UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

MTV3 Perjantai 28.10.

06:00
Aamusää
06:30
Studio55.fi
Maalaislääkäri Tapani Kiminkinen vastaa katsojakysymyksiin kilpirauhasen vajaatoiminnasta
07:00
Huomenta Suomi
7.00 Aamun otsikot 7.05 Mitä tapahtuu, jos apteekkien kilpailu vapautuu? 7.30 Uutiskatsaus 7.35 Kivun hoitoa ilman lääkkeitä 7.45 Maakuntien menestystarinat: Kymenlaakso 8.00 Uutiskatsaus 8.05 Vuoden poliisi Hannu Kangas 8.15 Päivän nimi: Remu Aaltonen 8.30 Uutiskatsaus
08:35
Studio55.fi
Millaista on hyvä vanhuus? Vieraana vuoden isovanhemmaksi valittu geriatrian professori Jaakko Valvanne
08:55
Uutispäivä
09:00
Mitä tänään syötäisiin?
09:05
Kauniit ja rohkeat
Sasha, upea apumalli. Zende haluaa päästä muotikuvaajaksi ja harjoittelee kuvaamalla Nicolea. Nicolen päättymätön aamupahoinvointi kuitenkin häiritsee kuvaustuokiota, ja mallin poistuessa paikalta Sasha astuu hänen tilalleen. Liam pääsee vihdoinkin perille Australiaan ja ilmoittaa Steffylle, missä on ja kenen kanssa. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
09:35
Emmerdale
Vihainen potilas. Tohtori Cavanagh ei suostu paljastamaan Emman olinpaikkaa. Kerry räjähtää Danin suuren suun takia. Zak haluaa Joanien ulos talostaan. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
10:05
Emmerdale
Myönnytyksiä. Joanie pelkää Kylen päätyvän kodittomaksi. James ja Finn lähtevät etsimään Emmaa. Bernice tyytyy seksittömään avioliittoon. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
10:36
Lääkärit
Lääkärien rahoituspeli. Tänään ohjelmaan saapuu viisi yrittäjää, jotka hakevat rahoitusta keksinnöilleen lääkärien ensimmäisessä rahoituspelissä. Mukana on erilaisia kuntoutuslaitteita ja myös pienten lasten vaatemallisto. Äänitekstitys: suomi.
11:30
Jamie Oliverin helpot herkut
Peterin synttärit. Jamie kokkaa ystävälleen italialaistyylisiä pikkuherkkuja. Listalla on pestoperunapastaa, melonifetasalaattia, rosmariinikanavartaita, pancettaa ja savulohibageleita. Äänitekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:00
Ostoskanava Tvins.com
13:30
Maajussille morsian
Kausi 9, 7/12. Farmiviikko alkaa! Puolisoehdokkaat saapuvat tiloille tutustumaan maajussien arkeen. Kuka ottaa heti paikan omakseen? Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
14:30
Täydellinen kesä
Jokasään takki. Kausi 2, 10/10. Kesä on lopuillaan, ja Per Ivar haaveilee uudesta syystakista. Eva on sitä mieltä, ettei heillä on varaa uuteen takkiin, mutta Indgrid ostaa takin Per Ivarille. Terje ei halua vieraita tontilleen ja tekee tarjouksen naapurimökistä. Norjalaisessa komediasarjassa tavoitellaan täydellistä kesäidylliä perheen ja suvun kanssa tai heistä huolimatta. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
15:00
Pitääkö olla huolissaan?
Jaakko Heinimäki. Kausi 1, 5/10.Jenni Pääskysaari on paneelin johtohahmo, kun Kari Hotakainen, Tuomas Kyrö ja Miika viettävät huolehtivaista iltaa. Paneelishow suomalaisten huolenaiheista. Vierailevana panelistina pappi ja filosofi Jaakko Heinimäki. Uusinta.
16:00
Salatut elämät
Osa 3073: Ismo ei tykkää märästä ja ahtaasta. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
16:30
Suomen surkein nikkari
Kausi 1, 6/10. Opitut taidot testiin. Majatalon huoneisiin rakennetaan sängyt ¿ mutta tällä kertaa innokkaat nikkarimme joutuvat selviytymään ilman kirjallisia ohjeita. Ryhmätehtävässä aulan lattia kokee suuren muutoksen. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
17:30
Kauniit ja rohkeat
Kotimatkalla Kaliforniaan. Liamin lento pääsee viimein perille Australiaan ja kotimatka voi alkaa. Mutta lento on pitkä, ja Steffy on käärmeissään sulhasensa ulkomaanmatkoista entisen tyttöystävänsä kanssa. Petetty Wyatt pitää veljensä morsiamesta hieman liiankin hyvää huolta. Sashan ja Zenden kuvaustuokio tekee vaikutuksen Rickiin, mutta Nicole ei ilahdu siitä, että on saanut tuuraajan. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
17:55
Emmerdale
Onnellista loppua etsimässä. Bernice herää hääpäivänään aivan väärästä paikasta. Chrissie tietää mitä tapahtui ja joutuu kertomaan asiasta isälleen. Zak ja Joanie selvittelevät välejään. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. K7 (seksi).

