UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

MTV3 Maanantai 24.4.

05:35
Aamusää

Kello 6:00

06:00
Huomenta Suomi: Duunikunto
8.07 Duunikunto: Arjen valinnat Juontajana Heidi Sohlberg
06:25
Huomenta Suomi
6.25 Aamun otsikot 6.40 Ranskan vaalien jälkipyykki 6.50 USA:n ja Pohjois-Korean ydinasekovistelu 7.10 Unen SM - laadukkaan unen avaimet 7.20 Face App leviää netissä - ulkonäköpaineita vai huumoria?
07:35
Huomenta Suomi: Talouden viikko
Talouden viikko: Ekonomistien vinkit hallituksen puoliväliriiheen
08:00
Huomenta Suomi
8.10 Ruokarytmi kuntoon! 8.20 Kevätpörriäisen parhaat vitsit 8.40 Emmerdale 20 vuotta - saippuasarjojen salaisuus 9.00 Uutiset
09:05
Mitä tänään syötäisiin?
09:10
Jamie Oliverin 15 minuutin ateriat
Tonnikalaa ja frittereitä. Jamie Oliver käyttää tänään viisitoistaminuuttisensa aasialaiseen tonnikalaherkkuun, jota höystetään inkiväärikastikkeella ja vekkuleilla vihanneksilla. Toisena herkkuna on herkulliset sitruunaricottafritterit, joita ei tarvitse edes uppopaistaa. Äänitekstitys: suomi.
09:40
Kauniit ja rohkeat
Olet valehtelija, Bill Spencer. Liam on pettynyt isäänsä nähtyään tämän muhinoimassa Brooken kanssa, eikä hän aio antaa asioiden olla. Omasta mielestään Bill vain suojelee Katieta, joka onkin taas hieromassa sovintoa petollisen siskonsa kanssa. Eric yrittää hillitä tunteitaan Forrestereita vainonnutta Quinnia kohtaan. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
10:05
Emmerdale
Pandoran lipas. Rakesh kaivelee kartanon salaisuuksia, mutta hänen omatkin salaisuutensa alkavat vuotaa Myllyntuvan ulkopuolelle. David haluaa kutsua Tracyn isän heidän hypoteettisiin häihinsä. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
10:35
Emmerdale
Syyttä syytetty, osa 1/2. Chrissie painostaa Rakeshia ajamaan Andyn ansaan. Lisa harkitsee sukunimensä vaihtamista. David menee tapaamaan Tracyn isää. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
11:05
Lääkärit
Kauneuden tähden. Lamar Odom hakeutuu hoitoon ja tekee yllättävän paljastuksen. Carol halusi pitää kauneudestaan kiinni, mutta vain yksi ruiske riitti tuhoamaan hänen kasvonsa. San Bernardinon terrori-iskusta hengissä selvinneet kertovat vaikeuksistaan hyökkäyksen jälkeen. Koirakuiskaaja Cesar Millan kertoo kuulumisiaan poikansa Andren kanssa. Lisäksi jaksossa testataan kasvonaamioita ja puhutaan huumetestien virheellisistä tuloksista. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa lääketieteen huippuammattilaisista muodostuva tiimi käsittelee jaksoittain vaihtuvia, terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä aiheita. Äänitekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:00
Ostoskanava Tvins.com
13:30
Tuija Tähtien Kanssa
Pete Parkkonen. Kausi 1, 10/10. On finaalin aika! Parit hiovat kuvioitaan vielä kerran! Tuijan vieraaksi saapuu viime kauden voittaja, Pete Parkkonen.
14:00
Tanssii Tähtien Kanssa
Kausi 10, 11/11. Tähtiparit valloittavat jälleen Tanssii Tähtien Kanssa -parketin. Rima on isketty kattoon, kun kristallikruunujen välkkeessä kisataan 10. juhlatuotantokauden mestaruudesta
15:45
Pilanpäiten
Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.
16:00
Salatut elämät
Osa 3180: Gunnar harrastaa avioerotiikkaa. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
16:30
Keittiöelämää
Kausi 1, 3/8. Työ. Keittiö on kodin sydän, jossa rakastetaan, nauretaan ja riidellään - ja kokoonnutaan yhteisen pöydän ääreen syömään. Keittiöelämää seuraa kahdeksan suomalaisen perheen arkea keittiössä ja paljastaa, mistä kaikesta ruokapöydän ääressä oikeasti puhutaan. Keittiön pöydän ääreen kokoonnutaan Tammisaaressa, Taipalsaaressa, Muuramessa, Helsingissä, Haukivuorella, Espoossa ja Kouvolassa. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
17:25
Kauniit ja rohkeat
Totuuden vainoamat. Spencerin klaani juhlii itsenäisyyspäivää Steffyn ja Wyattin grillijuhlissa, mutta Liamia ja Brookea ei vain kuulu paikalle. Bill ylistää perhettään ja vaimoaan vuolassanaisesti, eikä syyllisyys näytä painavan häntä vähääkään. Brooke sen sijaan kärsii omantunnontuskista, kun Liam antaa paheksuntansa kuulua. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
17:55
Emmerdale
Syyttä syytetty, osa 2/2. Andy ei pääse takuilla vapaaksi, joten hän turvautuu viimeiseen oljenkorteensa. Tracyn isä on ymmällään soittaessaan tyttärelleen. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).

