UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

MTV3 Tiistai 9.2.

05:30
Aamusää

Kello 6:00

06:00
Studio55.fi
Elämä erityisherkkänä Vieraana psykologi ja erityisherkkä Heli Heiskanen
06:25
Huomenta Suomi
6.00 Studio55.fi uusinta: Erityisherkkyys 6.25 Aamun otsikot 6.30 Huomenta Suomen uutiset ja sää 6.40 Tupakkatuotteiden tulevaisuus 6.50 Makuja: Juurespannaripihvit paprikarenkaissa 7.10 Vastuu pakolaiskriisistä jakaa EU:ta 7.40 Vieraana nyrkkeilijä Robert Helenius 8.10 Enbuske360 - Varjohallitus 8.40 Päivän puheenaihe 8.50 Makuja: Juurespannaripihvit paprikarenkaissa 9.05 Studio55.fi: Raha poikimaan säästämällä ja sijoittamalla 9.30 Huomenta Suomen uutiset ja sää
09:05
Studio55.fi
Raha poikimaan säästämällä ja sijoittamalla Vieraana Nordean vastaava johtaja Arto Peltokorpi
09:30
Huomenta Suomen Uutiset
09:35
Kauniit ja rohkeat
Nicolen uudet urat. Nicole piipahtaa Oliverin luona ja löytää jälleen uuden urahaaveen, mutta joutuu vastineeksi kuuntelemaan saarnan siitä, miten kohtelee siskoaan. Rick yrittää vakuutella Mayalle, että tämä voi hyvillä mielin kertoa salaisuutensa, mikä se sitten onkin. Samaan aikaan Spencerin veljekset miettivät kuumeisesti, miten saisivat syöstyä Rickin vallasta. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
10:05
Emmerdale
Suu säppiin tai tapan sinut!. Noah kiristää Jacobia, jonka tekoset herättävät Kerryn ja Harrietin huomion. Belle ilahtuu työtarjouksesta, mutta Gabbyn syytökset saavat hänet pois tolaltaan. Uhkasiko hän todella tappaa Gabbyn? Jai joutuu viimeinkin hyväksymään tosiasiat. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
10:35
Emmerdale
Murhaaja!. Rakeshin ja Priyan suhde paljastuu muille. Jai saa salaperäisen tekstiviestin, mikä saa hänen toiveensa heräämään uudelleen. Belle saa treffikutsun, mutta treffit eivät suju ihan odotetulla tavalla. Lisaa ja Zakiä odottaa kotona karmea yllätys. Nicola intoilee Jimmyn toimenpiteestä ja uusista tulevaisuudensuunnitelmistaan. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
11:05
Lääkärit
Pitkäaikainen masennus. Internet on täynnä uusia mahdollisuuksia saada itselleen huono äiti -leima käyttämällä sovelluksia hallitsemattomasti. Deittailusovellusten taas väitetään lisäävän sukupuolitauteja. Keskenmeno taas voi joskus olla väärä diagnoosi ja lapsi syntyy ajallaan täysin terveenä. Julie on kärsinyt masennuksesta niin kauan kuin hän muistaa, mutta kukaan läheisistä ei ymmärrä miksi. Käytettyään masennuslääkkeitä 22 vuotta hän etsii toisenlaista hoitoa. Epäonnistuneet plastiikkakirurgiset leikkaukset ovat aiheuttaneet Angelalle pelkkää kärsimystä. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa lääketieteen huippuammattilaisista muodostuva tiimi käsittelee jaksoittain vaihtuvia, terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä aiheita. Äänitekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:00
Ostoskanava Tvins.com
13:30
Grand Designs Australia
