UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

MTV3 Tiistai 21.10.

05:30
Aamusää

Kello 6:00

06:00
Studio55.fi
Kuinka sujuu vuorovaikutus potilaan ja lääkärin välillä? Puhuvatko se samaa kieltä? Vieraana lääkäri ja Lääkärilehden tieteellinen päätoimittaja Päivi Hietanen.
06:25
Huomenta Suomi
6.00 Studio55.fi uusinta: Puhuvatko lääkäri ja potilas samaa kieltä? 6.25 Aamun otsikot 6.30 Huomenta Suomen uutiset ja sää 6.40 Työssäkäyvän unenlaatu paremmaksi 6.50 Reilua kahvia ilman sertifikaattia? 7.10 Suomenlahden sukellusvenejahti 7.40 Miten reilu kuluttaja olet? 8.20 Minun kirjahyllyni: Maria Peura 8.40 Pudonneet tanssitähdet Soikku ja Jurijs Trosenko 8.50 Reilua kahvia ilman sertifikaattia? 9.05 Studio55.fi: Millainen on suomalainen yläluokka? 9.30 Huomenta Suomen uutiset ja sää
09:05
Studio55.fi
Millainen on suomalainen yläluokka? Kuka siihen kuuluu? Vieraana Euroopan historian professori Laura Kolbe.
09:30
Huomenta Suomen Uutiset
09:40
Mitä tänään syötäisiin?
09:45
Kauniit ja rohkeat
Se oli viskiä ja seksiä, siinä kaikki!. Bill alkaa olla Quinnin skaalalla enemmän kuin seksiobjekti. Bill itse sanoo, että heidän juttunsa oli seksiä ja alkoholia, ei sen enempää. Eikä se toistuisi. "Emme ole rakastavaisia emmekä ryhdy perheeksi. Tämä ei ole uusi alku. Olen rakastunut Brooken." Quinn ihmettelee, mikä Logan-bimboissa niin miehiä vetää. Forrester-jetin jänis on Wyatt. Hänen ja Hopen kohtaamisesta syntyy lentokone-erotiikkaa. Alylla, Thornella ja Ericillä on konferenssipuhelu. Aly reagoi aggressiivisen helpottuneena siihen, ettei Wyatt ole tulossa Hopen ja Brooken mukana Pariisiin. Pam kertoo Ericille, että Wyatt on menossa Brooken ja Hopen mukana Pariisiin! Ja matkatavarana ovat Stephanien korut HFTF- tapahtumaa varten. Ericistä on hienoa, että korut esitellään maailmalle, mutta Alysta hän on huolissaan. Hän sanoo, että tämän äänessä oli jotain erikoista, jotain hälyttävää. Ja että tyttö on lapsesta asti ollut arvaamaton, joskus väkivaltainenkin. Aly yllättää Hopen ja Wyattin suutelemasta. "Irti Hopesta. Heti!" Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
10:10
Emmerdale
Pettymysten päivä. Kotona vierailevaa Katieta odottaa muutama yllätys. Rhona ja Paddy saavat kaivattua apua, kun Rhonan opiskelukaveri Vanessa aloittaa klinikalla. David lupaa Ednalle töitä puodista, mutta tuleekin pian toisiin aatoksiin. Myös Paddyllä on Ednalle huonoja uutisia. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
10:40
Emmerdale
Krapulainen kemoterapeutti. Robbie palaa Kartanolle. Sarahin tilanne näyttää lupaavalta, ja Debbie iloitsee saadessaan tyttönsä pian kotiin. Pitkäksi venähtänyt ilta painaa Rhonan ohimoilla. Edna vie Tootsien hoitoon ja toivoo parasta. Hän joutuu ottamaan luottokortin käyttöön selvitäkseen eläinlääkärimaksuista. Jacobilla on mielenkiintoista kerrottavaa Davidille. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
11:10
Lääkärit
Salmonellaa ja isorokkoa. Lääkärit ruotivat jälleen useita terveysuutisia. Salmonellasta liikkuu monenlaista tietoa, mutta mikä siitä on todella faktaa ja mikä fiktiota? Muina aiheina ovat muiden muassa hiusväriallergiat, sidekalvontulehdus eli konjunktiviitti, herpesviruksen vaarat vauvoille sekä isorokko ja lehmänrokko. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa eri alojen lääkärit käsittelevät terveyttä ja hyvinvointia koskevia ajankohtaisia aiheita ja kysymyksiä. Äänitekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:05
