UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

MTV3 Maanantai 22.9.

05:30
Aamusää

Kello 6:00

06:00
Studio55.fi
Suomi Frankfurtin kirjamessuilla. Vieraana Stig-Björn Nyberg.
06:25
Huomenta Suomi
6.00 Studio55.fi uusinta: Suomi Frankfurtin kirjamessuilla 6.25 Aamun otsikot 6.30 Huomenta Suomen uutiset ja sää 6.40 Peliala nosteessa 6.50 Suomalaisen peliteknologian uusi menestystarina 7.10 Mikä masennuslääkekeskustelussa mättää, vankilapsykiatri Hannu Lauerma? 7.20 Mielenterveyspalveluita kaikille - rahaa säästäen 7.40 Asuntomarkkinoiden voittajat ja häviäjät 7.50 Vaikuttaako sisustus asunnon arvoon? 8.10 Lamauttaako lakko Helsingin? 8.20 Päivän nimi: Virve Rosti 8.40 Päivän puheenaihe 8.50 Suomalaisen peliteknologian uusi menestystarina 9.05 Studio55.fi: Kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin aakkoset 9.30 Huomenta Suomen uutiset ja sää
09:05
Studio55.fi
Kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin aakkoset. Vieraana jooganopettaja Kylli Kukk
09:30
Huomenta Suomen Uutiset
09:40
Mitä tänään syötäisiin?
09:45
Kauniit ja rohkeat
Bill, paidaton psykoanalyytikko. Brooke yrittää saada Billin palaamaan Katien ja perheen luo. Billin kotiasu - paljas ylävartalo ja kireät housut - todistaa, että mies on edelleen juureksenohuissa mitoissaan. "Paita päälle", Brooke käskee. "Onko rouvalla vaikeuksia kontrolloida katsettaan?" Brooke kertoo kosineensa Ridgeä. Bill miettii, johtuisiko ei-vastaus siitä, että Ridgellä on toinen nainen. "Ehkä hän siirtää omat syyllisyydentuntonsa sinuun." Bill sanoo, että voisi entisenä playboyna vaikka vannoa, että Ridgellä on ollut Pariisissa naisjuttuja, isoja tai pieniä. Hän soittaa ja käskee Justinin tutkia, mitä Forresterista löytyisi. Liam, Pam ja Charlie päättelevät, että Wyatt on vienyt Hopen paikkaan nimeltä Emerald Bay. Se olisi loogista, sillä Wyatt on kenties ajatellut smaragdeja (an emerald) äitinsä seuraavaan kokoelmaan. Charlie siirtää turvakamerainsertin Liamin puhelimeen, jotta Hope saisi nähdä millaisen tyypin vaunuun on hypännyt. Kaksi vagabondia - Wyatt ja Hope - muistelevat romanttista edistysaskeltaan ja nauttivat smaragdinvihreitä juomia. Hope saa smaragdein koristellun rannekorun. "Peli poikki, Wyatt. Rock 'n' roll", kuuluu ääni asuntovaunun vierestä. Amerikkalainen saippuasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
10:10
Emmerdale
Käänteentekevät hyvästit. Cameron pakkaa kimpsunsa ja kampsunsa, mutta ei aio kaasuttaa pois, ennen kuin pääsee tapaamaan Chasia. Miten jälleennäkeminen sujuu? Nicola tekee parhaansa pyörittääkseen asioita, kun Jimmyllä on vaikeat ajat ja hautajaisetkin täytyy järjestää. Brenda palaa kylään katsomaan lapsenlastaan. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
10:40
Vapun valtakunta
Jakso 3. Sakari Kuosmanen ja Janne Niinimaa. Vapun valtakunta täyttyy maakuntien hurmaavasta miesenergiasta, kun suosikkijuontaja Vappu Pimiän kanssa kokkaamaan saapuvat muusikko Sakari Kuosmanen ja jääkiekkoilija Janne Niinimaa. Luvassa on mehevää grillikylkeä ja sen seuraksi tulisia kastikkeita oululaisella ja savolaisella twistillä.
11:10
Formula 1: Singaporen osakilpailu
Selostajana Oskari Saari, asintuntijoina Mika Salo ja Ossi Oikarinen.

