UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

MTV3 Keskiviikko 22.10.

05:30
Aamusää

Kello 6:00

06:00
Studio55.fi
Millainen on suomalainen yläluokka? Kuka siihen kuuluu? Vieraana Euroopan historian professori Laura Kolbe.
06:25
Huomenta Suomi
6.00 Studio55.fi uusinta: Millainen on suomalainen yläluokka? 6.25 Aamun otsikot 6.30 Huomenta Suomen uutiset ja sää 6.40 Onko matkailuala yksityisyrittäjien vai mammuttitoimistojen hallussa? 6.50 Makuja: Kokkauksen kemiaa ja fysiikkaa 7.10 Onko tulevaisuuden Suomi ketterä talouden pelaaja vai byrokratian kehto? 7.20 Näivettyikö asuntokauppa? Vieraina asuntokauppiaat Jethro Rostedt ja Peter Juslin 7.40 Markkinaraati pureutuu pörssin tilanteeseen ja alkavaan tuloskauteen 8.10 Sukellusvenekohu sosiaalisessa mediassa 8.20 Elämäni ääniraita: Osmo Ikonen 8.40 Mikko Ilonen, poikkeuksellinen menestyjä 8.50 Makuja: Kokkauksen kemiaa ja fysiikkaa 9.05 Studio55.fi: Kokemuksella: viestintäneuvos Jaakko Paavela 9.30 Huomenta Suomen uutiset ja sää
09:05
Studio55.fi
Kokemuksella: viestintäneuvos Jaakko Paavela
09:30
Huomenta Suomen Uutiset
09:40
Mitä tänään syötäisiin?
09:45
Kauniit ja rohkeat
Aly, äidittömänä kasvanut arvaamattomuus. Ericille tulee yllätysvieras - hänen viimeisin amorensa, Taylor. Tämä katosi omille teilleen Pariisiin kohdattuaan Ericin tuomion siitä, että oli saanut epäeettisin keinoin selville Brooken odottavan lasta - ja paljastanut Katielle ja muille, että isä on Bill Spencer. Ericin tunnearvet aukeavat. Onko Taylorin elämässä tällä hetkellä joku tietty? Ei, mutta ainahan voi tapahtua mitä vain. Niin voi, ja niin tapahtuukin. Ja Taylor näyttää kauniilta. Niin Eric sanoo. Taylor kysyy, miten Aly voi. Hän on huolissaan tytöstä, olihan hän osallinen tämän Darla-äidin kuolemaan: hän ajoi autollaan Darlan päälle. Vahingossa, se on selvä, mutta hän oli juonut viiniä. Wyatt esittelee Stephanien koruihin liittyvän ideansa Brookelle, Thornelle, Thomasille, Alylle ja Hopelle. "Näytämme jalokivet HFTF:n yhteydessä koko maailmalle, ja nyt on Pariisi-momentum." "Kuinka kehtaat tehdä isoäitini koruista spektaakkelin ja esitellä niitä kuin dioja", Aly sanoo. Hän lyö Wyattia, antaa potkut ja käskee palata Kaliforniaan. Sieppaako hän koruista jonkin mukaansa? Amerikkalainen saippuasarja. - Psykiatrian tohtori Taylor Hayes (Hunter Tylo) palaa sarjaan vierailevaksi karaktääriksi. Äänitekstitys: suomi. K7 (väkivalta).
10:10
Emmerdale
Sarahin kotiinpaluu. Sarahin paluuta juhlitaan hilpeissä merkeissä. Eräs kutsua vaille jäänyt vieras kuitenkin varjostaa ilonpitoa. David kokee masentavan takaiskun, mutta sisuuntuu lopulta taistelemaan onnestaan. Bernice tikahtuu onnesta Steven palatessa kylään. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
10:40
Emmerdale
Kärhämä kirkossa, osa 1/2. Debbie pöyristyy kuullessaan Jimmyn antavan Chasille rahaa. Rodney on hapan, sillä Steve näyttää asettuneen Bernicen luo pysyvästi. Charity aiheuttaa vaaratilanteeseen johtavan välikohtauksen. Gennien ja Nikhilin lastenhoitojärjestely alkaa osoittaa ontumisen merkkejä. Jatkuu seuraavassa jaksossa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