Myrkytöntä asumista. Kausi 6. Dan Zeidan ja Vicky Kordatou haluavat rakentaa talon, joka on sekä erityisen luontoystävällinen että suojassa vuoristoa vaivaavilta pensaspaloilta. He päättävät käyttää talossaan useita uusia ja uraauurtavia menetelmiä. Australialainen realitysarja tavallisten ihmisten epätavallisista kodinrakennusprojekteista. Äänitekstitys: suomi.
14:30
Upeat skandikodit
Rustiikkia ja mukavuutta. Pernille Sams esittelee kännykkämiljonäärille ylellisen kesäasunnon. Korkea hinta arveluttaa kuitenkin asiakasta. Jan Fog matkustaa Italiaan arvioimaan upeaa, perusteellisesti remontoitua kartanoa. Herkullinen ruoka ja viini kruunaavat elämyksen. Äänitekstitys: suomi.
14:55
Elixir Fitness & Sport
Etelän poika. Kausi 2, 4/16. Etelän poika. Else Lautala esittelee kotiseutunsa Napapiirin Lapin parhaita paloja Sallassa ja Kemijärvellä. Lauri Kalima ottaa kokovartalokontaktia lumeen kokeillessan kelkkailua ja lumikenkäilyä. Alppihiihdon nuori tähti Merle Soppela vetää tunturiharjoitukset ilman suksia. Suksilla rinteessä viilettää malli ja yrittäjä Martina Aitolehti. Fysioterapeutin neuvoilla lisää toimintakykyä arktisten olosuhteiden treeniin. Lisäksi Pohjoiskalotin parhaat keinot urheiluvammojen hoitoon. Treenivinkkinä hengästyttävä TV-linkkari, joka sopii myös kotikäyttöön. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
15:25
Isän tyttö
Burt-taalat. Kausi 4, 2/22. Burt ja Virginia aikovat saada naapurustonsa uuteen kukoistukseen vaihdantataloudella, mutta saavatkin taloustieteen luennon. Jimmyn miehuus on koetuksella. Amerikkalainen komediasarja. Äänitekstitys: suomi. K7 (väkivalta).
15:55
Salatut elämät
Osa 2938: Ulla lyö gunnarin rakkauden pelikentillä. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
16:25
Vuosia nuoremmaksi
Kausi 1, 5/10. Maiju on ystäviensä mukaan luova, iloinen ja hauska nainen. Valitettavasti Maijun kupliva persoona ei kuitenkaan millään tavalla näy hänen ulkoisessa olemuksessaan. Vaatekaapista löytyy vain mustia ja harmaita vaatteita, oli vuodenaika sitten mikä tahansa. Muutos tähän ankeuteen on enemmän kuin tervetullut, ja nyt on aika antaa kyytiä hiuspehkolle, jota ei kannata sanoin edes kuvailla. Maijussa on asennetta ja karismaa, vaikka muille jakaa, joten seinäruusuna oleminen saa luvan loppua. Uusinta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
17:25
Kauniit ja rohkeat
Spekuloivat Spencerit. Rickistä on päästävä eroon hinnalla millä hyvänsä. Kun puolirehelliset keinot on todettu toimimattomiksi, on aika siirtyä epärehellisiin. Wyattin kaivaessa kuoppaa Forrestereille hänen äitinsä yrittää houkutella ihmisiä häihinsä. Brooke on yhtä vastahankaan kuin ennenkin, mutta Quinn ei anna pikkuseikkojen hidastaa menoaan. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
17:55
Emmerdale
Odotettu jälleennäkeminen, osa 1/2. Jai saa vihjeen Archien olinpaikasta ja lähtee seuraamaan sitä. Lachlan kertoo Bellelle graffitista talon seinässä, mikä saa Bellen pois tolaltaan. Jimmy valmistautuu tulevaan koitokseen. Jatkuu seuraavassa jaksossa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 18:00

