UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

MTV3 Perjantai 21.11.

05:30
Aamusää

Kello 6:00

06:00
Studio55.fi
Huomio lihaskalvoihin! Vieraana fysioterapeutti Anne Puranen.
06:25
Huomenta Suomi
6.00 Studio55.fi uusinta: Huomio lihaskalvoihin! 6.25 Aamun otsikot 6.30 Huomenta Suomen uutiset ja sää 6.40 Robotti, ihmisen paras ystävä 6.50 Sisu voimavarana 7.10 Erikoishaastattelussa Tarja Halonen 7.20 Tasa-arvoinen avioliittolaki - puolesta ja vastaan 7.40 MTV Sport Raati 8.10 Amerikassa tuiskuaa 8.20 Suomen paras kotileipuri 8.40 Päivän puheenaihe 8.50 Sisu voimavarana 9.05 Studio55.fi: Irti häpeän kahleista, vieraana psykoterapeutti Elina Reenkola 9.30 Huomenta Suomen uutiset ja sää
09:05
Studio55.fi
Vapaaksi häpeästä. Vieraana psykoterapeutti Elina Reenkola.
09:30
Huomenta Suomen Uutiset
09:40
Mitä tänään syötäisiin?
09:45
Kauniit ja rohkeat
Mies mustissaan, muut ihmeissään. Eric sanoo, että heidän kaikkien on pystyttävä työskentelemään yhdessä, riitelemättä. Ridge informoi, ettei ole ajamassa Rickiä ulos, vaan sijoittamassa vähän sivummalle, siinä kaikki. Ericin päätös on, ettei Rick siirry minnekään. Ridgen hän haluaa Brooken kanssa varajohtajatiimiksi. Ja Oliverin irtisanominen perutaan! Ridge vastustaa kiihkeästi markettilinjaa. Ristiriitaista, sillä hänen oma rähjäinen, ryppyinen, musta lookinsa on totaalisen linjaton! Hän sanoo, että selvä, jos isi ja äiti ajattelevat, että poika on hyvä johtaja, niin siitä sitten vain. "Nauti vallastasi niin kauan kun sen kahvassa olet, Rick." Brooke muistelee hetkeä, jolloin sai Ridgeltä punaisen Pariisi-ruusun. Hän muistelee myös heidän viimeisimpiä häitään. Ridge muistelee sitä, että Brooke meni kertomaan Ericille hänen ja Katien suhteesta. Oliko hän kuvitellut voivansa elää Katievillessä salaa isältään? Brooke sanoo, ettei Ridge ansaitse yhtiön johtajuutta. "Etkä siihen postiin ylenekään, et ainakaan minun aikanani." Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
10:10
Emmerdale
Syyllisyyden painama. Ranskaan lähtevä Jai jättää jälkeensä itkuisen Charityn. Huonoa omatuntoa poteva Priya käy Kartanolla antamassa vastauksensa työpaikan suhteen. Davidin sanoilla on odottamattomat seuraukset. Thomas istuttaa Seanin mieleen pahoja ajatuksia Chasista. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
10:40
Emmerdale
Kahden morsion mies. Uutiset kihlauksesta etenevät nopeasti, joten Davidin on kerrottava asiasta pikaisesti myös Alicialle. Belle tuo Luken vastentahtoisesti Lisan ja Zakin arvioitavaksi. Chas yrittää tavoitella Cameronia, josta ei ole kuulunut mitään. Thomas kertoo lisää tarinoita Seanille. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
11:10
Lääkärit
Petikettivirheitä. Joskus muoti voi olla terveydelle vahingollista. Tämä käy ilmi, kun lääkärit paljastavat pukeutumistyylit, jotka ovat terveysuhka. Millaisia vaaroja sisältyy stringien tai liian tiukkojen housujen käyttöön? Lisäksi kuullaan yleisimmät makuuhuonehaaverit ja pahimmat petikettivirheet. Jaksossa vierailee "What Not to Wear" -juontaja Stacy London, joka kertoo, millaista oli varttua psoriasiksen kanssa. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa neljä eri alan lääkäriä vastaa terveyttä ja hyvinvointia koskeviin kysymyksiin. Äänitekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:05
Ostoskanava Tvins.com
Tuote-esittelyjä, tarjouksia.
13:35
Lily Cole taiteen parissa
Fiona Banner. Brittiläinen Fiona Banner tekee käsitetaidetta sanojen avulla. Hänen teostensa aiheet liityvät politiikkaan, valtaan ja seksuaalisuuteen. Varsinainen kohu syntyi, kun lontoolaisessa huippumuseossa esiteltiin Fionan teos, joka oli valtavalle kankaalle kirjoitettu aikuisviihde-elokuvan tarkka juonikuvaus. Uusimpana aluevaltauksena Fiona maalaa alastonmallien muotokuvia käyttäen pelkkiä sanoja. Myös Lily pääsee poseeraamaan Fionalle. Brittiläinen asiaohjelma. Äänitekstitys: suomi.
14:35
Mike & Molly
Kriisin paikka. Neljäs tuotantokausi alkaa! Molly kyllästyy opettajan tasapaksuun arkeen ja ottaa hatkat luokkahuoneen ikkunasta kesken koulupäivän. Onko kyse pienimuotoisesta turhautumisesta, suuresta kriisistä vai jostain vielä vakavammasta? Jaksossa vierailee Konttori-sarjasta tuttu Brian Baumgartner! Amerikkalaisessa komediasarjassa seurataan Anonyymien ylensyöjien kokouksessa tavanneiden Miken ja Mollyn romanssia. Äänitekstitys: suomi. K7 (väkivalta).
15:05
Viikonvaihteen alueellinen sääennuste
15:10
Mitä tänään syötäisiin?
15:15
Enbuske & Linnanahde Crew
Enbuske Linnanahde Crew¿ssa Antti Kaikkonen ja Satu Taiveaho ja ihana vanhemmuus, Jukka ja Jarno tekevät meistä kaikista Duudsoneita, koomikko Ismo Leikola naurattaa, suomenkenialainen Wilson Kirwa itkettää ja lopuksi Jippu laulaa.
16:15
Koko Suomi leipoo
Puutarhajuhlat. Tänään ratkeaa kenestä tulee seuraava Suomen paras kotileipuri! Kolme finalistia valmistaa puutarhajuhliin lohicoulibiaceja sekä viimeisenä taidonnäytteenään kolmikerroksisen masterpiece-kakun. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
17:15
Uutiset
17:20
Päivän sää
17:25
Kauniit ja rohkeat
Oliver, ota drinkki!. Oliver juttelee "ensin potkaistiin ulos, sitten sisään" -tilanteestaan Mayan ja Alyn kanssa. Maya antaa onnitteluhalauksen ja kehottaa menemään kotiin - ja ottamaan drinkin. Oliver haluaisi tarjota Alylle kahvit tai jotain. Tällä on este - kotona odottava nälkäinen kultakala. Oliver lupaa, ettei kahvi kestäisi koko iltaa. Kun he sitten istuvat Bikini Barissa, Aly sanoo, ettei oikeastaan pidä kahvista. "Ei se mitään, en välitä mitä juot, seurasi on tärkeintä." Maya ja Carter osuvat samaan ravintolaan, eikä heiltä jää Oliverin ja avecin kaunis kuhertelu huomaamatta. Eric ennustaa Rickin ja Carolinen nousevan tulevaisuudessa yhtiön johtoon, mutta lähitulevaisuus olisi Brooken ja Ridgen. Katien mielestä Ridgen ja Brooken kaksikkotyöskentely on Brookelle todellinen unelmasopimus. Siskoksille syntyy iso riita. Aihe: Ridge Forrester ja naiset. Ridge ilmoittaa Ericille, että hänen täytyy astua johtoon, sittenkin. Ericin ehdotus on absoluuttinen: jos Ridge jättäisi Katien, johtojuttu onnistuisi. "Mene kotiin, mene poikasi luo, ota Brooke!" Amerikkalainen saippusarja Los Angelesin muotimaailmasta. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
17:55
Mitä tänään syötäisiin?