11:10
Lääkärit
Edullista kauneutta. Kaupasta ostetut kosmetiikka- ja ihonhoitotuotteet ovat usein kalliita. Tässä jaksossa lääkärit ja heidän vieraansa esittelevät, kuinka kotona voi edullisesti ja ekologisesti valmistaa ihania tuotteita itsensä hemmotteluun. Miltä kuulostaa vihreästä teestä tehty luomiväri, mausteista loihdittu aurinkopuuteri tai väriliiduista sulatettu huulipuna? Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa eri alojen lääkärit käsittelevät terveyttä ja hyvinvointia koskevia ajankohtaisia aiheita ja kysymyksiä. Äänitekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:05
Ostoskanava Tvins.com
Tuote-esittelyjä, tarjouksia.
13:35
Kiinan kesytön luonto
Tiibetin ylänkö. Sarjan viimeisessä osassa Nigel nousee maailman korkeimmalle ylängölle Tiibetiin. Siellä hän etsii harvinaista gasellia ja kohtaa jännittäviä vuoriston eläimiä Himalajan yli lentävistä hanhista massiiviseen villijakkiin. Samalla Nigel esittelee Kiinan luonnonsuojelun menestystarinoita. Brittiläinen luontodokumenttisarja. Äänitekstitys: suomi.
14:35
Ensisilmäyksellä
Eron tuskaa. Barney puuttuu peliin, kun Robinin ja Nickin erosta ei tahdo tulla mitään. Lilyn härskit horinat ja Marshallin äkillinen kuntoiluvimma nostattavat kulmakarvoja. Ted ja Marshall yrittävät kunnostautua koripallokentällä. Amerikkalainen komediasarja ystävyksistä, joista yksi kertoo lapsilleen, kuinka aikoinaan tapasi näiden äidin. Äänitekstitys: suomi. K7 (seksi).
15:05
Alueellinen sääennuste
15:10
Mitä tänään syötäisiin?
15:15
Siivoushullut
Hamstraajat hädässä. Lindan iskuryhmän kohteena on likainen alikulkutunneli. Denise auttaa 81-vuotiasta vanhusta, joka pelkää kompastuvansa kotiinsa kertyneisiin tavaraläjiin. Adam käy kissanpissan kimppuun. Realitysarja, Iso-Britannia. Äänitekstitys: suomi.
16:15
Peter Hispaniassa
Jakso 4. Valencia. Uutisankkuri Peter Nyman tutustuu paellan salaisuuksiin ja kokee Valencian räjähtävän karnevaalin. Äänitekstitys: suomi.
17:15
Uutiset
17:20
Päivän sää
17:25
Kauniit ja rohkeat
Keskeytetty ryhdyntä Pariisissa. Los Angelesiin jääneet Ridge ja Katie viettävät aikaa Katievillessä toisiinsa tutustuen. Kun Katie tarvitsee henkistä happea, he lähtevät ulos kävelemään. Brooke soittaa Ridgelle ja kertoo kaipauksestaan tämän luo. Hän muistelee hetkeä, jolloin tapasi rakkaansa ensimmäisen kerran sen jälkeen kun tämä oli palannut kummalliselta Pariisiin-vuodeltaan - hetkeä, jolloin muotisuunnittelija oli mustissaan ja punainen ruusu ihmeissään. Wyatt kertoo Hopelle Alyn aggressiivisesta käytöksestä. "Hän antoi minulle ja äidille potkut, koska olemme kuulemma vaarallisia sinulle ja koko firmalle. Lisäksi hän löi minua." Hopen on vaikea ymmärtää Alyn mustaa puolta. Ymmärrys saattaa kirkastua Alyn tullessa raivottaren voimalla keskeyttämään Hopen ja Wyattin rakastelun. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta. Äänitekstitys: suomi. K7 (seksi).
17:55
Mitä tänään syötäisiin?