18:25
Emmerdale
Odotettu jälleennäkeminen, osa 2/2. Jai kertoo muunneltua totuutta Archiesta ja Rachelista. Ali ei usko Jain selityksiä, vaan kutsuu poliisit paikalle. Robert paljastaa Lawrencen salaisuuden, mikä ei miellytä Chrissieä. Zak käy kovistelemassa Lachlania. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
18:55
Mitä tänään syötäisiin?
Ko¶yha¶t ritarit
19:00
Seitsemän Uutiset
19:20
Päivän sää
19:30
Salatut elämät
Osa 2939: Monicaa huivituttaa. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
20:05
Saturday Night Live
Kausi 1, 1/12. Nyt se vihdoin alkaa! Suora lähetys Helsingistä ja Suomen ensimmäisen Saturday Night Liven isäntänä Renny Harlin ja musiikkivieraana JVG! Uusinta.

Kello 21:00

21:00
Miehitetty
Elokuu. Kausi 1, 5/10. Venäläiset ovat poistumassa maasta, ja tapahtumaa valmistellaan juhlavissakin merkeissä. Jesper Berg uskoo oman puolueensa voittokulkuun jatkossakin, mutta kohtaa yllättäviä haasteita. Vapaa Norja ei usko venäläisten sopuisaan vetäytymiseen, eikä vastarintaliike ole mielipiteensä kanssa yksin. Norjalainen jännityssarja. Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
22:00
Kymmenen Uutiset
22:20
Päivän sää
22:25
MTV Sport Uutiset
22:35
MTV Sport: CHL Extra
CHL-finaalin mielenkiintoisimmat tapahtumat ja puheenaiheet tiiviissä paketissa. Puhetta studiossa johtaa Teemu Niikko, asiantuntijoina Juhani Tamminen ja Hannu Aravirta.
22:45
Mentalist
Viherpeukalo. Janea pidetään lukkojen takana, koska hän ei hyväksy FBI:n sanelemia yhteistyöehtoja. Lisbonin suostuttelemana hän myöntyy kuitenkin auttamaan kadonneen tietokoneohjelmoijan etsinnöissä. Tutkimusten edetessä FBI saa huomata, että Jane hoitaa asiat omalla tavallaan. Amerikkalainen draamasarja meediona esiintyneestä Patrick Janesta, joka tätä nykyä avittaa viranomaisia ainutlaatuisella tarkkanäköisyydellään. Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
23:45
Ensimmäisen asteen murha
Oikeutta uhreille. Kausi 2, 3/12. Uusi piirisyyttäjä lupaa oikeutta koulubussiammuskelun uhreille. Hildy selvittää nuoren kiinalaisen kuolemaa, joka näyttää liittyvän jengisotaan ja huumeisiin, ja josta epäillään vasta 13-vuotiasta poikaa. Hildyn veli puolestaan ryhtyy selvittämään kadonneen Sarah Tranin tapausta. Amerikkalaisessa rikossarjassa seurataan sanfranciscolaisen poliisikaksikon murhatutkimuksia aina oikeudenkäyntiin saakka. Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus, seksi).

Kello 24:00

00:45
Tyrant
Vallankaappaussuunnitelmia. Kausi 1, 8/10. Bassam ehdottaa Tuckerille Jamalin syrjäyttämistä, ja pyörät lähtevät pyörimään. Tämä tarkoittaa myös sitä, että Bassamin pitäisi lähettää perheensä turvaan USA:han, mutta se on helpommin sanottu kuin tehty. Ihab haluaa aikaistaa vaaleja, ja Tariqilla on omat suunnitelmansa vaalien varalle. Ahmed on ihmeissään alakuloisen Nusratin kanssa, joten Jamal päättää puuttua asiaan. Yhdysvaltalainen toimintadraamasarja Bassam "Barry" Al-Fayeedista (Adam Rayner), joka on Lähi-idässä hallitsevan diktaattorin nuorempi poika. Yhdysvaltoihin perhetaustaansa paennut mies joutuu matkustamaan vastentahtoisesti kotimaahansa. Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta).
01:45
Astral Tv