Kello 12:00

13:30
Putous 6
13:35
Grand Designs - unelma-asunnot
Taistelukenttänä emoalus. Tyylin, rakentamisen, sisustuksen ja arkkitehtuurin ykkösohjelma, joka esittää alan parhaiden ammattilaisten sisustusvinkit. Äänitekstitys: suomi.
14:35
Millerit
Kukat ja herhiläiset. Ray saa vihdoin Nathanin klubille iskemään naisia. Mutta kun Nate saa naisen kotiin, Carol keskeyttää parin touhuilut juuri ennen sitä itseään. Kun Carolille selviää, että Nate lähetti seuralaisensa kotiin, hän tivaa Tomilta, onhan tämä kertonut Nathanille kukista ja mehiläisistä. Kun paljastuu, ettei ole, seuraa kiusallinen interventio. Äänitekstitys: suomi. K7 (seksi).
15:05
Alueellinen sääennuste
15:10
Mitä tänään syötäisiin?
15:15
Putous 6
15:20
Tanssii Tähtien Kanssa
Kymmenen tähtioppilasta suuntaa jännittynein askelin tanssiparketille ensimmäisessä suorassa lähetyksessä. Yleisön edessä pyörähdellään kuuman cha chan ja viekoittelevan valssin tahtiin. Tuomariston uutena jäsenenä hehkuu Krisse Salminen Uusinta.
17:15
Uutiset
17:20
Päivän sää
17:25
Kauniit ja rohkeat
Triangelidraama peräkärryn edessä. Triangelidraama "Spencer-veljekset ja nainen" eskaloituu Emerald Bayssa peräkärryn edessä. Liam näyttää puhelimeltaan turvakameran insertin, jossa Wyatt sieppaa kaulakorun butiikin jalustalta. The Wyatt Show! Hope tuomitsee teon, sillä hän oli luottanut Wyattiin ja heihin kahteen ja heidän yhteistyöhönsä Forrester-firman hyväksi. Hän ei pidä valheista. Pam informoi Rickiä, että Wyatt Fuller Spencer Whatever ei suinkaan ole timanttiryöstön sankari, vaan tekijä, joka lavasti ryöstönäytelmän ja roolitti itsensä sankariksi. Ridge ja Brooke keskustelevat tulevaisuudestaan ravintola Il Giardinossa. Heistä vähän kauempana lounastavat Katie ja Caroline. Brooke puhuu itseään Ridgen vaimoksi ja pitää jalkapeliä pöydän alla. Ridge ja Katie heittävät katseita keskenään. Lakimies Justin Barber etsii todisteita Ridgen romanttisista suhteista Pariisissa. Mitään ei löydy. Kunnes! "Hetkinen, hetkinen, mitäs meillä tässä on." Amerikkalainen saippuaoopperasarja Los Angelesin muotimaailmasta. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
17:55
Mitä tänään syötäisiin?

Kello 18:00

18:00
Emmerdale
Kylässä pettureiden käy köpelösti!. Cameron pitää lupauksestaan kiinni ja jää kylään, mutta Debbien raivo leimahtaa uudelleen ilmiliekkiin, kun hän näkee petturin hiippailevan yhä kotikulmillaan. Carlin lapset saapuvat Emmerdaleen ja suhtautuvat ylimielisen viileästi isänsä kuolemaan. Alex katselee sivusta, kun Adam ja Robbie liehuvat Victorian ympärillä. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
18:30
Emmerdale
Totuuksia ja tekopyhyyttä. Cameron yrittää pitää positiivista henkeä yllä, tyynnyttelee Chasia ja vakuuttaa tämän vielä keplottelevan tiensä vankilasta. Diane puolestaan kuulee Cameronilta uutisia, jotka eivät ole hänelle mieleen. Totuus Carlista paljastuu Thomasille ja Anyalle. Laurel joutuu keskustelemaan Lizzien kanssa tämän rilluttelusta Danin kanssa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
19:00
Seitsemän Uutiset
19:20
Päivän sää
19:30
Salatut elämät
Osa 2676. Kallelle avautuu hyvä hissivako. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
20:05
Suomen kaunein koti
Jakso 3. Idylliset kaupunkikodit. . Hanna, Aleksi ja Milla kurkistavat kolmeen kauniiseen kaupunkikotiin Turussa, Helsingissä ja Tampereella. Tunnelmallisissa vanhoissa taloissa sijaitsevia koteja yhdistää idyllinen ja rakennushistoriallisesti merkittävä asuinympäristö. Ensi näkemältä ei uskoisi, että ollaan Suomen suurissa kaupungeissa. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Kiiltokuvia
Osa 2. Tihentynyt elämäntunne.. Menneisyys pitää Liliä tiukasti otteessaan, vaikka hänelle vilautellaan onnen mahdollisuuksia. Lilin paras ystävä Ulla käyttäytyy salaperäisesti. Kun Mikon salaisuus paljastuu, koko sukua koskeva katastrofi on valmis. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
22:00
Kymmenen Uutiset
22:20
Päivän sää
22:25
MTV Sport Uutiset
22:35
Helppo elämä (K16)
Osa 24: Valkolakki. Jaana on suunnitellut Päiville täydelliset ylioppilasjuhlat. Mikään ei voi mennä pieleen - vai voiko? Sarjan toinen kausi päättyy. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K16 (väkivalta).
23:35
The Good Guys
Kolme taalaa ja rapiat. Huumekauppias Wayne Young pääsee vapaaksi Danin virkarikkomuksen takia. Liz ja Jack raivostuvat Danille, joka lupaa napata Youngin uudestaan ja sanoo, ettei tarvitse siihen kuin pikkurahat taskustaan. Erinäisten sattumien jälkeen Dan ja Jack päätyvät lukkojen taakse huumekauppiaan rekan perävaunuun, jolloin Julius lähtee perään pelastamaan heitä. Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).

Kello 24:00

00:35
Super Fun Night
Soturiprinsessa. Kendall käskee Kimmien lauantaiksi töihin, eikä tämä pääse tyttöjen kanssa lempisarjansa fanitapahtumaan. Kiukustunut Kimmie näkee Kendallissa kuitenkin uusia herkkiäkin puolia, ja Marika joutuu miettimään uudelleen suhdettaan ihailemaansa soturiprinsessaan. Amerikkalainen komediasarja kolmesta nörttimäisestä naisystävyksestä, jotka päättävät pitää hauskaa joka perjantai-ilta. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
01:05
Voittostudio