Ostoskanava Tvins.com
Tuote-esittelyjä, tarjouksia.
13:35
Pomo piilossa
Trukkeja ja tunarointia. Halpamyymäläketju Family Dollarin operatiivinen johtaja Mike Bloom on raivannut tiensä huipulle kovalla työllä. Nyt pomo haluaa varmistaa, että kaikki pelaa saumattomasti myymälöissä ja jakelukeskuksissa. Mies saa kuitenkin kuulla heti alkumetreillä ankaraa kritiikkiä tavaroiden toimituksesta. Hän kokee myös nöyryyttäviä hetkiä trukin ohjaimissa ja rumpusetin äärellä. Amerikkalaisessa realitysarjassa yrityspomot soluttautuvat tavallisten työntekijöiden joukkoon nähdäkseen, kuinka heidän yrityksensä toimivat alaisten näkökulmasta. Äänitekstitys: suomi.
14:35
Moderni perhe
Tärkeä peli. Camin valmentamalla joukkueella on tiedossa tärkeä peli, jonka Luke saa selostaa. Kun Gloria neuvoo Lilyä ihastumisasioissa, lopputulos ei ole kovin hyvä. Phil puolestaan joutuu käyttämään kekseliäisyyttään kadotettuaan kaupittelemansa talon avaimet. Olisiko hyvä idea kiivetä sisään yläkerran ikkunasta? Palkittu amerikkalainen, mockumentary-tyyliin kuvattu komediasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
15:05
Alueellinen sääennuste
15:10
Mitä tänään syötäisiin?
15:15
Jamie Oliver: mestarikokki
Vastoinkäymisiä. Entisen kaljakuppilan muuttaminen loistoruokaa tarjoavaksi ravintolaksi ei käy käden käänteessä. Tämän saa tuta Jamien ravintoloitsijaksi valitsema kokki, joka kohtaa useita vastoinkäymisiä ravintolan avaamisessa. Asiat eivät suju toivotulla tavalla, eikä tuore ravintoloitsija myöskään tule ainoan alaisensa kanssa toimeen. Brittiläisessä ruokarealityssä tähtikokki Jamie Oliver antaa yhdelle ex-oppilaalleen mahdollisuuden avata oman ravintolansa. Äänitekstitys: suomi.
16:15
Suomen kaunein koti
Jakso 7. Hurmaavat asuinkäyttöön muutetut kodit. Verkatehdas, pikku-pappila ja koulu. Hanna, Aleksi ja Milla tutustuvat kolmeen persoonalliseen kotiin, jotka on remontoitu aikaisemmin muussa kuin asuinkäytössä olleisiin rakennuksiin. Harvan kodin varustukseen kuuluu esimerkiksi oma urheilukenttä! Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
17:15
Uutiset
17:20
Päivän sää
17:25
Kauniit ja rohkeat
Aly, äidittömänä kasvanut arvaamattomuus. Ericille tulee yllätysvieras - hänen viimeisin amorensa, Taylor. Tämä katosi omille teilleen Pariisiin kohdattuaan Ericin tuomion siitä, että oli saanut epäeettisin keinoin selville Brooken odottavan lasta - ja paljastanut Katielle ja muille, että isä on Bill Spencer. Ericin tunnearvet aukeavat. Onko Taylorin elämässä tällä hetkellä joku tietty? Ei, mutta ainahan voi tapahtua mitä vain. Niin voi, ja niin tapahtuukin. Ja Taylor näyttää kauniilta. Niin Eric sanoo. Taylor kysyy, miten Aly voi. Hän on huolissaan tytöstä, olihan hän osallinen tämän Darla-äidin kuolemaan: hän ajoi autollaan Darlan päälle. Vahingossa, se on selvä, mutta hän oli juonut viiniä. Wyatt esittelee Stephanien koruihin liittyvän ideansa Brookelle, Thornelle, Thomasille, Alylle ja Hopelle. "Näytämme jalokivet HFTF:n yhteydessä koko maailmalle, ja nyt on Pariisi-momentum." "Kuinka kehtaat tehdä isoäitini koruista spektaakkelin ja esitellä niitä kuin dioja", Aly sanoo. Hän lyö Wyattia, antaa potkut ja käskee palata Kaliforniaan. Sieppaako hän koruista jonkin mukaansa? Amerikkal. saippuasarja. - Psykiatrian tohtori Taylor Hayes (Hunter Tylo) palaa sarjaan. Äänitekstitys: suomi. K7 (väkivalta).
17:55
Mitä tänään syötäisiin?