Kello 18:00

18:00
Emmerdale
Vaakamambo voi odottaa!. Lisa yllättää Bellen ja Luken kyseenalaisista puuhista. Priya ja David ovat kylän kuumin puheenaihe kihlauksen tultua julki. Bernice esittelee ideoita myynnin piristämiseksi, mutta Chas ei innostu haistelemaan uusia tuulia. Megan tarjoaa Alicialle mahdollisuuden päästä hetkeksi muihin maisemiin Jacobin kanssa. Debbie heittää armotta suolaa Chasin haavoihin. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
18:30
Vapun valtakunta
Antti Ruuskanen. Lohturuokaa Ruuskasen Antille. Vapun vieraaksi saapuu keihään Euroopanmestari Antti Ruuskanen. Haastelun lomassa laitetaan pöytään vatruskoita, karjalanpaistia, perunamuusia ja tuoretta pullaa.
19:00
Seitsemän Uutiset
19:20
Päivän sää
19:30
Salatut elämät
Osa 2720. Sergei, veljeni Leijonamielipuoli Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
20:05
Posse
Tällä viikolla Possessa muun muassa Jari Tervo, Iiro Seppänen, Jari "Bull" Mentula ja Jutta Gustafsberg. Mukana myös suosikkiosuudet Sätkyukko ja Suihkuralli sekä Vappu Pimiä, jonka tekemässä stuntissa ollaan kirjaimellisesti liekeissä. Musiikista vastaa Santa Cruz.

Kello 21:00

21:30
Hjallis
Antti Rinne. Kuka ihmeen Antti Rinne? Ay-jyrä, asiapoliitikko vai kansanvillitsijä? Hjallis ottaa selvää.
22:00
Kymmenen Uutiset
22:20
Päivän sää
22:25
MTV Sport Uutiset
22:40
Unstoppable - pysäyttämätön
Tositapahtumiin perustuvassa toimintatrillerissä myrkkylastissa oleva juna riistäytyy hallinnasta ja matkaa miehittämättömänä kohti asutuskeskusta. Viranomaisten yritykset junan pysäyttämiseksi eivät onnistu. Viimeisenä toivona suurkatastrofin välttämiseksi ovat toista junaa siirtämässä olleet Frank ja Will, jotka lähtevät miehittämättömän junan perään. Ohjaus: Tony Scott, USA 2010 (98'). Pääosissa: Denzel Washington, Chris Pine. Äänitekstitys: suomi. K12

Arviot: IMDb 6.8 ∙ Rotten Tomatoes 86 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia

Kello 24:00

00:35
Eurojackpot ja Jokeri
00:40
Uhka (K16)
Silmäterä. Panttivankidraama kiristyy, kun lukiolaisten sieppaajat ryhtyvät esittämään vaatimuksia vanhemmille. Meg Fitch (Gillian Anderson, Salaiset kansiot) sortuu jopa pettämään agenttisisarensa saadakseen Amberin takaisin. Pakistanin suurlähettiläs on valmis menemään vielä pidemmälle, mutta johdattaakin FBI:n hämmentävän löydön äärelle. Äänitekstitys: suomi. K16 (ahdistus, väkivalta).
01:45
Voittostudio