Kello 18:00

18:25
Emmerdale
Lavastaja ja lavastettu. Kartanossa pelätään Andyn ilmaantuvan maisemiin. Leyla ja Vanessa yrittävät viivytellä Davidin ja Tracyn häitä, mutta valheella on lyhyt jäljet. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
18:55
Mitä tänään syötäisiin?
19:00
Seitsemän Uutiset
19:20
Päivän sää
19:25
Tulosruutu
19:30
Salatut elämät
Osa 3181: Antonilla osuu silmään ja Janne saa poskihoitoa. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (väkivalta).
20:00
Laurin talot
4/10. Elastisen ja Aleksi Valavuoren talot nousevat huimaa vauhtia, kun tonteille saapuvat seinäelementit. Jarpin talo puolestaan rakentuu tehtaalla, joten rakennushommien sijaan hän päättää tutustua naapureihin Duudsonien HP:n avustuksella. Laurin ajatukset pyörivät talojen älyominaisuuksissa ja hän päättää selvittää, mitä kaikkea kotien älyrintamalla tapahtuu nyt ja tulevaisuudessa. Lauri vierailee mm. roboteilla toimivalla jätteenkäsittelylaitoksella ja tapaa Jufo Peltomaan. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Paluu alttarille
Tanja ja Jussi. Kausi 1, 10/12. Pornaisissa asuvien Tanjan ja Jussin avioelämä on rutinoitunutta nahistelua. Pari tarvitsee apua päästäkseen irti jumiutuneesta tavasta kommunikoida ja keinoja toisen arvostamiseen sellaisena kuin on. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
22:00
Kymmenen Uutiset
22:20
Päivän sää
22:25
Tulosruutu
22:35
Teknavi
Kausi 13, 7/8. Kauden seitsemännessä jaksossa päästään legendaarisen B-ryhmän ralliohjuksen kyytiin, kun Markku Alén palaa Lancia Delta S4:n rattiin. Risto Virtasen testissä on Seat-malliston tehoykkönen, uusi 300-hevosvoimainen Leon Cupra. Elektroniikkatoimittaja Pauli Reinikaisen kokeilussa on multikopterimarkkinoiden kuumin uutuus DJI Mavic Pro. Jaksossa selvitetään myös, minkälainen kuski on ammattinyrkkeilyn maailmanmestari Eva Wahlström. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
23:05
Pukumiehet
Pulassa.. Kausi 6, 1/16. Vilpillisin keinoin Manhattanin menestyneimpien lakimiesten joukkoon kivunnut Mike Ross on päätynyt kaltereiden taakse. Kahden vuoden tuomiotaan suorittamaan lähtenyt Mike löytää itsensä keskeltä raakaa vankilaelämää. Samalla koko Pearson Specter Litt -toimisto on joutunut pulaan, koska niin osakkaat kuin asiakkaatkin häipyvät Miken petoksen paljastuttua. Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).

Kello 24:00

00:00
Bones
Vipinää vanhainkodissa. Kausi 12, 3/12. Vanhuksen ruumis löytyy syöpyneenä kemiantehtaan jätteiden seasta. Jäljet johtavat vanhainkotiin, missä yhdellä jos toisella oli kuolleeseen vanhukseen kytköksiä. Instituutissa puhuttavat avioliitto ja lastenhankinta. Yhdysvaltalaisessa rikosdraamasarjassa oikeusantropologit selvittelevät kuolinsyitä toinen toistaan erikoisemmissa olosuhteissa menehtyneille henkilöille. Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus, väkivalta).
00:55
Legends
Juoksuhiekassa. Kausi 1, 7/10. Martin Odum (Sean Bean) on peitetehtäviin erikoistunut FBI-agentti, jolla on ainutlaatuinen lahja muuntautua täysin eri ihmiseksi kutakin työtehtävää varten. Saudiprinssi uhataan tappaa vierailullaan Los Angelesissa. Martin ja Rice jäljittävät kauniin ja karismaattisen naisaktivistin. Onko hän valmis tappamaan asiansa nimissä? Amerikkalainen rikosdraama. Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
01:45
Bull
Callisto. Kausi 1, 4/13. Hemofiliaan tehokkaan lääkkeen keksinyttä nuorta neropattia syytetään patenttirikoksista Teksasin Callistossa. Tohtori Bull matkustaa tiimeineen paikan päälle auttamaan nuorukaista, mutta puolueelliselta vaikuttava paikallinen oikeusistuin ei helpota asiaa. Kaiken lisäksi Bull saa vastaansa vanhan vihollisensa. Yhdysvaltalainen komediallinen draamasarja psykologista, joka toimii oikeudenkäyntikonsulttina. Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
02:40
Pomo piilossa
Pitsamainoksia, kiitos. Kausi 7, 6/12. Marcos¿s Pizza -ketjun pomo on kulkenut pitkän tien tiskarista johtajan paikalle. Peiteoperaation aikana hänelle selviää muun muassa se, että hänen ravintolaketjunsa on monella paikkakunnalla täysin tuntematon olemattoman mainonnan takia. Amerikkalainen realitysarja. Äänitekstitys: suomi.