UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

MTV3 Tiistai 30.9.

05:30
Aamusää

Kello 6:00

06:00
Studio55.fi
Vieraana Tapani Kansa
06:25
Huomenta Suomi
6.00 Studio55.fi uusinta: Vieraana Tapani Kansa 6.25 Aamun otsikot 6.30 Huomenta Suomen uutiset ja sää 6.40 Tulevaisuus on tuubissa 6.50 Saimi Hoyer ja sienimetsän aarteet 7.10 Vieraana kehitysministeri Sirpa Paatero 7.40 Hongkongin levottomuudet 7.50 Millainen on suomalainen yksineläjä? 8.20 Minun kirjahyllyni: Nura Farah 8.40 Pudonneet tanssitähdet Sinikka Sokka ja Topi Viermaa 8.50 Saimi Hoyer ja sienimetsän aarteet 9.05 Studio55.fi: Missä kunnossa tieverkkomme on? 9.30 Huomenta Suomen uutiset ja sää
09:05
Studio55.fi
Missä kunnossa tieverkkomme on? Millaisia parannuksia on luvassa? Vieraana Liikenneviraston väylänpito-osaston johtaja Jukka Karjalainen.
09:30
Huomenta Suomen Uutiset
09:40
Mitä tänään syötäisiin?
09:45
Kauniit ja rohkeat
Baarikärpästelyä Malibussa. Wyatt asettelee kukkia ja kynttilöitä romanttisstrategisesti oikeisiin paikkoihin. Hope on tulossa kylään Wyattilaan, ja isännän on tarkoitus pyytää anteeksi timanttivarkauttaan. Hope tulee ja sanoo, että Wyatt on armoton rosvo, todella armoton. Mutta millainen armoton - seksikäs sellainen! Quinn juonii avustajakseen Alyn, jotta Wyatt saisi tarpeeksi aikaa Hopeen päin. Hän haluaa tytön lähestyvän Liamia, onhan tämä tästä jo vähän kiinnostunutkin. Hän ohjaa Alyn make-upiin ja pukeutumistiloihin - ja sitten sinne, missä Liam on. Liam on Bikini Barissa seurassaan Oliver ja eräs Donovan. Donovan on surffiopettaja, jonka ahavoituneessa äänessä kuuluvat Tyynenmeren tyrskyt. He puhuvat naisista ja sydänsuruista. Donovan lähtee deiteilleen, ja kun Oliverkin poistuu, Liam jää yksin. Kunnes! Aly ilmestyy pikkumustassaan. "Oletpa kaunis!" "Kiitos." Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
10:10
Emmerdale
Jos rehellisyyttä kaipaat, osa 1/2. Gennie käy sovittelemassa Katien kanssa, mutta aie kääntyy itseään vastaan, ja lopulta Gennie tekee päätöksen, joka voi koitua Katien juonien kohtaloksi. Paddy lähtee uusille vesille. Amy närkästyy Victorialle, joka haluaa vain kiehnätä uuden poikaystävänsä kainalossa. Tarina jatkuu seuraavassa jaksossa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
10:40
Emmerdale
Jos rehellisyyttä kaipaat, osa 2/2. Declan puolustaa vaimoaan Meganin ja Robbien syytöksiä vastaan, mutta kahden kesken hiillostaa Katielta totuuden. Huvittunut Marlon äkkää Paddyn tämän räpiköidessä epäonnisella melontaretkellään ja auttaa entisen ystävänsä kiipelistä. Hautaavatko ystävykset lopulta sotakirveen? Dan käy jututtamassa Chasia. Alex piirittää Amya. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
11:10
Lääkärit
Voimaa vihanneksista. Studiossa vierailevat näyttelijätär Kelly Preston, joka juttelee vihannesten ja hedelmien viljelystä kotona, sekä moninkertainen olympiamitalisti Shannon Miller, joka kertoo taistelustaan munasarjasyöpää vastaan sekä uudesta raskaudestaan. Lisäksi Harlem Globetrotters -koripallojoukkueen kaikkien aikojen pisin pelaaja Paul "Tiny" Sturgess jakaa kuulumisiaan. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa eri alojen lääkärit käsittelevät terveyttä ja hyvinvointia koskevia ajankohtaisia aiheita ja kysymyksiä. Äänitekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:05
Ostoskanava Tvins.com
Tuote-esittelyjä, tarjouksia.
13:35
