UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

MTV3 Sunnuntai 26.3.

06:30
Formula 1: Ennakkotunnelmat
Studiossa Tomi Tuominen, Mika Salo ja Ossi Oikarinen. Varikolla Mervi Kallio.
07:00
Ostoskanava Tvins.com
08:05
Hunajapupuset
6. Nuori neiti töissä. Françoise haluaisi tutustua Pietroon paremmin, mutta ei tiedä kuinka toimia eikä uskalla olla rehellisesti oma itsensä. Puput näkevät hänen turhautuneisuutensa ja päättävät auttaa. He saavat kaikki mukaansa, mutta onnistuuko pupujen suunnitelma? Sallittu kaiken ikäisille.
08:20
Vikke Viikinki
Vieraana vieraalla maalla, osa 2. Kausi 1, 53/78. Viikinkilaiva on yhä kuivalla maalla, vaikka viikinkien olisi jo päästävä takaisin merelle. Ruotsalaiseen lastenkirjaan perustuva animaatio viikinkikylässä asuvan Viken seikkailuista. Vikke on nokkela ja mielikuvituksekas poika, joka on pelastanut viikinkikaverinsa monesta kiperästä tilanteesta. Sarja on suomeksi puhuttu. Sallittu kaiken ikäisille.
08:35
Alvin ja pikkuoravat
Sallittu kaiken ikäisille.
08:50
Alvin ja pikkuoravat
Sallittu kaiken ikäisille.
09:10
Winx-klubi
Sfinksin hyökkäys. Winxit saavat vastaansa henkiin herätetyn sfinksin, joka kylvää kauhua Aleksandriassa. Vauhdikas animaatiosarja teini-ikäisistä keijuista, jotka joutuvat puolustamaan hyvää energiaansa noitien pahaa vastaan. Keiju-tytöt joutuvat seikkailuihin kaikkialla maailmankaikkeudessa ja he saavat oppeja yliluonnollisille voimilleen alan parhailta kouluttajilta Alfean korkeakoulussa. Samaan aikaan noidat kouluttautuvat Pilvitornin korkeakoulussa omiin jäyniinsä... Italialaista alkuperää oleva piiretty sarja on puhuttu suomeksi. K7 (väkivalta, ahdistus).
09:35
Paavo Pesusieni
Palkittu animaatiosarja kertoo merenpohjassa sijaitsevasta Tangalan kaupungista, jossa Paavon lisäksi asustaa joukko muitakin persoonallisia hahmoja, mm. Paavon lemmikkietana Kari, meritähti Patrik Tähtönen, Jalmari Kalmari, Einari Rapu ja Sulevi Plankton. Sarjan on luonut meribiologi Stephen Hillenburg. K7 (väkivalta, ahdistus).
10:00
Erilaiset perheet
Kuopiolainen Thai-ravintolaperhe. Kausi 2, 3/10. Luvassa on suuria haasteita, kun kaksilapsinen perhe perustaa Kuopioon thai-ravintolan. Pienten lasten hoito ja ravintolan pyörittäminen on yhdistettävä niin, että koko perhe voi hyvin ja jaksaa arkea. Äiti Jaana hoitaa ravintolan salia ja isä Dum keittiötä. Molemmat kokevat saavansa ravintolan kautta kaipaamaansa muutosta ja mieluisan tulevaisuuden koko perheelle. Äänitekstitys: suomi.
11:00
Elixir Life
2/10. Kaisa Mäkäräisen ampumahiihtokoulussa fitness-urheilija Else Lautala. Joanna Kuvaja ja hirveä, ihana ylämäkitreeni. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
11:30
Saaristoruokaa
