UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

MTV3 Keskiviikko 18.1.

06:00
Aamusää
06:25
Huomenta Suomi
6.25 Aamun otsikot 6.40 Bussit liikkumaan uusiutuvalla energialla 6.50 Biopolttoaineen hintalappu 7.10 Vuoden urheilija - nappivalinta? 7.40 Voiko kotimainen kasvis olla liian halpa? 7.50 Nakusipulia uusavuttomille 8.10 Vuoden urheilija - nappivalinta? 8.20 Nyt lankutetaan! 8.40 Putous-näyttelijät esittelyssä Kaisa Hela ja Ernest Lawson 9.00 Uutiset
09:05
Mitä tänään syötäisiin?
Tomaatti-linssikeitto
09:10
Kauniit ja rohkeat
Wyatt, mekkomaakarin vävypoika. Wyattin ja Steffyn häät ovat alkamaisillaan. Wyatt odottaa erityisesti, että pääsee tapaamaan äitinsä uuden miesystävän. Adam pinnistelee muistaakseen välähdyksenä näkemänsä naisen kasvot. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
09:35
Emmerdale
Hätä keinot keksii, osa 1/2. Poliisit etsivät kadonnutta Ferraria. Rakeshin rahapula paljastuu muillekin. Doug jatkaa kujeiluaan Finnin kustannuksella. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
10:05
Emmerdale
Hätä keinot keksii, osa 2/2. Moira käyttää yhteyksiään päästäkseen kuumasta tavarasta eroon. Priya kyllästyy Rakeshin valheisiin. Charityllä on suunnitelma tulevaisuutensa turvaamiseksi. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
10:35
Lääkärit
Ikuinen raskausmaha. Vatsalihasten erkaumasta kärsivä Amy palaa vieraaksi, eivätkä katsojat ole uskoa näkemäänsä. Lääkärit keskustelevat Yhdysvaltoja riivaavasta heroiiniepidemiasta. Saamme myös kuntoiluvinkkejä lonkkien ja nilkkojen vahvistamiseen, ja Travis paljastaa hyvän unen salat. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa lääketieteen huippuammattilaisista muodostuva tiimi käsittelee jaksoittain vaihtuvia, terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä aiheita. Äänitekstitys: suomi.
11:30
Jamie Oliverin 30 minuutin ateriat
Täytetty focaccia. Jamien listalla on tänään selleri-päärynäsalaattia ilmakuivatulla kinkulla höystettynä, jäähileistä jälkiruokaa hedelmien kera sekä maittavan näköinen, italialaishenkisesti täytetty focaccia-leipä. Lisäksi tarjolla on omatekoisessa pestossa pyöriteltyjä mozzarella-palloja. Brittiläisessä ruokaohjelmassa huippusuosittu tv-kokki Jamie Oliver näyttää kuinka valmistaa kokonainen ateria ajassa, joka normaalisti menisi yhteen ruokalajiin. Äänitekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:00
Ostoskanava Tvins.com
13:30
Bear Grylls - selviytyjien saari USA
Hiuskarvan varassa. Kausi 1, 3/6. Onnettomuudet vaanivat joka nurkan takana, ja kun miehet saavat vihdoin kunnon saaliin, sitä ei voi syödä. Ajatus vielä kolmesta viikosta lisää saarella koettelee joka ikisen miehen luonnetta. Amerikkalainen realitysarja, jossa 14 tavallista miestä yrittää selviytyä autiolla saarella kuukauden ajan, mukanaan vain pari perustyökalua, ensiaputarpeita ja neljä kameraa. Äänitekstitys: suomi.
14:30
Jamie Oliver: Super Food Family Classics
Donitseja ja omenoita. Kausi 1, 2/6. Jamie Oliver aloittaa aamun terveellisillä donitseilla, mikä kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta. Hän käy Sveitsissä, missä syödään runsaasti omenoita monissa eri ruoissa. Jejussa hän pääsee sukeltamaan mummojen kanssa ja maistelee mereneläviä pyyntituoreena. Brittiläinen ruokaohjelma, jossa Jamie Oliver kokkaa terveellistä ja helppoa superruokaa mausta tinkimättä. Äänitekstitys: suomi.
15:30
Fresh Off the Boat
Hyvää huomenta Orlando. Kausi 2, jakso 6/24. Louis yrittää mainostaa ravintolaansa menemällä TV:n aamuohjelmaan, mutta hän onnistuu vain nolaamaan itsensä. Amerikkalainen komediasarja seuraa Yhdysvalloissa asuvan taiwanilaisperheen edesottamuksia 1990-luvulla. Amerikkalaista unelmaa tavoitteleva perhe tekee parhaansa sulautuakseen lähiöön, mutta kommelluksilta ja väärinkäsityksiltä ei voi välttyä. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
16:00
Salatut elämät
Osa 3115: Mariannalla ei ole mitään menetettävää. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
16:30
Aku ja 7 ihmettä
Aku sekoaa Kiinassa. Aku huijataan ostamaan esim. Maon punainen kirja ja ruma puku. Tässä jaksossa Aku myöntää myös tykkäävänsä Kung Po kanasta. Tässä jaksossa ei myöskään selviä kuinka pitkä Kiinan muuri on. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
17:25
Kauniit ja rohkeat
Kuka olet, näkyjeni nainen?. Adam yrittää vimmaisesti koota kuvaa naisesta, jonka kasvot on muistamaisillaan. Samalla hän tuntee syyllisyyttä siitä, ettei luota Eveen, joka on pitänyt hänestä niin hyvää huolta. Wyatt ja Steffy vihitään rantahietikolla Malibun auringossa perheen hellässä huomassa. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
17:55
Ravit: Toto65 vihjeet
MTV Totalin suoran Vermon ravilähetyksen (klo 19-21) ennakkotunnelmat ja viime hetken Toto65-vihjeet.

