UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

MTV3 Maanantai 27.6.

06:35
Aamusää
07:05
Terve aamu
07:30
Huomenta Suomi
7.30 Kurkistus aamun uutisiin 7.35 Britit kertoivat kantansa EU:sta - mitä seuraavaksi? 8.00 Kurkistus aamun uutisiin 8.05 Pride-viikko alkaa - miten Suomi kohtelee seksuaalivähemmistöjä? 8.15 Grilli: Kanaa hollandaisekastikkeella 8.30 Kurkistus aamun uutisiin 8.35 Studio55.fi uusinta: Mikä avuksi iskiakseen? 9.00 Uutispäivä
08:30
Studio55.fi
Uusinta: Mikä avuksi iskiakseen? Vieraana ortopedi Jyrki Kankare
08:55
Uutispäivä
09:00
Kauniit ja rohkeat
Unelma perheestä. Carolinen on vaikea tottua ajatukseen siitä, ettei hänestä tule koskaan äitiä, eikä Thomas voi ymmärtää, miksi hän luopuisi Ridgen takia haaveestaan. Brookella on tästäkin asiasta mielipide valmiina, ja hän kertoo sen mielellään kaikille kiinnostuneille. Ridge alkaa epäillä päätöksensä järkevyyttä ja kertoo Carolinelle ratkaisunsa. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
09:30
Emmerdale
Raskaita syytöksiä. Chrissie pelkää Robertin kuulevan suudelmastaan Cainin kanssa. Cain syyttää Joanieta perheeensä hyväksikäyttämisestä. Carly valmistautuu avaamaan putiikkinsa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
10:00
Loton ja Jokerin tulokset
10:05
Haaveiden talo hartiapankilla
Voimat vähissä. Pariskunta haluaa rakentaa uuden kodin nykyisen talonsa takapihalle. Rakentamista vaikeuttavat miehen selkävaivat ja viivästyksistä aiheutuvat rahahuolet. Unelmakodin puolesta on tehtävä myönnytyksiä ja uhrauksia. Äänitekstitys: suomi.
11:05
Lääkärit
Kulissien takaa. Tunnetun 1980-luvun elokuvanäyttelijän Amanda Petersonin perhe kertoo ensimmäisen kerran hänen menneisyydestään ja kovasta kohtalostaan sekä paljastaa 30 vuotta vanhan salaisuuden. Country-laulaja ja näyttelijä Tim McGraw taas osallistuu diabeteskampanjaan ja näyttää, miten kiertueiden aikana kuntoillaan. Keskustelunaiheina on mm. miksi tyttö tai nainen haluaa teeskennellä olevansa raskaana ja voiko lihoa siksi, että on liian mukava muille. Lisäksi tulee vinkkejä, miten pitää sääret kauniina ympäri vuoden. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa lääketieteen huippuammattilaisista muodostuva tiimi käsittelee jaksoittain vaihtuvia, terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä aiheita. Äänitekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:00
Ostoskanava Tvins.com
13:30
Farm Kings
Hiihtolomalla. Dan on joutunut raksalta takaisin leipomoon, mikä syö miestä. Tim jää hoitamaan tilaa, kun muu perhe lähtee pienelle laskettelulomalle vuoristoon. Pystyykö Joe rentoutumaan rinteessä vai pakottaako työasiat läppärin ääreen? Kymmenlapsista viljelijäperhettä seuraava amerikkalainen realitysarja. Kausi 2, osa 3/13. Äänitekstitys: suomi.
14:30
Elämysten taustalla Taidekeskus Salmela
Dokumentissa esitellään Mäntyharjulla sijaitsevan Taidekeskus Salmelan kulttuurikesää. Ohjelmassa seurataan näyttelyn toteutumista, avajaisseremonioita taiteilijahaastatteluin ja yleisön kommentein. Elämyksiä syntyy myös Kouvolassa, Vuohijärven luonto- ja kulttuuritalolla, jossa avataan suurta mielenkiintoa herättänyt Suomen virallinen kohtauspaikka Rakkauspuisto, Peukaloisen puutarha. Ohjelmassa paljastetaan myös kuvanveistäjä Heikki Häiväojan suunnittelema veistos, Koivu ja Tähti, joka on toteutettu rakkauslukkojen ripustusta varten. Rakkauspuisto ja kesänäyttelyn 100 lintua esitellään ohjelmassa, taiteilijoina taidemaalarit Ferdinand von Wright ja Matti Karppanen sekä graafikko Erik Bruun. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
15:00
Ruokaritarit Jamie ja Jimmy
Ellie Goulding. Laulaja Ellie Goulding saapuu tänään kuppilaan vieraaksi. Jimmy opettaa rakentamaan suuren paistovartaan ja Jamie tekee iloihin ja suruihin sopivaa nuudelikeittoa. Lisäksi ruokaritarit lähtevät pelastamaan pellolle jätettyä satoa. Englantilainen ruokaohjelma. Äänitekstitys: suomi.
16:00
Vuosia nuoremmaksi
Kausi 1, 9/10. Liisa työskentelee vanhusten parissa ja näyttää myös itsekin vanhukselta. Ekologisena ihmisenä hän ostaa vaatteensa kirpputoreilta ja pukeutuu vuodesta toiseen aina vaan samoihin vaatteisiin. Hiusten- ja ihonhoitoon Liisa ei ole jaksanut pahemmin panostaa. Hiukset puhdistuvat tarvittaessa vaikka koiranshampoolla ja kasvoille riittää pelkkä käsisaippua. Tämän homssuisen kuoren alla on kuitenkin iloinen ja eläväinen nainen, jota ei millään arvaisi ensi näkemältä. Muutoksen aika ja paikka on nyt. Vanhojen villapaitojen alta paljastuu nainen, jollaista edes hänen omat tyttärensä eivät muista koskaan nähneensä. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
17:00
Kauniit ja rohkeat
Ystäväni Thomas. Thomas rientää lohduttamaan Carolinea, joka ei voi käsittää Ridgen päätöstä. Thomasin mielestä on täysin luonnollista, että Ridge särkee naisystäviensä sydämet ja hän on aina valmis pyyhkimään Carolinen kyyneleet. Ridge paljastaa Brookelle toisen syyn yllättävään ratkaisuunsa. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
17:25
Salatut elämät
Osa 2151: Ismo ja Seppo salanoviiseina. Ismo ja Seppo salanoviiseina. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
17:55
Salatut elämät
Osa 2152: Jenni saa rakkaudessa kymppimiikan. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).

