UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

MTV3 Tiistai 25.7.

06:25
Aamusää
06:55
Huomenta Suomi
6.55 Aamun otsikot 7.10 Terästalostako ratkaisu kosteusongelmiin? 7.20 Käsikauppalääkkeitä liiankin kanssa 7.40 Kesävieras: Arttu Wiskari 7.50 Aamutreeni: Toiminnallista treeniä 8.10 Kylmentääkö Jaakko uimavedet? 8.20 Vain ääni ratkaisee - Essi Hellén ja Sami Uotila 8.40 Arttu Wiskari ja HesaÄijä 8.50 Terästalostako ratkaisu kosteusongelmiin? 9.00 Uutiset
09:05
Kesäterassi
Kesän sykkeeseen katsojat johdattelee Helsingin ytimestä Allas Sea Poolin terassilta kaksikko Tuija Pehkonen ja Lorenz Backman. Vieraina Pete Parkkonen, Arttu Wiskari ja Janni Hussi.
09:35
Kauniit ja rohkeat
Ridge, Forresterien avioliittoportsari. Ridge riemuitsee avioliittosopimuksesta, jonka Eric unohti allekirjoittaa, ja viskaa sen varjolla Quinnin ulos kodistaan. Quinn ei aio väistyä miehensä rinnalta, vaikka koko klaani karsastaakin häntä varsin avoimesti. Ridge joutuu kuitenkin nielemään katkeraa kalkkia, kun Carter kertoo hänelle asiakirjasta, jonka Eric muisti kuin muistikin allekirjoittaa. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
10:00
Makumuistoja
Kausi 1, 1/8. Makumuistojen metsästys käynnistyy! Jenni Kokander ja Kari Lumikero kohtaavat Suomen suvessa ihmisiä, joilla on rakkaita, tärkeitä ja erikoisia makumuistoja. Mutta mitä ovatkaan kaikkein hulluimmat maut? Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
11:00
Lääkärit
Urhea veljeni. Psykoterapeutti Mike Dow avautuu henkilökohtaiseen elämäänsä liittyvästä tragediasta. Hänen veljellään Davidilla todettiin lapsena harvinainen aivosairaus. David kuitenkin selvisi siitä pitkällisen prosessin jälkeen, ja hän on nyt vieraana ohjelmassa. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa lääketieteen huippuammattilaisista muodostuva tiimi käsittelee jaksoittain vaihtuvia, terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä aiheita. Äänitekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:00
Ostoskanava Tvins.com
13:30
Selviytyjät
Venäläistä rulettia. Kausi 30, 11/15. Kuuden kopla ottaa tähtäimeensä Miken ja Shirinin. Ylivoimasta huolimatta koskemattomuussymbolit ja henkilökohtaiset koskemattomuudet mutkistavat tilannetta. Danin huutokaupassa voittama etu, ylimääräinen ääni heimoneuvostossa, paljastuu muille. Väen vähetessä jotkut tuntuvat ajattelevan vain finaalikuusikkoon pääsyä, kun taas toiset katsovat pelissä pidemmälle. Amerikkalainen realitysarja. Äänitekstitys: suomi.
14:30
Alone - yksin erämaassa
Nousu vuorelle. Kausi 2, 9/14. Yksi kilpailijoista pärjää hienosti, mutta muut pohtivat, miten saisivat tilannettaan parannettua. Justin lähtee kiipeämään vuorelle, Jose rakentaa venettään ja Nicole pyrkii yhteiseloon karhujen kanssa. Davidille kalastus tuottaa edelleen ongelmia, ja nälkä vaivaa. Amerikkalainen realitysarja, jossa kymmenen kilpailijaa yrittää selviytyä keskellä erämaata. Äänitekstitys: suomi.
15:30
Middle
Bilehile. Kausi 8, 18/23. Brick tuppautuu puoliväkisin Axlin seuraan kampukselle ja yllättää isoveljensä haluamalla bailata ankarasti. Bill Norwood hermostuu Mikelle, koska Mike nappaa Billin putkimiehen, ja miesten riita paisuu kuin pullataikina. Frankie ja Sue käyvät piknikillä, ja Frankie pettyy, kun Sue ei kerro myöhemmin, kenestä on juuri nyt kiinnostunut. Yhdysvaltalainen komediasarja Heckin perheestä, johon kuuluvat äiti, isä ja kolme lasta. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
16:00
Diili
Pellolta pöytään. Kausi 15, 7/13. Joukkueet saavat tehtäväkseen proteiinipitoisia ja terveellisiä naposteltavia valmistavan Lorissa's Kitchenin uuden tuotteen lanseerauksen. Neuvonantajana toimii Suurin pudottaja -ohjelmasta tuttu Bob Harper. Prima-joukkueessa projektipäällikkö Lisa ja Chael ottavat yhteen. Aretea luotsaa Brooke Burke. Amerikkalainen realitysarja, jossa Arnold Schwarzenegger pomottaa toisiaan vastaan kisaavia julkkiksia. Uusinta. Äänitekstitys: suomi.
17:00
Kauniit ja rohkeat
Quinn, karkotettu epävaimo. Ridge ei kaihda keinoja yrittäessään puskea Quinnia ulos Forresterien elämästä, ja hänellä on taito taivutella muut mukaan juoniinsa. Caroline palaa Los Angelesiin kuultuaan Ericistä. Thomas on viettänyt paljon aikaa Sashan kanssa, mutta Carolinen ja Douglasin paluu pistää asetelman uusiksi. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
17:30
Salatut elämät
Secret Lives. Matleena ei haista palavan rakkauden käryä. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).