Kello 18:00

18:00
Emmerdale
Sarahin kotiinpaluu. Sarahin paluuta juhlitaan hilpeissä merkeissä. Eräs kutsua vaille jäänyt vieras kuitenkin varjostaa ilonpitoa. David kokee masentavan takaiskun, mutta sisuuntuu lopulta taistelemaan onnestaan. Bernice tikahtuu onnesta Steven palatessa kylään. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
18:30
Emmerdale
Kärhämä kirkossa, osa 1/2. Debbie pöyristyy kuullessaan Jimmyn antavan Chasille rahaa. Rodney on hapan, sillä Steve näyttää asettuneen Bernicen luo pysyvästi. Charity aiheuttaa vaaratilanteeseen johtavan välikohtauksen. Gennien ja Nikhilin lastenhoitojärjestely alkaa osoittaa ontumisen merkkejä. Jatkuu seuraavassa jaksossa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
19:00
Seitsemän Uutiset
19:20
Päivän sää
19:30
Salatut elämät
Osa 2697. Jiri ei syty Katariinan tunnustelusta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
20:05
Kaikkien aikojen kosinta
Anssi ja Kata. Riihimäkeläiset Anssi ja Kata ovat neljäntoista yhteisen vuoden jälkeen kuin vastarakastuneita. Pitkä yhteinen taival tuo Anssille paineita kosinnan suhteen ja Kata saadaankin yllätettyä täydellisesti.

Kello 21:00

21:00
Mentalist
Suuri punainen lohikäärme. Tuhoisa räjähdys on keskeyttänyt Janen yrityksen saada selville, kuka viidestä epäillystä on Red John. Lisbonin ehtiessä paikalle Jane on tajuton ja osa epäillyistä menehtynyt. Tutkimusten edetessä poliisin sisäisen salaseuran toimintatavat alkavat paljastua. Amerikkalainen draamasarja meediona esiintyneestä Patrick Janesta, joka tätä nykyä avittaa Kalifornian osavaltion poliisia ainutlaatuisella tarkkanäköisyydellään. Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
22:00
Kymmenen Uutiset
22:20
Päivän sää
22:25
MTV Sport Uutiset
22:35
C.S.I. New York (K16)
Uudelleen sytytetty. Yhdeksännen tuotantokauden jaksot alkavat! Kun Macin palomiesystävä kuolee epäilyttävässä tulipalossa, tapauksessa huomataan yhtäläisyyksiä 15 vuotta aikaisemmin tapahtuneiden palojen kanssa. Äänitekstitys: suomi. K16 (väkivalta, ahdistus).
23:35
Pukumiehet
Minkä taakseen jättää. Louis saa vihiä Miken salaisuudesta. Mike taistelee vanhaa vihollista vastaan ja Harvey yrittää tasapainoilla kahden naisen välillä. Jaksossa vierailee Michael Phelps! Äänitekstitys: suomi. K7 (seksi).

Kello 24:00

00:35
Glades (K16)
Vauva kadoksissa. Tulikärpäsiä jahtaavat tytöt saavat elämänsä järkytyksen löytäessään kosteikosta miehen ruumiin. Tutkimusten myötä epäiltyjä ilmaantuu roppakaupalla, sillä uhri oli armeijan rekrytoija ja monet sodassa menehtyneiden sotilaiden omaiset vihasivat häntä. Juttu saa dramaattisen käänteen, kun selviää, että uhrin 9 kuukauden ikäinen vauva on kateissa. Veikö murhaaja lapsen? Pieneen floridalaiskaupunkiin sijoittuva poliisisarja murhaosaston älykkäästä ja charmantista etsivä Longworthista, jonka kanssa on kuitenkin hankala tulla toimeen. Äänitekstitys: suomi. K16 (ahdistus).
01:35
Luuserit
Takapakkia. Steven raitis elämä karahtaa kiville, kun Georgia kertoo hänelle uusista kuvioistaan. Jim viettää viikonlopun prinsessaleikkien parissa. Komediasarja Amerikkaan muuttaneesta räävittömästä aussikoomikosta, joka yrittää saada elämänsä kuosiin. Toinen tuotantokausi. Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
02:05
Voittostudio