Parsa. Parasta parsaa Nauvosta. Ulkosaariston Berghamnissa Harrille katetaan lounas rantakallioille. Sieltä suunnataan Nauvoon hakemaan parsaa. Saaristokeittiössä laitetaan mm. halstrattua parsaa. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:00
Kokkisota
Oona Kivelä ja Eero Ettala. 10/10. Tänään keittiöissä soditaan sporttisissa tunnelmissa, kun Tommi Tuomisen ja Serko Rantasen pareiksi saapuvat tankotanssimestari Oona Kivelä ja lumilautailija Eero Ettala. Kilpailuhenki on katossa, mutta pystyvätkö energiaa uhkuvat apukokit keskittymään lainkaan kokkaamiseen? Uusinta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
13:00
Pitääkö olla huolissaan?
Maria Veitola. Kausi 2, 10/10. Vieraana maria Veitola. Kevät on sysihuolekasta aikaa. On totta, että joillakin huolet vähenee ja paino laskee, mutta ei kaikilla. Siksi Jenni Pääskysaari, Kari Hotakainen, Miika Nousiainen ja Tuomas Kyrö jatkavat huolehtimista myös kevätlaitumilla. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
14:00
Olipa kerran elämä
Anna Perho, Olga Temonen ja Kimmo Ohtonen. Kausi 1, 8/12. Olipa kerran elämä tutkii, millä hyönteisellä on ankein murrosikä? Olga Temonen paljastuu yllättäväksi mutantiksi. Mukana myös Anna Perho ja Kimmo Ohtonen sekä Henkka Hyppönen ja Kalle Lamberg. Uusinta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
14:55
Rakkaimmat autot
Ne kaikki olivat klassikkoja jo syntyessään. Autoja, jotka sulattivat suomalaisten sydämet ja piirsivät nimensä 100-vuotiaan Suomen autoilun historiaan. MTV3 kertoo kuuden suosikkiauton tarinan. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
15:10
Rakkaimmat autot
Ne kaikki olivat klassikkoja jo syntyessään. Autoja, jotka sulattivat suomalaisten sydämet ja piirsivät nimensä 100-vuotiaan Suomen autoilun historiaan. MTV3 kertoo kuuden suosikkiauton tarinan. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
15:25
Teknavi
Kausi 13, 2/8. Kauden toisessa jaksossa rallilegenda Markku Alénin vauhtikäsittelyssä on Ferrarin pirteä perheauto, 680-hevosvoimainen GTC4 Lusso. Risto Virtasen testissä on nelivetoinen Mazda 6 Sport Wagon. Pauli Reinikainen selvittää, miksi autot rynnivät elektroniikkamessuille ja testaa, miten itse ajavalla autolla pärjää Las Vegasin ruuhkissa. 13. tuotantokausi. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
15:55
F1 katsojan opas
16:00
Suomen surkein kuski
Kausi 4, 4/12. Tänään selviää minkälaisia hinaajia ja hinattavia kuskeistamme kuoriutuu. Vauhtitehtävässä reaktiokyky, auton hallinta ja nopeat hoksottimet ovat valttia. Uusinta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
17:00
Maajussille morsian
Kausi 10, 1/12. Rakastetun Maajussille morsian ¿ohjelman juhlavuoden maajussit on nyt valittu! Tässä jaksossa kaksi naista ja kuusi miestä esittäytyvät Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 18:00