Kello 18:00

18:00
Salatut elämät
Secret Lives. Kuulat kuulevat historian siipien havinaa. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
18:30
Salatut elämät
Secret Lives. Jiri ja alaston ase. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (väkivalta, ahdistus).
19:00
Seitsemän Uutiset
19:20
Päivän sää
19:25
Tulosruutu
19:30
Kesäterassi
Kesän sykkeeseen katsojat johdattelee Helsingin ytimestä Allas Sea Poolin terassilta kaksikko Tuija Pehkonen ja Lorenz Backman. Vieraina Joel ja Leena Harkimo sekä Kirsi Alm-Siira.
20:00
Paimelan autoparoni
Turnauksen ABC. Kausi 1, 8/10. Sarjassa seurataan amerikanrautoihin keskittyvän autokaupan ja sen henkilökunnan arkea. Kauden kahdeksannessa jaksossa Tauskin huonosti tuunattu Mustang saa Reijon raivon valtaan. Mekaanikot taistelevat ikuisuusprojektin kanssa ja Jare paiskii töitä saadakseen konsolipelin. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Roba
Neiti Etsivä. Kausi 3, 4/10. Neiti Etsivä. Arto pyrkii suojelemaan perhettään, mutta joutuukin jahtaamaan vaarallista vankikarkuria. Poliisin tietojärjestelmän takkuilu aiheuttaa päänvaivaa kaikille. Maikki saa kuulla, että hänellä onkin kilpailija uuden pestin suhteen. Elinalla alkaa mennä hermo, kun KRP:n mies tulee jälleen kerran sekoittamaan Roban tekemää tutkintaa. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (väkivalta, seksi).
22:00
Kymmenen Uutiset
22:20
Päivän sää
22:25
Tulosruutu
22:35
NCIS: New Orleans
Tyrmäys. Kausi 3, 22/24. Kun sotilaspastori löytyy kuolleena, Pride uskoo löytäneensä kytköksen pormestari Hamiltonin ja Clearwaterin kaupunginosassa tapahtuvien laittomuuksien välillä. Percy joutuu yhä kohtaamaan edellisessä tapauksessa tekemiensä valintojen seuraamuksia. Amerikkalainen rikosdraamasarja New Orleansin NCIS-yksiköstä, joka selvittelee alueen Yhdysvaltain laivastoon ja merijalkaväkeen liittyviä rikoksia omaan erikoislaatuiseen tyyliinsä. Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
23:30
112
Kausi 1, 16/20. Hätäkeskukseen tulee toisinaan puheluita mielenterveydeltään epävakailta henkilöiltä. Vantaalla pelastuslaitos saa hälytystehtävän onnettomuuspaikalle, jossa linja-auto on syttynyt tuleen. Espoossa ensihoitajat ovat kiireisiä ja Porvoossa poliisilla riittää toimintaa. K7 (ahdistus).

Kello 24:00

00:25
60 Days In
Osastolla rytisee. Kausi 1, 7/13. Seriffin ohjelma on vaarassa, kun Jeffin kimppuun käydään. Tamin vaimo saapuu yllätysvierailulle. Barbra järkyttyy entisten sellikavereidensa käytöksestä. Amerikkalainen dokumenttisarja. Äänitekstitys: suomi.
01:20
Kohde
Kun Manhattan pimenee. Kausi 3, 22/23. Decima on saanut Samaritanin beetatestin valmiiksi. Senaattori Garrisonin tehtävänä on vakuuttaa Control sekä presidentin neuvonantaja Samaritanin hyödyllisyydestä. Kukaan ei oikein innostu, sillä operaatio Revontuli on juuri epäonnistunut. Kone antaa Rootille, Shaw'lle ja Reeselle viisi tunnusta, joiden suojeleminen ei ole Shaw'n mieleen: hänen pitäisi pelastaa myös Control. Greer pitelee Finchiä vankinaan, ja Vigilance on niin Finchin, Greerin kuin hallituksen perässä. Menneisyyden tapahtumat selittävät, miksi Vigilancen pomo Collier kantaa kaunaa hallitukselle. Amerikkalainen rikosdraamasarja. Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
02:15
Myytinmurtajat
Räjähtävä viini. Kausi 7, 4/30. Adam ja Jamie rakentavat ja testaavat muinaista syyrialaista torpedoa. Tiimi selvittää, voiko palava viinilasti todella ampua korkkeja 30 metrin päähän kuulostaen konetuliaseelta. Amerikkalainen viihteellinen tiedesarja myyteistä ja legendoista. Äänitekstitys: suomi.
03:20
Nurse Jackie
Hyvään tarkoitukseen. Kausi 3, 4/12. Gloria myöntää O'Haralle ylennyksen. Kevin kutsuu Eddien kotiinsa grillaamaan, ja Jackie huolestuu lääkekätkönsä kohtalosta. Yhdysvaltalainen mustalla huumorilla höystetty draamasarja. Äänitekstitys: suomi. K12 (päihteet).