UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

MTV3 Tiistai 31.5.

05:30
Aamusää

Kello 6:00

06:00
Studio55.fi
06:25
Huomenta Suomi
09:05
Studio55.fi
09:30
Huomenta Suomen Uutiset
09:35
Mitä tänään syötäisiin?
09:40
Kauniit ja rohkeat
Huulet irti äitipuolestasi, Thomas. Ridge saapuu kotiin ikävällä hetkellä, kun Thomas on vielä kietoutuneena hänen tyttöystäväänsä. Caroline hoitaa tällaiset tilanteet kuitenkin tottuneesti. Brooke kertoo Zendelle mielipiteensä kyseisen kaksikon suhteen tulevaisuudesta. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
10:05
Emmerdale
Samassa liemessä. Chrissie ihmettelee, miksi Kartanoon satelee peruutuksia. Emma arvelee, että Debbiellä ja Rossilla on suhde. Alicia ja Lachlan joutuvat yhdessä pulaan. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. K7 (väkivalta, ahdistus).
10:35
Emmerdale
Sovitus. Alicia ja Lachlan joutuvat puimaan välejään samassa tilassa. Chas keksii suunnitelman Aaronin pään menoksi, mutta Aaron ottaa ohjat omiin käsiinsä. Danilla on uusia urasuunnitelmia. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
11:05
Lääkärit
Rev. Run ja Tyrese. Räp-legenda Rev. Run ja Fast & Furious -tähti Tyrese Gibson puhuvat ihmissuhteista, miehisyydestä ja vanhemmuudesta. He kohtaavat myös ylitsepääsemättömän ruokahaasteen. Amerikkalainen keskusteluohjelma. Äänitekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:00
Ostoskanava Tvins.com
13:30
Grand Designs - unelma-asunnot
Oma koti arkkitehdeille. Kevin McCloud kertaa arkkitehtipariskunnan taloprojektin ja palaa myöhemmin tarkastamaan, miten sille on käynyt viisi vuotta rakentamisen aloittamisen jälkeen. Kun Kevin kävi tontilla viimeksi, talosta oli valmiina vasta ulkokuori. Lisäksi näemme, kuinka Kevin rakensi itselleen olkirakennuksen Somersetiin. Brittiläinen realitysarja tavallisten ihmisten epätavallisista kodinrakennusprojekteista. Äänitekstitys: suomi.
14:30
Piilokamera
7. Miten käy, kun syrjintäpolitiikka heilahtaa päälaelleen, ja asiakaspalvelija ilmoittaa, ettei liike palvele heteroita? Lisäksi nähdään taikuri, joka tekee silmänkääntötemppuja pahaa-aavistamattomien pesula-asiakkaiden luottokorteilla. Amerikkalainen tosi-tv-sarja. Äänitekstitys: suomi.
14:55
Elixir Fitness & Sport
Unelmia ja toimistohommia. Kausi 2, 20/20. Unelmia ja toimistohommia. Streetworkoutin mestarit pistävät Else Lautalan ja Lauri Kaliman kovan haasteen eteen Unelmien liikuntapäivän sporttipuistossa. IT-alan ammattilaiset kehittävät ketterästi koodia ja työhyvinvointia. Seinäjoen asuntomessuille nousee aktiivisen ihmisen unelmakoti. Kotimaisten kompressiotuotteiden kehittäminen lähti liikkeelle nollapisteestä. Else tekee Laurin haaveista totta ja pyörälenkillä tietokone piirtää kartalle kauniin symbolin. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
15:25
Isän tyttö
TV-duetto. Kausi 4, 18/22. Virginia ja Burt yrittävät jälleen kerran päästä laulamaan paikallis-TV:n hyväntekeväisyysohjelmassa. Jimmy ja Sabrina ovat huolissaan Hopen suhtautumisesta lemmikkieläimiinsä. Amerikkalainen komediasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
15:55
Salatut elämät
Osa 3010: Lari muistaa pikkuasian. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
16:25
Suomen kaunein koti
Selkeät linjat, varmat värit. Kausi 3, 10/12. Selkeät linjat, varmat värit. Tuomaristo arvioi kolme selkeällä näkemyksellä sisustettua ja tilaratkaisuiltaan innovatiivista kotia. Vahva graafinen ote näkyy niin viivoissa, materiaaleissa kuin väreissäkin. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
17:25
Kauniit ja rohkeat
Diskopallon loisteessa. Forresterin nuoret harjoittelijat pitävät hauskaa näytössalissa. Nicolella on tällä kertaa tähtäimessä sekä muusikon että mallin ura, ja kenties eräs Forresterkin. Avioerostaan toivuskeleva Caroline pohtii mahdollisuuksiaan tulla äidiksi. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
17:55
Emmerdale
Yllätysvieras, osa 1/2. Eric järkyttyy Davidin ja Alician suunnitelmista. Chrissie työntää Robertin selkä seinää vasten. Debbien ja Peten juhlat saavat yllättävän käänteen, kun vanha tuttu ilmestyy paikalle. Jatkuu seuraavassa jaksossa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).

