UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

MTV3 Perjantai 29.5.

05:30
Aamusää

Kello 6:00

06:00
Studio55.fi
Isovanhemman kielletyt tunteet Vieraana perheneuvonnan koordinaattori Minna Oulasmaa
06:25
Huomenta Suomi
09:05
Studio55.fi
Mitä kesälukemiseksi? Lukupiirissä vieraana kirja-asiantuntija Stig-Björn "Nalle" Nyberg
09:30
Huomenta Suomen Uutiset
09:40
Mitä tänään syötäisiin?
Sitruunamarinoitu porsaan sisa¶filee
09:45
Kauniit ja rohkeat
Halkeamia Forrester-firman huipulla. Carolinea on alkanut ridgettää jo kesken työpäivänkin. Hän herää päiväunestaan ja yrittää keskittyä asiaan. Ridge on saanut jotain paperille jo myös yksin, ja Katie iloitsee, että pianhan kulta ei tarvitsisi enää assistenttia. Ridge muistelee Carolinen yhteistyöhaluista kättä. Rick paljastaa Ericille Ridgen hermoratasalaisuuden. "Ridge on mennyttä kalua, Caroline ja minä olemme tulevaisuus - ja voisimme aivan hyvin johtaa yhtiötä yhdessä." Ridge ja Caroline jatkavat erikoista, uskallettua tiimityötään. Carolinen omatunto vapisee, sillä jotain on meneillään. Ridge kysyy, onko jotain meneillään. Caroline sanoo, että on, koska hän tuntee sellaista, mitä ei pitäisi tuntea: hän saa tiettyjä tunteita jo pelkästä Ridgen käden kosketuksesta, ja ne tunteet ottavat vallan, ja se kaikki on fyysistä ja intiimiä, uutta ja hämmentävää, ja kummallista, ja sanoiko hän jo, että fyysistä ja intiimiä, todella. Eric ja Rick tulevat, ja Eric sanoo tietävänsä Ridgen piirtäjänvammasta, ja että Rick on oikeassa siinä, että uudistuksia tarvitaan. "Näin ollen minä vetäydyn Forrester Creationsin liikkeenhoidosta, ja toisesta teistä tulee firman toimitusjohtaja." Amerikkalainen saippuasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
10:10
Emmerdale
Epämiellyttävä totuus, osa 2/2. Charity käy päälle kuin yleinen syyttäjä, ja Jai, Rachel ja Sam ovat hätää kärsimässä. Declanin liiketoimet tuntuvat viimeinkin onnistuvan, mutta uusia pulmia ilmaantuu aina vain. Ashley ei ole edukseen pikadeittailuillassa. Onnistuuko Rodney lepyttämään vimmastuneen Georgian? Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. K7 (väkivalta).
10:40
Emmerdale
Uhkavaatimus. Loukattu Charity haluaa tasata tilit Jain kanssa ja antaa ankaran ukaasin Zakille ja Lisalle. Declan yrittää pelastaa yrityksensä kyseenalaisin keinoin, mutta kurjaan kohteluun kyllästynyt Robbie hautoo kostoa. Ashley saa kirkkoherran virkaan kilpailijan, joka paljastuu Ednan vanhaksi tutuksi. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
11:10
Lääkärit
Täydellisen farkkupepun metsästys. Lääkäreiden jaksossa keskustellaan ulkonäköön liittyvistä asioista. Kim Kardashian ei aio ryppyjen pelossa enää hymyillä. Julkkis-stylisti antaa parhaat vinkkinsä täydellisesti istuvien farkkujen valintaan, ja lääkärit esittelevät myös uuden tekniikan aknearpien poistamiseen. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa neljä eri alan lääkäriä vastaa terveyttä ja hyvinvointia koskeviin kysymyksiin. Äänitekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:05
Ostoskanava Tvins.com
13:35
Retrohelmet
Coverhitit. Kausi 1, 1/15. Sarjassa näytetään Maikkarin arkistojen helmiä ja kysytään mitä artisteille nyt kuuluu. Ensimmäisenä vuorossa on coverhittejä kuten Viisitoista kesää, Ensi kertaa ja Aikuinen nainen. Jakson tähtiä mm. Paula Koivuniemi, Markku Aro sekä Matti ja Teppo. Juontajana Tanja Huutonen. Uusinta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
14:35
Jamie Oliverin 30 minuutin ateriat
Kanaa yrtti-fetatäytteellä. Sitruunankuorta, fetajuustoa, yrttejä, valkosipulia ja aurinkokuivattua tomaattia sisältävä täyte sujahtaa kanan rintapalojen sisään, ja sitten vain pannulle paistumaan. Lisukkeeksi tarjoillaan tänään vihreää parsaa, kirsikkatomaatteja, kaaliraastetta ja pitaleipää. Brittiläisessä ruokaohjelmassa huippusuosittu tv-kokki Jamie Oliver näyttää kuinka valmistaa kokonainen ateria ajassa, joka normaalisti menisi yhteen ruokalajiin. Äänitekstitys: suomi.
15:05
Mitä tänään syötäisiin?
Sitruunamarinoitu porsaan sisa¶filee
15:10
Isän tyttö
Luottoa löytyy. Jimmy tajuaa, että olisi aika ostaa uusi auto. Mutta milläs sen maksaisi? Taloudessa alkaa melkoinen tahtojen taisto, kun vanhemmat suosittelevat pojalleen käytettyä kotteroa, mutta Sabrina puolestaan haluaisi ottaa luottoa ja investoida upouuteen menopeliin. Amerikkalaisessa komediasarjassa Chancen perhe kasvattaa yksissä tuumin pientä Hope-tyttöä. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
15:35
Salatut elämät
Osa 2831: Kallen tulevaisuus on olutta ja menyytä. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
16:05
Maajussille morsian
Osa 10. Kuhertelua lomalla!. Maajussit ovat saapuneet valittujensa kanssa Tahkolle lomalle ja on aika jättää hetkeksi arjen haasteet taakse. Onko rakkaussuhde syventynyt vai onko vaatimustaso liian korkea? Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
17:05
100 tarinaa Lastensairaalasta
Peter Ingman. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
17:15
Uutiset
17:20
Päivän sää
17:25
Kauniit ja rohkeat
Kiimoittuisit kotonasi, Ridge!. Carter voimailee Forrester-firman terassilla ylävartalo paljaana. Siellä on muitakin valiovartaloisia miehiä, mutta Maya haluaa vain Carterin huomion. Hänellä on paljon asiaa. Mitä? Sitten tulee Ivy, ja Maya luulee tämän ja Carterin tapailevan. Hän on väärässä, mutta oikeassa siinä, että Ridgen ja Carolinen välillä on jotain erityistä. Ridge sanoo Carolinelle, että Rick on hyvä numeroissa, mutta taiteellisuus puuttuu, joten Rick Forrester ei sovi johtamaan muotialan yritystä. Ridge sinetöi intensiiviset puheensa kaareutumalla suutelemaan. Miksi hän ei ole tekemässä sitä Katievillessä? Aikooko hän jättää avovaimonsa velipuolensa rouvan tähden? Miten Ericin päätökset yhtiön johtajajärjestelyistä edistyvät? Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
17:55
Mitä tänään syötäisiin?
Sitruunamarinoitu porsaan sisa¶filee