Kello 18:00

18:00
Emmerdale
Kärhämä kirkossa, osa 2/2. Rachel on suunniltaan huolesta, sillä vauva kiidätettiin tehohoitoon suoraan synnytyksestä. Jai yrittää pitää tunnemyrskynsä salassa, mutta kuinka kauan tuoreen salaisän pokka pitää? Debbie aikoo antaa Chasia vahingoittavan lausunnon oikeudessa. Nikhil tekee ratkaisun, joka saa sekä Jain että Gennien takajaloilleen. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
18:30
Emmerdale
Archie. Rachel haluaa järjestää pojalleen hätäkasteen. Rishi vannottaa Jaita pysyttelemään erossa Rachelista ja vauvasta, mutta vierailee itse salaa sairaalassa. Cameron kertoo Chasille huonoja uutisia. Adam ja Victoria ilmoittavat Moiralle aikeistaan viettää joulu yhdessä. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
19:00
Seitsemän Uutiset
19:20
Päivän sää
19:30
Salatut elämät
Osa 2698. Janne on skidisti peloissaan Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (väkivalta).
20:05
Hansin matkassa
Jakso 7. Kari Lumikero. Tutkiva kulinaristi Hans Välimäki matkustaa Tukholmaan kirjeenvaihtaja Kari Lumikeron vieraaksi. Luvassa on tulikuumaa kamaa, herkullisia paljastuksia, hyvännäköisiä kinkkuja ja kylmiä totuuksia. Kirsikkana kakussa nähdään sensaatiomainen raportti ruotsalaiselta nakkikioskilta. Heja, heja, heja! Myös sinut on kutsuttu! Äänitekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Aku ja 7 ihmettä
Jakso 2. Peru. Löytääkö Aku Machu Picchun kadonneen kaupungin? Ravintona pitkällä matkalla ovat vain marsun liha ja kokalehdet. Niiden vauhdittamana Aku hyppää benjin ja kokee läheisyyttä komean jokioppaan kanssa. Äänitekstitys: suomi.
22:00
Kymmenen Uutiset
22:20
Päivän sää
22:25
Viking Lotto ja Jokeri
22:30
MTV Sport Uutiset
22:45
Teknavi
Vertailussa uusimmat älypuhelimet. Varo vesiliirtoa, näin toimit vaaratilanteissa. Markku Alén & Mercedes-Benz S 63 AMG Coupé. Testissä uusi Renault Twingo. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
23:15
Kallista kipua
Hiekkaan valuvat unelmat. Lentopalloturnajaiset pitävät Hankin kiireisenä, kun HankMed lääkitsee urheilijoiden vaivoja ja vammoja. Yskän ja pahoinvoinnin riivaama palloilija Cameron (Justine Lupe) on kinkkinen tapaus ja saa Hankin lopulta ymmärtämään paremmin myös suhdettaan Harperiin, jonka kanssa edessä on suuria askelia. Divya on mustasukkainen Rafasta, jolla on kuvaukset tyrmäävän mallin kanssa, mutta saakin pettyä mieheen toisella saralla. Paige lähentyy nopeasti Loun kanssa, vaikka DNA-testin tulokset eivät ole vielä valmiit. Amerikkalaisessa komediallisessa draamasarjassa taitava lääkäri Hank Lawson luo uutta uraa Hamptonsin seurapiirien kerman yksityistohtorina. 4. tuotantokausi. Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).

Kello 24:00

00:15
Revolution (K16)
Kadonneet lapset. Matka Philadelphiaan jatkuu, mutta ei keskeytyksittä, kun Charlie, Miles, Nora ja Aaron törmäävät joukkoon lapsia vailla vanhempia. Armeija on vanginnut lasten johtajan Peterin läheiselle laivalle, ja Charlie on valmis jättämään Dannyn etsimisen hetkeksi sikseen auttaakseen heitä pelastamaan porukan pään. Rachelin vihjeiden aiheutettua miltei turhaa työtä Monroe tivaa häneltä lisätietoa riipuksista. Amerikkalainen tieteissarja sijoittuu maailmanlaajuisen sähkökatkon jälkeiseen tulevaisuuteen, jossa ihmiskunta elää vailla sähköä autoritaarisen sotilashallinnon alaisuudessa. 1. tuotantokausi. Äänitekstitys: suomi. K16 (väkivalta).
01:15
UEFA Champions League -huippuhetket 22.10.
Keskiviikko 22.10..
01:50
Voittostudio