Kello 18:00

18:25
Emmerdale
Yllätysvieras, osa 2/2. Juhlavieraat ihmettelevät, missä Debbie, Ross ja Cain ovat. David saa vihdoin kerrottua Alicialle, mitä mieltä hän on muutosta. Lachlan katoaa jäljettömiin. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
18:55
Mitä tänään syötäisiin?
19:00
Seitsemän Uutiset
19:20
Päivän sää
19:30
Salatut elämät
Osa 3011: Pihlajakadun lapset tuovat surun puseroon. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
20:05
Pomo piilossa
Kiinteistöguru. Kausi 6, 10/13. Kiinteistöguru ja miljonääri Armando Montelongo jalkautuu alaistensa pariin ja huomaa harmikseen vieraantuneensa heistä. Työntekijät ovat ahkeraa väkeä, mutta firman käytännöistä löytyy paljon korjattavaa. Amerikkalainen realitysarja. Äänitekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
NCIS: New Orleans
Paluu menneisyyteen. Kausi 2, 10/24. Paluu menneisyyteen. Merijalkaväen sotilaan murhassa paljastuu yksityiskohtia, jotka vievät LaSallen ja Priden takaisin vuoteen 2005, jolloin he yrittivät tuloksetta ratkaista ensimmäistä yhteistä tapaustaan hurrikaani Katrinan huuhdottua kaikki todisteet mennessään. Amerikkalainen rikosdraamasarja. Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
22:00
Kymmenen Uutiset
22:20
Päivän sää
22:25
MTV Sport Uutiset
22:35
Diili
Piirasta pöytään. Kausi 7, jakso 1/13. Diilin kauden avaa 16 uutta julkkista. Piirasainekset lentelevät, kun Infinity- ja Vortex-joukkueet ottavat toisistaan mittaa voittaakseen suuren hyväntekeväisyyspotin uutistoimittaja ja tv-juontaja Geraldo Riveran sekä Bill Cosby Show¿n entisen lapsitähden Keshia Knight Pulliamin johdolla. Kumman joukkueen piiras miellyttää Kakkukuningas Buddy Valastroa? Amerikkalainen realitysarja. Äänitekstitys: suomi.

Kello 24:00

00:25
Rizzoli & Isles (K16)
Tunnustus kirjakaupassa. Vanhojen kirjojen keräilijä kidutetaan kuoliaaksi kirjakaupassaan. Jotain kaupasta on etsitty, mutta mitä ja miksi? Epäilyksiä herättää kirjakaupan tatuoitu apulainen, joka ei vakuuta lukutoukan roolissaan. Janen äiti raivaa elämästään lähes kaiken entisen luodakseen tilaa uudelle. Maura yrittää järjestää tapaamista tutustuttaaksen Janen ja Jackin, mutta aikaa ei vain löydy. Amerikkalainen rikossarja, jossa kaksi vahvaa uranaista panee Bostonin kuriin ja järjestykseen. 5. tuotantokausi. Äänitekstitys: suomi. K16 (väkivalta).
01:25
Americans (K16)
Yhdessä jälleen. UUSI KAUSI ALKAA. Elizabeth on toipunut vammastaan ja palaa kotiin. Philipin operaatio afganistanilaisten kanssa saa verisen käänteen. Paige on yhä epäluuloinen ja penkoo äitinsä tavaroita. Keikka huvipuistossa menee kammottavalla tavalla pieleen. Kylmän sodan vuosiin sijoittuva amerikkalainen draamasarja tavallisesta lähiöperheestä, jonka vanhemmat ovat todellisuudessa KGB:n vakoojia. Toinen tuotantokausi, osa 1/13. Äänitekstitys: suomi. K16 (väkivalta, ahdistus).
02:25
Astral Tv