Pomo piilossa
Kukkoilua ja kokkailua. Buffets Inc. -yhtiön toimitusjohtaja Anthony Wedo on päättänyt uudistaa buffetravintolaketjuja omistavan firman, joka on tehnyt parikin konkurssia. Hän haluaa nähdä, että työntekijät ovat omaksuneet voitontahtoisen asenteen. Pomo polttaa kuitenkin päreensä heti kättelyssä, kun hän kohtaa tympeän tiskaajan. Lisäksi pomo tutustuu grillikokin, kassatyöntekijän ja tarjoilijan tehtäviin. Amerikkalaisessa realitysarjassa yrityspomot soluttautuvat tavallisten työntekijöiden joukkoon nähdäkseen, kuinka heidän yrityksensä toimivat alaisten näkökulmasta. Äänitekstitys: suomi.
14:35
Moderni perhe
Lastenhoitaja hakusessa. Gloria on antanut potkut jo viidelle lastenhoitajalle, koska ei ole pitänyt heistä tarpeeksi. Mistä löytyisi hoitaja, joka kelpaisi hoivaamaan Glorian ja Jayn pilttiä? Phil vie isänsä baariin rohkaistakseen tätä deittailemaan naisia, mutta tilanne menee nololla tavalla mönkään. Mitch ja Cam saavat hurjia hääideoita yhteiseltä ystävältään. Jaksossa vierailee Frasierista tuttu Peri Gilpin! Palkittu amerikkalainen, mockumentary-tyyliin kuvattu komediasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
15:05
Alueellinen sääennuste
15:10
Mitä tänään syötäisiin?
15:15
Jamie Oliverin 15 minuutin ateriat
Marokkolaiset lihapullat. Jamie Oliverin vartin keittössä päästään tänään marokkolaisiin tunnelmiin, kun Jamie pyöräyttää lampaanlihasta marokkolaiset lihapullat, jotka tarjotaan höyryvien tortillojen sisällä. Toisena ateriana on Oliverin perheen suosikkisalaatti, jossa on kananrintaa, parsakaalia ja bulgurvehnää. Äänitekstitys: suomi.
15:45
Jamie Oliverin 15 minuutin ateriat
Rapubolognese. Jamie Oliver antaa klassikkoruokaan raikkaan tuulahduksen, kun perinteinen spagetti bolognese luopuu jauhelihasta ja saa tilalle ravunlihaa. Toisena herkkuna Jamie valmistaa jättikokoisen meksikolaisvaikutteisen klubileivän, jonka tekemiseen ei myöskään mene kuin vartti. Äänitekstitys: suomi.
16:15
Suomen kaunein koti
Jakso 4. Mallitalojen mahdollisuuksia. Hanna, Aleksi ja Milla astuvat sisään kolmeen suomalaiseen mallitaloon, jotka niiden asukkaat ovat viimeistelleet kukin mieltymystensä mukaan. Näyttävien kotien sisä- ja ulkotiloihin on tehty omat lempipaikat ja harrastustilat niin aikuisille, lapsille kuin lemmikeillekin. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
17:15
Uutiset
17:20
Päivän sää
17:25
Kauniit ja rohkeat
Liam Spencer, rakastunut avautuja. Liam avautuu Alylle vaikeasta Hope-Wyatt -tilanteestaan. Tyttö kuuntelee huolestuneena ja hullaantuneena. Liam kysyy, miksi Aly on tullut niin kauniina ja laitettuna yksin ravintolaan, vaikka kyllähän Aly aina kaunis on, mutta miksi siis parhaimmat päällään juuri nyt. "Onko hän joku tarjoilijoista, vai kuka se onnellinen on?" Steffystä Liam ei halua puhua. Aly kertoo Thorne-isänsä tapaavan tätä Pariisissa joka päivä työn merkeissä, mutta ei, Liam ei halua puhua ex-vaimostaan. "Haluan olla Hopen kanssa. Rakastan häntä, ja Wyatt on ääliö." Katie, Ridge, pikku-Will ja R.J. leikkivät telttaa ja taskulamppua. Mitä tapahtuu, kun Ridge on lähdössä Katievillestä? Wyattin ja Hopen romanttisessa illassa tapahtuu suudelmia, lupauksia ja rakasteluja. Ovatko ne merkki siitä, että Hope luottaa taas timanttivarkaaseensa? Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta. Äänitekstitys: suomi. K7 (seksi).
17:55
Mitä tänään syötäisiin?