Kello 18:00

18:25
Emmerdale
Vapaa nainen. Lawrence tekee Bernicelle rohkean tarjouksen sovittelun eleenä. Andy vatvoo yhä tunteitaan Bernicen suhteen, vaikka häät ovat jo täydessä vauhdissa. Chas kohtaa Emman lääkärin vastaanotolla. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
18:55
Mitä tänään syötäisiin?
19:00
Seitsemän Uutiset
19:20
Päivän sää
19:25
MTV Sport Uutiset
19:30
Salatut elämät
Osa 3074: Nakuna matata, Kari Taalasmaa. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
20:05
Ota rahat ja juokse
Saila ja Minna. Kausi 1, 9/10. Ystävykset Saila ja Minna kamppailevat 10 000 euron rahasalkusta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Enbuske, Veitola & Salminen
Kausi 2, 9/10. Kauden toiseksi viimeisessä jaksossa vieraina mm. uuden Mad Music kirjan julkaisseet Riku Rantala ja Tuomas Milonoff, yrittäjä Anne Kukkohovi sekä mäkilegenda Matti Nykänen
22:00
Kymmenen Uutiset
22:20
Päivän sää
22:25
MTV Sport Uutiset
22:35
MTV Sport: F1 Extra
Varikolla Mervi Kallio.
22:45
Keinoja kaihtamatta
Keinoja kaihtamatta. Vauhdikkaassa toimintakomediassa nainen sotkee kahden kaveruksen välit. Parhaat ystävät Tuck ja FDR ovat molemmat ammatiltaan salaisen palvelun agentteja. Kaksikon auvoiseen ystävyyteen tulee särö, kun molemmat miehet rakastuvat kauniiseen Laureniin. Rakastuneet huippuvakoojat päättävät taistella Laurenin sydämestä aina viimeiseen mieheen, keinoja kaihtamatta. Ohjaaja: McG, USA 2012 (103'). Pääosissa: Reese Witherspoon, Chris Pine, Tom Hardy. Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta).

Kello 24:00

00:40
Eurojackpot, Jokeri ja Lomatonni
00:50
Pitääkö olla huolissaan?
Jaakko Heinimäki. Kausi 1, 5/10.Jenni Pääskysaari on paneelin johtohahmo, kun Kari Hotakainen, Tuomas Kyrö ja Miika viettävät huolehtivaista iltaa. Paneelishow suomalaisten huolenaiheista. Vierailevana panelistina pappi ja filosofi Jaakko Heinimäki. Uusinta.
01:45
Ota rahat ja juokse
Saila ja Minna. Kausi 1, 9/10. Ystävykset Saila ja Minna kamppailevat 10 000 euron rahasalkusta. Uusinta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
02:45
Bones
Palo portaissa. Kausi 10, 5/22. Brennan on pitämässä avauspuhetta tiedekonferensissa, kun paikalta löytyy palava ruumis. Kaikkien yllätykseksi Hodginsia epäillään murhasta. Brennan kohtaa vanhan tutun, ja Wendell palaa syöpähoitojen jälkeen töihin. Amerikkalainen kepeä rikosdraamasarja. Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).