Kello 18:00

18:00
Emmerdale
Bisnesideoita. Charityllä ei ole juuri liittolaisia jäljellä kylässä, joten hän joutuu turvautumaan omiin aseisiinsa pubia tavoitellessaan. Varaton Rakesh jatkaa asuntojensa rakentamista yksin. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
18:25
Emmerdale
Lapsi vai asunto?. Emma harkitsee Charityn röyhkeää ehdotusta. Laurel ja Ashley valmistautuvat häihin, mutta Doug ei pääse yli epäilyksistään. Andy nauttii töistään kartanolla, ja Chrissiekin on hyväntuulinen. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
18:55
Mitä tänään syötäisiin?
Tomaatti-linssikeitto
19:00
Seitsemän Uutiset
19:20
Päivän sää
19:25
MTV Sport Uutiset
19:30
Salatut elämät
Osa 3116: Ullan suihku kirvelee. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (väkivalta).
20:01
Sinulle on postia
Kausi 1, 5/8. Iloisia, koskettavia ja herkkiä hetkiä on jälleen luvassa, sillä Lorenz, Juuso ja Tuija jakavat tärkeää postia. Tytär pääsee yllättämään isänsä, syövästä toipunut äiti haluaa muistaa lapsiaan ja vaimo kirjaimellisesti pysäyttää miehensä keskelle tietä kertoakseen rakkaudestaan. Jaksossa nähdään myös laulaja Kasmir. Uusinta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
112
Länsiväylällä takaa-ajo tilanne on päättynyt onnettomuuteen. Ensihoitotiimi saa hälytyksen tapahtumapaikalta kauppakeskukseen, auton ajettua päin ihmisiä parkkihallin ovista. Vantaalla palaa ja Porvoossa hyppäämme poliisin matkaan. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
22:00
Kymmenen Uutiset
22:20
Päivän sää
22:25
Viking Lotto, Jokeri ja Lomatonni
22:30
MTV Sport Uutiset
22:40
Myytinmurtajat
Drifting-myyttejä. Kausi 9, 3/13. Kaupunkitarinan mukaan mutkan läpi driftaaminen, eli takarenkaat sutien eteneminen, olisi nopeampaa kuin normaali mutkasta ajo. Tätä testataan tänään Formula D -kuljettaja Conrad Grunewaldin avulla. Lisäksi testataan, onko mahdollista driftata parkkiin renkaat sutien, mutta osumatta muihin autoihin tai rotvallin reunaan. Äänitekstitys: suomi.
23:40
Pukumiehet
Etuoikeutetut. Kausi 5, jakso 6/16. Tohtori Agard kohtaa Harveyn poikkeuksellisessa tilanteessa joutuessaan todistamaan tämän asiakasta vastaan, ja Mike ja Louis joutuvat tekemään yhteistyötä Jack Soloffin kanssa. Vetävä draamasarja sijoittuu Manhattanin menestyneimpien yrityslakimiesten kilpailuhenkiseen maailmaan. Sarja seuraa lakifirman osakasta Harvey Spenceriä ja huippuälykästä Mike Rossia, joka työskentelee asianajajana valheellisen oikeustieteen tutkinnon varjolla. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 24:00

00:40
Aku ja 7 ihmettä
Puumala. Kausi 2, 8/8. Akun tämänkertainen kierros päättyy Saimaan rannalle Puumalaan. Paikallisten ystäviensä kanssa Aku palaa maailmanmatkojensa kohokohtiin ja ennennäkemättömiin hetkiin. Jaksossa selviää mm. miten Akulta taittuu perinteinen thaitanssi, miten muumihullua kansaa japanilaiset itseasiassa ovatkaan, ja miten Las Vegasissa varaudutaan zombien hyökkäyksiin. Uusinta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
01:40
Ota rahat ja juokse
Toni ja Juha. Kausi 1, 3/10. Miten pärjäävät kokeneet kuulustelijamme kun rahasalkkua ovat piilottamassa turkulaiset kaksoset Toni ja Juha? Uusinta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
02:40
Arrow
Sokea piste. Kausi 2, 11/23. Laurel pyytää Nuolta tutkimaan Sebastian Bloodin toimia, mutta Oliver ei tiedä, uskoisiko syytöksiä miehestä, jonka vaalikampanjaa on tukenut julkisesti. Laurel oppii kantapään kautta, ettei Bloodin kaltaista miestä kannata suututtaa. Roy ja Sin testaavat Royn uusia voimia vaarallisin seurauksin. Saarella Sara paljastaa salaisuuden Laurelista ja harkitsee houkuttelevaa tarjousta. Amerikkalaisessa jännitysdraamassa miljonääriplayboy Oliver Queen palaa autiosaarelta muuttuneena miehenä ja ryhtyy jakamaan oikeutta kotikaupunkinsa rikollisille. Sarja perustuu DC Comicsin sarjakuvahahmoon Vihreä Nuoli (Green Arrow). Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).