18:00
Bumtsibum
2/12. Bumtsibumin estradi täyttyy tänä iltana tiukoista soundeista ja asenteesta, kun flyygeleiden taakse asettautuvat Ellinoora, Sanni, Jon-Jon ja Roope Salminen. Ohjelman juontaa Kalle Lindroth ja joukkueiden kapteeneina taituroivat Heikki Puhakainen & Lasse Piirainen. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
19:00
Seitsemän Uutiset
19:10
Tulosruutu
19:20
Tanssii Tähtien Kanssa
Kausi 10, 7/11. Tähtiparit valloittavat jälleen Tanssii Tähtien Kanssa -parketin. Rima on isketty kattoon, kun kristallikruunujen välkkeessä kisataan 10. juhlatuotantokauden mestaruudesta

Kello 21:00

21:00
Rimakauhua ja rakkautta
Matkailu avartaa. Kausi 6, 7/8. Tinan täytyy päättää Jamien ja Adamin välillä. David sortuu käyttämään lastensa opiskelurahat. Jenny ja Pete sijoittavat yhteiseen lomamatkaan. Brittiläinen draamasarja. Äänitekstitys: suomi. K7 (väkivalta, ahdistus).
22:00
Kymmenen Uutiset
22:15
Viikon sää
22:20
Tulosruutu
22:30
Formula 1: osakilpailu: Australia
Formula 1: osakilpailu. Selostus: Niki Juusela.
23:30
Isänmaan puolesta (K16)
Välittömässä vaarassa. Kausi 6, jakso 7/12. Carrie saa ikäviä uutisia, kun lastensuojelu huolestuu Frannystä Quinn-sopan jälkimainingeissa. Saul odottaa tapaavansa New Yorkiin saapuneen kenraali Javadin saadakseen selville totuuden Iranin ydinaseohjelmasta, mutta Dar heittää kapuloita rattaisiin. Quinn virkoaa syrjäisessä paikassa vanhan tuttunsa Astridin valvovan silmän alla ja huomaa joutuneensa ojasta allikkoon. Amerikkalainen draamasarja sotilastiedustelun jännittävästä maailmasta. Äänitekstitys: suomi. K16 (väkivalta).

Kello 24:00

00:30
NCIS: New Orleans
Suunnanmuutos. Kausi 3, 5/19. Yksityislentokone syöksyy maahan, ja kyydissä on laivaston sotilaita. NCIS:n lisäksi tapauksesta ovat kiinnostuneet muutkin turvallisuusviranomaiset, mukaan lukien FBI, joka epäilee tapauksessa olevan kytkös Ciudad Natal -kartelliin. Agentti Gregorio jatkaa Priden tiimin avustamista, kun he selvittävät, kuka ohjasi koneen syöksymään ja miksi. Gregorio näyttää itsestään inhimillisempiä puolia, ja hänen menneisyydestään paljastuu arka paikka. Amerikkalainen rikosdraamasarja New Orleansin NCIS-yksiköstä, joka selvittelee alueen Yhdysvaltain laivastoon ja merijalkaväkeen liittyviä rikoksia omaan erikoislaatuiseen tyyliinsä. Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
01:30
Ensimmäisen asteen murha
Liittolaiset. Kausi 2, 7/12. Navarro joutuu vihdoinkin avautumaan hämäräperäisistä toimistaan kollegoilleen. Suger valmistautuu sotaan kostaakseen siskonsa kuoleman, mutta huomaa haukkuvansa väärää puuta. Jamie matkaa Dustinin sedän luokse perehtyäkseen paremmin pojan lapsuuteen. Amerikkalaisessa rikossarjassa seurataan sanfranciscolaisen poliisikaksikon murhatutkimuksia aina oikeudenkäyntiin saakka. Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
02:25
Pahan jäljillä (K16)
Silmä silmästä. Kausi 3, 13/15. Max saa selville, että Ryan on siepannut Pennyn. Epätoivoinen Theo kiristää Ryania vaihtamaan vangitsemansa Miken Pennyyn, ja Max ja Ryan lähtevät suorittamaan vaarallista vaihtoa. Amerikkalainen rikossarja. Äänitekstitys: suomi. K16 (väkivalta).
03:25
Bosch
Kadonnut valo. Kausi 1, 2/10. Metsästä löytyneet luut johdattavat Boschin ja hänen työparinsa J. Edgarin tuomitun lasten hyväksikäyttäjän luo, mutta mies vannoo, ettei hän tiedä rikoksesta mitään. Brasher ja Bosch tutustuvat toisiinsa paremmin, ja Bosch kertoo naiselle 13-vuotiaasta tyttärestään. Amerikkalainen rikossarja. Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).

Kello 6:00

06:00
Aamusää