Kello 18:00

18:00
Emmerdale
Ylpeys ja ystävyys. Marlonin huomion ollessa muualla Daisy karkaa ja vilistää autotielle, jossa sille käy köpelösti. Hätääntynyt Marlon kiikuttaa koiransa eläinlääkärille, mutta miten lemmikin käy, kun Paddyn ei ole luvallista hoitaa tointaan? Katien ja Gennien välit tulehtuvat entisestään. Kerry yrittää parittaa Amya ja Alexia. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
18:30
Emmerdale
Kerryn uudet tempaukset. Sinnikäs Kerry maanittelee Amyn lähtemään illalla ulos kanssaan mutta kutsuu paikalle myös Victorian, Adamin ja Alexin. Amyn ilta menee kuitenkin mönkään, kun hän joutuu vahtaamaan äitinsä tekemisiä. Pysyykö Kerry ruodussa vai torpedoiko hän jälleen suhteensa Amyyn? Paddy ja Marlon yrittävät kertoa Rhonalle ja Laurelille tehneensä sovinnon. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. K7 (seksi).
19:00
Seitsemän Uutiset
19:20
Päivän sää
19:30
Salatut elämät
Osa 2682. Tale siittää ja kumartaa. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
20:05
Peter Hispaniassa
Jakso 2. Madridista La Manchaan. Uutisankkuri Peter Nyman matkaa Madridista miekkamiesten Toledoon, tapaa kinkunleikkaajien mestarin sekä taistelee tuulimyllyjä vastaan. Äänitekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Mentalist
Punaisella listalla. Kun epäilty eräästä Janen vanhasta tutkimuksesta löydetään murhattuna, Jane ja Lisbon pyydetään rikospaikalle. Uhria on myös kidutettu aivan kuin hänestä olisi yritetty puristaa tärkeitä tietoja. Liittyykö raaka murha väärennettyyn Red Johniksi epäiltyjen listaan, joka aikoinaan varastettiin Janen kotoa? Amerikkalainen draamasarja meediona esiintyneestä Patrick Janesta, joka tätä nykyä avittaa Kalifornian osavaltion poliisia ainutlaatuisella tarkkanäköisyydellään. Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus, väkivalta).
22:00
Kymmenen Uutiset
22:20
Päivän sää
22:25
MTV Sport Uutiset
22:35
Pukumiehet
Lopullisesti. Lopullisesti. Ava Hessingtonin oikeudenkäynti alkaa. Harvey, Mike ja Jessica tietävät Avan olevan syytön, mutta eivät voi todistaa sitä. Apua etsitään yllättävältä taholta, mutta saadaanko sitä? Amerikkalainen lakisarja. Äänitekstitys: suomi. K7 (väkivalta).
23:35
Harryn laki
Epäilyksen pitkä varjo. Sarjan päätösjaksossa Harryn asiakkaana on mies, joka nimettiin aikanaan poliisin mielenkiinnon kohteeksi vaimonsa murhan tutkimuksissa. Todisteita miestä vastaan ei löytynyt ja niinpä syytteitäkään ei nostettu, mutta epäilyksen varjo seuraa miestä edelleen vaikeuttaen hänen elämäänsä. Samaan aikaan toimistolla valmistellaan lakifirman perustamisen vuosipäiväjuhlia, mutta Harry ei liiemmin ole juhlatuulella kuultuaan, että hänen ex-miehensä on juuri menehtynyt. Jaksossa vierailee Ally McBealista tuttu Lisa Nicole Carson! Amerikkalaisessa draamasarjassa kuusikymppinen huippujuristi Harriet "Harry" Korn pyörittää omalaatuista oikeusaputoimistoa persoonallisten kollegoidensa avulla. SARJA PÄÄTTYY. Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).

Kello 24:00

00:35
Luuserit
Ulkomaankomennus. Jim tarvitsee töitä, mutta pieleen mennyt raiskausvitsi varjostaa yhä hänen uraansa. Yhden keikan agentti sentään onnistuu haalimaan - Afganistanista. Sotilastukikohdassa Jim ja Steve saavat uutta perspektiiviä elämään. Komediasarja Amerikkaan muuttaneesta räävittömästä aussikoomikosta, joka yrittää saada elämänsä kuosiin. Toinen tuotantokausi. Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
01:05
Voittostudio