylysti. Robbie ja Tracy saavat pitää asuntonsa ja huomaavat viihtyvänsä yhdessä. Samaan aikaan Tracy lypsää Samilta lisää rahaa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
18:30
Emmerdale
Kyseenalainen kukkalähetys. Kylässä vietetään Gennien muistojuhlaa. Kerry yrittää saada Danin takaisin uuden tyylin turvin, mutta kun Dan ei osoita heltymisen merkkejä, Kerry päättää itse rahojensa kohtalosta. Sairaalassa selviää, että Finn saatettiin raiskata, ja hän saa epäilyttävän kukkalähetyksen tuntemattomalta henkilöltä. Tracy suostuttelee Samin tilaamaan itselleen luottokortin. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
19:00
Seitsemän Uutiset
19:20
Päivän sää
19:30
Salatut elämät
Osa 2908: Ulla on yksityisyrtittäjä. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (seksi).
20:05
Yökylässä Maria Veitola
Renny Harlin. Kausi 1, 1/10. Maria viettää yön Suomen menestyneimmän elokuva-ohjaaja Renny Harlinin luona. Renny kertoo uhrauksista ja valinnoista, joita on joutunut tekemään toteuttaessaan unelmaansa. Hiljaisina tunteina naisista puhuttaessa Rennystä paljastuu täysi romantikko. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Rouva Ministeri
Kaikki mikä on tehtävissä. Kausi 2, 2/22. Elizabeth ottaa vaarin edeltäjänsä Madeline Albrightin neuvosta muttei suostu ratkaisemaan panttivankikriisiä Afganistanissa presidentin toivomalla tavalla. Henry kohtaa vaikeuksia värväystehtävässään. Amerikkalainen draamasarja, joka liikkuu politiikan ja kansainvälisten suhteiden jännittävässä maailmassa. Pääosassa Tea Leoni. Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus, väkivalta).
22:00
Kymmenen Uutiset
22:20
Päivän sää
22:25
Viking Lotto ja Jokeri
22:30
MTV Sport Uutiset
22:45
Teknavi
Kausi 10, 11/12. Kauden yhdennessätoista jaksossa kohtaa kaksi legendaa, kun Markku Alénin vauhtikäsittelyssä on vihdoin Eurooppaan saapunut muskeliautoklassikko Ford Mustang. Risto Virtasen testissä on Opel Insignia, ja Pauli Reinikainen selvittää, haastaako uusi Microsoft Surface Pro 4 jo tosissaan Applen iPadin tablet-markkinoilla. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
23:15
Myytinmurtajat
Betonilennokki. Adam ja Jamie selvittävät, voiko betonista valmistaa toimivan lennokin. Tiimi tutkii myyttiä, jonka mukaan ohikiitävä juna voi imaista ihmisen alas asemalaiturilta. Amerikkalainen viihteellinen tiedeohjelma myyteistä ja legendoista. Äänitekstitys: suomi.

Kello 24:00

00:20
Louie
Nyyttikestit. Kausi 5, 1/8. Louie aikoo käydä Janen luokan vanhempien nyyttikesteissä, mutta mikään ei tunnu menevän suunnitelmien mukaan. Yhdysvaltalainen komediasarja. Äänitekstitys: suomi. K7 (seksi).
00:50
Voittostudio