Kello 18:00

18:00
Emmerdale
Veljen raivo. Katiellä on sormensa pelissä, kun Declanin kiinteistökaupat näyttävät kariutuvan lopullisesti, mutta Megan saa kärsiä seuraukset. Rishi lohduttaa Jaita, joka pelkää avioliittonsa olevan ohi. David kuulee Priyalta iloisia uutisia, mutta särkeekö tieto Alician sydämen? Ashley joutuu suureksi harmikseen tekemään lähempää tuttavuutta Harrietin kanssa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. K7 (väkivalta).
18:30
Emmerdale
Sisarussuhde vereslihalla. Robbie huomaa ruhjeet äitinsä kasvoilla ja alkaa epäillä teosta Declania. Priya ilmoittaa päätöksensä vauvan suhteen, mutta tulee katumapäälle kuultuaan Davidin ehdot. Harriet ajaa Ednan ja Ashleyn hulluuden partaalle käytöstavoillaan. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
19:00
Seitsemän Uutiset
19:20
Päivän sää
19:30
Salatut elämät
Osa 2832: Ulla, hanki ase. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
20:05
Totuuden torvet
Jakso 5. Aku Hirvniemi, Krista Kosonen ja Riku Nieminen sekoittavat totuuksillaan ja palturillaan perinpohjin Diandran ja Hanna Pakarisen. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Selviytyjät
Taktinen pulma. Konkareiden ja läheisten kokoontuminen pelastussaaren kaksintaistoon nostaa heti tunteet pintaan. Areenalla mittelevältä kolmikolta vaaditaan keskittymistä ja vakaata kättä. Kisan häviäjä joutuu kotimatkalle, kun taas voittajalla on edessään tärkeä taktinen päätös. Galangissa Colton osoittaa olevansa edelleen oma häijy itsensä ja yrittää ajaa heimonsa kaaoksen partaalle. Koskemattomuuskisan voittajille on luvassa koskemattomuuspatsaan lisäksi elintärkeä kalastussetti. Kisan jälkeen keskustelu putoajasta käy kuumana. Valintaa vaikeuttaa pelin uusi käänne, jossa kilpailijoilla on mahdollisuus vaihtaa paikkaa pelastussaarella olevan läheisensä kanssa. Taktikoimalla on mahdollista vaikuttaa jopa vastustajaheimon vahvuuteen, mutta kannattaako se? Amerikkalainen realitysarja, jossa kilpailijat kamppailevat Selviytyjä-tittelistä sekä muhkeasta voittopotista Jeff Probstin johdolla. 27. tuotantokausi. Äänitekstitys: suomi.
22:00
Kymmenen Uutiset
22:20
Päivän sää
22:25
MTV Sport Uutiset
22:40
Takaa-ajajat (K16)
Vetävässä toimintajännärissä Takaa-ajettu-elokuvasta tuttu liittovaltion ykköspoliisi Samuel Gerard (Oscar-palkittu Tommy Lee Jones) metsästää vankilennolta karkaavaa salamurhaajaa. USA 1998. Ohjaaja: Stuart Baird, USA 1998 (131'). Pääosissa: Tommy Lee Jones, Wesley Snipes, Robert Downey Jr., Irène Jacob, Joe Pantoliano, Kate Nelligan, Daniel Roebuck. Äänitekstitys: suomi. K16 (väkivalta, ahdistus).

Arviot: IMDb 6.5 ∙ Rotten Tomatoes 27 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia

Kello 24:00

01:10
Eurojackpot ja Jokeri
01:15
Voittostudio