Kello 18:00

18:25
Salatut elämät
Osa 2153: Peppi lähtee katkokävelemään. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
18:50
Suomen romanttisin makuuhuone
19:00
Seitsemän Uutiset
19:15
Päivän sää
19:25
MTV Sport Uutiset
19:30
Emmerdale
Kiristystä ja kepulikonsteja. Robert kiristää Cainia suutelukuvalla, mutta kuinka käy, kun Chrissie tupsahtaa paikalle? David palaa kylään ja haistaa pian palaneen käryä. Lisa lohduttaa ja auttaa epäonnista Joanieta. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
20:05
Yökylässä Maria Veitola
Musta Barbaari ja Prinssi Jusuf. Kausi 1, 4/10. Maria tutustuu kimppa-kämppäasumiseen Vuosaaressa. Yökyläilyn aikana Maria yrittää selvittää mikä mies Musta Barbaari oikein on? Onko hän räppäri, mamujen äänitorvi, koomikko, kehonrakentaja vai näitä kaikkea? Puheenaiheet soljuvat luontevasti koulukiusaamisesta uskontoon, bodaukseen ja poikien koskettavaan nuoruuteen. Yökyläilyn aikana Maria löytää uusia puolia Mustasta Barbaarista ja Prinssi Jusufista, jotka myös onnistuvat yllättämään synttäreitään viettävän yövieraan täysin. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Bones
Hommat hoitoon. Kausi 11, 15/22. Tiimi tutkii silmäätekevien ongelmia hoitaneen miehen murhaa. Hodgins yrittää paikkailla välejään Angelaan. Amerikkalainen kepeä rikosdraamasarja. Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
22:00
Kymmenen Uutiset
22:20
Päivän sää
22:25
MTV Sport Uutiset
22:35
112
Osa 12. Ilmailuliikenneonnettomuusvaara. Keski-Uudenmaan pelastuslaitos saa ilmailuliikenneonnettomuus vaaran vuoksi tehtävän lentokentälle. Kuopiossa poliisit hälytetään ravintolaan pahoinpitelyn vuoksi ja myös Helsingissä poliisia työllistää häiriköivä asiakas. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
23:35
Legends (K16)
Ruutitynnyri räjähtää. Kausi 2, 3/10. Martin Odum on peitetehtäviin erikoistunut FBI-agentti, jolla on ainutlaatuinen lahja muuntautua eri henkilöksi kutakin työtehtävää varten. Martin pelkää, että Pariisin mielenilmaus muuttuu väkivaltaiseksi. Kurkistus Ballardin nuoruuteen paljastaa, miksi hän on valinnut elämäntehtävänsä. Amerikkalainen rikosdraama. Äänitekstitys: suomi. K16 (väkivalta, ahdistus).

Kello 24:00

00:35
Kohde
Etsi ja tuhoa. Kausi 4, 19/22. Finchin ja Reesen pelastettavana on nerokas ohjelmistokehittäjä ja toimitusjohtaja Sulaiman Khan. Khanin antivirusohjelmisto kaapataan ja hänet lavastetaan kavalluksesta. Samaritanin agentit ovat Khanin kannoilla. Finchin tiimi yrittää selvittää, mitä Samaritan oikein aikoo. Amerikkalainen rikosdraamasarja. Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus, väkivalta).
01:35
Voittostudio